Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hagyják hogy a meta kiforrja magát, aztán ha nem megy nerf-buff
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nekem meg nincs kedvem angolul kommentálni az egészet, fõleg hogy játszani is alig játszottam még vele.
BattleTag: kabel15#2672
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mennyi lehet akkor ezeknek a top streamereknek a havi bevetele?Valoszinu atlagon foluli fizetesnek szamit meg ott is ahol ok elnek.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Battletag: Muhee#2716
köszi elõre is.
Wot: Totti93
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És ha mákjuk van és AMHAI-nak is tetszik / egy Arab multimilliomos/ akkor jön Amhai és odadob 10000-20000!!!! dollárt!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha én is keresnék napi 200-300 dollárt, lehet másképp látnám a dolgokat.
A pakli:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.
2 napja kezdtem el a játékot, unlockoltam minden kasztot, majd elkezdtem rankedezni.Így elsõre a shaman fogott meg a legjobban.Az az egy dolog viszont nagyon zavar, hogy mid/lategameben egyszerûen elfogynak a lapjaim.Amíg az ellenfelem válogathat 4-5-6 lap közül is, addig nekem általában csak 1-2 van, ami sokszor arra sem elég, hogy elhasználjam az összes manámat, ami így kárba megy gyakorlatilag.Mit csinálok rosszul szerintetek?
valamint arénából random karihoz kapsz random lapokat, szóval m1 h mit nyitottál ki
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Lehet, hogy egyenlõre végig játszom a 9 castot. szerzek valahogy pár jó kártyát. Aztán megpróbálom az arénát. Egyébként ezek a lapok amiket megszereztem már nem tûnnek el ugye? Mármint ha teljes lesz a játék akkor sem.
Néha érdemes tartogatni, hogy hátha olyanok lesznek, amiket egyszerre meg tudsz csinálni. Meg ha majd visszakapcsolják az eldobási lehetõséget, akkor hasznos lehet a 40 goldosokat megpróbálni lecserélni jobbra.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Valószínû azért érezted azt, hogy folyamatosan lepörgeti az idejét, mert akadozott a kapcsolat, aminek crash lett a vége.
Ilyen idõhúzós taktikáról van egy pletyka, miszerint le kell rakni Nozdormut és titkokat. A secret aktiválódása túl sok ideig tart, nincs idõ lépni mellette. Elvileg.