40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
imikszde00 #9063 Ez most nem panaszkodas, de a regi kartyak craftolasi koltseget csokkenthetne a blizz. Mondjuk ugy 25% nem is lenne rossz. Vagy a classic konyvek lehetnenek olcsobbak.
Tobb quest, mert napi egy edes keves. Mondjuk nem csak aranyert lenne napi quest, hanem dustert.
-
háááát most mutathatnám mostanában trumperino próbálta. de több legendarys pakli sajna az is (ctrl warrihoz hasonló dustértékű) -
blingtront papban harrison mellé
godzillát meg ctrl hunter
vagy betörögeted és lesz fincsi doomod, sneeds-ed v classic legendek stb. 30ból 5 az fasza én örültem volna a dustnak, mert azt jelenti minden 6. ban volt legendary, mikor 10-14ben szokott 1 lenni. -
Zozo0122 #9060 Én úgy gondoltam, hogy csak 10. körben tenném ki a disguise-el együtt, hogy az ellenfélnek ne legyen esélye leszedni. -
karmacoma #9059 Csak nem tudom milyen deck kéne köré. Rougenak pont akkortájt kell egy burstel kinyírni az ellenfelet, mikor Gally-t ki lehet rakni. -
Zozo0122 #9058 Most jövök rá, hogy ez a Gallywix kell nekem :D Master of Disguise-el együtt hatalmas kombo, sok szerencsét az ellenfélnek a leszedéséhez és a mágiahasználathoz
-
Majd ha ráérek sajnállak miatta :D -
csoszi87 #9056 Szerencse 5 Legendet nyitni.
De 3 szart? Milyen paklikban tudom őket használni?
Dustot arénából is kapok.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.10. 20:40:10 -
Zozo0122 #9055 Én megértem csoszit, papíron ugyanis szerencsés helyzet, valójában azonban szerencsétlen. Mert ez rossz szerencse, ez a való életben értelmezhető, a matematikában azonban nem. Egyébként nekem eddig a gvg-ből kb. 22-25 packból esett 20 rare, 5 epic és egy legend. -
1Darton1 #9054 Ilyen ez, bizonyos emberek még akkor is panaszkodnak, amikor nagyon nagy szerencséjük van. -
Nincsen csak 1 implosionom, tehát nem :) -
karmacoma #9052 Nekem eddig 49 pack, 51 rare, 11 epic, 2 gazlowe, 1 golden Nersingwary. -
csoszi87 #9051 Ok, tudom, hogy lehetett volna akár 1 mimiron fej is a 30ból, tehát szerencsés vagyok.
De 3 legendem volt eddig GVG-ből.
A rouge, blingtron, meg amelyik gnómokat csinál. (a kereskedő herceg talán még 1x jó is lesz, ha nem ilyen lesz a meta)
Jöhetett volna Boom, Malorne, Mal'Ganis, Troggzor, Neptlun, Foe Reaper, Sneeds Old Shredder, Gazlowe, Iron Juggernaut, Bolvar, Vol' Jin, Toshley.
12 db valamire való.
Mondjuk ha a két Godzilla helyett 2 Ernest jön, még le is töröltem volna a játékot.
