40521
  • Zozo0122 #9263
    Van erre valakinek ötlete? Nem akarok attól félni, hogy mikor kell kilépnem vagy mikor léptet ki a rendszer és akkor többé be sem tudok lépni...akkor inkább nem játszok, hogy ne akkor történjen ez amikor már sok jó lappal később járok.
  • Zozo0122 #9262
    Na azt hiszem megtaláltam, de a biztonsági kérdésre sem tudom rohadtul a választ. :D Ötletek? Tiszta szégyen az egész, de annyi helyre vagyok regisztrálva, hogy örülök ha a jelszóra emlékszem, nem hogy még a biztonsági kérdésre mit adtam meg válasznak. Mikor regisztráltam ide, poénnak indult az egész dolog :(
  • Shep
    Hát pl. Battlenet főoldalon. Egyébként nekem is volt ilyen régebben, hogy a weboldalon belépett a játékban meg nem.
  • Zozo0122 #9260
    Azt hol tudok? Nem találom ezt az opciót...de nme is értem az egészet, működnie kéne, mert ez a jó jelszó amit beírok.
  • Devv
    Mára is kifogtam a sylvanasos ragnarosos kaszt-legendes pro-t, aki casualban bohóckodik... Menjenek a picsába!
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.13. 20:41:57
  • Shep
    Kérjél emlékeztetőt.
  • Zozo0122 #9257
    Hmm :D Lehet elfelejtettem a jelszavamat...a battle.netbe nem tudok belépni chromeban, de ha a játékban feldobott ablakból nyitom meg akkor be vagyok jelentkezve értitek. A jelszót elvileg felírtam, de nem akar működni :D Ezek szerint ha egyszer kilépek a kliensből akkor nagyon megszívom...mit tegyek? A régi jelszó nélkül nem tudom megváltoztatni se :D
  • csoszi87
    Köszönöm a tippet!
    Eddig nem tudtam, hogy ilyen létezik.
    Imádom azt a decket, pedig csak 4et mentem eddig vele.
  • Tinman #9255
    1 win 3 fail... nem csoda. Úgy kellett volna egy letakarító flamestrike, hogy az leírhatatlan. Kint van az ürgének 3 db. 4/4-es minion, előtte már egyet letradeltem minionommal és jön a 7. kör és nyomnám a flamestrike-ot, de helyette, csak a fejemet vertem az asztalba. Már bánom, hogy nem rugóval mentem arénában... azzal legalább simán hozok 4 wines átlagot.

Paklit is nyitottam, de inkább a wécén húztam volna le magam. Ez van, egyszer lent, máskor megint lent :-D
  • dave9004
    Forsen ellen az ellenfele a chatbe linkelgette meccsközben a printscreenjeit :D:D
  • Mitttomén
    Kicsit el lett felejtve, ő nem keresett engem én sem őt, majd letoltjuk egyszer.... valamikor...
  • Shep
    Kis túlzással majdnem :)
  • Zozo0122 #9251
    Aréna:

Te vagy mage: 0 flamestrike.
    Az ellenfél mage: 15 flamestrike, 14 fireball, 1 Antonidas
  • Shep
    Nem én voltam :)
  • Tinman #9249
    Random fuuuuu meme :-D
  • Tinman #9248
    Nah... mit tudtam ezzel a szerencsétlen herélt mage-el megverni arénában?

Igen, priestet :-D
  • dave9004
    trollkodjak? nem 90 lap, mert az első és minden 5. biztosan rare v jobb minőségű :D sry
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.13. 15:20:36
  • Shep
    Mi a helyzet ezekkel a meccsekkel?
    Kabel vs Andree

Kulaba vs getalife
  • Mephike
    Csinálsz egy új battle.net accot és már játszhatsz is.
    Egy meccs kb 5-15 perces. Ha most kezdesz akkor csak türelem kérdése az egész. A top-ba eleinte nehéz felmászni. A játék abszolút élvezhető, bár nincs olyan mélysége, mint a Magic th Gathering-nek. Egy próbát szerintem simán megér.
  • Shep
    Üdv a klubban. Én ezért arénázok nagyon ritkán.
  • Tinman #9243
    Ok, toljunk arénát... legyen mage, másik kettő nem volt most szimpi.

90 lapból, 0 Flamestrike, 0 Fireball.

