Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
igen,ezt én is észre vettem,többet bugol,és a kezedben lévõ lapok is

mukika
Oké, hogy a következõ patch, de a tegnapi patch óta nekem az argus és a dire wolf is folyamatosan bugzik, eddig kb 5bõl 5ször, míg patch elõtt nem volt ilyen sûrûn... Nálam tegnap sem és ma sem mûködött a quest leadás, de reddit-en is, nagyon sokan írják, hogy nem megy, szóval csak óvatosan.

Még a patch elõtt írták:
Will the upcoming patch fix minion swapping, card overlap and hovering minion bugs?
No, that's next patch. - Ben Brode (itt)

A napi quest leadása pedig mûködik. most próbáltam. Lesdtem egy 40-est.. sajnos egy másik 40-es jött helyette 😊 De mûködik.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

mukika
Ja és senki ne adja le a napi küldetését, mert akkor bizony végleg leadja és nem ad be másikat aznap...

mukika
Azért szomorú, hogy az ismert bugokat nem sikerült ismét kijavítani a patchben... Lassan játszhatatlan lesz a játék, engem legalábbis nagyon bosszant, hogy összevissza pakolja a lapokat az asztalon. Tegnap óta pedig sokkal többször fordul elõ.

Aradebil2
elsõ 3-4 körben még mindig elég imba, sztem teljesen oké lett a lap

ja, elég erõs volt amúgy szóval jogos volt a nerf, de szerintem kicsit átestek a ló túl oldalára vele.
Sceleton
Most látom, hogy már nem mindenkinek ad +1 -et. 😞 Így már nem olyan jó...

Est Sularus oth Mithas!

Hát de legtöbbször van valami 😄 Én megszabadultam tõle szerintem van sokkal jobb lap is most a helyére.
Sceleton
Én használom. Ha nincs területsebzése, akkor jól megússza a rejtõzés miatt.

Est Sularus oth Mithas!

Aradebil2
kula sztem, akkor már inkább young priestess sztem

volt egy 30-10es is priest ellen, ezt már nem felejtettem el lefotózni 😄
double atk elég imba tud lenni 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

ma csináltam egy 30/6os VeCo-t palával 😄
a mage ragequitelt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

A Blood Imp-rõl mi a véleményetek így nerf után? Én kivettem a deckbõl, nem érzem, hogy annyira sokat adna a deckhez már így.
Sáska
koszi a tippeket!

mukika
Illetve, ha most kezdted a játékot akkor ezeket is érdemes végigcsinálni.

mukika
Casual sokszor nehezebb szerintem mint a ranked. Ranked ha nem is nagyon megy az elején, akkor is beáll a veled egy szinten lévõkre, míg a casual nagyon random tud lenni... Mondom ezt úgy, hogy az elõzõ szezonban rank2-ig másztam és most rank8 vagyok.

Napikat érdemes csinálgatni, sõt ha 40es goldosat ad be, akkor érdemes leadni hátha kapsz egy 60ast vagy 100ast. Napi 1et tudsz leadni illetve összesen 3at tudsz elraktározni. Az elõzõ napikat is le tudod adni másnap, szóval ha kevés az idõd akkor is érdemes vele játszadozni, hátha bead több azonosat.

Anthrax
Questet csináld ,legjobb gold forrás amíg nem megy aréna. Ha 40 goldos quested van dobd el, ha mázlid van 60ast kapsz. kezdõként casual játék szerintem, én is szívok ,hogy alap lapok hiányoznak paklimból és rankeden esélyem se lenne nélkülük. 100 goldért ne vegyél paklit, jobb ha vársz 150goldot és aréna, ugyanúgy kapsz paklit+dustot vagy goldot, és gyakorolsz is arénában.
Deck összeállításra ezeket az oldalakat ajánlom:
http://ihearthu.com/
http://www.hearthpwn.com/
http://www.hearthace.com/
http://www.hearthhead.com/

Fehercsoki
Napi questeket érdemes megcsinálni, nélkülük sokkal lassabb a gold szerzés.

Sáska
Sziasztok, par lama kerdes, remelem tudtok tanacsot adni:
- kezdokent maradjak a casual jateknal, vagy mar az elejetol kezdve erdemes ranked meccseket jatszani?
- warlock tetszik a legjobban, ezzel szoktam a leginkabb jatszogatni, de eleg surun kikapok, annak ellenere, hogy utanaolvasgattam kicsit, es probaltam osszerakni valami eletkepes deck-et. szivesen olvasnek par tippet kezdoknek (warlock kombok, jatekmenet..)
- questeket erdemes csinalni az aranyert? Annyira eddig nem mozgatott, mert altalaban max 3 jatekra van idom, ennyi alatt meg ugysem tudom megcsinalni oket

koszi!

mukika
éjszaka volt patch, queue timer tetszik. remélem bugokat (placement, stb...) is javítottak.

böröczk
Változtatások után ugyanannyiért szeded szét, amennyiért kraftolod.
De úgy döntöttem, mégse szedem szét, nem vág földhöz az a 6 mana 5 helyett.

