40521
  • karmacoma
    Nekem GvG óta:
    Sámán: 11, 7, 7, 3, 2, 1, 4
    Mage: 6, 7, 4
    Rouge: 6, 3, 3, 4, 2
    Druid: 4, 1, 3,
    Priest: 6, 0
    Paladin: 4, 4
  • dave9004
    sorrendben: Mage magasan a többi fölött, Pala-Priest-Warlock, Dudu is de csak 5. legjobb kb,Sámán-Rogue gyengült sokat, Huntert a legnehezebb draftolni mert nem tudod beast mech v többi szinergia, Warrior legfosabb
  • imikszde00
    En a legjobb eredmenyeimet palaval es mageval ertem el :)
  • Shep
    Kösz.
  • imikszde00
    Szvsz paladin mage hunter es lock
  • imikszde00
    En most beletrafaltam egy olyan magebe,amivel 16-rol 2 vereseggel lementem 13-ra. Megfogtam vele hutert, priestet, mechmaget, zoot es handlockotis. :)
    Persze finomitani kell meg, de eddig bejon :)
  • Shep
    Mi most a nyerő arénára? Tervezek ma nyomni egyet.
  • Mephike
    Nekem a hunti abszolút bejön. Kicsit átalakítottam a mostani metához, de hasonló, mint régebben a secret+fegyver+DR lények.
    Az utolsó 10 meccsem 7-3 volt eddig. Hozzáteszem, hogy ez valahol most r14-16 környéki adatok.
  • dave9004
    arénában inkább már ne sámánozz gvg óta gyengült. úgy értve h az új lapjai gyengék, így a jó régiek közül kicsi esély kihuzni sokat.
  • Shep
    Semmi, olyan mintha elérted volna a 3 bukót. Lapválasztás után nyomod akkor is, megkapod az 1 paklit meg a +1 ajándékot és mehetsz Isten hírivel.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 15:26:07
  • Zozo0122 #9133
    Jah bocs, ide azt akartam, hogy ugye akkor a hunter mindig is undorító volt?:D
  • Zozo0122 #9132
    Amúgy arénában mit történik ha mondjuk 4-2-nél retiret nyomsz? Vége az adott arénánnak és jönnek a jutalmak gondolom. És ha már pakliválasztás végén nyomod?
  • Tinman #9131
    Aréna. Sámánnal.

A 90 lapból már megint nem kaptam:

- egyetlen rohadt hexet sem!
    - egyetlen rohadt AOE-t sem!
    - egyetlen legendaryt sem
    - egyetlen Bloodlust vagy Ferral Spirit-et sem.

Úgy kikaptam 3-ból 3x, mint a szar... bánatomat sikerült ellenben abban kiélnem, hogy egy arcpolip huntert utána úgy a földbe vertem, ahogy azt kell.
  • Negritis
    és akkor ne beszéljünk a hiéna-rhino-unleash időszakról :D
  • karmacoma
    Jaja. iszonyú undorító volt.
  • Shep
    Hunter nekem nem igazán nyerő de a warlock zooval nincs bajom, mechesek is mennek csak hamar ráunok.
  • Negritis
    fexik neked? mert én pl a hunterrel gvg óta szenvedek mint a kutya
    viszont az aggrosabb mechmage bejön
  • Shep
    Hát ezzel az 50%-al vitatkoznék de legyen igazad. Sőt mától én is csak aggroval fogok játszani.
  • antiatom
    Na igen, a régi unleash kombó, az tényleg szar volt, lenullázta általában a boardodat, kiépítette a sajátját és még lapot is húzott. A mostani verzióknak pont a laphúzás a gyengéje, ezért is írtam korábban, hogy ha a 8-9. körig kihúztad, onnan már nyert ügyed van.
  • Negritis
    ha 2 fullos deck és fullos player találkozik a legjobb esetben is 50% az esélye az aggronak -> nem erősebb
    minél messzebb vagyunk a 100%tól annál jobb az aggro esélye -> előny
  • Shep
    Most akkor mi van? Nem erősebb de előnyben van? :)
  • Shep
    Hát szerintem összeszégyelheted magadat, hogy még nem vagy lvl60 :D Arany lapnak örülök, kár, hogy nem lehet betörni :D
  • karmacoma
    Amikor én elkezdtem többet játszani, akkor meg a midrange hunter ment. Na én azt utáltam nagyon. Szerintem a Buzzard/Leeroy nerf kb megmentette ezt a játékot. A Miracle Rouge és az a végtelen lapot húzó, pillanatok alatt leleeroyozó gané mindennél gecibb volt. Persze a Leeroy+shadowflame is aranyos volt a warlockoktól. Ráadásul nulla deckem volt és minden második ellenfélnek hunter jött. Mind tauntolt meg Hellozott meccs elejétől, mert tudta, hogy nem tud kikapni azzal a szarral.
  • Mephike
    Minden kedves ranger utálónak örömmel jelentem be, hogy megszereztem az első arany animal companion lapomat. Az ünnepélyes pillanatban sokat gondoltam arra, hogy remélem Ti is örülni fogtok majd velem, hiszen hozzájárultatok ehhez a laphoz (reményeim szerint) Ti is! :D
    Ui.: Már nincs sok hátra a lvl 60-ig. :)
  • Negritis
    +1 healbot + 2 taunt és kb tudod fogni őket
    nem mondom hogy simán lehet verni mindet, de egy normális winrate összejön ha rájösz melyik lapjára mi a válasz, hogyan érdemes és mikor a trapeket tesztelni satöbbi
    de ha ezek megvannak akkor nem érzem annyira vészesnek
  • Zozo0122 #9118
    Én pl. tapasztalatból utálom őket :D
  • Negritis
    egyébként ez a hunter-aggro utálat kezd kicsit olyan lenni mint az EA szidása, hogy divat
  • Negritis
    te nem érted, hogy az aggro nem erősebb mint a többi!
    "csak gyorsabb" és 2014ben az embereknek nincs kedvük/idejük/erejük 15-20 perces meccseket játszani, de ha "tét" van szinte mindig a control kerül elő

