40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Távol álljon tőlem, hogy senki kezdő nullaként beleugassak a nagyok dolgába, de a hunter is fogható és nem is kell hozzá sok extra.
Sámánnal nagyon szépen szoktam őket legyalulni, de most hogy picit tudtam bővíteni a priestem, már azzal is elég jól megy. Nincs benne semmi csoda pusztán annyi, hogy jóval inkább az alacsonyabb manaköltségű lapok felé mentem el, magyarul eltoltam a managörbém balra. Rugóval és palával is megy.
Warlockkal nem megy. Ha hunter ellen vagyok gyak. el is felejthetem a 2 manás laphúzásom, mert ha ő is a pofámba nyom, meg még én is, az nagyon hamar a játék végét jelenti számomra. Kinéztem már pár lapot warlockomhoz is, amivel hatásosabb lennék ellenük, de sajna nincs rá keret, de legalább van cél :-) -
Igen de gondolkozzál már! control wari meg a handlok mennyibe kerül na és az aggrok? Melyikkel lehet jobban haladni? Azt hiszem túl is tárgyaltuk a dolgot. -
Látom továbbra sem érted miről hadoválok.
Leírom még egyszer és utoljára.
Az a gond, hogy 1 stílus ami ráadásul nem is igényel akkora tudást túlságosan nagy előnyt élvez a játékban és emiatt az egész ebbe az irányba tolódik el, és nem csak rankeden hanem arénában is, mert egész egyszerűen az egész játék túlságosan a lényekre alapoz ami ugyebár szinte egyből hozza magával az agresszív játékmódot és ez nem jó hosszú távon. Rövid távon igen, mert mindenkinek van sikerélménye és verheti magát, hogy ú megint nyertem a faék játékkal és akinek még sok ideje is van az ezekkel a roppant egyszerű paklikkal legendig is eljut, ami szintén nem tesz jót az egésznek, mert akkor minek a sok drága lap ha egy 1000 dustos paklival is el lehet érni bármit. A játéknak pont az lenne a lényege, hogy minél több lap ki legyen használva, minél több fajta pakli kerüljön elő és ha az a pakli jó akkor közel hasonló sikert lehessen vele elérni, mint bármelyik másikkal. Ennek ami most van az lesz a vége, hogy az aggro folyamatosan erősödni fog a többi meg idővel el fog tűnni és akkor majd mehet az igazi rng csata. -
Nirz #9100 Szerintem pont jó közel egyensúly van
Legalábbis control és aggro közt van életképes
Control:
1,Ctrl Warrior
2,Handlock
Honorable mention:
Ctrl Priest(handlock hard countereli sajna),Ramp Druid,Ctrl hunter,Ctrl Paladin(elég gyengus) vagy az újabb rogue amit nagy ritkán látni(leggyengébb) , mill druid, freeze mage
Aggro:
1,Face Hunter
2,Zoo
Honorable mention:
Mechmage,Shockadin
Ami igazából gyengébb szerintem az a midrage. -
csoszi87 #9099 1 ramp drudát alakítottam át kicsit.
