Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a wg elismerte hogy a sebzés manipulálva van?
max azt hogy az MM nem teljesen korrekt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez az egész cirkusz a World of Tanksre emlékeztet. Ott is egyvalaki felhozta hogy manupulálják a végeredményt erre a többi tökeszû letrollkodta hogy hülyeségeket beszél. Mint késõbb kiderült igaza lett. És ez csak üzletpolitika, a bénák többen vannak, többen tejelnek. Mint wowban, átlagjózsi fizeti a havidíjat továbbra is ha minimális erõfeszítésbe kerül neki megszerezni a pörpülz settet.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok!
A sok sületlenség mellett amit itt összehordotok, helyette inkább beszélhetnétek a játékról.
Mellesleg nincs valakinek fölös béta kulcsa mert ki szeretném próbálni a játékot.
Szép napot mindenkinek!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

BoneDragon
Azt hittem csak 14 vagy.

Na jah,inkább a rendszer a rossz mint hogy beismerje bénázik.Nem azért szokott veszteni mert valamit elrontott,hanem azért mert a másik meg hackelte a játékot,vagy lefizette a blizzt hogy csaljon neki.<#nevetes1>

nincs benne 1241512031241 lap szal nem lehet jó játék 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Snapszereztél valaha? ott olyan kevés lap van, hogy az ember megtudja jegyezni mi ment ki mi maradt bent és kb a leosztott lapokból lehet tudni (fõleg ha már a végére értünk), hogy ki mikor mit fog kijátszani. Persze ha ismered a másikat meg a szabályokat. Nagyon kevés esetben dönt a leosztás (azok kirívó esetek valaki nagyon jókat/rosszakat kap). Veszteni ott is fogsz, de az esetek többségében kiszámítható a játék nagy része és pont az ami miatt számomra élvezetes, hogy azon múlik ,hogy ki hibázik és nem a lapokon (az esetek nagyon nagy százalékában)
könnyebb szidni a rendszert , mint végiggondolni mit is rontottunk el
vagy beismerni h vazz, van ilyen

Sose játssz akkor kártya játékot. Nem lehet folyamatosan nyerni, idõvel mindig eljön a vereség. Minden hasonló játék egyik eleme a kiszámíthatatlan lapjárás.

Te úgy érzed, hogy nem fair és ellened dolgozik. Az emberi természet meg olyan, hogy pár ember elkezdi mondani és egyre több ember érzi, hogy õt is sújtja. Szép lassan össze áll az összeesküvés elmélet. Végül kikiáltják sikertelenségük okának.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Ha tényleg lenne ilyen "sikerélmény generáló csalás" a játékban akkor nem lennének olyan playerek akik hónapok óta játszanak de még 9 gyõzelmet se értek el az Arénában...

Fehercsoki
Miért lenne ez jó bárkinek is? A lényeg hogy mindenki egy idõ után olyan ratingre kerül, ahol hasonló tudású ellenfeleket kap.

de nem érted mi a probléma? ha benne van a programban és lehetséges a "csalás" akkor honnan tudod 100%-ra,hogy player vs player meccsen nem rondít bele egy olyan rendszer alapján amit a készítõk találtak ki,hogy jöjjön a sekerélmény és ne hagyd ott a játékot.....hmmm?

nekem ez a kisördög mozog a fejembe

Fehercsoki
Persze, de az AI-nak csalnia kell, hogy elég jó lehessen(vagyis így egyszerûbb megoldani), viszont ha valaki csak játékosok ellen játszik akkor mi értelme lenne a csalásnak? Ha túl sokat nyer akkor úgyis összekerül olyanokkal akik szintén sokat nyernek és úgyis hamarosan veszíteni fog a hozzá hasonlóak ellen.

ergó épp megerõsítettél abban a sejtésemben,hogy bizonyos algoritmus képes arra,hogy "cinkelje" a lapokat....tegnap EU TOP 2-es srác streamjét néztem másfél órát és ugyanaz a folyamat mindig: nyer mondjuk 6-ot utánna olyan laleosztása lesz,hogy leesik a haja /mármint olyan szar😛/ aztán szép lassan megint nyerni kezd majd megint vssizavágja a program ilyen rank 3-4-es emberektõl kikapva....

