40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #10025 Igen, ez Yugiohban nagyon jó volt :) Bár amit ott műveltem az kegyetlen volt...mai napig el van rakva vagy 2000 kártyám :D Régi szép idők :D Pedig abban is voltak ám durván OP lapok...az ilyenekről, mint Exodia ne is beszéljünk, kiraktad és nyertél
Aki nem ismeri: egy lény, akit 5 különböző darabban kellett megidézni, fej és négy végtag, ha képes voltál rá, akkor a játéknak azonnal vége lett, nyertél.
-
1Darton1 #10024 Eddig se az undertaker miatt kaptál ki, és a hotfix után sem amiatt fogsz.
Azoknak a huntereknek, akik folyamatosan arcra mennek, 50% alatt van a winrate-jük szellemileg ép emberek ellen, szóval nincs mit irigyelni tőlük. -
Dreadshade #10023 Szerintem abból is adódik az erősségük, hogy ebben a gameben, ha nem tauntos a lényed akkor simán mehet élet pontot leszedni. Pl magic the gathering, de még a yu-gi-ohban is addig nem is lehetett arcra menni amíg nem volt üres a board, de hát tudom ez casualabb játék, de azért ilyenféle változtatásoknak örülnék azért, de kb sose fog eljönni :D -
Zozo0122 #10022 Törölnék inkább az egész játékból, most is leestem miattuk 10-re. 15 Hp alatt szabályosan rettegni kell tőlük....Egymás után 3 jött, mind face...a deckem persze totál nem ellenük van most hangolva, mert tegnap ezen a szinten alig jöttek. Most berakok ellenük 1-2 lapot, és majd kapom a pofámba a control warriorokat, én meg állok a kis tauntjaimmal... -
Dreadshade #10021 Engem is nagyon feltudtak bosszantani :D Nem is tudom mihez hasonlítani, hogy milyen az ilyen rush deckek ellen játszani, valami olyasmi mintha beszélnél egy emberhez és az teljesen letojná mit mondasz neki és folyton az arcodba ütne :DD Itt is ez ment, leraktál egy miniont és nem érdekelte ment az arcra a legtöbb esetben, borzasztóan irritáló. Na de minden kártyajátékba kell legyen valamiféle rush deck, hogy valamennyire féken tartsa a sok controllt, csak annyi lenne az alap elvárás, hogy azért ezek is counterelhetők legyenek már és ne teljesen a luckon múljon az egész :D
Shep: Hát Mechwarpert is levehették volna 2/2-re már ennyi erővel, de van egy olyan érzésem most fog jönni sok mech rush deck és ez is lesz a vége előbb-utóbb. Majd kiderül :D
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.01.28. 19:15:15 -
Na momentán a warper jobban zavar, mint a taker, szóval jöhet a nerf :) -
Zozo0122 #10019 Bonts régi pakkot, hátha kapsz egy Sylnarost :D Vagy egy Ragvanast.
-
Zozo0122 #10018 Hát igen.Én mondjuk most ünneplek kb. az UT nerf miatt...nagyon kellett, ha bárki legyőz, akkor nincs semmi reakcióm, gyakran csak ülök fél percig és gondolkodok, hogy mit rontottam el, vagy megdícsérem az ellenfelet, mert nagyon jó volt, de ha hunter győz le, legszívesebben átnyúlnék a monitoron, átcibálnám ide hozzám és agyonverném. Mostani esélyeim egyébként nem rosszak ellene, de MINDIG ezek a retkek szakítják meg a winstreaket. Remélem az egyik kulcslapjuk nerfelésével eltakarodnak mással játszani és szinte csak élvezhető meccsek lesznek. Nem érdekel, ha a legdurvább control ver el 10 legendaryval, és fél órán át küzdök a halálomért, inkább az, mint hogy 5 percen át menjen a verseny az idővel az arcramenős gyökerekkel :) Valakinek ki kell ezeket is mondania :D Na de egyébként: szerintem a következő nerf áldozat Dr. Boom kell legyen. -
Gyűjtsek, bontsak, aréna vagy mi legyen?