Shep: Bocs, tényleg valami 12000 körül van a dust költsége.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.11. 13:43:24 -
karmacoma #9098 Mostanában túl fáardt voltam este játszani, szóval streameket néztem. Nem igazán láttam agro paklikat. Kolento egyszer funolt 4 meccset zooval, de az is inkább midrange volt Sylvanassal dupla shadowflammel. Másik arc millmage-el alázott(talán stajz, őt ajánlom mert ritkán látni ennyire gyorsan és összeszedetten gondolkodó higgadt playat), szőke műsorvezető arc Paladinnal nyomult, stb.. Azt akarom ebből kihozni, hogy Rank 5 környékén nem sokan játszottak ageoval és ellenfélnek is kb minden 3-4. volt az csak. Szóval lehet ezek a deckek a hiányos deck-ű, gyengébb tudású mezőnyben aratnak, de feljebb valszeg nem hoznak jobb százalékot mint a jó controlok. -
Na jó de tuti van benne természet ereje, ami nekem nincs. -
De erről pofázok ,hogy nem jó ha bármelyik is előnyt élvez. Nincs egyensúly a játékban, ezen kellene változtatni! -
Negritis #9095 igen, és ott az igazság hogy ha nem lenne könnyen tanulható olcsó deck ami ad sikerélményt a kutya töke se játszana már kb mert azt mondaná mindenki hogy ptw
ránéztem rdu-ra, és épp rugó rankedozik :D leeroyjal! :D -
Zozo0122 #9094 Jah, sajnos. Egyébként teljesen komolyan mondom, ha lehetne egy kívánságom a játékkal kapcsolatban, akkor a huntert mint hero úgy ahogy van törölném az összes lapjával és mindennel együtt :D Annyira idegesítőek, játékélmény rombolóak, szánalmasak, spammelik a hero powert, arcra támadnak állandóan, szarnak a lényeimre, mert tudják, hogy nyerni fognak, van fegyverük, secretjeik, durva kombók, skill command 2x arcba,nagyon OP új gvg kártyák stb. Ha ezt a szar kasztot törölnék szerintem a játékosok egy része örülne, egy másik része meg sírna és otthagyná az egészet, mert sajnos kénytelenek lennének váltani egy másik herora amivel azért meg kell erőltetni az agyacskát. Ők meg eddig azt hitték, hogy a játék abból áll, hogy ott a' ellenfélnek a pofája abba kell ütni belefele. Nem számít, hogy van mondjuk egy 10000 dustos paklid, kit érdekel? A lapjaidat ki se játszhatod, mert 6. körig véged van. Ezek a szánalmak azt se tudják kik az erősebb legendaryk mert még sose látták őket akcióban :D Nem megyek küzdeni a lényekkel, meg mittudomén, ez hunter öcsém lenyilazom mint egy vadat, ha nem megy széttépi a túlerő vagy a kis vakarcsok. Értitek, hogy pakolod ki a hatalmasabbnál hatalmasabb lényeket, vagy akár csak erőseket, ilyen meg olyan nagy hatalmú fődémon alvezérének a jobbkezének az egyik csatlósának az impjének a régi gazdáját mondjuk 6/8-as értékekkel, de kit érdekel? Nem fenyegetés ott a' arc, azt ütöm mer hatalmas vadász vagyok innen sniperbe beletolakodok a pofájába mer az jó. Vagy legyen egy játszótér mod a játékban csak huntereknek, azok ott elvadászgathatnak és jutalmul kapnak egy antilop kártyát minden meccs végén. Akinek a legtöbb antilopja van a hónap végén, az a fővadász és onnantól kezdve a hero powerje 5-öt sebez nem csak az ellenfélre, de minden lent lévő szörnyre is mindne körben 0 manáért. Na most hogy ezeket leírtam már nem is vagyok annyira kiakadva
-
Nirz #9093 ramp vagy token? -
csoszi87 #9092 A saját drudiámmal eddig 10-0.
És nagyon nem aggro.