amúgy a hunter szidását sem értem, nekem nem okoznak problémát a healbot behozatala óta
    ráadásul a handlockomba mióta bent van a random ogre azóta az earlyt is jobban kezelem mint watcherrel

a mage flamecannonja és portalja jobban idegesít, vagy az implosion például
    de egyiket se érzem túlzottan erősnek

és azt sem értem hogy miért az aggro-t favorizálná a blizz mivel ha megnézed a full aggro lapokat nerfelték eddig szinte mindig
    nem mondom hogy nincs előnyben az aggro, de az tényleg az hogy olcsóbb és könnyebben tanulható mint a control
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.11. 14:17:00
  • Tinman #9115
    Nem is vernek mindig hülyére... ha nagyon nem megy éppen a ranked, akkor arénázok, vagy kazuárban tolom a napi questeket, így van nyerés, van vesztés van WTF, van minden :-)
  • antiatom
    Esküszöm nem értem ezt a kiakadást a hunterre. Nem kell full aggro deck ahhoz, hogy megfogd, pár lapot beteszel a szokásos controll paklidba és nyerted a hunter meccsek 60-70%-át, pl. senjin és/vagy healbot. A hero power az egyik legszarabb, semmi befolyása nincs a boardra, removalra sem tudja használni (a lényt ami ezt lehetővé teszi nem szokták használni általában). Persze van amikor nagyon szar a kezdőkezed és nem tudsz mit csinálni, de ez bármilyen másik hős ellen előfordulhat.
  • Zozo0122 #9113
    Én is mindig végigtolom a meccseket, xp miatt is, meg tényleg tanulok belőle, próbálgatom mit mikor hogy jó játszani.
  • Shep
    Tanulni azt lehet belőle csak nem mindig van az embernek kedve hülyére veretni magát :)
  • Tinman #9111
    Azért szoktam az ilyen reménytelen meccseket is végigtolni (final hit-ig), mert abból is tanulok. Nem nézek videót, nem nézek dekk buildeket, nem nézek prókat, nem olvasok HS regényeket én élesben tanulok :-)

Nekem ez még mindig egy játék, egy szórakozás és az is kell, hogy maradjon, mert ha annyira komolyan veszem, akkor számomra elveszti a lényegét.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 14:07:41
  • Shep
    Az nem kifogás :)
  • Shep
    Én mostanában már nem kínlódok ha tudom ,hogy esélytelen feladom, és nyomom a következőt. Mech priesttel pl. nem kínlódok handlock ellen, mert értelmetlen, úgysem tudok az óriásaival mit kezdeni és akkor még ott van Jax is.
  • Zozo0122 #9108
    Így van :D Plusz RNG, laphiány stb :D
  • Tinman #9107
    Így igaz. Ellenben, ahogy neked is, úgy nekem is van saját buildem arra, hogy minden helyzetben megálljam a helyem valamennyire. Ez egyedül csak a priestemre igaz. Hiába is tagadnám vele játszottam a legtöbbet, vele nyertem a legtöbbet és rá igaz az, hogy vertem én már el vele nagyon sok féle buildet... ha áldott az RNG. Amikor nem áldott és benyom nekem kezdőbe 2 varázslatot, meg 2 db. 5-ös manaköltségű lényt, majd kérek új leosztást és nagyjából visszakapom u.a. vagy 3 varázslatot 1 lényt, akkor ott úgy kedvem lenne beírni, hogy: Nyertél!

De persze férfi vagyok és hagyom hadd verjenek rommá :-(
  • Shep
    Mert rossz a paklid, a managörbéd és még szarul is játszol :DD
  • Zozo0122 #9105
    Persze, tudom, hogy fogható, de most questelek és nem a szokott hősökkel megyek. Ha meg egy megszokott decket átalakítok, akkor lemaradok az esetlegesen jó control összecsapásokról...meg amúgy is aggro ellen nagyon sokat számít a kezdő kezed. Ha az nem jó, akkor 90% bukó.
  • Shep
    Igen, csak így meg a control ellen nem tudsz mit kezdeni. Mechpriestem nagyon jó az aggro fosok ellen de ha jön egy komolyabb deck esélyem sincs, ill van de nem sok. Ellenben a másik priest paklim meg főleg control ellen jó, a control warikat lazán verem a handlock kicsit húzósabb de azért elég jó arányban lehozom azokat is, viszont azt meg az aggrok kapják szét, és ez sem igazán jó. Viszont mivel ennyire aggro a játék nem kérdés mivel érdemesebb inkább játszani. Mondjuk van egy köztes paklim is ami kicsit erre is, kicsit arra is jó de úgy igazán meg semmire de néha bevetem a változatosság kedvéért.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 13:54:21