40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Túl sok idő? 7 nap x 35-60 perc szórakozva :-)
"ahelyett, hogy arénáznék"
Arénázz! Sokkal előbb gyűlik össze a lé! Ha jól csinálod napi questek + arénával simán 3-4 nap alatt nyitod is a 700G-s szárnyat :-D -
Megint nyitottam egy óriásit. 4 common fos amikből nem volt még eddig csak legalább 4 + egy portál amiből szintén nem volt eddig. Legalább olyat nyitnék amiben több ritka van ,hogy még ha meg is van be tudjam törni valami értelmesebb dust mennyiségért. -
+1
Pontosan én is azért játszom vele, mert mindig van benne valami a cél. Szép cél volt pl. a Wingeket megnyitni.
Mivel mindenképpen játszok vele, szinte minden nap ezért nem tudom értelmezni a grind, meg a munka fogalmát, hiszen MINDENKÉPPEN letolnám a napi küldeket, melyek a kitűzött célokhoz jók. A napi küldetések elvégzése nem letudás, mert játék... játszva kapok érte ingame goldot, amit aztán arra költök, ami nekem szimpi. Egyszerű. -
Dreadshade #9380 Ja minden áron leakarják szedni, mentem még párat és nem okozott csalódást, nem érzem annyira rossznak a lapot sőt inkább jónak :D, néha az is elég ha csak 1-2nek adjuk meg a buffot + nem tudják feltétlen mindig megoldani, hogy mindegyiket leszedjék, ha meg pl a Mustár for battlet előtte kirakom és leszednek belőle 2-3 at már jó, hogy lapokat pazaroltak arra :D -
Az a baj azzal a lappal.hogy szinte mindenki korbe fogja jatszani :/ Bar ha azt vesszuk hogy az ellen nagyon le akarja csapni az 1/1 eket azzal ertekes sebzessel vedjuk meg a hosunket. -
Hát akkor gyártsd le :) -
Dreadshade #9377 Persze, minden kasztot nagyjából megcsináltam már, a paladin meg a rogue van kimaradva, most ezekhez próbálok pár dolgot megszerezni. Közben lecraftoltam a a 2. quartermastert is. Eddig veretlen a deck , 4 matchet mentem, bár az ellenfeleim játéktudása is kérdőre vonható volt :D De élvezet, most már ezzel is tolni és ez volt a célom :D -
2.t goldból, 3-at pénzből vettem. ugyanaz a jó érzés h játszhattam a játékkal. -
"Fogalmam sincs aki pénzért nyitja mit érez... ugyan ezt? BIZTOS?"
Szerintem én sokkal boldogabb voltam, hiszen nem szívtam érte egy hónapot :)
Te kevered a plusz kontentet magával a játékkal.
Kicsit, mintha úgy éreznéd, hogy aki megvette, nem végigment a pályán, hanem fizetett, hogy a végén legyen, pedig tévedsz - te ugrottad át az első szakadékot egy hónapon át :D
-
Hát ezt neked kell eldöntened, hogy mennyire akarod a palát nyomni és megéri-e neked más lapokat beáldozni érte. -
Dreadshade #9373 Na nyitottam ma egy Flame Leviathant, hát ahogy megláttam úgy kaptam szét :D De lett belőle egy Tirion. Pont ennyi dust hiányzott kb egy craftoláshoz. Azt szeretném kérdezni, hogy Quartermasterből megéri egy 2. darabot legyártani? 1-et nyitottam még valamikor az induláskor, de ha már megakarom csinálni a pala decket normálisan gondoltam craftolok a felesleges rareket beáldozva még egy Quartert. -
Ultimate implosion zoo party.
első kör: flame imp
Priest első kör passz
2. kör flame imp
Priest 2.: gyógyítás
3. kör ütés
Priest 3: dark cultist
4. kör implosion 4dmg természetesen és ütés
Priest 4. gyógyítás
5. kör 2 db powerovh +1 soulfire + ütés
Priest 5. ja ez már nincs
-
karmacoma #9371 A Naxx fix content. Kidolgozott küldetések, poénok, és előre meghatározott lapok. Simán vehetjük úgy, hogy a kedvenc játékunk DLC-je. Real moneyban nem is mondható nagyon drágának, pláne ha letoltunk már 80-100 órát ingyen. Uccsó két szárnyat én is megvettem, mert nincs túlárazva és nem random, míg a paklik/aréna igen.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.16. 12:38:18 -
-
Én nem csak a naxról beszéltem hanem általánosságban a gyűjtögetés vs pénzes vásárlásról, de szerintem ez egyértelmű volt, hiszen a naxban nincsen pakli nyitás. Na mindegy. -
Igazad van, már többet, mert romlott a Ft meg az árak is emelkedtek az áfá-s okosság miatt. -
A nyitás izgalma pedig hiszed vagy sem ugyanaz lesz azok számára, akik a szórakozás miatt játsszák és nem farmolni akarnak.
