40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
de keveset játszok :D
-
Nem egészen. Mage-el eleinte játszottam sokat mostanában nem annyira, és akkoriban még ilyen sebző témával próbálkoztam. Hunterből meg midrange-et játszottam inkább, mostanában meg csak ha küldetése van. -
Nirz #9181 A listád alapján:
1,Control Priest
2,Zoo
3,Mech Mage
4,Face Hunter
A többi nem olyan magas xD -
Na szerinted melyikkel? :)
Egyébként
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.12. 14:41:16 -
antiatom #9179 Szerintem meg pont nem op a mage arénában :D Nagyon függ néhány kulcslaptól-fireball, flamestrike, ráadásul a flamestrike nem is olyan hatékony már a sok 5hps és dr lény miatt. Paladint, warriort, shamanz én sokkal jobban szeretem arénában. -
Zozo0122 #9178 Na kezd helyreállni a ranked, már 13-on vagyok. Alig volt aggro, így persze simán felmászok :D Ti melyik hőssel vagytok a legmagasabb szinten? Én drudiddal, de a pala meg a warrior nagyon közelíti...de köztetek talán már olyan is van aki minddel 60-as és golden yetikkel meg mit tudom én mikkel parádézik :D -
Jó hát alapvetően 0-ra jöttem ki vele mivel 50 aranyat kaptam de hát annyira engem nem szórakoztat az aréna. -
Mitttomén #9176 Ezzel nem értek egyet, nekem is elég hullámzó tud lenni az aréna, de összességében azért lehet hozni azt az átlagot amit GvG előtt, az utóbbi egy hétben nálam az alábbi volt az eredmény:
Mage - 11
Sámán - 5
Paladin - 7, 5
Rouge - 3
Hunter - 5
Vagyis az olyan 5win körüli átlag hozható, ami szerintem már azért elfogadható. Engem inkább az zavar, hogy 6-ból egyszer kínálta be a mage-et, ami ugye arénában az OP class, vagyis ha valaki nem csak fun-ból arénázik (mint a stream-erek), hanem minél több win-t szeretne összehozni (mint én is), akkor szinte biztosan ezt választaná. Nem véletlen, hogy 5-6 win felett már az ellenfelek 70-80%-a mage.
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.12. 14:17:41 -
Zozo0122 #9175 Talán majd egyszer :D Annyira nem vagyok egyébként rossz, mármint szerintem a legtöbb dolgot jól ítélem meg a meccseken, jól osztom be a manát, próbálom körbejátszani a dolgokat - az hogy rosszabb vagyok sokaknál főleg a laphiányból adódik. Meg abból, hogy egyelőre nem igazán alkalmazkodok a metához, hanem erőltetem a saját ötleteimet, fejlesztem a saját paklikat. A vicces dolgok viszont tényleg mindig megtalálnak :D -
Kezd el, te lehetnél a gyenge játékos akivel mindig történik valami vicces :) -
Zozo0122 #9173 Simán streamelhetnék :D Nem vagyok túl jó játékos, de ami helyzetek néha velem megtörténnek, az hihetetlen :D Screenshotokat mindig nyomok mondjuk, már van vagy 300 képem a hearthstoneból, de az nyilván nem az igazi, később visszanézve alig emlékszem már mi hogy volt adott esetben. -
Hát de akkor nem, hogy streamelnél :) -
Zozo0122 #9171 Én saját buildes control warriort játszom épp, hát imádom :D Az eredetinél jóval olcsóbb, mert csak Juggernaut meg Ysera van bele, de imádom nézni amikor 2 armorsmith van kint és kirakok egy whirlwindet és pörög felfelé az armor :D -
Igen én vagyok az a balfax, aki saját buildes control hunterrel próbálkozik... hát örülök, ha a napi questek megvannak így vele :-D
Áááá alig hiányzik vagy 6 lap :-D -
Zozo0122 #9169 Mert te tisztességes játékos vagy :D Ha nem az lennél ne aggódj csak Malornet kapnál...portalból meg Alex ilyesmi... -
Zozo0122 #9168 Az amúgy igaz :D Tiszta streamerbe vagyok lassan ilyen 6-8 órákkal mostanában :D Vizsgaidőszak
-
Beszarás :-/
Nekem SOHA nem adott még Malorne-t, pedig 2 naponta használok huntert is, a dekkben term. 2 webspinner ott van. -
mer sokat játszol :D -
Zozo0122 #9165 Mondja meg valaki, hogy miért ad a webspinner ezeknek a tetveknek mindig Malornet? Ez csak ma kb. a 3. alkalom... -
antiatom #9164 Szia! Ha megy az angol akkor ezeket a videókat ajánlom, a srác kicsit szájbarágósan de kellően alaposan átveszi a játék és a különböző hősök alapjait https://www.youtube.com/playlist?list=PLvEIxIeBRKSjprrvlbAcbVjzHsnH9PjDX . Megmutat jól használható teljesen alap és lvl 10 paklikat is! Egyébként pár tanács: keresd meg neten a titkos küldetéseket, elég sok goldot össze lehet szedni és nem olyan nehezek, első időkben inkább casual vagy ranked módban játssz, ha kicsit kiismerted már a lapokat, akkor kezdj el arénázni! -
Valahogy sejtettem ,hogy akkor csak egy újabb halott epicet kaptam.