-
Dreadshade #10016 1000% Eddig minden ilyen zoo deck ellen történt nerf után jött egy újabb fajta és volt oka az embereknek sírni egy új lap amiatt ami erős :D Én ha tippelnék szerintem a Mechwarper miatt lesz most sírás, mert azzal is lehet olyan köröket csinálni, hogy egy hadsereg miniont kirak az ember :D Előbb utóbb megint fognak valamit találni amiért lehet a nerfet követelni, na de majd meglátjuk ne legyen igazam :D -
nem baj az a ut nerf. az emberek lehet sokkal erősebb paklikat raknak össze nélküle. pl mech-zoo hunter a metaltooth leaper-el. mech zoo locknak stb. -
Én kihasználtam még az undertakert 5 win-es warlock-os küldiben. A véleményem a nerffel kapcsolatban, hogy nem kellett volna, de ha már gyengítik, lehetett volna inkább egy manával több a költsége. -
Elég lenne egy jó RNG, de mivel olyan nem létezik ... :) -
A kezdő kézzel nincs baj, csak ami utána jön, na azzal nagyon :D -
Kéne neki egy kar, mint a fél karú rabló, és minden kör elején addig pörgethetné a lapjait amíg meg nincs a tuti kombó
-
Negritis #10010 igazából nem tudom hirtelen mely axiómákat kéne átírni hogy Shepnek is tetsző legyen a véletlen eloszlás :D -
Az a gond, hogy ez így vicces de ettől a HS RNG-je még nem jó és igen messze áll a véletlenszerűségtől. A HS RNG-je valami olyasmi, mint a kis játék rulett amit otthon pörgetsz, össze sem hasonlítható egy igazi kaszinó igazi rulett asztalával, ahol igazi krupié pörget aki kitanulta a szakmát. Persze pont a hulladék rng miatt jut minden hétre 5-10 vicces video, meg pár idegroham és újabb zárt osztályra történő beutalások :D -
Hát az egyensúly az megvan, azzal nincsen gond, csak túlságosan nagyok a kilengések. Szerencsétlen Reynad is miket kap, a mi szívásainkból él Amaz :) -
csoszi87 #10007 Írok levelet a supportnak.
Tisztelt Blizzard!
Kérem, hogy alakítsák át a matematika törvényeit, mivel ez így nem mehet tovább.
Több játékos is jelezte már, hogy rájuk kedvezőtlenül hat a valószínűségszámítás, valamint a nagy számok törvénye.
(Ahogy a játékban hívják: Random.)
Kérem ennek mihamarabbi kiküszöbölését, különben tömegesen fognak F2P játékosokat veszteni.
Minél hamarabbi reagálásukra számítva,
Őszinte tisztelettel: OrsosVanDame (és még rengeteg más játékos, közöttük: Shep)
-
Negritis #10006 amennyire szivat téged annyira segíti Amazt, szal sztem jó ez :D -
Soroljam? :) Mondjuk első lépésnek elég lenne ha nem szívatna annyit :)
Ja, még 20 :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 15:31:04 -
csoszi87 #10004 Te mit szeretnél javítani a Randomban? -
:( -
A nerfelések helyett inkább az rng javításán dolgoznának. :) -
Megelőztek, így már nem érdekes :) -
Negritis #10000 a skill commandért is megy a hiszti :D (a fireballról meg semmi pedig az jobbnak tűnik :D) -
Amúgy megint az lesz, ami a keselyűnél is volt: "Hurrá, nerfelték, ezzel tuti kihal majd" Két héttel később: "Még mindig nm tudok nyerni a hunter ellen! Nerfeljék még az XY lapot is!!!!!!!" -
Közeleg a 10.000-ik hsz, adjuk Shep-nek egy jó rng szidásra! :) -
Negritis #9997 nem vagyok meggyőzve róla, hogy kellett neki a nerf
egy bagoly és threat over, persz esokan nem szeretik a baglyot vinni magukkal vagy mulliganelni rá
én hunter ellen mindig azzal kezdek mert tudóst is intézi
amúgy így lehet hogy a mustár és unleash miatt rakok majd arcane explot a magembe -
Zozo0122 #9996 Így van. Kellett ez nagyon. Ezzel kihalt az Ándörtékerkoinwebszpiner meg az ikertesója az Ándörtékerkoinlepörgnóm is valószínűleg.
-
csoszi87 #9995 Esetleg még 1 annyi lehetett volna a nerfben hogy 1-1 legyen alapból és akkor már talán megoldható 3. körben is.
De mind1 ez így nekem tökéletes. Nem ez miatt fogok éjszakánként álmatlanul forgolódni.
Mert azokkal a hunterekkel amik nem tudták 1. körben kijátszani, már nem volt akkora probléma, így viszont mire az ember meg tudta szerezni a board controlt akkora HP hátrányban volt, hogy az miatt vesztett.