Mondjuk részben megkövetem magam, mert valóban ha eltart egy ideig összeszedni rá a goldot játékkal, akkor izgalmasabb a nyitás, hogy na vajon mennyire értékeli az RNG a ráfordított idejét stb. Én pl. nem is nagyon veszek RNG paklit részben emiatt.
Erre utaltam a túlzással. Nem RNG paklik vásárolgatásáról volt szó addig, amíg meg nem lesz minden lap, hanem csupán a Naxx megnyitásáról.
Nem a lapok adják a lényegét és izgalmát, a szórakozásfaktort, hanem a többiek legyőzése, paklik kitalálása és kipróbálása. Nem pedig a farmolás része. Márpedig a paklinyitás, goldgyűjtögetés ez.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 11:43:41 -
Zozo0122 #9366 Nem a Naxx miatt sírok, hanem a hunterek miatt.
-
Negritis #9365 kezdjük ott hogy nem 150e-t kell beletolni ... -
Mit túlzok el? Egy véleményt írtam le.
Nyilván ha betolod a 150e-t ugyanaz lesz az élmény :DDD -
Nagyon eltúlzod. Már nem arról beszélsz amiről szó volt.
Emelett sehol sem mondtam, hogy a többség...
(Mellékesen ha pénzért vesz paklit valaki a nyitás izgalma ugyanaz.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 11:28:56 -
Egyébként miért sok 30 lapért amit máshogy nem is tudnál megszerezni 3500 gold? Fixen megvan nem kell a csodát várni, ráadásul jó legendary is van közöttük, szóval nem tudom mi lenne a jó ár érte. Tudom, ha ingyen adták volna :) Számolj csak utána hány paklit kellene ahhoz kinyitnod ,hogy fixen meglegyen 30 lapod úgy, hogy egy csomó legend is van köztük, hát nem 35-öt :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 11:12:23 -
Mit túlzok el? Leírtam a véleményemet, nem kell vele egyet érteni, de 3 hónapja csak a nax miatt sírsz. Ha nem éri meg neked a lapokat ne vedd meg, ha megéri de drágállod az árát aranyban vedd meg pénzért, ha nincs rá pénz akkor meg ... Amúgy elárulok egy módszert. Tegyük fel most 0 aranyad van elkezded gyűjteni és mikor elérsz 150-hez nyitsz egy paklit a maradék 50-et meghagyod majd mikor megint elértél +150 aranyhoz jelent esetben 200-hoz, nyitsz és mész tovább mikor eléred a 700-at ott a nax nyitás. Tudom sokáig tart, meg akármi (de így nem csak gyűjtögetsz) akkor meg tudom ajánlani a MasterCardot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.16. 11:08:08 -
Zozo0122 #9360 Eltúlzod. Nekem is a kedvenc részem a paklinyitás, viszont a Naxxnál előre tudom mi lesz benne és soknak tartom a 700G-t szárnyanként. NAGYON soknak :D Túl sok belefektetett idő és gold csak ebbe a részébe, ahelyett, hogy arénáznék vagy nyitogatnék. Egyszerűen csak azt néztem, hogy lehet pénzből ez a rész jobban megérné, mert akkor koncentrálhatnék a goldból arénára és nem egy hónapig csak állna az arany halmokban míg összegyűl heti 700. -
Szerintem a többség nem a farmolás miatt játszik vele, csak van akinek nincs kerete (vagy van de nem akar) 150e-t beleölni azért, hogy meglegyen minden lapja, ezért goldot gyűjt ami nem azt jelenti ,hogy a 3 győzelem után járó 10 aranyra hajt hanem megcsinálja a napi küldetést meg még szórakozik pár meccset és mikor összegyűlt nyit egyet, ráadásul van akinek a nyitás és a vele járó izgalom ,hogy na mi lesz benne, többet ér, mint maga a játék, mert a gyűjtögetős játékok erről is szólnak. Aki pénzért veszi meg az egészet annak ez ki is marad. -
"Napi 35-60p egy hónapig." Nevetségesen sok idő a szükséges fizetendő öszeghez képest számomra. Ezzel kezdtem előző mondandómat. De mindegy is.