az "elméletem" pontos példája

A steam-es magic-es játékokban nem egyszer tapasztaltam, hogy akár 5-10 körön keresztül csak land jött vagy épp ellenkezõleg, b@szott jönni. 😊 Emlékeim szerint a legnehezebb AI fokozaton történtek ilyesmik... szóval ott (is) csal a gép. Mondjuk player ellen nem rémlik, hogy lett volna ilyen.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

nem szeretem én se 😄
gurut szeretem, de hírek miatt ránézek néha

ProGabe
gémszar, ne olvasd!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

http://www.gamestar.hu/hearthstone-blizzard-keses-warcraft-pc-f2p.html

ProGabe
Hol olvastad, hogy az csúszik? Arról nem volt szó, csak a ladder resetet halasztották el, bugok miatt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

amúgy azt lehet tudni hogy miért csúszik megint az open beta?

Anthrax
Több facebook account nem számít annak...

akkor légyszi velük fröcsögj a játékról, köszi

szerencsére csak költõi kérdés volt,mert elég barátom akad😊

abba nem gondoltál bele hogy csak VELED nem akarunk beszélgetni/játszani?

OFF

De azt ezért tisztelettel kérem, hogy gondold végig, hogy az összeesküvés-elméleteknek pont az a lényege, hogy cáfolhatatlanok. Ilyen a Tiéd is. Senki nem fogja tudni itt Neked bebizonyítani, hogy márpedig nincs machinálva a játék random generátora, ha Te abban hiszel, hogy márpedig igenis meg van machinálva és emiatt nem tudsz a képességeidnek megfelelõ eredményeket elérni ebben a játékban.
Innentõl kezdve pedig ez a téma inkább való a konteó blogra, semmint ide, mert ez cseppet sem a játékról szól, bármennyire is másképp tûnik a Számodra. Lehet, hogy úgy tûnik, hogy az jót tesz ennek a topiknak, hogy napi 100 hozzászólás érkezik, de amíg az ilyen értelmetlen gyalázkodás amiatt, mert mások nem hisznek abban, amiben Te, addig szerintem vallási vitával szemeteljük tele a témát és ez kicsivel se jobb annál, mintha nem is kerülne be ide egyetlen egy hozzászólás sem. Közhely alert: a kevesebb néha több.

Ha ez kell ahhoz, hogy megnyugodj és abbahagyd a trágárkodást, akkor tessék: én sajnálom, hogy így érzed, kívánom, hogy ennek ellenére örömöd leld ebben a játékban és sikerüljön bebizonyítanod, hogy a Blizzard ellenszele ellenére is tudsz eredményes lenni vagy ha már végképp kiábrándított ez az Általad vélt csalás a Blizzard részérõl, akkor találj egy másik játékot, amiben örömöd leled. De hidd el nekem, ennél több segítséget/támogatást/együttérzést itt nem fogsz tudni kisajtolni az emberekbõl, mert még egyszer mondom, Te már nem a játékról próbálsz beszélni, hanem az összeesküvés-elméletedet próbálod ránk erõltetni.

Tényleg nem célom oldalakra állni és szerintem nagyon sok hasznos/érdekes postod volt már ebben a topikban korábban (talán a legtöbb), próbálj inkább visszatérni ahhoz a stílushoz, ha valóban az a célod, hogy ez egy jó fórum maradhasson, mert most kezdesz egyre jobban eltérni ettõl.
Fehercsoki
A WoW nem lett könnyebb, csak kevesebb a grind, ezért sokkal több ember jut el mondjuk a raidekig.(nyugodtan hasonlítsd össze a vanilla boss taktikákat a mostaniakkal)

ja és én is megvettem,megszereztem,kaptam lehetõséget játszani a játékkal,tehát ugyanolyan jogom van BÁRMIT írni a játékról mint neked vagy a másiknak!
tudom,hogy fáj ez a fanboioknak,de van kritikus vélemény is ha tetszik,ha nem!

