Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

engem csak az zavar,hogy hiába mondom el az igazat hiába hozok 76000 példát csakazértis hogy nekik legyen igazuk hülyének néznek itt a legtöbben! közben épp úgy tisztában vele mindenki aki játszik,hogy valami nagyon is nincs rendben a lapleosztással! csak ez ilyen tipikus fórum fanboikodás ha valaki csúnyát mer mondani a homokozólapátra akkor azt utáljuk közösen....

Mondjuk van benne valami amit mond... nekem is ma amikor lock deckkel nyomtam egymásután kijön 2 hellfire, aztán kijött 2 arcane golem, ezután meg 2 darab demonfire... mondom mi ez 😄 és ez már nem az elsõ esett, hogy ilyeneket csinál meg bizonyos lapokat mindig kihúzok, valamelyiket meg kb mindig a pakli aljára tesz és kb sose látom, valami nem stimmel az algoritmussal az fix, de hát béta csak javítanak rajta én mindenesetre élvezem a játékot ennek ellenére még egyelõre 😄
9. körben! 13 maradék lapnál húzta fel az elsõ polyt a 4 bõl😛 /sry 1 pyroja van

tökéletes meccs és példa arra,hogy mire próbáltam rávilágítani aki bármiféle epikus tudást gondol bele a játékba!

R A N D O M ! ennyi R A N D O M !

és flame strike-ot se LOL

épp most rak össze egy MAge arénát amiben se pyro-t nem kapott se fireball-t.....vicces😊

most nézem Kungen-t /meg még 11000 másik ember😛/ csóringer nyer 6-ot majd 3 meccsen úgy elverik mint a huzat....elfelejtett játszani? szar a paklija? NEM! EGYIK SEM!! egyszerûen szarul kapta a lapokat....az ellenefelei meg jobban.....
de lehet nézni TRUMP-ot vagy KRIPP-et mindenhol ugyanez....tehát akkor csak nem a pro gamerekben van a hiba.....

nem hiszem,hogy senki nem érti a problémát....egyszerûen nincs súlya a paklidnak annak,hogy mit raksz bele és hogyan játszol! ha annyira hülye lennék mijndig veszítenem kéne....nemde? ,de mivel nem csak veszítek mégis csak lehet benne valami amit vázolni próbálok! ez a problémám......

"HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!"

Ezt már én sem értem. 12 gyõzelemre 3 vereség az szórás? Mi lenne normális? Ja persze, ha mindig te nyernél.

Vagy épp ellenkezõleg, azt akarod mondani, hogy fingod sincs a játékról de a hatalmas mákod miatt így is 12-õt nyersz 3 vereség mellett?
ha ennyire a mázlink múlik, a helyedben örülnék :
"HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!"

és ha ennyire felmérgel a játék, hagyd rá és tolj passziánszt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Anthrax
Mondjuk még mindig nem értem,hogy miért kell megosztani életed fájdalmait ,nincs senki akit érdekelne ? Vagy miért érzel kényszert arra,hogy bebizonyítsd,hogy szar ez a játék?

ebben a játékban hülyeség tudásról beszélni! mondom nézzél streamet!

tudásról akkor beszélhetnénk ha valaki mindig csak nyerne és ritkán veszítene ,de itt olyan brutál a szórás,hogy a mákfaktor dönti el a meccseket az esetek többségében!

te is játszod a játékot akkor meg miért tartod olyan hihetetlennek,hogy képtelen voltam kinyjrni az armoros minionját és még jutott is ereje stackelni? mondom minden k9rben kínszenvedés volt kinyirni a tauntost és mikor õ jött lerakott még 1-et vagy kinyrta a potenciális veszélyforrást nálam😛

Az összes hozzászóló közül te vagy az egyetlen, aki rögtön bömböl a fórumon, ha valaki mákfaktorral elveri.
A nem mákfaktoros vereségeidröl egy szó sem esik. Mindenki csak lemákolni tud, ez jön le a hozzászólásaidból.

Ezt azért nem hiszem. Mert gyakorlatilag ez alapján, ha a mákfaktort kivesszük a játékból, akkor minden meccset nyernél, amit játszol. Olyan meg nem létezik, hogy nincs vesztes meccs.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Te ott valamit nagyon elkúrhattál, ha engedted a warriort 30 armorig felstackelni. És ez független a lent lévö minionoktól. Nem tudom elképzelni a helyzetet se. Akár van lent tauntja, akár nincs.