Szórakoztat a játék. Ezért játszom és nem azért, hogy a farmolt goldból nyitogassam meg a játéklehetőséget. Ugyanis a kihívást és az apró örömet számomra nem a farmolás jelenti azért, hogy megnyithassam a lehetőséget a játszásra. Ezt mindenki meg tudja tenni...
A kihívást és örömet az okozta, hogy legyőztem az ott lévő ellenfeleket. Láthatóan nagyon sokan munkaként kezelik és/vagy játszanak a játékkal, farmolnak.
Én a szórakozás miatt játszom vlee, nem a farmolás miatt. Maradt egy csomó időm másra, a SZÓRAKOZÁSSAL szerzett gold is megmaradt másra.
Tehát a kérdésedre a válaszom nem... Valóban nem ugyanazt nyújtotta. Sokkal többet. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 10:19:36 -
Nekem az a bajom az elmúlt kb. 30 booster nyitásommal, hogy 90%-ban szemét volt... Naxxnál legalább tudtam mit kapok, így amikor meglett volt bódottá. -
Biztos. Csak mert tudod FIXEN, hogy mit kapsz a pénzedért. Amit megspóroltam aranyat meg arénára és boosterre költöttem, ami ugyanazt az élményt/érzést hozta, amire Te gondolsz.
A kérdés csak az, hogy kinek mi éri meg. De kétlem, hogy ezt másnak kellene helyettem eldönteni. De persze ilyen fórum, ahol mindenki okosabb, mint a másik :) -
Nem kell mindent szó szerint venni! Mindenki arra költ amire akar, csak szórakoztam vele! -
Napi 35p-60p ráfordítással 1 hónap alatt szedtem össze 2800G-ot és nyitottam a szárnyakat.
Tőlem aztán mindenki azt csinál, ami neki tetszik, de nekem ez is egy jó cél volt ebben a játékban, egy jó kihívás és tényleg kisebb boldogság fogott el, mikor az összeNYERT goldból 1-1 szárnyat nyitottam :-)
Fogalmam sincs aki pénzért nyitja mit érez... ugyan ezt? BIZTOS? -
Egyetértek, szóról-szóra!
-
Miért lenne hülye ha megteheti. Én is megvettem inkább, mivel a lapjai azért elég gyakran vannak használva viszont annyi goldot összeszedni rengeteg idő és jóval többet keresek annyi idő alatt, mint amennyit a "farmolására" várnék. Nem említve, hogy azonnal megvannak a lapok és mással is elvagyok szabadidőmben, nem a HS tölti ki nagyrészét.
Külön kártyacsomagokat már nem nagyon veszek, mivel tulajdonképpen a questek erejéig játszom és a szárnyak lapjaival már elég jól megvagyok ehhez. Aki nem teheti meg az persze, hogy hülye lenne költeni rá...
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.01.16. 06:24:35 -
Zozo0122 #9351 100 goldos quest, végre :) -
Mert már neki sem megy mással :D -
Negritis #9349 trump megint zoozik :D -
imikszde00 #9348 mennyi handlock. te jó ég.
az előbb találkoztam egy nicklamerrel :D amaz volt a neve -
Ma megkaptam a nyerj 5 hunterrel, easy volt. Tegnap nem tudtam játszani a nyerj 5-t mage-vel, ma az is meglett 5 meccsből :) -
csoszi87 #9346 Ez mekkora volt!
Malygos sámánnak tele a keze, mit éget el? Malygost.
Ezután rámtolja minden sebző varázslatát, 1 életem marad.
Visszahealelem magam 5re.
Crackle 3at sebez, frost shock +1.
Nincs több spellje.
-
csoszi87 #9345 Köszönöm.
Régen freeze mageeztem sokat, de nem emlékszem már hogyan van. -
Ha leszenveded a 2. szárny kinyitását goldból, már akkor sokkal előrébb vagy. Aztán utána meglátod, hogy megveszed-e a többit. (?)