Kumiho #2179

46k DUST? az komoly😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
For science! Majd egy végsõ statisztikát megnézek azért.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

beteg.....

ProGabe
840 pakkot nyit ki a srác: http://www.twitch.tv/prodecentnoob

144 van még hátra, eddig 40 legendary jött össze (meg kiscsillió dust 😊, állítólag vesz még 840 pakkot 😮

Ez a Big Game Hunter lap valami eszméletlen jó 😄 Nemrég volt boosterben és már nem is tudom hány matchet nyertem meg miatta 😄 De mást meg nem nagyon látom, hogy használná vagy csak nem akadok össze olyannal, nem értem miért 😄 Ragnaros, Alextrasza, Deathwing, Giantek megszámolni se tudom hányat vadászott már le nekem 😄
Sceleton
thx. már meg van. 😊

Est Sularus oth Mithas!

kalapáccsalal talán
Sceleton
Hogyan lehet kártyát szétszedni?

Est Sularus oth Mithas!

Aradebil2
már imagerzrõl sem lehet linkelni? kivan a tököm ezzel a szar sg-vel -.-
na talán most

Aradebil2
Na, sikerült a 2. 12 win (1 loss), az alábbi mage deckkel, poly és fireball nélkül, viszont pyroblasttal (contr. nincs meg 😞, még 1 db is iszonyat imba, kb 6 gamet nyertem meg ezzel) és 2 flamestrikkal (imba). És persze Ysera 😄 És hál istennek beadta a 2 packot, +235 gold, 50 dust és egy arany common volt a jussom.
A decklist:

Igen, azt hittem, hogy a patchet is felrakják egyúttal.
Aradebil2
max azért írhatták/gondolhattad, mert tegnap voltak a karbantartások, és általában utána szokták peccselni a gamet

Nem úgy volt, hogy ma Patch van? 😄 De lehet akkor félre érettem valamit mert nem látok semmit.
Aradebil2
tök fölös szétszedni a sylvanast szerintem, max akkor fogja megérni ha ugyanannyiért szeded szét mint amenyniért craftolod (az elég op lenne azért 😮)

böröczk
Ha így van, lehet, szétszedem Sylvannast, és teszek belõle egy Edwint. Arra még úgyis rég vágytam. 😄
Tegnap nyitottam Bloodmage Thalnost, már azon gondolkoztam, szétszedem a többi legendásat, és kikraftolom. ^^
Gruul-t pl szétszedtem, nem sok értelmét láttam. Deathwinget kétszer kaptam meg eddig, mindkétszer szétszedtem.
Még mindig Yserát tartom a legjobb legendarynak, sok deckbe passzol, és borzasztó erõs. És mivel 9-es, a legtöbb silence-t már elnyomták korábbi lapokra jó esetben.
Lehet, csak személyes rajongás a sárkányasszony iránt, de én nagyon szeretem azt a lapot, és tök szép 😄 Meg baromira tetszik az effektje is.
Ugyanez vonatkozik Ragnarosra, ha az kap silence-t, tud támadni 8-8-cal.
Az Illidiant kezdem egyre inkább haszontalannak érezni, már a Warlock deckembõl is kikaptam.

Kumiho #2179

lehet hogy igaztok van, mindenesetre ma beizzitottuk rokon accát is, és a 2 pakliban már kapott egy legendet.
Klemice
én csak a huskys 113 pakknyitós videót láttam ott 6 legend volt benne

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Akkor te szerencsés ember vagy. Én 1:20 arányokról hallottam legendary-nél, nem tudom, ez korrekt-e. Mindenesetre én a múltkor nyitottam 40 csomagot, egy darab volt benne. :/

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

én is én is

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

ProGabe
Még mindig alakul a játék. Aki ezt a molten giantes paklit elõször használta, most éppen baron gedonnal próbálkozik.

Sceleton
Megkaptam a hozzáférést! 😄 Hurrá! Hurrá! Hurrá!

Est Sularus oth Mithas!

Hát igen, de mondjuk mindig is lesz olyan, hogy jobb lap mint a többi. Mondjuk engem az zavar már csak hogy mindenki ugyanazt azt 4-5 legendaryt használja kb 😄 Szerintem amiket nem nagyon használnak azokat reworkolni kéne vagy buffolni, hogy mégis több féle variáció/Deck legyen. Vagy mi lenne ha csak 2 legendary mehetne 1 deckbe? 😄 bár ez lehet nem oldaná meg, mert ugyanúgy csak abból a 4-5 bõl választana mindenki.
Aradebil2
az a céljük,hogy ne legyenek olyan lapok, amiket akármilyen deckbe automatikusan beraksz, és sztem ez érthetõ. Még egy harvest golem nerf kellett volna

igazából a game metája most azt adja hogy ez a legtápabb, egészen amíg nem jön egy másik taktika (esetleg nerf) ami ezt veri

SC2-ben mindenki OPnak mondta a hellbatet mostanába meg alig látni

<#eljen>