36 vagyok 15 évesen vettem az elsõ csomagot...mára már csak a VAmpire töredéke maradt/a többit az éves során meguntam,eladtam,elcseréltem stb./ meg de az kb 5000+ kártya....ha kívánod lefotózom neked te hitetlen.

ebben a topikban semmi nem történt korábban...próbáltam kérni az idejárókat,hogy osszuk meg az élményeinket ,tapasztalatainkat, játsszunk egymással, elemezzünk videókat, más játékosokat,mutassunk érdekes screenshotokat meccsekrõl, kérdezzünk-okosodjunk együtt,DE EGY KÚRVA KIBASZOTT SZÓT SEM SZÓLT HOZZÁ SENKI! ,DE amint valakibe kötözködni kell idejöttök és gusztustalan módon fröcsögtök,leugatjátok a másikat! minden kikúrt fórumon ez megy! értelmesen beszélni az adott játékról nem lehet! ,mert a fórummmatyik jönnek és erre élveznek! ,de az adott játékhoz egyetlen értelmes hozzászólás sincsen legyen az éptõ vagy lesúlytó kritika!

szánalmasak vagytok

Szerintem meg fejezzétek be a felesleges szófosást,ne szóljatok hozzá akkor leáll talán a hülyeségeivel,az írása alapján az jön le hogy figyelemhiányos gyerek,20 év kártyás múlt az szerintem max 20 perc lehet.Ha nem foglalkoztok vele akkor abba hagyja és elmegy máshova ahol fel figyelnek a hülyeségére és foglalkoznak vele.

ahelyett,hogy hülyeségekbe kötnél bele jólenne ha az érdemi mondanivalót értelmeznéd te is! 😛

*2005 március

Öszintén, mi a f.szt vársz egy f2p játéktól. Persze, hogy sikerélményre építenek. A kártyákat meg simán goldból is meg tudod venni, meg arénából is, természetesen jóval tovább tart, mintha igazi pénzen vennél paklit, viszont a paklivásárlással csak idöt spórolsz.

A másik, 2003-tól nem játszhatsz Wow-ot, 2004-ben jelent meg. Az USA-ban. Europában csak 2005-ben. Szóval vagy nem vagy tisztában az évszámokkal vagy csak dobálózol a dolgokkal, hogy miket és mennyi ideig játszottál és milyen jó voltál bennük. Így már az a 20 év kártyatapasztalat is lehet, hogy csak 19 vagy 15, esetleg csak 2. 😊

Random van, random lesz, mindig is volt. Viszont nekem 12 gyözelem, 3 vereség igen jó aránynak ünik és örülnék, mint majom a farkának. De hát ez van. Nem lehet mindenki kedvére tenni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ott az indok leírtam! kár,hogy nem sokan képesek felfogni....

gyengébbeknek röviden: SIKERÉLMÉNY MINDENKINEK ez az üzletpolitika már évek óta a Blizzardnál....

Most lett sok a nyavalygásból! Esküszöm nem értem azt az embert, aki hetek óta másról sem ír ide, csak, hogy csal a játék, rng így rng úgy, pay2win, legendary nélkül nem lehet nyerni, ez egy szar... stb. Egyáltalán nem kötelezõ vele játszani, ha ilyen rossz.
Amúgy meg gondoljuk már át a dolgot, és aki azt írja a Blizzard manipulálja a véletlen generátort, az mondjon már egyetlen értelmes indokot, hogy miért tenne ilyet?
Ez egy CCG, az egyszerûbb fajtából, és bár nincs olyan mélysége, mint mondjuk a Magicnek, ez nem is volt célja és a megcélzott közönségnél betalált. Van hová fejlõdnie,vannak hiányosságok, de rohadt idegesítõ az a sok sírás ami itt megy. Vegyetek már kicsit vissza a panaszkodásból!

akkor játsz magicet!
amúgy a csávó aki a pisztolyt tartja mit kér h ne fogja rád? csak azért hogy ne kelljen tolnod sztem összedobjuk neki

az a poén,hogy MAgic-et is játszom és érdekes módon ott nincs keverési probléma és a random is korrektül mûködik.....

ProGabe
Megemlíteni egy topikot bnetrõl és nem belinkelni, nem menõ! 😄

"Ajánlok egy játékot, az egyik paklidat írd fel papírlapokra, keverd meg és kezdd el húzni. Meg fogsz lepõdni."