Ha ez randomban volt, akkor azt mondanám, rosszul volt összeállítva a paklid, kevés minion elleni spellel. Ha aréna, akkor megint azt mondom, rosszul lett összeválogatva.

Nyilván egy tauntos warrior ellen nem könnyü játszani, de azért a sámánnak elég sok minionsebzö és semlegesítö spellje van. Jó, az Overload miatt bele lehet futni egy-két hülyeségbe, de azért nem mondanám egy lehetetlen meccsnek.

És mint mondtad, meg is nyerted a meccset, akkor meg nem értem, miért sírsz, hogy szerencséje volt.
Neked volt szerencséd, hogy 14 életröl 44 ellen tudtál nyerni. Én nem sírnék a helyedben, hanem örülnék, hogy nyertem. Vagy pedig sírsz itt, hogy aztán elmondjuk, milyen skilles meg ügyes játékos vagy, meg hogy mennyire érted a játékot, hogy mégis tudtál ilyen helyzetben nyerni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Egyébként te miért játszol még ezzel a játékkal ha ennyire utálod? <#conf>

most 2 Hp ról!!! felhúzott magára egy másik warrior +14 armort! 5 kártyám maradt amibõl 1 holy fire 2 pedig Mind blast........no kommnent

30 volt!!! minden rohadt körben lehozott Taunot vagy kinyírta a sebzõ minionom míg 7 körrel a vége elõtt végre letudtam silencelni ÚGY,hogy van 3-om is a pakliban! nagynehezen megnyertem,de ilyen van,hogy 15 körön keresztül ekkora mákja van valakinek?

Fabio Capello
24 armor, trololo

rosszindulatu vagy!

HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!
MINDENKI TISZTÁBAN VAN VELE! NÉZZÉL TWITCH-TV-T VAGY YOUTUBEOT! HÜLYE CSAK JÖSSZ KÖTÖZKÖDNI KÖZBEN UGYANÚGY ÉG ÉS FÖLD VAN A TE JÁTÉKODBAN IS,MERT EGYSZERÛEN KÉPTELENSÉG EBBEN A JÁTÉKBAN ÉSSZEL JÁTSZANI,MERT A KURVA RANDOM MINDENT TÖNKREVÁG EGY KANYARRAL! ITT VAN PL EZ A MECCS:

szerinted mi lett a végeredmény?

Aréna: ellenfelem 4. kör Dark Iron Dwarf, 5. kör Dark iron dwarf,6. kör Dark iron dwarf.......TAKARODJ

Fehercsoki
Persze, a minimum az lenne hogy 20 év tapasztalattal te válogathasd ki magadnak hogy éppen milyen lapok jöjjenek fel.

4. bukott Mage meccsem 6db AOE közül EGY DARAB SEM JÖN FEL úgy,hogy kisuenvedtem idáig mindent úgy ,hogy 12-14 lapom aradt már csak és MINDENT NYEREM EGY KÚRVA BLIIZARDDAL VAGY FLAME STRIKEAL ha behúzom!!!

undoritó FOS! a random

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Legnagyobb aljasság a játékban szerintem a Warlock, ha vannak hozzá lapjaid.
Talán a legnehezebb mágus ellen játszani vele, de az is megoldható. ^^

Kumiho #2179

Aradebil2
mindenképpen az alap rareket, aztán epiceket gyûjtsd össze/craftold elõször

Nem érdemes a legendekre gyûjteni és azért betörni mást az nagyon sok dust, azoknak a kártyáknak a jó részét késõn játszhatod ki és support lapok is kellenek mellé. A betörés nagyon ráfizetõs. Egyedül a rugó "edvin van cleef"-je nem late game legend és a legjobb lapok egyike. Kisebb rare vagy esetleg epic lapokra ha nagyon kell esetleg. Én azt a filozófiát vallom, amíg closed béta addig begyûjteni minden lapot, amit lehet rombolás nélkül.
Szerintetek érdemes a dustot a "jobb" kártyák megcsinálására költeni (pl Argent Commander, Defender of Argus) vagy várjak addig amíg össze nem jön egy legendaryra?

Klemice
shit happens

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Aradebil2
bazzeg életem elsúõ dc-je, nyertes meccsrõl vág ki, és persze 3. lossom az arénában 😞

gz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

legutolsó információ szerint nem lesz több wipe

Sziasztok!

