40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #9343 700gért kapsz 1 legendet fixen :D -
Zozo0122 #9342 Nem akarok. De még 4x700 goldot még kevésbé...alig néhány kártyáért az nagyon sok. -
Hülye vagy? Pénzt akarsz költeni rá? :DDDDDD -
Tudom, én is próbáltam csak sajnos hiányzik a 2 blizzard meg 1 doomsayer anélkül meg semmit nem ér, ezek nem pótolhatóak mással. -
Zozo0122 #9339 Gondolkodom rajta, hogy megveszem pénzből a Naxx maradék 4 szárnyat...mert goldból rohadtul nem éri meg. 700 gold egy szárnyért...amiből kapsz 5 vagy 6 új lapot. :( -
icyshadow #9338 Ha te ölöd meg az ellenfél Leper Gnome-ját, a te körödben, akkor nem aktiválja az Ice Blockodat, mivel semmilyen secret nem aktiválódik a saját körödben, amit te tettél ki. Az ellenfél körében elhaló Leper Gnome pedig aktiválja, mert sebzés az is. Ice Barrierrel mosódott ez össze a fejetekben szerintem. -
Zozo0122 #9337
-
csoszi87 #9336 Igen.
Nagyon fun, csak ki kell ismerni.
-
Te is Kolento deckjét nyomod? -
csoszi87 #9334 Amúgy hunter otthagyta a játékot. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #9333 nem, a gnóm nem aktiválja ez tuti -
icyshadow #9332 Secretek a saját körödben nem aktiválódnak. (Tehát fatigue értelemszerűen nem fogja aktiválni.) Az ellenfél körében leper gnome DR-je is aktiválja sztm, ahogy minden más sebzés, ami megölne. -
csoszi87 #9331 Szeretném megkérdezni, hogy a mágus Ice Blockja mely esetekben kapcsol be?
Én eddig azt hittem, hogy ha a hunter hero powerjével lesz az életem 0, akkor nem kapcsol be.
Ugye minion/fegyver ütés biztos, spell biztos, minion Battlecry, kések és bombák, illetve már akkor hero power is biztos.
Amire nem : Leper Gnome DR, fatig dam.
Amiben nem vagyok biztos: Ragnaros, Baron Geddon kör végi képessége, Abomination, Demolisher, Explosive track.
Majdnem feladtam az első hunter felett aratott győzelmem a fatig mágussal, mert mondom a hero powerje úgyis megöl. -
1Darton1 #9330 Vagy a nyugati világban él. -
Ez irónia volt, arra próbáltam célozni ,hogy az arany lapok szépek de semmi egyéb. -
Zozo0122 #9328 Nem az arany lapok miatt játszottak jól, hanem mert régi és tapasztalt játékosok voltak (piros hátlap, szóval első szezontól játszik). Aki mindent összegyűjt aranyban, ráadásul ilyen rövid idő alatt, az kb. fanatikus. -
És biztos jobban is játszottak az arany lapok miatt. -
Zozo0122 #9326 Sajnos igaz, de a többi kell :D Találkoztam már 1-2 olyan játékossal akinek minden lapja arany volt :) Szépek azért ezek a kártyák, pedig első ránézésre nem tetszettek :D -
Zozo0122 #9325 Na, egy jó pont a Blizzardnak. Írtam a supportnak, hogy engedjék a secret question megváltoztatását, ma reggelre várt a válasz és meg is történt a question reset. -
Nirz #9324 Nem is érdemes arany lapokat gyűjteni mert 2 legendary már megszerezhetetlen arany formában tehát a gyűjtemény mindig hiányos lesz -
a common aranyakat mindig érdemes betörni annak, aki nem gyűjt arany lapokat, mert 50 dustot ad, a sima legyártása pedig 40-be kerül. vagyis 10 aranyat lehet rajta nyerni -
Hát én tuti Sylvanast választanám bárhova jó és sokkal több a variációs lehetőséged vele, mint pl. Boomal. -
Lényegében én is a napit csinálom meg próbálok még párat nyerni priesttel, hogy közeledjek az 500-hoz, -
csoszi87 #9320 Ha nerfelik, akkor ha nerf után betöri visszakapja a dustot.
Én pont ezért választanám azt.
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.01.15. 06:59:30 -
Zozo0122 #9319 Szerintem Boom ne, hátha nerfelik a közeljövőben. Legyen Szilvi vagy Dzsarakszusz
-
Negritis #9318 közbe van 1600 dustom, a kérdés hogy sylvanas - boom - gromash vagy tirion legyen :D
esetleg jaraxus és akkor a handlockból kiveszem alexát :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.15. 00:39:40 -
Negritis #9317 szokásos, azért sem olvastam vissza :D -
Zozo0122 #9316 Összefoglalom a tartalmukat: Dr Boom jó lap, a hunter szar, szépek a golden lapok, minden 2. deckben van Ragnaros, még Kolento is hunterezik, csak minek. :D -
Negritis #9315 44 üzi 1 nap alatt, kihagyom :D -
Zozo0122 #9314 Én most pihenőágra rakom a játékot. Túl nyomorék a meta, túl aggro, annyi hunter van, hogy azt feldolgozni is nehéz és egyszerűen szánalmas. Most tényleg az lesz, hogy szinte csak a napi questeket csinálom meg és jó napot. Most próbálgattam egy rogue paklit, hát visszaestem 19-re, mikor tegnapelőtt még 13-on voltam. :D Bár lényegtelen is, ha nem éred el a legendet akkor tökmind1 :D -
Hát tényleg nem értem a játékosokat. mit keres egy hunter pakliban Ragna, ok ha valami control lenne de nem, semmi koncepció nem volt a gyerek deckjében, ki is kapott ahogy kell. Attól ,hogy berak egy legendaryt még nem lesz nyerő a pakli. -
csoszi87 #9312 Most én is orrolok 1 kicsit hunterra.
Fatig mágus gyengusz ellene. -
Zozo0122 #9311 Kolento hunterezik, úgyhogy azt hiszem ma nem nézek streamet :D Pedig maintenance lesz 10-től, vagy az csak a shopra vonatkozik? -
Nem 2x nagyon gyengén húztam és 2 kör után feladtam. viszont, mos hú de beszívattam egy huntert, már sajnáltam is. Átloptam tőle a tűzcsapdát kiraktam és sorryztam, 2 körig nem is mert támadni mert csak 2 hp-s lénye volt lent aztán nem tudom milyen megfontolásból telerakta az asztalt és úgy rohant bele. Lapja nem is maradt így szépen elfogyott szerencsétlen :D -
Zozo0122 #9309 Gondolom az 5/5 win lett :) -
Ja, egyébként ma hunteres küldetésem volt 5 győzelem. Komolytalan az egész. -
Elhiszed, hogy rohadtul leszarom a hunteredet? :D -
Na de ez mi a kurva élet már? Hunternél Ysera aztán recombozza King Crush-á. -
Hunterem ellen nem szoktak a 8. körig élni
-
Jogos... nagyon sok Ragnával találkozom mostanában én is, szerencsére eddig mindig volt vagy mind control, vagy PWD, vagy hex nálam :-)