Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is elkezdtem absolut kaknab vagyok 😄
minek húzol mindent 10re? nem csak 1ért kapsz 1x 100goldot? vagy ha mind megvan lvl10 akkor még 1x 100gold?
én palát gyorsan felhúztam lvl10re expert elsõre levertem adta is a 100at
most tolom napi 3 play-t
goldot mire érdemes így az elején költeni? vegyem packot 100ért vagy egybõl aréna?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Battletag: Muhee#2716
Swedish people are albino monkeys
amúgy én sem fogok
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://imgur.com/fA7jOKP
Ennek ellenére nekem a második kedvenc hõsöm, mert vele is lehet gamechanger kombókat letenni, bár nem annyit, mint a mage-nél.
Tegnap mentem pár kört palával. Még mindig nem tudom hogy nekem nem megy a játék vagy a pakli rossz amit össze raktam. Na mind1 játszogatok még. 😄 Arany van még 6 arénára ilyen tempóval az minimum 1 hét 😄
BattleTag: kabel15#2672
ezt a paklit hasznalom, de elegge sok hianyzik meg belole😊
tud valaki jo mage paklit??
Swedish people are albino monkeys
Paladin ellen szívok mindig. Tudom hogy ha lehet nekem is azzal kéne mennem. De valahogy nem tetszik a stílusa. Kéne tolni pár kört vele és lehet megtetszik. Tapasztaltabb játékosokat kérdezem. Paladin ereje miben rejlik? Late game gondolom sok lénnyel 1-2 spell el.
Kapásból 3 kaszt a 9-bõl, már magával a Hero Powerjével megöli.
Kövi mage emet tuti, hogy tele rakom legalább 20-22 lénnyel.
2 pala
3-5 hunter, warri ezek sajna erösen draftfüggõk
sámán is az, ráadásul tudni is kell vele játszani.
többi sztem közepes/gyenge.
Vagy én nem tudok paklit építeni, vagy pont szerencsétlen ellenfeleket kaptam de 2-3 win után kiestem 😞.
Pedig próbáltam követni a leírást, de valahogy nem jön össze 😞.
Sámival elsõre sikerült 5 win össze hozni. Na majd este még próbálkozok. De most inkább huntival nézném meg. Egyébként hogy van most az aréna cast erõsség? És a könnyû játszhatósági sorrend.
Teszem azt lehet, hogy a priest a leg erõsebb de azzal piszok nehéz játszani. Ilyesmikre gondolok.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Elõbb kiraktam asztalra 2 Buzzard ot és csak húzogattam a kártyákat 😄
Arénába 3 közül melyiket válasszam?
Druid, Sámi? Warrior. Aztán nézek hozzá egy jó aréna deck et. Csak fogalmam sincs melyikkel induljak el.
(Egyébként szívesen látnék már egy Blizz játékot, ami nem Warcraft/Starcraft/Diablo).
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970