40521
  • Zozo0122 #10065
    Epic névválasztás :D Betegek ezek, de komolyan Meg se lepődök azon, hogy mivel játszik...

• Zozo0122 #10064
    Gondolom nemrég kezdted. Ne aggódj, majd helyreáll az egyensúly. A játék leginkább time to win :D
  • TheGrinder
    Csak én látom úgy, vagy tényleg p2w? Vicces egy kicsit, hogy a 6-7-körre elfogynak a lapjaim, meg alig van pár fajta, sok ellenség meg tele van paklival, előbb is neki maradt 6 lapja, míg nekem egy sem, ráadásul sokkal többféle lapja van.
  • Zozo0122 #10062
    Mai nap nyitása: golden inner fire és végre egy BRAWL a warrioromba! Well played
  • Pio
    Elsőben némi next level play Kolentotól:

• Shep
    Hát ok de azért ez kicsit sok volt :)
  • Pio
    Clever use of Kezan Mystic. :) Ha sok a hunter én is beteszek szinte minden paklimba 1-et.
  • Zozo0122 #10058
    Mi? A videóban az ájszblokkos? :D
  • Shep
    Az utolsó mi a jó büdös búbánat volt annyi secrettel? :)
  • Negritis
    valamint egy NAX kártyánál, hót min1 :D mivel azok nem packból esnek
  • Negritis
    valamint egy NAX kártyánál, hót min1 :D mivel azok nem packból esnek
  • Zozo0122 #10054
    Nézzétek csak 0:56-tól mekkora játék

• Devv
    Én meg izgultam, mi is utolsó lapig mentünk, mármint ő, fatigue -4 végzett vele...
  • Mephike
    A common, rare, legendary jelzők nem a lap minőségét hivatottak jelezni, hanem a gyakoriságukat, legalábbis más kártyajátékokban. Itt sem feltétlenül minden legendás jó.
  • Zozo0122 #10051
    Szerintem élvezte. Én imádom az ilyet, az előbb jött ellenem egy control warrior, utolsó lapig mentünk mire legyűrt, nagyon jó meccs volt :)
  • Devv
    Egy fél órás játékban vertem el egy warriort: sylvanas, dr. búm, baron geddon, alexstrasza, harrison jones, ragnaros, grommash, black knight. Szar lehetett neki.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.28. 22:55:20
  • Zozo0122 #10049
    Beteg egy deck volt, de poén ellene játszani :D Ice Block OP, kell nekem is :D
  • dave9004
    csak ezért tartogatni a coint...
    én spectate-eltem, de azért nevettem egy nagyot az első moltennél
  • dave9004
    ha vége a huntertakernek, a priest lehet megszívja mégjobban
  • Devv
    Úgy tűnik Kolento elszívta az rng kedvező hatásait, így mindenki szopik.
  • Zozo0122 #10045
    Well played! Tudtam, hogy ice blockja van, de kirakott még egyet!!!, utána dupla echo :DDD

