Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
7 perctõl indul a móka.
Nézzük csak:
rank 10 körül rengeteg rogue és priest(lol) ls mage volt,a rogue nem probléma max akkor nyert ha nagyon jó handje volt,a priestek pedig ingyen gyõzelem,a mage is rusht nyomja mostanság ha nem sikerül akkor probál spellekel burnolni szerintem mage is erõsen hand függõ.
A ctrl warrior talán egyike a legegyszerûbbeknek nem képes lépést tartani erõs nyomás gyakorlása esetén.
Sámán és paladin kihalt.
Rank 8 tól,csak 3 variáns létezik:
1,Zoo vagy aggro variáns: elég nehéz,tiszta szerencse az dönti el hogy kihúzott jobb lapokat.
2,Hunter úgy látom inkább midre tértek át de ez kedvezz rögtön arcra menni és olyan 60-70%
3,Druid a lehetõ legnehezebb ellenfél,könnyen lepuccolja a táblát és idegesítõ módon tudja gyógyítani magát,illetve teli van tauntal. kb 20-30% a nyerési arány.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Visszakapcsolódott a meccsbe a net újracsatlakozása után, erre látom, hogy megy a kötél, lépni se volt idöm, ö jött és leütötte a 16 HP-m.
Ez milyen köcsögség már, hogy ha ledob a net vagy megszakad valahogy a kapcsolatod, akkor az ellenfél tovább léphet. Nem az lenne a fair, hogy ki kell várja a 60 secet vagy mennyi az újrakapcsolódási idö?
Kurvára felhúztam magam, mert így buktam a bónuszt, ráadásul rank15 helyett így most rank16-on állok és csak 2 csillaggal. Tudom, nem nagy a különbség rank15 és rank16 között, de akkor is ez kibaszás.
Fel is basztam magam, ma már biztos nem nyúlok ehhez a szarhoz. Pedig kezdtem megint megkedvelni hosszú kihagyás után.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
BattleTag: kabel15#2672
Mondjuk a 6 heal es lénye elég jó.
De akkor is szörnyû nézni, hogy õ rakja le a tonnányi 2-3 as lapot én meg várok hogy végre le tudjak rakni valamit.
Sámi mondjuk tud tisztogatni mage is, palának is van swipe ja de az nem öl meg mindent.
Valamiért jobban bejön a ZOO meg a Hunter. Ha lesz idõm megyek is egy hunter arénát. Mondjuk még mindig azon a szinten vagyok, hogy ráfizetéses az aréna, bár így olcsóbban jönnek ki a csomagok, de nem keresek arénánként 150+ aranyat 😞. Pedig az lenne az igazi 😄 7+ win rate 😄
Egyébként csak engem idegesít, hogy olyan pakliknál fõleg dudu és palánál fordúl elõ, ahol nagyobb lapok vannak olyan 50% ban mondjuk 4-5 manásak.
Szóval, hogy olyat húzok az elején fõleg? Nem is ezzel lenne a gond. De mire eljutok odáig, hogy le tudjam rakni a lapokat már jókora asztal elõnyben vannak,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
alapvetõen tudom hogy nem én vagyok, és azon kívül hogy zavavaró más gond nincs, csak azért kérdem hogy nálam van-e, vagy más is tapasztalja
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ott is van, hogy rosszul jönnek a lapok.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Waaaaaagh!
bezzeg vettem 2 paklit igazi pénzért, abban "csak" 2 lila volt...
Waaaaaagh!
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
bár lehet csak kedves 😄
Waaaaaagh!
Swedish people are albino monkeys
én tegnap kezdtem el rankedezni, hunterrel 6-ból 5 win. 😄
Waaaaaagh!
Szóval Május 1.-ig rank20 kell legyek? Jelenleg r22 vagyok. Izgi 😊
Szép defeat ( pala is defeatet kapott ilyenkor ? )
Amolyan druid hard removal akar lenni a kevéssé jól sikerült naturalize helyett.