Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tökéletes meccs és példa arra,hogy mire próbáltam rávilágítani aki bármiféle epikus tudást gondol bele a játékba!
R A N D O M ! ennyi R A N D O M !
de lehet nézni TRUMP-ot vagy KRIPP-et mindenhol ugyanez....tehát akkor csak nem a pro gamerekben van a hiba.....
Ezt már én sem értem. 12 gyõzelemre 3 vereség az szórás? Mi lenne normális? Ja persze, ha mindig te nyernél.
Vagy épp ellenkezõleg, azt akarod mondani, hogy fingod sincs a játékról de a hatalmas mákod miatt így is 12-õt nyersz 3 vereség mellett?
"HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!"
és ha ennyire felmérgel a játék, hagyd rá és tolj passziánszt
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
tudásról akkor beszélhetnénk ha valaki mindig csak nyerne és ritkán veszítene ,de itt olyan brutál a szórás,hogy a mákfaktor dönti el a meccseket az esetek többségében!
A nem mákfaktoros vereségeidröl egy szó sem esik. Mindenki csak lemákolni tud, ez jön le a hozzászólásaidból.
Ezt azért nem hiszem. Mert gyakorlatilag ez alapján, ha a mákfaktort kivesszük a játékból, akkor minden meccset nyernél, amit játszol. Olyan meg nem létezik, hogy nincs vesztes meccs.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha ez randomban volt, akkor azt mondanám, rosszul volt összeállítva a paklid, kevés minion elleni spellel. Ha aréna, akkor megint azt mondom, rosszul lett összeválogatva.
Nyilván egy tauntos warrior ellen nem könnyü játszani, de azért a sámánnak elég sok minionsebzö és semlegesítö spellje van. Jó, az Overload miatt bele lehet futni egy-két hülyeségbe, de azért nem mondanám egy lehetetlen meccsnek.
És mint mondtad, meg is nyerted a meccset, akkor meg nem értem, miért sírsz, hogy szerencséje volt.
Neked volt szerencséd, hogy 14 életröl 44 ellen tudtál nyerni. Én nem sírnék a helyedben, hanem örülnék, hogy nyertem. Vagy pedig sírsz itt, hogy aztán elmondjuk, milyen skilles meg ügyes játékos vagy, meg hogy mennyire érted a játékot, hogy mégis tudtál ilyen helyzetben nyerni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
HOGYAN LEHETSÉGES AZ,HOGY NYEREK 12-T AZTÁN BUKOK 3-AT AZTÁN NYEREK 10-ET VESZTEK 3-AT NYEREK 12-T?!! AZÉRT B+ MERT EGY FOSTNEGER A RANDOM!
MINDENKI TISZTÁBAN VAN VELE! NÉZZÉL TWITCH-TV-T VAGY YOUTUBEOT! HÜLYE CSAK JÖSSZ KÖTÖZKÖDNI KÖZBEN UGYANÚGY ÉG ÉS FÖLD VAN A TE JÁTÉKODBAN IS,MERT EGYSZERÛEN KÉPTELENSÉG EBBEN A JÁTÉKBAN ÉSSZEL JÁTSZANI,MERT A KURVA RANDOM MINDENT TÖNKREVÁG EGY KANYARRAL! ITT VAN PL EZ A MECCS:
szerinted mi lett a végeredmény?

undoritó FOS! a random
Talán a legnehezebb mágus ellen játszani vele, de az is megoldható. ^^

Kumiho #2179
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
A beta accounton lévõ cuccok megmaradnak majd ha kijön a game?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
---
Más: Meglett a Tirion Legendary 😊
F
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
ITT regisztráljon gyorsan mindenki, aki akar kulcsot. 72 órán belül küldik, még holnap él az akció!
http://www.reddit.com/r/sharehearthstone/comments/1t6g41/guaranteed_beta_key_official_korean_blizzard/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"
Hearthead.com-on nézegessél paklikat, ill. csináld meg a pénzt adó acsikat. Na még egyszer a lista, be kéne rakni a bannerba!
Teljesíts egy meccset Play módban - 1 csomag pakli
Oldj ki minden hõst - 100 arany
Érd el bármelyik hõssel a 10-es szintet - 100 arany
Nyerj 100 meccset bármelyik módban - 300 arany
Nyerj 1000 meccset bármelyik módban - 300 arany
Verd meg az összes expert AI-t - 100 arany
Törj szét egy kártyát - 95 arcane dust
Lépj be az arénába - az elsõ alkalom ingyen
Birtokold minden kalóz kártyát - Captain's Parrot
Birtokold minden arany kalóz kártyát - Golden Captain's Parrot
Birtokold minden murloc kártyát - Old Murk-Eye
Birtokold minden arany murloc kártyát - Golden Old Murk-Eye
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)
Birtokold az összes basic set kártyát (érd el minden hõssel a 10-es szintet) - 100 arany
Birtokold az összes expert set kártyát - 100 arany
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Heartpwn-on nézegettem hozzá paklikat a low budget amit találtam hogy jó és nincs benne legendary lap azt is kb ezer dust lenne összerakni.