• Shep
    Ja a 20 az nem a szint, hanem annyi kell még az 500-hoz :D 13-on vagyok amúgy úgy hogy nem izgat a ranked, ha izgatna biztos zooval mennék :) Amúgy igen, tudom, meg még az RNG is szívat :D Helyesbítek, izgat a ranked, csak most az 500-ig nem, de ha meglesz és jön a legendary áradat akkor utána is marad a priest, csak át kell alakítani a fele paklit az undertaker miatt. Yetik pl tuti kiesnek megy helyettük a sima, vagy valami, még meglátom.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 21:40:26
  • Zozo0122 #10043
    Tudod, hogy szarul játszol és szar a paklid. :D Ha kifarmoltad az 500-at, akkor válts hőst és hagyd a francba a papot. Meglátod, repülni fogsz felfelé.
  • Tinman #10042
    Nebraska... még én is 18-on vagyok, pedig én kettészarom a rankedet. Ez a 18 is úgy jött össze, hogy éppen telepítettem egy gépet és k. unatkoztam. Nyertem zsinórban párat és kiléptem :-D
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.28. 21:27:19
  • Shep
    Asszem marad a 20, nem ölöm magam tovább a makkerek ellen.
  • Shep
    Ja és a mekelek médzsek elmehetnek a francba a retkes 4-et sebző goblinizéjükkel, meg a 100 millló tűzlabdájukkal és a pont azt a spare partot adja amire pont szükségük van mákjukkal együtt. Akarom vissza a huntereket!
  • karmacoma
    Legend lehetett volna. Úgy csak 1/pakli, ami sokkal korrektebb, mert nem lehet rá olyan agresszíven mulliganelni.
  • qetuol
    undertakerre ráfért a nerf. ha csak azt veszem, ugynaz volt, mint a secretkeeper. csakhogy az rare, ez meg common. a másik lehetőség lett volna, ha rarebe teszik. de olyat nem szoktak csinálni, hogy a lap minőségét változtatják.
  • Zozo0122 #10037
    Mindkettőt :D
  • Devv
    Egyiket se! :)
  • Shep
    Undertaker helyett a retekláda warpert kellene nerfelni.
  • chopin42
    F@szom ebbe a tetves rohadt játékba! A Sz@ros rng-vel együtt! Zsinórban 4x kapok ki hót balf.sz ellenektől rankeden mert tökéletes a húzásuk nekem meg fos (zooval...miután a control warri felkúrt...ZOOVAL!!!)
    hogy rohadna meg...
  • Zozo0122 #10033
    Írtam is, hogy mostanság már nincs több gondom vele mint a többi játékosnak. Már nem az van, mint pár hónappal ezelőtt.Most az van, hogy gyönyörűen ugrálok felfelé a ranglétrán, aztán jön egy hunter, nálam épp nincs semmi, nincs se wrath vagy warriornál axe, aztán meg ugrik a winstreak.
  • 1Darton1
    Ez főleg olyantól vicces, aki warriorral és druiddal játszik sokat.
    Warriorral már a második körben leszeded egy fél fiery war axe-szal, vagy egy egész execute-ot rá kell pazarolni, és már ki is nyírtad a early game-jét.
    Druiddal is a második körben általában szétesik az undertaker, és neki is egy rakás eszköze van arra, hogy gyógyítsa a hősét.
    Van pár control, akiknek szar matchup a hunter, de ezeknek pont nagyon nem.
  • Shep
    Jó ok, persze változtatás belefér(csak ez erős) ,de én is ezt mondtam tegnap ,hogy jó eséllyel ki fog kopni és csak egy újabb lap lesz amit senki nem használ. Hát a céljuk nyilván a p2w lenne csak ilyen olcsó húzásokkal terelik a népet, meg a kiegészítőkkel.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 20:01:40
  • 1Darton1
    Abban egyetértek, hogy valamit kellett változtatni rajta (habár így sem az a lap, ami szinte minden deckben ott van, még az összes aggro deckben sem). Így viszont legfeljebb egy-két hunter deck típusban marad benne, vagy teljesen eltűnik. Annyit tehettek volna, hogy a hp-ját maximalizálják 3-ban, vagy hasonló mértékű nerf.
    Ahogy gyengítik az olcsó paklikat, az nekem mindig egy újabb kis lépés a p2w felé. Velem nem tolnak ki, mert minden használható legendary megvan, de nagyon unom a félórás meccseket.
  • Shep
    Szarul játszol és a paklid is szar :) Mondom, nem értem, mert engem nem nagyon szivattak az undertakerek. Nem nagyon volt olyan, hogy úgy éreztem az undertaker miatt kaptam ki. 1x 2x volt persze ,hogy igen, mert sikerült feltápolnia világba, de az ritka volt nagyon.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.28. 19:58:10
  • Zozo0122 #10028
    De miért lenne az? Egy sima egy manás common lény gyakran már 2. körre olyan erős, hogy az simán 3 for 1, és mindig jóval több mana az eltűntetése, de minimum 2 ! Mindezt 1 manáért. Még a legendaryk egy jó része sincs olyan jó, mint az Ándörtéker...
  • Shep
    Na ugye ,hogy értelmetlen a nerf?
  • Zozo0122 #10026
    Meg merem kockáztatni, hogy az undertaker miatt kaptam ki az esetek legalább 30-40%-ában. Egyszerűen nem jött válasz, vagy későn. Messze nem vagyok már olyan béna ellenük, mint az elején, kitanultam a játékukat, meg más classokét is és jöttek elég jó lapok is. Nem hiszem, hogy mostanra sokkal kisebb lenne a winratem ellenük, mint másoknak, de attól még utálom a classt :D