Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2,Hunter mid
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Swedish people are albino monkeys
BattleTag: kabel15#2672
Szerencsére komolyabb baj nem történt,de elég csúnya laggolások voltak, pihentettem amig nem fixálják a legutolsó már elég lassú volt
Due to technical issues, players may experience latency or loss of connection. We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.
Ezzel én is elfogok kezdeni szórakozni 😄
Asszem van is belõle 2db om. de 1 biztosan.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem többet mondanom se kell...
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
2242-es hozzászólásban írtam párról, annyiféle van, hogy talán jobb, ha mindig leírod, hogy melyiket nem tudod hova tenni és mi elmondjuk, melyik az.
Control warrior: abban a hozzászólásomban a legelsõ link, arról lehet felismerni, hogy eleinte armorozik és removalokkal tartja tisztán a terepet, esetleg acolyte of painre nyomja a cruel taskmasterét. A gyõzelmét lényegileg alexstrasza+gorehowl+grommash lapokra építi, ezekkel elkerülhetetlen, hogy kalkulálj, amikor ellene játszol. Amivel még be tud szopatni az a brawl, amibõl tipikusan 1 szokott lenni náluk, tehát azt érdemes valahogy kicsalni.
Miracle rogue: onnan ismered fel, hogy a meccs elején kevésbé agresszív, megpróbál minél kevesebb lapot kijátszani. Lényegileg csak tisztán akarja tartani a terepet, hogy majd valamikor 5-10 mana között kitegyen egy gadgetzant és azzal addig pörgesse a kezében levõ lapokat, amíg fel nem jön neki leeroy, shadowstep, cold blood, aztán ezekkel kivégez a következõ körben. Ez a deck most annyiban módosult, hogy leeroy helyett malygos lett a kivégzõ lapja preparationökkel és bármilyen sebzõ spellel kombózva (mert alapból 10 manából malygos mellé csak 1 8at sebzõ sinister strike fér el).

Naxxos téma engem is érdekel. De remélem ha megvettem egy szárnyat akkor nem csak 1x mehetek be. Szóval nem próbálkozásonként kell fizetni remélem.
Elvileg nyáron kerül be. Szóval még 1 hónapig arénázgatok. Aztán neki állok spórolni. 1 hónapig csak ranked meg gyakorló abból össze jön 1-2000 gold. Szerintem 1000 bõl már lehet venni majd belépõt.
Arénában meg szerencsétlen vagyok. Ha tudnám hozni stabilan a 6-7win-t annak örülnék. Csak legalább az ára jöjjön vissza.
De megfigyeltem, hogy ha játszok egy 4-0 arénát utána tuti kikapok. Ránézek 4-0 áá mondom jól haladok, és utána behúzok 3 lose-t. Ez van mage el sámival hunterrel. Nekem ez ilyen lélektani határ, vagy nem tudom. Néha sikerül 8 gyõzelem, de eddig ez volt a max. És mostmár az aranyam si kezd fogyni. Van olyan 400-500 am. Ja meg toltam 2db 1 WIN es arénát is. Az volt a szép. Olyan idiota lapokat adott a gép. Biztos az én hibám is mert rosszul rakom össze a lapokat, meg játszani se tudok, de na 😄