Na még 107.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 23:23:48 -
Amúgy a legkomolyabb eddig a Warrior Murlock deck em volt. 5 win kellet össze dobtam egy fun deck et. 6 kör ből megvolt, fel se fogták hogy ez mi akar lenni, mondjuk én se nagyon :D De működött. -
nem működik. -
imikszde00 #9160 Vagy mior azt hinned van egy jo decked de a lapok meg nem ugy jonnek.
Es haromszor szetszednek. Akkor lehet farmolni ujabb arenara :D -
Amúgy a sámán murlock életképes, vagy csak poénnak jó? -
Zozo0122 #9158 Csinálj egy mechrogue paklit - ha vannak lent mechek - fej kirak - conceal - örül :D -
Király 3-3 lett, a mágusok szarrá szedtek, mindnél volt flamestrike, fireball, meg még pyroblast is. Egyiknél még 3 arcane intellect is. Kaptam 50 aranyat meg a pakliból egy sámán epic murlocot meg a siege engine-t, tök jó ,csak egyiket sem tudom használni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 22:54:44 -
Ma nyitottam 400 Dust akarom mindeni Mimiron's Head et. Komolyan ez a lap, na mind1 majd jó lesz valamire. -
Na jó asszem vagy 2 hónapig megint nem arénázok. Ezt a fost, az ellennél minden ott van, mintha constructed lenne, én meg szívok a sok kis fossal. Egy erősebb lényt nem tudok leszedni, mert nem ajánlott fel ellenük semmit. Ezért hulladék az aréna, egy random fos az egész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.11. 22:36:32 -
arenavalue az sztem rosszabb sokkal, de persze kártyaismerettel egyik se jó
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.11. 22:30:15 -
Arena valuet használtam de én is azt szedtem volna ki amit legjobbnak hozott. -
pakliépítéshez elég jó kis program lett a heartharena.com -
Minek szédíted? Hátrányban, van és sose fogja behozni, hacsak nem idő, vagy pénz milliomos :) -
Na jól beszívatott ez a fos, eleve a legjobb hő a pap volt, se mágus se pala, semmi. Na de a legerősebb lényem a temple enforcer csak 3 meg 4 manás fosokkal árasztott el, ja nem egy Venture is jött. Ebből se lesz 12 győzelem. -
Zozo0122 #9149 Normális. Hátrányban vagy sajnos, de ne aggódj, idővel behozod. És ha nyersz, akkor annál nagyobb dicsőség. -
Az aréna miatt Belezőgép youtube-os videóit érdemes megnézni, abszolút jól foglalja össze a mostani aréna helyzetet. -
level 10-ig nyomjad csak bot ellen. Aztán meg casual. -
Sziasztok, pár napja játszok még csak, lenne pár kérdésem. Még nem lvl10-esek a hőseim így alap paklikkal játszom, már úgy értve hogy az alap 20 lap sincs meg. Namost akár casual akár ranked (25) játszok mindenki rogyásig van kék lila meg legend lapokkal, volt olyan partim mikor az ellenfél(warlock) 5! legend lapot tett le. Ez normális, mert így nagyon nehéz nyerni kezdőként akár csak 1 partit is ? Anno WoW-ban szerverenként 1-2 legend cucc volt, itt meg szinte minden partiban van legend lap. -
karmacoma #9145 Hozzá tartozik, hogy mikor ezeket toltam Pala még 2. szintről jött fel, Druiddal szinte soha nem játszottam, ahogy a Priest és Mage is csak a legelején ment nálam. Ebben a hónapban kezdtem el constructeden tanulgatni ezeket. Főleg Paladint akartam, mert arénában tőle kaptam ki legtöbbször. Régen mindenét elbontottam, most az egyik kedvenc. -
Nekem a legtöbb győzelmem palával volt, 8. na majd meglátom mit ad be egyáltalán :)