-
Nirz #9091 De gondolj bele ha controlt támogatná jobban lehet hogy a többségünk már nem is játszana mert azt láttuk volna hogy P2W illetve általában amelyek control pártiak inkább azoknak szarabb a kliense...Ha olyan hányadék lenne mint a többi eleve a játék nem is tetszett ovlna illetve népszerűsége sem lenne
Szóval tudták blizzárdnál hogy mit csinálnak
Szép grafika-egyszerű gyors játékmenet = széles közönség
Be is jött de még a vártnál is jobban -
Ezért érik el a prok is inkább aggroval a legendet és csak utána kezdenek el controlozni (tudom, így gyorsabb, meg könnyebb, meg amúgy is megint hülye vagyok). Egyébként senki nem mondta, hogy nem nehezebb a control de a játék igen is az aggrot támogatja inkább.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 13:26:33 -
Negritis #9089 a controlnak komolyabb a tanulási görbéje, nem csak az van hogy pakolod a lapokat, erre nem gondoltál még? -
Hihetetlen, hogy ennyire aggro párti a játék. Összeraktam egy mechdruidot és laza 2 győzelem lett. -
Nem bírok ezzel a hülye druiddal kettőt nyerni. -
Hát kis túlzással ez még constructedra is elmenne. -
Életem legkönnyebb 12 győzelmes arenáját toltam ezzel a priest deckel. -
Nirz #9084 ugye hogy hatékony?xD -
Össze van rakva nekem az a pakli, ha nagyon visszaesek azzal szoktam gyorsan szintbe hozni magam :) -
Nirz #9082 1el is menne szerintem zoo nem hal mmeg annyitól főleg nem rank 20 on,vagy legalább érdemes lenne craftolnod -
Negritis #9081 jah csak ha tele a kezed spare parttal meg banánnal akkor nehéz :D
mondjuk vicces meccs volt, de felmbaszott :D -
ja hát én rampdruiddal jó countere vok. elégette mondjuk az egyik healemet, meg shade-t meg egy tauntot.
mikor a belcherre eltolta a naturalizálást, mondom ezt élvezni fogom :D
végén yseráék elintézték kelthuzaddal meg cenariussal :D -
Nirz #9079 Hát igen ha god handja van vminek az nyer mindegy hogy mi xD -
Negritis #9078 handlockkal is ált simán verem őket, de ennek összejött minden ami kell :D én meg szívtam mint a torkos :D -
Nirz #9077 Én bírom őket kár hogy nem elég gyakoriak ingyen win a zoomnak :D -
Negritis #9076 jah, handlockal rankedon
mentem is casualbe napi Q-t letolni :D -
lol az fájhatott :D -
Negritis #9074 engem ma 1 beszopatott CHOVAL! :D -
viszont fáradok...
első körben kicoinoltam a zombie chow-t :D:D:D -
bírom ezeket a mill druid próbálkozásokat, hogy mennyire szánalmasan halnak meg :D:D -
Egyébként most ott tartok a priesteket tiltanám ha lenne ilyen, nincs is rosszabb egy mirror meccstől :) -
Ezt magyarázom már az elejétől, hogy minél később kezd valaki annál esélytelenebb és a lemaradása egyre csak nagyobb lesz na de igazából az egész arra megy ki, hogy pénzért vegyed a deckeket ne goldért. -
karmacoma #9069 Nagyon is indokolt lenne, de akkor meg classig packokból farmolnák a dustot gvg-re, azok akiknek megvannak a régi lapok. Kéne indulócsomag nem zúzható packokkal, mert szép lassan nem lesz értelme belekezdeni az újaknak. -
Nem lenne rossz de ez nem igazán illik bele a Bliz üzletpolitikájába. -
Negritis #9067 a hunter nem fexik most, lefosom a bokám
casualon csinálnám a napit erre megvert 2 zoo meg 2 handlock amit nyertem az control wari ellen volt
inkább duduval csinálom meg maradék 4 W-t -
Negritis #9066 öcsém(még amaz előtt) rakta priestbe a bling+harri kombót és neki(k) működött -
csoszi87 #9065 Blingtron + Harrisont próbáltam mágus fun deckbe.
Inkább idegesítő, mint hatásos.
Ha hunterezek, akkor facehunter. Controlra ott a Warrior.
De jó, azóta lenyugodtam. Craftoltam Boomot, meg építettem 1 Dudu paklit. (esett 1 epic ami kellett hozzá. Eddig nem is duduztam. Rankeden 12 győzelem 1 év alatt :-D)
Eddig 8-0.
Volt 3 Deathrattle dudu, 3 Mechrugó, 1 Hunter, 1 Controlwarrior. ( jó R18ról kezdtem, de ez részben a saját ötletem úgyhogy jobban örülök minden győzelemnek)
-
Nirz #9064 Üzlet.