Igaz is lenne, ha valódi játékról lenne szó. A játék "csal" mikor kártyát kever. Igazából meg se keveri a paklit...Elõször csak gyanús volt, de mikor már topik nyílt róla bneten nyilvánvaló lett.
Savj TOP 10-es lett😛

http://sv.twitch.tv/savjz

(7 legendary a 30 lapból lál )😊)

amúgy ha ennyire zavar az RNG tolj urban rivalst, ott 8lap a deck és 4et kapsz kézbe, viszont nem húzol többet, ennyibõl dõl el ki nyer és veszít
nem rng

te idióta agysebész, mi köze a WoW-nak és az FPS-eknek egy kártyajátékhoz? kb semmi (max a blizz a wow esetében)

és lent írják is, amit nem tudsz felfogni mivel a rage leszabályozza az agysejteket! nem könnyû közel tökéletes randomot írni (a mátrix se lett az)

ezen kívül, felhozod hogy van 6 AOE lapod (2x2-t mondtál de tegyük fel volt 6) és hisztizel hogy az egyik meccsen (ami ugye 7000000000000000 példával ér fel) az utolsó 13ban bent voltak
hidd el nem olyan kicsi ennek az esélye mint benned felmerül
nem mondom hogy jó ez a számításom hirtelen, de (24 17)/(30 17)

jah igen a random pedig mindenkinek ugyanolyan
ahogy a többiek is írják, én is jártam úgy pont a napokban hogy mage ellen tolom ranked 13ért megy a meccs, mage ellen rugóval (kellett az 5w 2 küldihez is) 4-22 az állás a javamra, erre lehoz 2 magic powa gobot meg tol arcane blast persze kiszedi a 4/2es stealthem és húz 2 lapot,, mondom b+ nincs lény a kezembe
kövi kör 2 fireball nekem nem jött lény és végül egy pyroval fejezi be, mindezt úgy h mikor húzta a 2 lapot üres volt a keze
De mégse itt picsigok az RNG miatt hanem lassan nem olvasom a fórumot miattad

nem.....a random legyen random ennyi! nem kell más

NecroJoe
Összegezzük: ha a random jól jön le akkor az normális, ha szarul akkor 'megvan hekkelve'.

Necro

jön vki játszani? kikéne próbálnom az új pap dekket😊

hasonlíts össze egy 2000-es évek elején készült játékot egy mostanival...ég és föld! én még olyan FPS-el játszottam ahol ha nem burst-öt lõttél elrugott a fegyvered a fenébe! ma pontlövészet van minden hasonló játékban!

a logikai játékok 2 ft-ot nem érnek,mert ezt a trendet folytatja minden játékgyártó cég!

mi értelme lenne? nos nagyon is sok! 2003-ban kezdtem WOW-ozni /már nem játszom egy éve/ abban az idõben aki béna volt,ügyetlen az ment a levesbe! nem tudodtt érvényesülni a felsõbb kategóriákban értsd raid illetve késõbb battle ground és aréna! A legjobb cuccok azoknak jártak akik képesek voltak csapatban játszani volt reflexük agyuk és elszántságuk megszerezni a cuccokat! ezen playerek a játékosok igen kis hányadát képezték a többséghez képest! viszont eltelt pár év és a blizzard gondolt egyet és manuálisan elkezdte tuningolni a tartalmat illetve butítani,hogy ezek a gyengébb képességö játékosok is sikerélményt kapjanak még akkor is ha 3 gombot nyomtak le egyszerre, vagy nem voltak képesek kiállni a terület sebzésbõl mikor már ordjtottak velük teamspeaken! eljött az az idõszak amikor a legügyetlenebb emberke is ugyanolyan cuccokban parádézhatott mint az akinek a reflexei toppon voltak!
ez lett az új üzletpolitika! SIKERÉLMÉNY MINDENKINEK MINDEN ÁRON! a blizzard és a többi játékgyártó is ezt csinálja évek óta /sacc/kb 6-8 éve ez a mérvadó a játékkészítõknél!
Mivel ha ennek a rengeteg ügyetlenebb játékosnak nincs sikerélménye egyszerûen keres másik játékot és ezt a blizzard nem akarja!
szinte az összes barátom akivel korábban együtt játszottunk és profin nyomtuk mind otthagyta vagy héba-hóba logol be játszani hiszen hiába voltunk királyok a több tizezres szerveren anno mostanra csak 1 vagy a 8000-bõl.....nekünk az volt a motiváció,hogy gyõzzön a jobbik!

