40521
  • Shep
    Komolytalan már ,hogy minden hülyének, minden pakliban van Ragnarosa, nekem meg a 3 leszedőből 1 sem jön fel.
  • Zozo0122 #9302
    Ja megvan. Az a durva, hogy 1.1-re volt állítva :)
  • Zozo0122 #9301
    Itt? http://www.hearthcards.net/packs/

Hol?:D
  • dave9004
    de ott lehet 5 legendarysra is beállítani a luck-ot :D
  • Zozo0122 #9299
    Ma meg tegnap összesen nyitottam a szimulátorban kb. 50 packot. Az eredmény rengeteg epic volt, valamint :
    - Millhouse
    - Grommash
    - Leeroy
    - Cenarius
    - epicből is volt vagy 20!
    Ha ezeket élőben nyitnám akkor nagyon boldog lennék, elég durva az 50-ből 4 legendary :)
  • Zozo0122 #9298
    Kár, hogy a Naxxos goldeneket craftolni kell...igazán adhatnák a heroic teljesítéséért is őket.
  • dave9004
    dust devil nagyon frankó goldenben.
    meg loatheb is
  • Zozo0122 #9296
    Jól néznek ki nagyon az arany lapok :) Kivéve a Fire Elementalt, na az ronda goldenben.
  • Shep
  • dave9004
    #SWAG
  • dave9004
    főleg duduként 3. körben 2 innervate+Boom :D
  • Shep
    Én töröm ha kell, egy arany laptól nem lesz jobb a paklid max szebb, de ez is csak ízlés kérdése.
  • csoszi87
    Én az ilyet úgy szoktam eldönteni, hogy használom-e?
    Ha igen, akkor megnézem tetszik-e.
  • Zozo0122 #9290
    Nem. Ez esetben a simákból törnék be egyet, de ez én vagyok, aki minden lapot meg akar szerezni aranyban :)
  • kabel15
    Szerintetek érdemes betörni az olyan arany lapokat amikből a sima változatból megvan minimum 2db?
  • Devv
    Nem becsülöm alá. Egyszer elverek egy ilyen dekket, egyszer nem, így megy ez. Inkább zavar, hogy 0 legenddel nehéz azért ilyenek ellen. De csak nyitok előbb utóbb egy jó legendet.
  • kabel15
    Elvisz egy BGH-t vagy leszedést maga a test. Önmagában nem a 7/7 a veszély persze az is fenyeget, de DR boom akkor jó lap ha utána ott van kézbe ragna vagy egy nagy legendary, ugyanis valószínűleg el fognak tolni egy leszedést Dr.boom ra és ez azt jelenti hogy ragnát már nehezebb lesz megoldania. Utána még ott vannak a kis bombák is amik elég táposak, KT+Dr.boom és nyertél.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.01.14. 15:42:07
  • karmacoma
    Board present. Soha nem szabad alábecsülni azokat a lapokat amik 3+ lényt hoznak létre egyszerre. Pl. a Mustar for battle megreformálta a Paladint, a legtöbben meg fikázták előzetesen. Hányszor takarítottad már el DR. Boomot 7manából 1 lappal?
  • Devv
    Váó!
  • antiatom
    Egyrészt a legtöbb esetben 2 lapodba kerül eltüntetni, másrészt kitölt egy űrt a 7 mana helyen. Előtte-utána sorakoznak az erős legendek, 7 manán meg eddig kb. semmi nem volt
  • Shep
    Mert egyből ott vagy az asztalon 3 lénnyel akiket meg kell oldania, ráadásul a kis szarok miatt jobban oda kell figyelni, hogyan támadsz, persze ha mákod van és mindig csak 1-et sebeznek akkor tényleg nem nagy kaland :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.14. 15:05:24
  • Devv
    Mondja már meg valaki, hogy a drbúm mér akkora kaland? 5-ből 5-ször leszerelem, a kis bombák meg vicc... :) Ragnaros, na az már egy más tészta. :)
  • Shep
    Az a baj ,hogy ezek viccesek ha összejönnek de legtöbbször inkább csak buksz miatta, mert tartogatod a lapot, ráadásul sok mana is egy ilyen kombó. Ezek akkor lennének jó dolgok ha nem lenne ennyire aggro a meta, vagy haverral bohóckodtok.
