40521
  • Devv
  • Shep
    Hát azt nem törném.
  • Negritis
    én azt nem törném be
    ha valaki egyszer feltalálja a control hunter működő képes verzióját akkor oda kelleni fog
    valamint mid range finishernek is jó sztem
  • Zozo0122 #9580
    Unstable portal warlock ellen Jarraxxust adott...de nem tudtam kijátszani. Francba
  • matecsavo
    Rendben, és King Krush-nak van értelme vagy az is törni való?
  • Shep
    Az ilyen időhúzó majmok ellen jó de amúgy értelmetlen, törd be!
  • matecsavo
    Nozdormu-t lehet használni valamire, érdemes megtartani?
  • Devv
    Kibontottam még egy pakkot: zéró.
  • Zozo0122 #9575
    Mindenki magezik?:D Rank 15-13 körül minden 2. mage :) A legtöbbjük mondjuk Koinmekvarperklokvörkgnóm...
  • Shep
    Azt direkt írtam bele, hogy ki szúrja ki :) Szerintem az még Millhousetól is rosszabb lap, utóbbi legalább ha a meccs elején jön és nincs az ellennél válasz mágia akkor egész jó, de a pecás meg kijátszod és semmit nem csinál, még ütni sem tudsz vele, csak úgy ott van és 20 körönként húz egy lapot.
  • dave9004
    nat pagle-lel megelégednél? mert akkor rossz hírem van :D
  • Shep
    Aztán megkapom az összes lapot ami már megvan :) Felezem, mert a GvG-ből még a fele hiányzik úgy ott nagyobb eséllyel kapok olyat ami még nincs meg legendary meg ott is van ami jó lenne. Igazából kb ezek kellenének: Ragna, Ysera, Vojlin, Boom, Alex, MalGanis, Tirion, Carine, Black Knight, Nat Paggle
  • Devv
    Craftoltam már egy-két commont a régiből, de ezt a kurva tankot nem fogom. Kevés dustom van amúgy is... :)
    Explosive ship, puddlestomper és a tank még nincs meg.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.19. 15:31:13
  • dave9004
    inkább akkor vegyél 20-at a régiből
  • Zozo0122 #9569
    Amúgy craftold le, 40 dust semmi, ahhoz képest jó lap. Oké...commont nem craftolunk, de egyszer belefér, ha meg van recombo akkor OP :)
  • Zozo0122 #9568
    Abból van nekem 3, abból 1 golden. Nem igazságos ez a játék...:)
  • Devv
    Nem panaszkodom, nyitottam jókat, de amiket mostanában nyitok az vicc: mind az 5 megvan, meg harmadik rare, meg ilyenek. Legalább egy kurva force-tank max lett volna benne, az még nincs is meg...
  • Shep
    Na én eldöntöttem. Megcsinálom az arany priestet akkor lesz durván 2000 aranyam, ha jobban adja a kveszteket akkor több is, abból veszek 10-10 paklit és ha nem lesz közte legalább egy használható legendary akkor befejeztem a játékot. Pénzt én nem fogok beleölni annyit nem ér, freeben meg csak aggroval lehet viszonylag normális időt beleölve célt elérni, az meg nekem nem jön be úgyhogy jobban járok ha még időben kiszállok. Az RNG-re bízom magam :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.19. 15:11:30
  • Shep
    Néha tényleg olyan :)
  • csoszi87
    Ebben a játékban minden ellened van.
  • Shep
    Jól beszívatott ez a szar játék, a hülye effektek alatt ugye hiába nyomkodod a következő lépést nem tudod megcsinálni, na szépen le is járt miatta az időm és nem tudtam az áthozott lénnyel ütni. Szépek ezek az effektek de jó lenne ha nem emiatt menne el a meccs.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.19. 12:55:30
  • qetuol
    nekem priest deckbe passzol, inner fireval.
  • Shep
    Hát akkor elég szar lehet nekik :)
  • Tinman #9560
    Egy kis méretű péniszt a lábuk közt.
