40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Én Kolentot nem értem, meg ezeket a lehetetlen paklikat amikkel játszik. Mondjuk ő már az a kategória aki leszarja, pénzt így is úgyis keres vele, szórakozhatna azzal is hogy random rak össze paklikat és felmegy velük legendig. -
3/4 tauntra hexet nyomni az value? -
Ki a szar nyomja a hülye mill druidokat, hogy minden napra jut egy ilyen hülye, és hogy örülnek maguknak, de nem is értem, mert azzal a paklival semeddig nem lehet eljutni de mégis bohóckodnak vele. Ok ,hogy priest ellen jó de az aggrok ellen semmit nem ér. -
Zozo0122 #9220 Legyőztem. Amikor átvettem az irányítást persze egyből behúzta a farkát, majd reménytelen helyzetben feladta. Tipikus :D na kommentár vége :D Jöjjön a következő ellenfél - lehetőleg egy igazi harcos nem egy ilyen sniperes gyökér. Köszi Blizz :)
-
Zozo0122 #9219 Ilyen egy idegesítő szar class...fél órát gondolkozik, negyed órája megy a meccs folyamatos topdeck. És közel sincs még vége :D Miközben ezt írom hallom, hogy serceg a kötél :DDDDD -
Zozo0122 #9218 Imádom, amikor a huntert tetteti az értelmet...fél órát gondolkozik minden lépésén. Ha azt hiszi emiatt feladom téved :D -
antiatom #9217 Trump érdekesen adja elő ebben a hónapban, eddig szinte minden hőst kipróbált majdnem ugyanazokkal a lapokkal és csodálkozik, hogy nem működik igazán
Persze volt pár érdekes kísérlet pl. rouge de ennyi.
-
Nagyon nem izgulok rank 17 környékén :) -
készüljetek a sok fatigue mage előkerülésére, Savjz után Kolento is elővette.
Trump meg control mage-t próbál minimum 6 legendással -
karmacoma #9214 Meg kell tanulni a mana/élet határokat, és gyúrni a burstre. Mondjuk sámánnal könnyű pofázni, Priestel már neccesebb a dolog. :D -
Handlock al még mindig nem tudok mit kezdeni, undorító hogy abból csinál előnyt ami a dolgom lenne :/ -
Zozo0122 #9212 Ja :D Bár nem ezért, később még nyomom :D -
lol. ott is hagytad a picsába? :D -
Zozo0122 #9210 Wow, a windfurys repcsi is jó valamire :D Az előbb vertek vele agyon...2x blessing of kings :D -
Na a balfék Trump :D -
Pio #9208 Best of 2014:
-
Zozo0122 #9207 Sajnos ebből pont kulcslapok hiányoznak :( Mind1 lecsúsztam 15-ig, de itt viszonylag kevés az aggro, az előbb egy rogue jött, de onnantól kezdve, hogy a tankból Tyriont csináltam esélye nem volt. -
Tessék mindenféle aggro ellen jó, hunter asszem csak 1x vert el, de control ellen nem sokat ér.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!+1 MC de igazából jobb helyette egy o-tron, vagy egy chow igazából azért van benne, hogy legyen némi esély nem aggro ellen is..
