Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondasz valótlant '98 óta blizz gamekkel játszom. Fõleg SC2-t vittem, néha dio-ztam HC módban. Aztán jött egy kis kitérés a wargamek, fõleg a szimek felé, amik továbbra is elsõdleges prioritást élveznek. Szerencsére a HS nem idõigényes. Az iq-m pedig szupermagas ehhez a gémhez. 😄DD
blizz gamek errõl szólnak 😄
hagyják hogy a meta kiforrja magát, aztán ha nem megy nerf-buff

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez a deck nagyon aláver a mostani metáknak. Majdnem olyan erõs, mint a régi murloc deck. Ezt próbálgatom egy ideje annyi módosítással, hogy az egyik argent commandert lecseréltem gore-ra. Egyre inkább az az érzésem ez a game állandóan dinamikus lesz, olyan értelemben, hogy mindig az érvényesül majd aki az aktuális metát "meghackeli".
kabel15
Én is ezen gondolkodtam. De kommentár nélkül meg nem nagyon nézik.
Nekem meg nincs kedvem angolul kommentálni az egészet, fõleg hogy játszani is alig játszottam még vele.

BattleTag: kabel15#2672

Ahhoz hogy valaki sok nézõt tudjon magához csalogatni, elõször is kell egy jókora angol tudás, mert magyar kommentárral a kutya sem fog nézni, támogatni.Meg azért kell hozzá egy jó erõs gép, 2 monitor, meg egy személyiség, amitõl hangulatos lesz a stream és érdemes lesz nézni.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Aradebil2
érdemes megnéznetek még az esetleges új peccsek elõtt,hogy van-e vmilyen gold lapotok a megválozottak közül, mert azokat most 100-ért poríthatjátok be. Most törtem be két golden UTH-t 400/db-ért <#vigyor>

Különc
Nem, de streamelni te is tudsz, mert neki jól megy miért kell megrohadnia?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

setuh
Rohadjanak mar meg <#vigyor>
Mennyi lehet akkor ezeknek a top streamereknek a havi bevetele?Valoszinu atlagon foluli fizetesnek szamit meg ott is ahol ok elnek.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zickler
Tekintve, hogy én Pénteken kezdtem el játszani, ezt az oldalt javasolnám neked. Meg nézz streameket, én mielõtt elkezdtem azokat néztem 1-2 hónapig, és onnan elsajátítottam az alapokat.

Battletag: Muhee#2716

Üdv, van olyan oldal amit érdemes lenne egy kezdõnek olvasgatnia?
köszi elõre is.

Wot: Totti93

már az összes nagymenõ kapott tõle

Klemice
Gyorsan rákerestem ezekre az amhai-s sztorikra, hát durva

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

már írtam korábban ezek ám brutál összegeket szednek össze naponta! Kungen 1 óra alatt 800 dollárt kapott csak donate-bõl meg vagy 30-an feliratkoztak a csatijára ez még 60 dollár volt.....ráadásul a menõbbek egy rakat szponzor cuccot kapnak!
És ha mákjuk van és AMHAI-nak is tetszik / egy Arab multimilliomos/ akkor jön Amhai és odadob 10000-20000!!!! dollárt!

Klemice
heti 4-500 dolláros fizetés mellett is máshogy látja az ember a dolgokat

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kabel15
Rájöttem 😄
Ha én is keresnék napi 200-300 dollárt, lehet másképp látnám a dolgokat.

Klemice
Nem a magyar viszonylatot kell nézni 😊

Ha valaki naponta néz egy streamert, ráadásul külföldi és van egy tisztességes állása(ami ugye az itthoni fizetések többszöröse), akkor szívesen adományoz 20-30-40 dollárt a kedvenc streamerének.Hidd el, sokan vannak így, sokan (egyre többen) élnek meg elég tisztességesen csak streamelésbõl/reklámokból...

ProGabe
Mindig van, aki elég hülye, vagy elkötelezett, hogy fizessen BÁRMIÉRT. Ha meg van pénze valakinek, nem mindegy, mire költi? 😊

A pakli:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kabel15
Ezt nem értem amúgy, hogy mibõl van bevételük. Ugyan úgy ingyenesen is lehet nézni. Akkor minek fizetni? Ne azért játsszon már, hogy cserébe pénzt várjon.

Klemice
És tegyük hozzá, hogy általában az amcsik csinálják ezt, ahol más a tb meg a nyugdíj rendszer, vígan meg tudják csinálni, hogy streamelnek egész nap, a donatebõl meg az egyéb bevételekbõl kifizetik a járulékokat, és még a megélhetést is fedezik belõle.

ProGabe
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha én, vagy te is 8-9-10 órákat játszanánk vele minden nap, akkor egyszerûen csak a statisztika alapján is elérnénk ezt a szintet.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
Reynad mindjárt rank4, a kb 500 dustos freetoplay deckjével 😮 Kár hogy nem szeretem az aggro deckeket, tuti kipróbálnám én is

Aradebil2
ugyanúgy ad xp-t, és teljesíthetõek benne a kvesztek

kabel15
érdemes Ranked et játszani? Vagy casuel is ugyan úgy adja a pontokat?

mukika
SHform nem basic card. Lista.