A beta accounton lévõ cuccok megmaradnak majd ha kijön a game?
Engem valami murlocos dekkel kétszer úgy megvertek hogy pislogni se volt idõm 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

bocsi, az elõbb enyhén fogalmaztam. teljesen használhatatlan!
mekkora egy sz*r ez a rogue...
MEdievil
És amúgy is 100 gold a limit/Nap. Nem mintha ilyen idõhúzással gyorsan menne gondolom még nap végére is alig lenne annyi.

---

Más: Meglett a Tirion Legendary 😊

F

Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy ezek goldfarmer botok. Mondjuk ez elég vad feltételezés a játéknak ennek a szakaszában.
Nem, ez elsõ 5 másodperbe lehívta a lapjait, megvárta míg mindjárt lejár az idõ/végig ér a gyutacs és akkor nyomott az endturn gombra. Szándékosan húzta az idõt. Nem tudom mennyire érte meg neki, mert így lett egy 20 perces veresége.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Nem, tényleg vannak lassú gondolkodók, töprengõ, nyammogós játékosok. Az engem is idegel. Bár néha mikor egy 3-4-es körökön átívelõ kombót épít az ember könnyû bele feledkezni.
ProGabe
Nem kap, akik dec. 16 elõtt regisztráltak, azok kaptak kulcsot.

ITT regisztráljon gyorsan mindenki, aki akar kulcsot. 72 órán belül küldik, még holnap él az akció!
http://www.reddit.com/r/sharehearthstone/comments/1t6g41/guaranteed_beta_key_official_korean_blizzard/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Idegesítõ páran azt csinálják, hogy lépnek majd szépen kivárják míg lejár az idõ hátha megunom és feladom a meccset. Most is így játszok egy "szolár" nevû paraszt ellen feltételezem magyar. -.-' Szánalmas rabolják más idejét.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Köszi. Néztem a játékban acsikat, de nem találtam, hogy hol vannak.

ProGabe
Hát írnám a priestet, láthatod, hogy eljutottál vele lvl. 15-ig alap lapokkal (ez is mutatja, hogy mennyire fos a balance jelenleg, próbálja ezt meg valaki mondjuk rugóval!), ami olcsó és jó az talán a 'lock.
Hearthead.com-on nézegessél paklikat, ill. csináld meg a pénzt adó acsikat. Na még egyszer a lista, be kéne rakni a bannerba!

Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hõst - 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet - 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban - 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban - 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t - 100 arany
Törj szét egy kártyát - 95 arcane dust
Lépj be az arénába - az elsõ alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát - Captain's Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain's Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát - Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hõssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tudom hogy nincs "legjobb" kaszt, de melyiket ajánljátok, amivel kezdõként valami olcsó és jó paklit lehet összerakni? 15-ös rankedben szarrá verik már a priestemet, de casualban se nyerek már, pedig idáig sétagalopp volt, hiába variálom a lapjaim.
Heartpwn-on nézegettem hozzá paklikat a low budget amit találtam hogy jó és nincs benne legendary lap azt is kb ezer dust lenne összerakni.

Nagyon jó ez a priest, már rank 18 vagyok, vagy micsoda. Ki is néztem már milyen dekket fogok összerakni. Ranked és sima meccsek közt van különbség? A rankon kívül nyilván, de az számít valamit vagy csak egy szám ami alapján ellenfelet talál a játék?

Aradebil2
csak én vagyok akkora noob,hogy már másodjára frostboltolom saját magamat, amikor cancelelni szeretném?😞((

Fabio Capello
megkaptam ma az elsõ legendarymat pakkból, Black Knight 😊

ProGabe
Nincsen skilled 😞(

Aradebil2
hogy lehet 2 mage arena alatt 0 fireballt meg polyt kapni?😞

Hosszabb kihagyás után tegnap/ma megint bele vetettem magam a játékba. két aréna elsõt nagyon elcsesztem egy win. másodiknál 5. Csináltam a daily questet warlock dominance. 6 meccsbõl meg is lett az 5 win. most 10 gold kell ,hogy megint mehessek arénázni, de két mecset buktam most a mad bomber miatt aki az én képembe tolta mindhármat.... (csúnya volt, hogy 1 hp maradt a másiknak, másik meccsen meg azon csúszott el ,hogy leüti-e az egy hp-s tauntot és arcra támadva nyerek vagy megölt engem...utóbbi.)