Biztos kibaxott sikeres leszek -.-
  • greyfox
    Bizony. Főleg, mage ellen nem jársz jól az overextenddel - hacsak nincs valami iszonyat kártyahúzó lap a kezedben- üres kézzel álsz majd flamestrike után :D Múltkor arénába gondoltam csak nincs 3. flamestrikeja, szépen kipakoltam, csak volt. :D
  • dave9004
    ha 7 minion van nem tud semmit letenni
  • Tinman #9240
    Nem. Írtam, hogy elég durván leszívatott már. Lényegtelen ilyenkor, hogy 5 HP-d vagy 8 HP-d van, egy mage ellen a köv. körben erősen biztos, hogy halott vagy, elvégre kint volt még neki Antonidas is.

Ha a saját lényemre nyomom, mi történik? Leteszem az elementált oké, de a következő körben azonnal halott vagyok :-(

Ott csesztem el, hogy nem kellett volna ennyi lényt letennem korábban :-/
  • greyfox
    Le tudtad volna tenni, ha a saját lényedre nyomod a 3dmg-et :)
  • Tinman #9238
    Ez kérlek szépen secret-freeze mage volt, aki a végét arra alapozta, hogy kitette az a rohadék Antonidas legendary-t, -mely ugye minden varázslat után 6dmg-es fireball-t ad neki- és elég durván leszívatott vele. Nyertem is volna, de mivel arcra ment, kint volt egy sornyi gyenge, picit sebző lényem, azokkal letudtam vinni a HP-ját 2-re, ott tartottam a kezembe 10 manával a Fire Elemental-t és nem tudtam letenni. Soha nem volt még ilyenem :-(
  • csoszi87
    Én 1x Handlockot szívattam meg így freeze mage-el.
    Folyamatosan fagyasztottam, tele volt a boardja, és nem tudta kirakni Jaxot, így nem ment vissza az élete 15re.
  • dave9004
    fatigue mage?
  • Tinman #9235
    Mage ellen... ilyenen még nem ment el meccsem... azért vesztettem, mert nem tudtam kirakni egy lényt, nem volt hely :-((((
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.13. 12:49:50
  • dave9004
    nekem meg az 5. handlock jön szembe zsinórban....
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.13. 12:39:43
  • Tinman #9233
    És megint egy priest és megint az őrültbe sikerült kergetni, fel is adta 7. körben :-D
  • Tinman #9232
    Na ezért szeretem ez a játékot! Igen, amikor Priest-et halálra szívatja az rng :-DDD

Majdnem egy full base sámán dekkel mentem, Priest ellen, aki a mechek egész skáláját vonultatta fel, mindig több lénye volt kint mint nekem.

Levert 16-ra és még mindig 30 HP-n volt. Aztán kitolt egy Ragnarost, bespájzolt Hexel leszedtem, de már csak 8 HP-m maradt.

Aztán elszedte a belcserem, azt is letudtam még szedni, sikerült letakarítanom a boardját, sőt 23-ra levertem, aztán leszedte az egyetlen valamire való 6/5-ös lényem SWD-vel. Topdekkeltem ekkor már, fos pár szemét semmitérő lényem volt, kint meg fos totem.

Aztán kikqrt egy YSERA-t. Ok, vesztettem... igen, de mi jött?

BLOODLUST! És mivel az egyik lényem éppen windfury-s volt, ezért -2-re levittem a HP-ját, nyertem... én megértem Shep-et, nagyon megértem :-D
  • Zozo0122 #9231
    Ez jó :D Főleg Malorne :D Bár ne beast lenne...

http://imgur.com/a/ppP7S
  • Tinman #9230
    Soha nem nyomtam még 3/4-re hex-et, szerintem az annál sokkal értékesebb spell és tartogatom a komolyabb dolgokra.
  • Tinman #9229
    +1

Van ilyenből nem egy :-(
  • Negritis
    manaadicton jött egy új dudu deck elvileg jó hunterek ellen
    csak hát ez is aggro
  • Devv
    Majd ma visszanézem, mert most dolgozok. Amúgy összeraktam én is azt a közkedvelt hunter dekket, meglátom meddig jutok vele...
  • kabel15
    Kolento is azt tolja, csak mage be, kezdem érteni a deck et.
  • Devv
    A milldruid az a lapégetös? Ha igen, nekem is minden napra jut egy...
  • Shep
    Az milyen mikor az utolsó 2 lap a pakliban a swd és már körök óta kint a Deathwing és meg is nyerni neki?