40521
  • Devv
    Ja igen... az se rossz! :)
  • Zozo0122 #9022
    Áh nekem van egy csomó legendarym 10 manáért - force tank - recombobulator :D
  • Devv
    Ha belegondolok, nem is baj, hogy nincs pl. ragnarosom, van helyette faceless manipulator. Nem egy ragnát másoltam már le, hozta is a meccset...
  • Zozo0122 #9020
    Justice demands retribution! :D
  • Shep
    The light shall burn you!
  • dave9004
    mondani akartam, hogy megannyi kombózás után minimum Malfurion kéne neked :D
  • Zozo0122 #9017
    Well met :D
  • Zozo0122 #9016
    Köszi :D Druidot akartam, de végül ez jobban nézett ki.
  • Shep
    Na ezen mekkorát röhögtem. Lent volt egy shredder, mit kaptam belőle Pecás Nat-et, na ez valami balfék egy horgász lehet, mert 3 kör alatt semmit nem fogott, ekkor lehívtam egy másik shreddert ami meg kidobta a másik hasznavehetetlen szart Cho-t, igaz ha akartam volna sem tudom használni, mert az ellen lenyomott egy Deathwinget akit én egy tauntos Sylvanassal ellensúlyoztam :D
  • Devv
    Én shadowform-ot is raktam a pakliba, úgy főleg kuka a cleric. Vagy ez vagy az...
  • Shep
    Ezért szar a cleric, ha nem jön az elején, vagy a közepén, akkor csak 2 db. halott lap, márpedig nekem elég sokszor a végén ragadnak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.10. 13:06:00
  • Devv
    Az előbb játszottam egyet az uncsitesómmal priest vs priest. Már nem volt lap a paklijában de lent volt 2 cleric-je. Nyomtam egy holy novát, utána meg egy circle of healinget. Persze volt nekem is 2 sérült lényem, így a fatigue 30 hp-ról 0-ra vitte és győztem. Durva volt...
  • Devv
    Az szar...
  • csoszi87
    Azért arénában 9 győzelemre 155 arany, 1 pakli (45 dust lett belőle), 25 dust, meg 1 arany comon kicsit pofátlan.
  • dave9004
    Well Met :D
  • Devv
    Jó a logo-d! Reporting for Duty!
  • Shep
    Annyira, hogy még most is keresi a rohadjál meg gombot :D
  • csoszi87
    Szerintetek mennyire lehetett ideges a Mágus?
  • Pongyi
    Egy két lapot felülbírálok ja. De tényleg ha az oldal segítségével rakom össze a paklit, több a win mint nélküle.
  • dave9004
    az jó kis oldal. bár 10-15 pick után már csinál hülyeséget :)
  • Pongyi
    Huha ugy érzem van még pár dolog amit nem tudok erről a játékról.... Mi az a managörbe? Nincs GY.I.K. Hearthstone-hoz ami leírja?
  • Pongyi
    A paklit a Heartarena segítségével állítom össze.
  • Tinman #9001
    Avenging Wrath-et mikor kitolják a sarokba szoktam menni sírni :-(
  • Tinman #9000
    Igen, kész vagyok, amikor ezt velem is megteszik:

Keres, néz, végigtolja a hülye egerét a tábla összes elemén, lapot emel, tartja, visszateszi, előveszi... majd kidob egy flamestrike-ot, nagy elánnal, meghal 87626 lényem és ennyi... és nem történik más. Várom, hogy léphessek, de semmi nem történik, várok... lassan jelez a hőse, hogy lépnie kéne valamit még, semmi, aztán elkezd égni a kanóc, lemegy feléig és nagy kegyesen nyom egy turnt. Rohaggyá'! -.-
  • Zozo0122 #8999
    Hajnali játék közbeni észrevétel: a Vanish nevű rogue kártyának nincs leírása. Gondolom ez egy rejtett poén lehet nem?:D
  • Zozo0122 #8998
    Azt hiszem fáradt vagyok...nézem, hogy az idióta priest miért nem csinál semmit, majd lejár az idő. Aztán rájöttem, hogy az már az én köröm volt :DDDD
  • dave9004
    nem basztatásból írtam, csak ha leírja anélkül h látnám a paklit mit írjak erre h cool story bro sose láttam ilyet? :D h szarul jönnek a lapjai, meg előtte 3x jól jöttek akkor lehet h baja van a görbének...
    ha 5ből 2x fosul jönnek akkor managörbe is lehet el van ferdülve, de puszta pech is lehet.
  • Zozo0122 #8996
    Na, van új facehunter - mech face hunter. Még keményebb mint az alap. Nagyon kell még buffolni a huntereket tényleg...metaltooth leaper pl. mennyire kemény lap már...és persze csak hunter kapja.
  • Shep
    Lightbombról én csak álmodozok :) Viszont egy szar vojlint lehet legyártok.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.09. 23:44:44
  • Shep
    Meg még szarul is játszik egyébként.
  • csoszi87
    Yuy!
    Olyat csináltam arénában...
    Mondom 1 Lightbomb+Circle of healing-el bebiztosítom a board pozíciómat.
    Nézem minden lényemnek legalább 1el több élete van mint támadása.
    A hulladékkal, meg leütöm a Divine shieleket.
    De 1et benéztem.
    1 Kobold Geomancert. Az fent maradt a Lightbomb előtt.
    Csak pislogtam amikor eltűnt minden lényem.
  • dave9004
    lehet a paklidnak van pár gyengepontja pl a managörbe.
  • Shep
    Na ez az amit én is folyton furcsállok.
  • Pongyi
    Hali. H a vérbe van az h délelőtt elkezdtem egy Aréna mecccset, tök jól adta a lapokat, zsinórban 3 win, de abba kellett hagynom, és csak most este tudom folytatni. Mostmeg szivat egyfolyatában, 2 bukó és a lapokat is tök szarul adja....
  • Zozo0122 #8989
    Áhh, nekem elég lenne, ha lenne egy ban beállítás az optionsben, és akkor ott egy legördülő menüből kiválaszthatnál egy hőst amivel nem rakhat össze a gép amíg át nem állítod másra. Ha sok a zoo, akkor beállítod azt, ha idegelnek a facehunterek, akkor azt, ha kijön egy új pakli amit egyszerűen nem tudsz legyőzni, mert közel sincsenek olyan jó lapjaid, akkor azt :D Nem lenne amúgy nagy előny, mert még mindig 8 féle hero jöhetne ellened, de azért mégiscsak csökkentené az idegbetegséget és növelné a játszhatóságot. Mert ki akar 10 meccsből 7-et aggro ellen játszani? :D
  • Shep
    Egyébként az sem lenne hülyeség, hogy mikor megkapod az ellenfelet akkor válthatnál paklit. Hős az maradna csak a paklit lehetne cserélni, erre mondjuk lenne 15 mp.
  • dave9004
    most idézném a twitch chatet neked pláne :D
    PJSalt
  • Shep
    Nem tudom mi történt, de most szinte csak priestet kapok ellennek, azok ellen meg ez a deck szar. :D
  • dave9004
    persze. már egy aggro paklim sincs a 9 között. max midrange :D
  • Zozo0122 #8984
    Én szeretem a palát meg a warriort is. Meg a druidot meg a maget, kb. ezek a kedvencek, többivel alig játszok. Bár warlock is jó, de ott a démonok tetszenek.