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.12. 20:29:17 -
karmacoma #9205 9200: Én ezzel hozom legjobb százalékban őket. Earthshock, Ferral Spirit, rockbiter amire mulliganelünk. Secreteket körbejátsszuk. Pl. Stormig nem ütünk lényt, olcsó/hasznos lényt freezelünk(healbot elsősorban), Hexet beosztjuk okosan.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.12. 20:18:40 -
Handlockohoz most szerintem túlságosan aggro a meta, de legalábbis nagyon profin kell játszani. -
Negritis #9203 rá kell érezni az ízére :D aztán ha beindul akkor elég durva -
most átváltottam handlockra szerencsére mindentől kikapok
amit elsőre elverek az a handlock :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.12. 20:15:48 -
Ez a lapégetős druid elég undi... -
Zozo0122 #9200 Mutassatok nekem egy decket, ami a legmagasabb százalékban a földbe tiporja a facehuntert. Akármennyire szar control deckek ellen, azt akarom játszani. -
Én is de a chaten ezt írták :) -
Negritis #9198 pedig azt hittem Luck a Colts játékosa
-
antiatom #9197 Egy szóval sem állítottam, hogy nem jó a mage, annyit mondtam, hogy szerintem nem op class, amiről korábban szó volt. Hasonlóan, a falmestrikeról sem mondtam hogy szar, annyi, hogy elég sok dr lény van=nem teljes a board clear + népszerűek lettek az 5hp-s lények pl. belcher + nagy lények ellen hatástalan és az egész köröd elmegy vele + az emberek megtanulták körbejátszani annyira hírhedt lap, ezért nem annyira hatékony, legalábbis nem fog minden meccset megnyerni neked. -
Hearthstone is 10% Luck, 20% Luck, 15 % Luck an the rest: Luck -
Zozo0122 #9195 Noxious az enyémhez hasonló warit játszik :D Ugyanarra épül: Juggernaut + pandás visszavétel stb. ellenfél aláaknázása :D Jó röhögést :) Kösz a linket Dave!
http://www.twitch.tv/noxious_hs -
Negritis #9194 igen :D én ezért nem arénázok mostanában :D
mind1 mit toltam ki jött a flamecannon :D -
karmacoma #9193 Én Magenél a flamecannont tudom nagyon rühelni arénában. Korai játékban teljes tempógyilkos lap, középjátékban meg (részben)amiatt nem tudod normálisan körbejátszani a flamestrikeot. -
na ezen most felröhögtem :D
valszeg megszakad vmikor az ellen. vereségnek könyvelte, vagy mintha mi sem történt volna? (asszem döntetlennél se ír loss-t) -
Az milyen bug hogy belépek arénába és felrobban mind a 2 hős?
-
Mitttomén #9190 Egyetértek, magam sem fogalmazhattam volna meg jobban a lényeget. 
Szerintem csak egy nagyon minimálisat vesztett az értékéből a flamestrike, leginkább amiatt hogy nagyon sokan választják be a force-tank max-ot, az ellen meg elég gyengus, de kb ennyi, a többi gyakran látott lény nem olyan komoly gond neki, persze értelemszerűen nem mindent ezzel az egy lappal kell megoldani, és van amikor már ez sem tud fordítani, mert annyira elúszott a hajó, de ez a ritkább...
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2015.01.12. 16:50:41 -
Igen :) -
csak én fogom ki az ilyen egy évben egyszer összejön reincarnate-sylvanas kombókat? :D
kiidegel néha a mákjuk -
Rossz hírem van, mindig is a mage volt az egyik legjobb, most GvG után meg főleg. Persze Te ezt érezheted másként. -
Köszi, azokról a hidden questekről jó tudni, 2 booster pack meg egy csomó arany, hát igen. -
antiatom #9185 Persze hogy nagyon jo lap, csak azt mondom, hogy vesztett az ertekebol. Nekem mostanaban a rengeteg paladin ellenfel tunt fel, a legutobbi, 7 wines shaman arenamban 6 meccs volt pala ellen. -
Mitttomén #9184 Pedig de, a flamestrike még mindig a létező legjobb basic/expert lap arénában, ha azt bekínálja meg sem nézem mi van még mellette, még akkor se ha az az 5. (bár ilyen sajnos még nem volt sosem), talán 3 volt a max amit kaptam, magasan a legdurvább meccsfordító basic/expert lap.
A múlt heti 11 win-emnél is volt 2db nálam, 2 vereség abból jött akkor is, hogy az első 15 lapban egyet sem húztam fel, ha jön fordítja is meg a meccset.
Ettől még a Paladin nálam is a második kedvenc, de a legtöbb győzelem vitathatatlanul a mage-el jön össze, és tuti csak nem nálam van ez így, mert akkor nem lenne 5-6 win felett olyan sok belőlük, mint ahogy írtam is.
+1 MC de igazából jobb helyette egy o-tron, vagy egy chow igazából azért van benne, hogy legyen némi esély nem aggro ellen is..