Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez két quest, ami külön-külön 100-100-at ér.
...
Battletag: Muhee#2716
Küldik eltûnésérõl nem tudok, napi egyszer lehet lecserélni egy küldit a jobb felsõ sarokban lévõ X-szel.
BattleTag: kabel15#2672
És ez minden hõsnél? Szóval 9 hõs az 1800 arany?
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Swedish people are albino monkeys
...
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
1. Ezalatt kb mindegyik classt kellõen megismered, rájössz melyik tetszik neked.
2. Ha mindegyik lv10 és az expert botokat megvered az 2x100 gold.
Egyébként én se kezdtem régen, tehát nem tudom kit ajánlanak kezdõknek, de én a priestet és a paladint élveztem eddig legjobban / velük volt a legtöbb winem.
...
Ami miatt érdemes lehet megtartanod:
1. golden legend - nem sûrûn fog ilyen esni
2. hunterrel viszonylag sokat játszol/tervezed a jövõben
Szerintetek megéri megtartani az arany Krush-t? Azért az az 1600 dust igen csábító.
Doomhammer meg tényleg csak a kõgazdagoknak van beszerezhetetlen mezei halandóknak úgy hogy tényleg csak azért verhetik agyon a kezdõ játékost mert direktben a bankszámláról játszanak.
F
Hunter - rush, low costos, arcot támadó hõs
Druid - lategame, nagy lények, board controll
Shaman - full board control, és windfurys finisherek
Ezt így 100 csata után mondom. De biztos van itt olyan aki 1k nál is többnél jár.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Abban viszont egyetértek, hogy a jelenlegi hs koncepcióba egyáltalán nem illik bele a real money ah (gold ah-t viszont el tudnék képzelni, de az meg nekik nem érné meg anyagilag, csak valami nevetségesen nagy árréssel).
Magyarul ha te nem vagy hajlando 10k-t adni a legendaryert,talan 1 ev alatt majd droppol neked egyet a game.
Bar a blizz is tanul a hibaibol,miutan szetcsesztek vele az egesz jatekot marciusban kiveszik a de-bol az ah-t.
Egyébként én nem áldoznék így játékra pénzt. Ha valamiért fizetek azt szeretném, hogy élet tartama is legyen, jó valószínûleg a HS nek lesz. Viszont az sajnálom hogy a WoW ot nem kezdtem el még az elején. Szerintem az simán megéri azt a pénzt amit elkérnek érte. Már 10 éve mennek a szerverek. És még mindig rengetegen játszanak vele. Van még ilyen játék ahol nem haltak el a szerverek 3 év után? Vagy ekkora rajongó tábora van?
Az összes mostani MMO elhal 1-2 év után. SWTOR pl. Mekkora hírverés volt, most meg FreeToPlay ben van mert senki se játszik vele. Bár a WoW kora is leáldozóban van. Én már várom a Blizz következõ nagy mmorpg durrantását. Bár a mai világban talán már nem is lesz sose olyan mint a WoW.