  • Zozo0122 #9280
    Én szívesen játszanám, de kulcslapok hiányoznak. Sokat mozog a fantáziám a rugó körül, a stealth jól megjátszva nagyon durva képesség. Ha mondjuk sikerül konstans stealthbe tenni egy Ragnarost...:D
  • Shep
    Nekem is van 1 csak nem játszom a zsiványt.
  • greyfox
    Iron sensei, főleg akkor op, ha egy spell resistens mech tauntot tápol :D
    Pont tegnap nyitottam, aztán egy cogmasters wrenchet.
  • Shep
    Az a róg szamuráj kör végén +2/2-t adó de egy tróger lap, lejátssza és nem is tudsz mit csinálni, egyből tápol.
  • karmacoma
    Én soha nem tudtam rávenni magam ezekre. Főleg netbankos, pénzes cuccoknál volt rossz érzésem tőlük, noha tudom, hogy nincs velük ilyen gond.
  • Sir Quno Jedi
    Alapvetően kell egy safe password generator (van egy rakat). Azzal mindenhova le tudod generálni a megfelelő hosszúságú és bonyolultságú jelszavakat (entrópia eniván). Aztán ezeket használod, de a keepass-ban tárolod, hiszen ezeket megjegyezni nem igazán járható út. Annak a master jelszavát viszont veheted egy hosszú, megjegyezhető jelszóra, idézetre stb. Amikor valahol cserélni kell, csak újat generálsz.
  • csoszi87
    Lehet én vagyok a hülye, én 2db jelszót használok mindenhova.
  • Sir Quno Jedi
    Nem kell hogy bonyi legyen, elég ha hosszú. Mondjuk kedvenc idézeted stb.
  • greyfox
    Füzetbe?
    Jóhogynem a barlang falára rajzoljátok hamuval.
    Keepass vagy 1password. Elég egyetlen bonyi jelszót megjegyezni..
  • karmacoma
    Nekem szándékosan kódrendszerem van. Például egy régi pizzafutár telefonszáma, egy régi VGA-m kódja és ezek és kis-nagy betűk kombinációja egy-egy jelszó. Egy füzetbe jegyzem a passokat így kódolva. Ha az alapszámokat elfelejtem már úgy is mindegy, győzött az Alzheimer. :D
  • Tinman #9270
    Nekem olyan a Steam jelszavam, de bankomé se kutya :-)

Szerk.: Sőt több karakter, meg persze kisbetű, nagybetű, számok elég változatosak benne :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.14. 10:39:18
  • Shep
    Milyen playek vannak. Dark cultistra elnyom egy hellfire-t majd egy mortal coilt :)
  • Shep
    Hát azért több tíz min. 8 karakteres véletlenszerű karakterekből álló jelszavakat ha te megjegyzel akkor nem vagy semmi.
  • Zozo0122 #9267
    Hát ha egy raklap van és mind más, akkor néha baj tud lenni :D Nem szívesen levelezgettem volna a supporttal, mert ott gondolom lett volna minden, személyes iratok csatolásától kezdve a szomszéd fiának a diplomájáig mindent küldhettem volna
  • Mephike
    Bár mindig is azt tanítottam, hogy a jelszavainkat megjegyezzük, és nem feljegyezzük. Te leszel az első, aki a kivétel lesz :)))
  • Zozo0122 #9265
    Na, kitaláltam a jelszót...a kb. 50 különböző lehetőség közül...tényleg félelmetes, hogy mennyi van a fejemben és mennyi külön felírva...de most azért megijedtem :) Játszok is gyorsan egyet a hülyeségemre :D
  • dave9004
    nekem nincs. de ha teljesen nem tudsz belépni, supportnak írhatsz azok majd megoldják.