Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
semmi értelme, de legalább sok a lény 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/warlock#43:2;84:2;85:2;119:1;122:2;170:1;196:2;326:1;340:2;386:2;434:2;435:2;452:2;482:1;542:1;557:1;573:1;647:2;673:1;
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ezen a kártyán például látszik hogy lila (középen az a kis kör) azaz epic szintû.

Ugye vannak különbözõ ritkaságú lapok amiket különbözõ színekkel jelölnek. A kérdésem az lenne hogy hol kell a színeket keresni a lapokon?
Kijottem USA-ba es szeretnek kicsit jatszani. Eddig nem volt baja, de most ha inditanam a jatekot, csak toltesig jut el. Update battle.net es nem megy tovább. Valamit at kellene allitani, hogy jo legyen? Vagy mi lehet a baja? Mert még a magyar idõt jelzi a gépem, de valahogy mégse indulna mert itt vagyok? Valaki esetleg?
Az a gond a Blizzardnál, hogy bizonyos kasztok mindig nagyon jól sikerülnek és nem tudják belõni a többit és ezek után már csak szaladnak a balance után. Ilyen az SC2-ben a Terran, meg Dio3-ban (ez mondjuk nem jó példa, mert még mindig nincs PvP) a nem tudom milyen Barbar és úgy tudom WoW-ban is folyton ez a helyzet.
Aztán:
- nem mernek igazán hozzányúlni a kialakított rendszerhez
- túlságosan a statisztikára hagyatkoznak. Lesz*rom a számokat, ha a játékélmény rossz, mert idegesítõ kikapni egy Priest-tõl, akinek csak common lapjai vannak lvl. 17-en.
- mindig le vannak maradva, mondván megnézik, hogy alakulnak a dolgok az új patch miatt, ami általában amúgy is alig változtat valamin, szintén frusztráló.
Az biztos, hogy sokat javult a kommunikációjuk és jó párszor eltalálják a dolgokat, mondván még alakul a játék képe, meg kell tanulniuk játszani velük az embereknek - ez történt most a Varázslókkal, ezért is erõsödtek meg.
Mindezek mellett, vagy ellenére még mindig hatalmas a riszpekt feléjük, hiszen továbbra sincs még egy hasonló cég a piacon (na jó, Team Frotress 2-vel a Valve), ahol ilyen szintû patchelés folyik. Persze õk nem éves ciklusokban gondolkodnak, hanem évtizedesben. Mindenesetre még jobban fel kell gyorsítaniuk a folyamataikat, ez a cammogás a mai világban már kevés.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Eléggé lehet vele aprítani, jelenleg 18as szint 2 csillaggal állok rankedben, de kb. még ezen a szinten is 4-5 gyözelemre jut egy vereség. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
amire most nagyon kivagyok az a fegyveres warrior kalózokkal smittyvel+ finomságok😛
F
Most amúgy is a druida lett felkapott elég durva decket lehet vele összerakni.
F

az egyik pala enemynél 5 questing adventurert láttam... 😊
azért egy 3/3 összejött, lassu paklikat bezuztam, a rushok meg levertek mint xart.
12 - 0 Paladin
250 gold (230 + 20)
1 Pakli (epic faceless volt benne + 2 rare)
Golden Wyrm
Golden SM
Azért meglátszik, hogy már szinte mindenki kap kulcsot. Az egyik sámán folyamatosan prémium lapokat játszott meg tehát jó decket választott, de annyira nem tudta értelmesen megjátszani, hogy már nekem fájt. Ha 10 hatalmas hibát nem csinált akkor egyet se.
F
#537 - Adventures - Focused Single-player experience while you fight bosses. You'll earn 20-30 cards.
Crazy new mechanics will be introduced with expansions.
http://hearthstone.gamepedia.com/Adventure
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elõzõben természetesen hülyeséget írtam, ez így helyes:
Cone of Cold, Blizzard, Frost Nova -> +1 mana.
Hamarosan patch.
Cone of Cold, Blizzard, Frost Nova ->6 mana.
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/10949904973
köszi
Amúgy amit ceb1t írt. Mind támadásban, mind buffolásnál számít.