40521
  • Tinman #9543

90 dust be is ugrott a feleslegből :-)
  • Zozo0122 #9542
    WELL PLAYED! :D Jó az az Onyxia, tegyél mellé 2 Knife Jugglert és mehet a gépágyú
  • Devv
    Na gratulálok!
  • Tinman #9540
    60+60+100+40, ez ha jól számolom 12 meccs volt, szvsz nem sok :-)

Zozo!!!!

Itt lennél eskü meghívnálak egy bármilyen italra amit szeretsz! Életem 2. nyitott Legendary lapja... nem a legjobb, nem az amit akartam, de a boldogság az megvan :-))))))

A többi, viszont fos/megvolt/betörni való. Szerk: Azé' a pirate jó lesz rugómhoz :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.18. 17:01:09
  • Shep
    Akkor nem sokat játszottál ma :D
  • Devv
    2 GvG, egy sima.
  • Zozo0122 #9537
    3 sima :D GvG meg legközelebb arénából :)
  • Tinman #9536
    Még annyit segíts, hogy classic vagy GvG és nyitom is, posztolom a képet, hadd röhögjünk :-D
  • Devv
    Nyissál 3 szar paklit!
  • Tinman #9534
    "hogy egyfolytában hangsúlyozod, hogy aki pénzt költ a játékra, az szellemi sérült"

Nagyon nem szép hazudni, de tőlem nyugodtan
  • Tinman #9533
    260G folyt ma be, volt még maradék, így 3 paklit nyithatnék, vagy 2 aréna.

Nemtudomnemtudomnemtudomnemtudom
  • Mephike
    Szerény véleményem az, hogy bárki leírhatja mi történt vele, nem az a lényeg, hogy casualban vagy rankeden történt, a lényeg, hogy meg tudta oldani vagy nem az adott szituációt. A lényeg, hogy neki fontos esemény volt. Ha nem értesz vele egyet nyugodtan lehet szó nélkül hagyni a dolgot, attól még nem lesz igaza. Én se írok semmit, amikor valaki ezerrel haterkedik minden nap ugyanaz ellen a kaszt ellen, közben meg folyamatosan kikap tőle, mert képtelen tanulni. Arról nem is beszélve, hogy ennyi beleölt idő után már rég ott kellene tartani, hogy mindegyik kasztnak felismered az erősségeit és gyengeségeit.
    De ugyanilyen hülyeségnem tartom Tinman, hogy egyfolytában hangsúlyozod, hogy aki pénzt költ a játékra, az szellemi sérült, meg élményt veszít, stb. Ezerszer körbejártuk már ezt a témát, és van ellen cáfolat bőven.
    Ui.: Ha nem értesz egyet jelezheted, max nem foglalkozom vele. Ez utóbbi mondatomat most finoman fogalmaztam meg.
  • Shep
    Ezért nyomják ott is a hunert, meg a zoot :D
  • Zozo0122 #9530
    Kit érdekel, hogy casual vagy rank 15 vagy rank 1? Az adott ellenfél számít nem a rang, szívattak már meg engem rank 20-on is és találkoztam segghülyével rank 13-mon. Amúgy meg elárulnám, hogy az igazi játék legend szinten folyik úgyis...miért? Mert ha azt eléred onnantól azt csinálsz amit akarsz, nem vergődsz a rankokon, nem kell igazodni a metához (persze csak ha nem akarsz legend 1. helyezett lenni) tét nélkül élvezed a játékot a legjobbakkal szemben. :)
  • Devv
    Ez esetben elnézést kívánok!
  • Negritis
    Pio volt legend is, és el is mondta a dolgokat
  • Tinman #9527
    Eddig 2x, egyszer arénában :-(
  • Devv
    De hát én mindig kulturáltan adom elő! Ne, mert csak 2 életem van!
  • qetuol
    nektek is már volt, hogy egy élvezetes és lényeges meccset vesztettetek el, mert az internet kihagyott? a kurva anyjukat az ISP-nek
  • Tinman #9524
    Necro pl. már volt Rank1 is, csak inkább magában tartja, mert szerény. Abs. megértem!
  • Shep
    Nem érted a lényeget :) Nem mindegy hogyan adod elő :) Amúgy meg ne keménykedjél, mert le holy smite-ozlak :D
  • Tinman #9522
    Így van, ezért is tisztáztam a szabályokat. Let's play!
  • Devv
    Hadd adjam már elő, hogy kemény voltam casualban, ez egy fórum. Nem nagyon írogat itt senki rank3-as meg legend élményeket.
  • Shep
    Hát ebből van ami rád is igaz, tehát jó helyen vagy a csapatban :D
  • Devv
    Az első három pontot simán hozom, igaz, csak az utolsó szárnyat vettem meg... :)
  • Shep
    akinek nem inge
  • Tinman #9517
    Ki írt ilyet?

Nekem az ünnepnap, amikor egy fos dekkel, saját ötletekkel elverek egy piros hátlapos ürgét... ez kb. havi 1x fordul elő.
  • Shep
    Ez így nem egészen igaz, mert attól is függ, hogy a hónap melyik szakában vagy pl. 15-ön, most a 16 az kb a hó eleji 20-as szint.
  • Tinman #9515
    Megmondom mi nem ciki:

1. Pénzért előnyt venni.
    2. Minden nap mások sikereit videón bámulni.
    3. Netdekket összerakni.
    4. Beszólni, mert más jól érzi magát éppen egy adott meccseben.
    5. Mindig kioktatni és okosabb lenni a másiknál, függetlenül attól, hogy valóban az vagy-e?

Ez mehetne a bannerbe, csak, hogy az erre tévedők tudják mihez tartsák magukat.
  • Devv
    Így van, ranked 25-15 = casual.
  • Shep
    Akkor az van ,hogy nem jutottál elég messzire rankeden :D Egyébként engem nem zavar ki, hol játszik, mindenki ott ahol neki kényelmes, csak ne adjuk elő magunkat, ha casualban keménykedünk. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.18. 15:56:02
  • Devv
    Amikor rankeden jön a basic dekk, casualban meg a ragna-syl-búm, akkor mi van?
  • Shep
    Válasz egyel alattad :)
  • Tinman #9510
    Még egy okoska jön és alapíthattok High Horse nevű focicsapatot. Hajrá!
  • Tinman #9509
    Napi questet miért nyomjam máshol? Vagy minél tovább tart annál jobb?
  • Shep
    Nem, csak nem ahhoz kell mérni a tényleges játékot.
  • Devv
    Ekkora ciki casualban játszani?
  • NecroJoe
    Nyilván. Ahol az arany ragnaros a mérce, és ahova más ~lény nélküli deckel megy a daily questet letudni.
  • Shep
    Egy rossz legendarytól egy basic lap is jobb. Másikra. Még mindig casual, igaz?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.18. 15:27:27
  • NecroJoe
    Elárulta magát hamar, amikor a 9. körben

Beszartam.