ebben a játékban is pontosan ezért megvan hekkelve,hogy nem fogsz te mindig nyerni hiába vagy akármilyen ravasz és vág az eszed! mondom nézzetek streamet ahol TOP playerek többszázeres feliratkozóval és tizezres nézõközönséggel ugyanúgy becoppják ezt a fúrcsa "véletlent" UFF

Továbbra sem értem, ha minden a szerencse, akkor hogy jut neked 12 gyõzelemre 3 vereség? Ilyen szerencsés vagy? Súgok, ha minden a szerencsén múlna akkor nagy átlagban 5 gyõzelemre 5 vereség jutna mindenkinek.

Ajánlok egy játékot, az egyik paklidat írd fel papírlapokra, keverd meg és kezdd el húzni. Meg fogsz lepõdni.

De hogy valami igazat is adjak neked, rögtön cáfolom is a fenti kísérletet, ugyanis bármilyen meglepõ a számítógép nem tud véletlenszerûen számokat mondani, ergo lapokat keverni sem. A randomot úgy oldják meg, hogy olyan függvényeket használnak aminek nagyon nagy a szórása, és ezek értékeit adják sorban ki. Pl. autós topikokban fel szokott jönni az, hogy a cd lejátszó ha random sorrendbe kapcsolják, akkor mindig ugyan az a 'véletlen' számsorrend, ennek az az oka, hogy béna a firmvare és egy szimpla függvény értékeit dobja a random mindig az elsõ elemtõl kezdve. Ennek elkerülésére meg azt szokták használni, hogy valami valami más paraméter, esetleg a beépített óra aktuális mikroszekundum értéke dönti el, hogy hanyadik elemtõl veszik ki az értékeket.

Tehát azt esetleg el tudom fogadni, hogy nem olyan tökéletes a keverés mint az életben a kártyaasztalnál, viszont az amit itt folyamatosan sugallsz, hogy amikor vesztesz, az azért van mert az algoritmus direkt szar lapokat ad, az marhaság.
Gondolj bele, mi értelme lenne, miért kellene ebbe a Blizzardnak energiát fektetni? Két ember játszik, az egyik nyer a másik veszít, mindenféle cinkelt , megdolgozott algoritmus nélkül is.
Anthrax
Szerintem mindenki felfogta,hogy mit akarsz mondani, de most akkor durcizzunk be és ne játszunk vele ? Játsszál bármelyik MMO-val és megtapasztalod, hogy lófasz balance sincs sehol, akkor most ne játsszak mmoval és mennyek be abba a topicokba és mondjam el nekik a nyilvánvalót. A probléma te vagy, ha eddig ez nem tûnt fel neked, nyilvánvaló dolgokat sorolsz fel mindig,meg vissza-vissza térõ motívum lett a "20 éves kártyás tapasztalat" ami senkit nem érdekel, nem is értem minek hozod fel folyamatosan, ettõl nekünk hátat kéne dobnunk és nevedet kántálni ? Neked tényleg nincs haverod akivel ezeket megoszthatod, mert ez tényleg kezd unalmassá válni, hogy ha ebbe a topicba azt látom,hogy 20 hozzászólás érkezett és bejövök megnézni vajon mi történt, csak azt látom,hogy 10 a te nyál fröcsögésed,hogy mennyire szar ,mennyire a szerencsén múlik a játék. És remélem felfogod, hogy TUDUNK errõl, de mégis szívesen játszunk vele és nem fröcsögünk ,ha kikapunk 0-3ra arénában. Ebben a témában utolsó hozzászólásom volt, de már tényleg kezd belõled sok lenni.

NecroJoe
Hát, valaki vagy fel tudja dolgozni a randomot vagy nem. Aki nem tudja az is játszhat ezer más játékot.

Necro

kinevetnek a 20 éves kártyás tapasztalatommal pedig ott ha szar volt a paklim vagy szarul játszottam akkor 90% ig a paklinak vagy magamnak köszönhettem és változtatnom kellett és csak minimális mérvadó volt a szerencse! itt minden a szerencse és huszadrangu a logikázásod vagy a lapjaid! én is nyomtam már 6 win-es arénát,hogy a kis szerelmemet kértem meg,hogy nyomogassa össze a lapokat