Aradebil2
shadowform egy rare lap, és szvsz elég kaki is

SH form az szerintem nem basic card. Csak bontani meg craftolni lehet. (99% biztos vagyok benne)
kabel15
Elértem pappal a 10 es szintet. De még mindig nem kaptam meg a SH formot :/. Én azt hittem, hogy lvl10 en megkapom végre :/. Így elég szenvedõs nekem vele a játék.

Aradebil2
nem lehet,mivel az új peccs óta bebugolt (mikor kiikszelted eltûnt végleg), és mivel látjuk hogy milyen lassan fixelik a bugokat, inkább kiszedték belõle ezt a funkciót egyelõre

a napi questeket már nem lehet leadni, lecserélni? mert a questeknél eltûnt a kis piros x a sarokból... nálam. vagy más módszer van rá?

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Ezekre megpróbálok majd odafigyelni, köszi <#vigyor2>

Aradebil2
ezernyi oka lehet: túl olcsó lapok, túl sok lapodat szedik le kevés lappal (pl flamestrike,conc,stb..), kevés a laphúzásod stb

Sziasztok!
2 napja kezdtem el a játékot, unlockoltam minden kasztot, majd elkezdtem rankedezni.Így elsõre a shaman fogott meg a legjobban.Az az egy dolog viszont nagyon zavar, hogy mid/lategameben egyszerûen elfogynak a lapjaim.Amíg az ellenfelem válogathat 4-5-6 lap közül is, addig nekem általában csak 1-2 van, ami sokszor arra sem elég, hogy elhasználjam az összes manámat, ami így kárba megy gyakorlatilag.Mit csinálok rosszul szerintetek?

elvileg nem lesz wipe

valamint arénából random karihoz kapsz random lapokat, szóval m1 h mit nyitottál ki

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

BoneDragon
Egyelõre.<#nezze>

kabel15
Még nem 😄 egyenlõre csak a mage kártyái vannak meg. Azok is csak alapok.
Lehet, hogy egyenlõre végig játszom a 9 castot. szerzek valahogy pár jó kártyát. Aztán megpróbálom az arénát. Egyébként ezek a lapok amiket megszereztem már nem tûnnek el ugye? Mármint ha teljes lesz a játék akkor sem.

arénázni érdemes ha ha úgy érzed 😄

kabel15
Van 210 ilyen aranyam. Érdemes venni kártyát? Vagy várjak még vele?

Max 3 napnyit halmozhatsz fel, az az utáni már pocsékba megy.
Néha érdemes tartogatni, hogy hátha olyanok lesznek, amiket egyszerre meg tudsz csinálni. Meg ha majd visszakapcsolják az eldobási lehetõséget, akkor hasznos lehet a 40 goldosokat megpróbálni lecserélni jobbra.

kabel15
Ezek a küldetések hogy mennek? Minden napra mást ad? Vagy lehet tartogatni õket?

Aradebil2
bocsánat elnéztem, még nem rank10 😄

Aradebil2
Reynad f2p accountja NA-n, második nap, már rank10 a srác

omfg, ennyire én se vagyok noob 😄

Aradebil2
Welcome to the open beta! That turn1 play 😄DDD és ez már 2-0-s állásnál volt arénában 😄

azok még hagyján 😄 de én pl rugóval ha dailyznem kell imádom rádobni a sapet 😄

Deathtouch-hoz hasonló effectje van a Patient Assassin nevû rogue lapnak meg az Emperor Cobra Neutral lapnak, de amúgy tuti késõbb fognak berakni ilyeneket 😄 Amúgy ma nyitottam egy Arany Pit Lord lapot, mi a véleményetek róla? 😄 Szerintem kicsit sok az az 5 damage amit belénk sebez és kb a következõ körben kapja is a Poly/Hex és társait 😄 Szóval így nem raktam be deckembe, nem éri meg szerintem.
First strike+deathtouch-os lapokat akarok! 😄

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nozdormuval az a baj, hogy magadat is szopatod vele. Persze lehet ilyeneket mondani, hogy "én pro vagyok, felkészültem minden szituációra", "gondolkodom az ellenfél körében", stb., a gyakorlatban azért kell némi "matekozás" egy-egy helyzetben.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ProGabe
Hogy mit csinált? Szerinted ez taktika? 😄
Valószínû azért érezted azt, hogy folyamatosan lepörgeti az idejét, mert akadozott a kapcsolat, aminek crash lett a vége.

Ilyen idõhúzós taktikáról van egy pletyka, miszerint le kell rakni Nozdormut és titkokat. A secret aktiválódása túl sok ideig tart, nincs idõ lépni mellette. Elvileg.

kabel15
Velem a gép csinált ilyet 😄 Egyszerûen nem akart rakni lapot. Illetve nem is tudott volna mert 0/8 mana volt, de nem adta át a lépést. 😄