És még pofátlanok is a hunterek. Ha véletlen sikerül megoldani a lapot, akkor még fel van háborodva, tolja az "Áj vill hánt lyú dán"-t, meg elkezdi húzni az időt. -
Akkor itt a magyarázat, mert nem priesttel játszottatok :D -
Ehh, az tényleg nem lenne rossz :) -
Dreadshade #9992 Igen, szinte mindig az volt, hogy pont nem tudtam leszedni mert 1 el több volt a hpja bufftól, mint a leszedő lapom és akkor ne is beszéljünk arról, hogy Haunted Creeper, Havers Golem meg az a Shredder is amit kiraktak mellé nem voltak 1 lapból megoldhatóak és ha már sikerült is leszedni valahogy, pl fireballal vagy valami nagyobb fegyverrel stb akkor már annyi lénye volt kint hogy nemnagyon tudtam mit kezdeni velük, sludge beltcher se mentett meg már olyankor. Mondjuk én nem vagyok pro egyáltalán én csak a saját tapasztalataimat írtam le eddig is :D De 1 manáért túl jó, hogy igaz legyen lap volt, úgy éreztem eddig is. Nerf mint ahogy mondtam nemtudom, hogy ez a helyes változtatás rajta, de mindenképp kellett neki valami ebben biztos vagyok :D -
csoszi87 #9991 Ez a nerf, ez pont hogy tökéletes.
Nekem talán otthoni gépemen volt olyan, hogy 2. körben volt 1 4-5öm, meg mellé 3 db 2-1.
És itt a hp-val volt probléma, mert 3at sebző varázslatok és fegyverek vannak 2 manáért, de ha a 3. körben húzod csak fel, akkor már nem ér semmit, mert az ott 4hp.
Meg: metameghatározó 1 manás lényről beszélünk. Na ne már...
Ha legend lett volna, azt mondom ok, mert akkor max 1 van a paklikban és az ereje ért annyit mint legendé. -
karmacoma #9990 Amúgy Undertaker ellen nem azért kaptál ki mert sebzett beléd 21-et 3 kör alatt, hanem mert egy 1 manás minionra egyre durvább removalokat kellett ellőni körről körre, ami olyan tempohátrány, amit tempo/agro deck ellen lehetetlen behozni, csak tökéletes húzásokkal. Ezért volt jó cancer ellen a Warrior, a Priest és a sámán. Ugyan úgy War axe, Pain, Rockbiter/Bolt/earthshock kellett az UT ellen, mint más korai minionok ellen. Más kasztokkal viszont belement az early game-ed, vagy olyan spellek mentek rá mint az Equality, Frostbolt + pin(4mana vs 1 mana), wrath + hero power(ami miatt totál kiesel a curve-ből), Handlocknak nem is tudom mi, kb nem is volt rendes válasza max soulfire, vagy watcer valamilyen kombóval. Egyszerűen ez olyan hátrány, amit nem lehet behozni, ha a másik addigra felépíti a boardját. -
Jó lenne ha 5 manát gyógyítana. :) -
A zombie szerintem felejtős a hunterbe, túl sok az az 5 mana amit gyógyít, elfáradhat a hunter abban mire azt a +5 HP-t ledolgozza.
Szerintem nálam cloackwork gnome lesz a befutó. -
Dreadshade #9987 Én se állítom azt, hogy tökéletes nerf ez, de azért kellett neki valami nerf mindenképp, mert teljesen szerencsén múlt, hogy kijön ellene az elején a lap vagy sem és akkor a mellé leidézett minionokat még nem is oldottad meg, és ahogy lentebb írtam azért ez egy csak egy 1 manás lap, ami megnyerhette az egészet játékot kb a 3-4. körben akár vagy olyan hátrányba jutatta az ellenfelet, hogy soha nem tudott fordítani már onnan és mindezt 1 manáért, mert a deathrattle lapok amik kellenek mellé azok nem hiszem, hogy gondot okoztak, mivel van belőlük annyi fajta mint a szemét :D Mondjuk nemtudom mi lett volna jobb nerf pl ha 1/1 a statja de marad ugyanez a képesség? vagy valahol láttam olyat írtak hogy akkor kapja meg a buffot ha aktiválódik egy deathrattle. Na mind1 mondjuk elég sok lap van még ezen kívül aminek a körmére kéne nézni :D -
1x vagy 2x volt olyan, hogy második körre 4/5 lett, de még harmadik körben sem nagyon volt erősebb 3/4-től. Na mindegy szerintem ez egy hibás lépés volt.