Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk
hejhó
én is elkezdtem absolut kaknab vagyok 😄
minek húzol mindent 10re? nem csak 1ért kapsz 1x 100goldot? vagy ha mind megvan lvl10 akkor még 1x 100gold?
én palát gyorsan felhúztam lvl10re expert elsõre levertem adta is a 100at
most tolom napi 3 play-t
goldot mire érdemes így az elején költeni? vegyem packot 100ért vagy egybõl aréna?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

DarkHorSe
Ja enis ugy csinalom, de akkor is elegge unalmas.

Swedish people are albino monkeys

Zickler
Egy karakternek meg kéne lennie 1 óra alatt. Mármint én úgy csináltam hogy megkerestem hogy a 9 alap paklis Bot közül melyiket verem le leggyorsabban, aztán azt levertem kb. 20-szor, és meg is volt a lvl 10 egy óra alatt.

Battletag: Muhee#2716

DarkHorSe
10 napja jatszom, napi questeket csinalok, van mar 1 legendary, meg par epic es rare. Most huzok fel mindenkit lvl 10re, baromi unalmas 😄

én 1x fizettem csak hogy meglegyen a goblin
amúgy én sem fogok

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

TurboX
kb. a béta indulása óta játszom (igaz, mostanában már csak a napikat csinálom) de még epic nem jött.. vásárolni természetesen nem fogok
mukika
Egész este szarakodnak a szerverek sajnos, ilyenkor mindkét félnek lose-t számol, bár ez nem vigasz...

Zickler
Srácok nektek már volt ilyen? 11 - 1 -ben voltam arénában. Meglenne a 12. win. Erre kiírja hogy az ellenfelem kilépett, elkezdtem örülni, de valamiért nekem számolta fel a loset, majd gondoltam megyek még egyet, akkor meg összeonlott a játék ellenfél keresés közben, így azért is kaptam egy loset. Mondom de jó..

Nekem bezzeg semmi sem jön még arénában sem.

ProGabe
Hát, rohadjon meg 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bocsi, akkor így
http://imgur.com/fA7jOKP
Haver ezt nyitotta:
Zickler
yep

DarkHorSe
Napi 1 questet kapunk?

Beakartam törni DW-t ugye ,hogy azzal megvan a dust ragnarosra, jó hogy nem tettem mert most bontottam <#vigyor3>, hú de mérges lennék most ha mégis 😄 nem baj ,így lesz belõle Lerooooooy
benőmenő
Ironbark mofo 😄
Zickler
Azért valljuk be a Palánál, csak a Druidnak van nehezebb dolga a nagy dögökkel.

benőmenő
Pedig a pala nem rossz. Elég aggro paklival is lehet nyerni. Egyedül azzal lehet megfogni, ha late gamben (pl. egy druid) el kezdi pakolni a boulderfist ogre-kat, ironbark protektorokat, meg stone giant-öket. Azokkal nem lehet mit kezdeni egy palával, ha egymás után lehív vagy 2-t.
Ennek ellenére nekem a második kedvenc hõsöm, mert vele is lehet gamechanger kombókat letenni, bár nem annyit, mint a mage-nél.
kabel15
Kackac 😄
Tegnap mentem pár kört palával. Még mindig nem tudom hogy nekem nem megy a játék vagy a pakli rossz amit össze raktam. Na mind1 játszogatok még. 😄 Arany van még 6 arénára ilyen tempóval az minimum 1 hét 😄

BattleTag: kabel15#2672

Zickler
Coin + Fireblast az arcba. Instawin.

kabel15
Rank 20 on állok. De most nem rankedet játszok. Próbálgatom a kártyákat. Ki akarom ismerni õket. Meg a képességeket is. Mit mivel hogy érdemes. Kezdésnél mivel érdemes nyitni.

attiGT
ez a meglepi úgy rank 20ig meglepi 😛

kabel15
Tegnap este mentem pár kört Palával. Nem olyan rossz. Ha össze jön az egyik combo akkor szinte verhetetlen. (Összes lény HP ját 1 re csökkentem, majd az összes enemy lény kap 2 sebzést 😄 Ezt fõleg úgy jó megjátszani, mikor már az összes lényét lerakta elõtte be szoktam vállalni 1-2 kõrt had érezze magát nyeregben és pakolja le a lényeket. Majd utána jön a meglepi 😊

kabel15
lehet neki állok megszeretni. De általában ez mindig így van. MightßMagic ben is mindig az kaszt vert meg amit nagyon utáltam. 😄

A paladin lapokban rejlik, pl. truesilver, kings, divine shield. Mint ahogy a mage ereje a flamestrike.

kabel15
Én saját magam szoktam össze rakni. Persze ez sem jó de legalább tudom mit miért rakok bele. Szerintem az egészséges arány az a 20 lény meg 10 spell card amik jók tömeg pusztítása meg mondjuk 2 polly.

DarkHorSe
En mar csak a napi questeket tologatom, meg probalom lefarmolni vegre az expert gepeket hogy meglegyen a +100 gold 😄 Magel jatszottam talan a legtobbet, bar most volt vmi 8bol 1 gyozelmem. Igazan jol ment😄

ezt a paklit hasznalom, de elegge sok hianyzik meg belole😊

tud valaki jo mage paklit??