Ilyen fejet vágtam pakli nyitás közben: (Sorban: Fej, Blingtron, Blingtorn, Godzilla, Godzilla)

-
Nirz #9050 Nem teszteled xixo decket a rank 20-on,hogy 3-4 óra latt meg van-e? xD -
1Darton1 #9049 Gondolom te sem vagy tisztában a face hunter kifejezés jelentésével. -
karmacoma #9048 Ennyi. Van 4-5 jó legend az egész kiegben. Szinte mind class. Dustra kell nézni a packokat és azért ej jó eséllyel a 120-as normál fölött lesz. -
1Darton1 #9047 Az nagyon durva nagy mák. Gz. -
Miért? Még mindig jobb 5 rossz legendary, mint a fos rare lapok, mert betöri őket és csinál belőle értelmeset, én is szeretnék 30 pakliból 5 legendaryt, még akkor is ha mind Millhouse lenne :D -
Nirz #9045 Boom azt még néhány facehunter és zoo is nyomatja -
Zozo0122 #9044 De legalább ha betörögetsz belőlük, akkor tudsz craftolni egy igazán jót, pl Boom vagy Malorne. -
Zozo0122 #9043 Láttuk, amikor a mimiront meg az egyik blightront nyitod, mert írta a gép. Épp az egyik itteni sráccal játszottunk egyet, írtam is a chatbe, hogy mennyire szerencsés vagy, de most már látom, hogy nem :( -
karmacoma #9042 Az szép. Kb 3*-os luck. -
karmacoma #9041 Ha csak a Zoo jön be tényleg nem sok értelme van ennek. Azért grindelsz, hogy meglegyen egy csomó kártya, amit úgy se használsz. A rankedes péniszpumpálás sztem értelmesebb, ha más nem érdekel. Én pl jól megvagyok másfél hónapja csak aréna vagy Casual, ahol finomítgatom a deckjeimet és tanulom az új herokat. -
csoszi87 #9040 Most van lelkierőm leírni.
Karácsony után farmolt aranyból vettem 30 paklit 1x-re.
Nyitottam is ám a Legendeket, 5öt!
1 db Mimiron feje
2 db Blingtron 3000 (már megvolt)
2 db Hunter Godzilla
Majdnem sírva fakadtam. -
Nirz #9039 Itt amúgy az a gond hogy annyira hatékony hogy most miért is van értelme farmolni?úgy értem jön kövi kiegészitő vagy kaland és 1-2 kártya ami valszinűleg common csere szóval most azért játszon az ember hogy farmoljon 3-4 órát ugyanazzal?ezért égeti nagyon ki az embert
de jah igaz egy kis váltás néha fun decket is fogok próbálni -
Zozo0122 #9038 Na most a palámmal a recombo a tankból KelThuzadot csinált :D Ami visszahozta abban a körben azt a mókust, amit viszont a Tinkmaster Overspark cisnált egy másik minionból. Elmebeteg egy pakli ez
-
Nirz #9037 Warlock drawja nélkül nem tudok élni xD -
Nirz #9036 xixo zoo ját használom
sea giantot lecserélve egy sunwell clericre de ahogy olvastam állítólag már xixo is kivágta a sok bgh miatt. -
Paklit rakd már be! -
Zozo0122 #9034 Azóta érkezett a megerősítés. -
Ja, azt nem írtad, hogy 20-on nyomod :) -
Zozo0122 #9032 Jaja főleg palában.
Nirz: Tényleg válts hőst, próbálj ki valami újat, biztos találsz mást a zoo helyett, talán még jobban is fog tetszeni :) Vagy ha a warlockot bírod, kreálj valami jó kis démonos témát :D -
Hát nem hiszem, aggroval is legalább 7-10 perc egy meccs és még ott vannak a bukók is. -
Nirz #9030 csak zooval játszottam és napi 3-4 órát vesz "csak" igénybe az alacsony rankon való farmolás hogy elérd a 30 győzelmet. -
Zozo0122 #9029 Ugyan már. Zooval elég ahhoz 3-4 óra is sztem :D -
Azért az brutális. Napi 2 esetleg 3 órától én szerintem még sosem játszottam többet. 30 győzelem az alsó hangon is 6 óra. -
Szerintem az is elég, ha másnap folytatod vagy hőst váltasz vagy a kettőt együtt.
Zozo gondolom te palában használod ezt a tank+recombob kombót. Nekem még nincs tankom, de majd kipróbálom én is, valahol szorítok nekik helyet. -
Nirz #9026 én meg kezdek lassan kiégni, az elmúlt pár napban lenyomtam a napi 30 at a 100 g-ért de kezdek belefáradni a dologba és lehet pihentetni fogom egy pár napot vagy hetet... -
Zozo0122 #9025 Az unstable úgyis gyakran hoz legendaryt, a recombo meg gyakran csinál azt, így jókat nyitottál :) -
Gyerekek, ma jó napom van. Eddig veretlen vagyok, + bontottam egy unstable portal-t meg egy recombobulator-t (a golden flamecannon csak hab a tortán). 
Nem mindig szívás a játék!
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.10. 18:29:47