  • csocso81
    Örömet? :)
  • Shep
    A játék legrosszabb része az olyan idióták akik direkt húzzák az időt, meg mikor már nyernek akkor még előtte mind szar kijátszanak, szórakoznak akármi. Az ilyenek amúgy mit éreznek?
  • Shep
    Hát ez az, szerintem nerfelni kellene :)
  • csoszi87
    Én a Whisppel se értek 1et.
    0 mannáért 1-1.
    Még a jetinek is csak +1 statja van a mana költségéhez képest és arra azt mondják OP.
    Nem mellesleg bármikor kirakhatod...
  • Tinman #9555
    Jó lap szerintem is... mikor először láttam el sem akartam hinni, hogy a saját és az ellenfél körében is kapja a +ATK-t. Mese nincs, ha kitolják mindent meg kell tenni, hogy leszedd, kerüljön bármibe... lehet szépen beleverni olyan miniont, akivel tök mást akartál, mert durván eltud húzni és ha bevédi, feltépi, akkor pár kör múlva azt nézed, hogy van még 8HP-d :-(
  • Tinman #9554
    Thx

Pl. a te Bolvarodnak jobban örültem volna palámhoz. Biztos megint le leszek oltva, de ellenem akár mikor kitolták tuti hamarosan meghaltam :-D
  • Tinman #9553
    Semmi gond... én az a hülye vagyok, aki akkor sem venne pénzért boostert, ha milliárdos lennék, egyszerűen engem ez tök szórakoztat, hogy nyerek ingame goldot és abból azt teszek a játékban amire csak futja :-)
  • Tinman #9552
    Tök szívesen megoldottam, nekem is kihívás volt 4.3"-on működésre bírni, főleg, hogy egy sokadik linken találtam olyan megoldást amihez nem kellett root.
  • Tinman #9551
    3 db. questet gyűjtöttem be direkt hétvégére. A 40g-eseket hét közben akkor is van időm letolni, ha nagyon fáradt vagyok, vagy melóból lenyomom. Ilyenkor meg kaszálok :-)

Hidd el nekem azon a lapdiverzitás szinten amin én vagyok, ez az Onyxia aranyat ér. Amúgy tök fura, hogy soha(!) nem tette még ellenem ki senki és pont ma amikor megnyerem a kártyát egy priest kitolta... szokásos 1/1-es stealth-el le is vettem, a maradékot meg a fan of knives megoldotta. Na most ebből a szempontból tényleg egy kalap szar :-D
  • Shep
    Persze csak ha nincs nálad semmi akkor 2-3 kör és már 6-ot csap, arról nem beszélve, hogy mikor 2-t kirak és még tápot is ad neki az már nem kismiska. Egyébként én már a legelején is mondtam ,hogy táp.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.18. 19:25:26
  • dave9004
    na te vagy az első aki erre is panaszol :D a legfosabb hóliszmájt kinyírja 1 manáért
  • Shep
    Amúgy tudjátok mit kellene nerfelni, a szar mikrosütőt. Ultra táp, hogy minden körben nő a sebzése, szerintem pont elég lenne ha csak a saját körödben nőne, vagy random lenne, hogy nő-e az adott körben, ha már ennyire random az egész játék.
  • VanDaal
    Grat! :)
    Nekem is szerencsés nap volt a mai, sikerült egy Bolvar Fordragont nyitni. Mondjuk azt még nem tudom, mit kezdjek vele, mert a jelenlegi formájában nagyon meg vagyok elégedve a pala dekkemmel, de majdcsak kitalálok valamit :)
  • Mephike
    Ahh, tényleg összekevertelek mással! Bocs érte...
  • Shep
    Ennyi kveszted volt? Kalap szar lap, nekem az volt az első v. a második legendarym de semmire nem jó, azon kívül ,hogy elmegy vele egy köröd és nem csinált semmit, meccset csak nagyon ritkán lehet vele nyerni, vagy mondjuk úgy, hogy szinte soha.
  • Zozo0122 #9544
    Amúgy ez a hálám a múltkoriért, Onyxia kisasszonyt küldtem a boosterért cserébe