Swedish people are albino monkeys&#65279;

kabel15
Tegnap megint mentem egy Hunter arénát. Az 5 win nél tovább így sem sikerült jutnom sajnos 😞. De így hogy lényegében kapok pár win ért is 50 aranyat meg egy deck et ugyan ott vagyok mintha simán vettem volna 1 paklit. Szóval jobban megéri mint paklit vásárolgatni.
Paladin ellen szívok mindig. Tudom hogy ha lehet nekem is azzal kéne mennem. De valahogy nem tetszik a stílusa. Kéne tolni pár kört vele és lehet megtetszik. Tapasztaltabb játékosokat kérdezem. Paladin ereje miben rejlik? Late game gondolom sok lénnyel 1-2 spell el.

Deathwinget megéri megtartani vagy zúzzam be nyugodtan?
kabel15
Gondoltam majd okozok fej fájást az ellennek 3 manáért. Inkább nekem volt utána fej fájás. Ki se játszottam. De ebbõl tanulok. Azt is megtudtam hogyha enrage elt miniont heal elek akkor elveszti az enrage et. Illetve ha mondjuk enrage +3attack akkor se kapom meg minden elszenvedett sebzés után azt a +3 sebzést. Egyébként sámival kellemesen elvoltam az agyon windfurry zott minionjaimmel. Volt hogy 1 kõr alatt 20 HP-t vettem le a hõsérõl 😄 Ja és arra még rányomok egy BL-t 😄 Nincs ami megállít 😄

Zickler
Ha Magma Ragert raksz a pakliba, az már régen rossz, már bocsi. 😄
Kapásból 3 kaszt a 9-bõl, már magával a Hero Powerjével megöli.

kabel15
Mage el lehet az volt a baj, hogy túlságosan elmentem spell irányba. De persze az összes még aki ellen mentem mind pyroblast al végzett ki. Hiába volt nekem 4 lényem az asztalon neki meg már kártyája sem. Jött neki a pyro és végem volt. Hiába raktam be 5/1 es lényt készítésnél felesleges volt leraknom mivel azt HeroPower el úgy is lekapja.
Kövi mage emet tuti, hogy tele rakom legalább 20-22 lénnyel.

1 mage
2 pala
3-5 hunter, warri ezek sajna erösen draftfüggõk
sámán is az, ráadásul tudni is kell vele játszani.
többi sztem közepes/gyenge.
kabel15
mentem 2 kört mage el, hát inkább hanyagolom késõbbiekben.
Vagy én nem tudok paklit építeni, vagy pont szerencsétlen ellenfeleket kaptam de 2-3 win után kiestem 😞.
Pedig próbáltam követni a leírást, de valahogy nem jön össze 😞.
Sámival elsõre sikerült 5 win össze hozni. Na majd este még próbálkozok. De most inkább huntival nézném meg. Egyébként hogy van most az aréna cast erõsség? És a könnyû játszhatósági sorrend.
Teszem azt lehet, hogy a priest a leg erõsebb de azzal piszok nehéz játszani. Ilyesmikre gondolok.

Ja, ha túléli az ellenfél körét. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

végjátékban Mage-gel malygos op 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Azt én is megjátszottam ma. Most arénáztam. Ahhoz képest, hogy elsõ arénám 0 win es volt. Ez már 5win 😄 Nem sok de legalább a kedvem nem ment el a játéktól.

DJ RX7
tegnap nekem is beadta mikor jött a snake trap, meg a pitbullok.

:3

kabel15
Iszonyat vicces ez a hunter. Össze raktam 1 deck et. 2 Starving Buzzard al meg a lények 90% beast. Nagyon durva dolgot lehet vele lemûvelni 😄
Elõbb kiraktam asztalra 2 Buzzard ot és csak húzogattam a kártyákat 😄

Zickler

kabel15
Sziasztok!
Arénába 3 közül melyiket válasszam?
Druid, Sámi? Warrior. Aztán nézek hozzá egy jó aréna deck et. Csak fogalmam sincs melyikkel induljak el.

Szerintem el kell rugaszkodni kicsit a korábbi játékoktól, és nem azokhoz ragaszkodni állandóan. Ilyen alapon akkor bele lehetne kötni abba is, hogy mi az, hogy raid boss-okat idézgetünk egymás ellen. 😊
(Egyébként szívesen látnék már egy Blizz játékot, ami nem Warcraft/Starcraft/Diablo).

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

És akkor lenne egy hordás és egy allys blademaster. Nem hiszem, hogy megérné ennyi munkát belefektetni egy ilyen nem túl izgalmas ötletbe.

kabel15
Blizz elmondta, hogy a Warcraft világ szörnyeit és képességeiket használják, de ennél szorosabb kötõdést nem akarnak. Vagy valami ilyesmi volt. Szóval nem fogsz egy az egyben wow kártya játékot.

Én csak azt mondom ha már a játékban is két ellenfél van itt is ugy kéne de ez csak az én véleményem.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

kabel15
Arra gondolsz hogy Hero power el meglövöd?

Zickler
Injured Blademasternek pont ez az egyik szépsége, hogy Priestel nagyon jól kombozható. De ilyen például bármelyik enrage karakter a Magenél.

A blademaster pont neutral. De az se zavarjon, hogy a játék nincs factionökre bontva, csak classokra.

szvsz azzal még ennél is sokkal sokkal nehezebb lenne balancolni a játékot, jól van ez így. az ellen is van ellenszer mint minden más ellen 😊
Nekem nem tetszik ez a hasznáj amit akarsz rendszer pl most egy pap blade dancer vagy mit használt ami ha lehivod 3at vagy 4 et sebez önmagára a pap meg csak vissza healeli azt öld meg az elején a 4/7est vagy 5/7est. Szerintem ugy kéne csinálni allys csak allys mobot hordás csak hordást tudjon használni kivételek a neutral meg a nagyok.. ez igy gáz mikor a allys hordást használ meg fordítva.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970