Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
Tervezgetek egy mage paklit ami jó lenne mid hanter és zoo lock ellen. Kezd össze állni a kép a fejemben, hogy lenne érdemes. Ha készen van és leteszteltem megosztom itt is.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Sok gazdag erre költi a pénzét. Csak én azt nem értem, hogyha valaki tanítás nélkül is rájön mit hogy érdemes csinálni. Akkor a másik miért nem tudja? Sose SC2 tem, de nem hiszem hogy külön tanár kéne hozzá. Bár most beugrott az a South Park rész amiben a kis kölök Minecraft ozni tanította a szülõket 😄

tarababcock ugyanez a kategória 😄

amúgy nekem a kedvencem a 80-100$/órás tanítás sc2-ben 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Beültetem barátnõmet a tévé elé, berakom elé a kamerát 😄 Én meg közbe játszok. Ennyi 😄

itsHafu nagyon legendás errõl.
Múltkor szülinapja volt, 15 percig néztem a HÉVen a streamjét az alatt több, mint 4000 dollár adományt kapott. Szóval egy átlag magyar fél éves fizetését megkereste 15 perc alatt azzal, hogy Hearthstone-ozott a szülinapján.
De úgy tudom õ már DOTA2-sként is hírhedt volt arról, hogy kocka srácokkal carryztette magát. Nameg HSben is múltkor látom, hogy jééé Legend, belehallgatok, erre egy vérprofi srác mondta neki, hogy mikor mit csináljon és úgy játszott... 😊
kabel15
Amúgy ez az álom meló nem? 😄 Játékkal pénzt keresni.

kabel15
Stream et azért nézek, hogy tanuljak 😄 Elmentem ebédelni megnéztem és még mindig rank 12. Lényegtelen. 😄

Mephike
Semmin, a világ így mûködik 😉

Zickler
Oké, és itt min kell meglepõdni?

Battletag: Muhee#2716

kabel15
Nézegetem a Stream eket. Rank 1 en harcolós srácnak van 2000 nézõje. Rank 12 nél lévõ mellesleg jól eleresztett hölgyemény pedig 9000 nézõvel rendelkezik jelenleg.

Banane15
Velem egyszer megesett, hogy 3 flamestrike, 4 poly, 3 fireball, 2 frostbolt volt a paklimban, azt hittem vicces lesz, de nem volt semmi a paklimban ami húzza a lapokat, és az alacsony lapok helyett is ezek a kártyák voltak a kezemben, szóval jól pofára estem, talán 3winem lett. : D

kabel15
Az egy elég jó Legendary, csak úgy érdemes kijátszani ha abban a körben még ki tudsz játszani egy spell-t mert kövi körben õ is Pollya, Hex és egyéb finomságok áldozata lehet.

Egyszer bontottam arénába azt a mage legendaryt, aki fireballt ad minden spell után. Vele 6 gyõzelmem volt. Elég nagy nyomást adott a paklinak... =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

kabel15
Aréna az ilyen, nem lehet tudni mi lesz a következõ lap. És tényleg vannak borzalmas lapok. Viszont ha mage el szerzel egy pyrot akkor szinte garantált a 7 win. Eddig 1x volt szerencsém pyro hoz és vicc azzal a játék.
Ami kicsit nyugtat hogy biztos más is rossz lapokat kap arénában nem csak én 😄

A másik leosztásból kaptam egy rakat spellpower növelõt, de kb 0 sebzõ spellt. Komolyan mondom...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nekem mondod.

Most nyomtam két arénát mágussal.

Az elsõre kaptam epicnek egy frozen armort, volt 1 flamestrikeom és egy rakat jó közepes minionom. 0 legendary.

A 3 vereségbõl 1 ysara miatt volt, 1 meg hogy qrvára ott ültem egy warlockkal 7-7 hp-n és nem volt képes beadni egyik tûzlabdámat sem, se a flamestriket, sem a 2 frost nova egyikét sem. Pedig bármelyiket megkapom, szinte biztos a gyõzelmem.

maffi
komolyan mondom hogy parádé, ami mostanában arénában történik velem. már a pickelés is kín keserves, mert egyszerûen olyan trágya lapokat oszt hogy hihetetlen. late gamem, általában egyáltalán nincs, mert nem tudok mit kivenni. spellekbõl a legszarabbakat tolja ki. ma pl mentem egyet mage-dzsel meg egyed druiddal. a mage-nél 0 flmaestrike, 0 fireball, 0 frostbolt, a druidnál 0 swipe, és egy druid of the claw-on kívül nagyjából semmi. 4-6 winekkel szenvedek, mert egyszerûen esélyem nincs az elsõ 3-4 win után. a bontásokról meg ne is beszéljünk. az elmúlt nem is tudom mennyi arénás bontásom mindegyike 1 rare-4 commont termelt, nyilván a commonokból is 2-3 már mind megvolt kétszer szal instant törés.

\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

Banane15
Ha eközött a 30 új lap között, csak 10 kulcskártya lesz, akkor hátrányba fogsz kerülni azokkal szemben, akiknek megvan, és a matchmaking nem fog kímélni. : D Az alap kártyákat is gyüjtögetni kell nyílván, de szerintem az nem fog megártani, ha valamennyit félre is teszel, jó volna tudni róla már valami konkrétabbat, és akkor lehetne menedzselni.

kabel15
Én kb 2 hónapja. Viszont nem hiszem, hogy az összes legendary ami kijön jó lesz minden egyes pakliba. Szóval egyenlõre feleslegesnek tartom. Más részrõl amit még nem tudok, hogy saját paklival kell menni vagy a gép ad nekünk egy paklit. Lehet hogy bizonyos lapokkal lényegesen egyszerûbb végig vinni az adott részt mintha teljesen alap kártyákkal "szenved" az ember.
Egyébként kezdõknek javaslom, hogy nézzék meg a mások által készített kezdõ (BASIC) paklikat, amik olcsó lényekbõl vannak össze rakva, valamint elég hatékonyak is.

kabel15
Jó de mit kezdesz egy Naxx os csomag kártyával ha nincs mellé egy normális paklid. Szerintem elõször a mostani kártyákat kéne megszerezni vagy legalább a több pakliba is használhatóakat, meg azokat amikre a kedvenc hõsödnek szüksége van. Ha ezek megvannak jöhet majd Naxx ra spórolás. Többen is meg mondták már, hogy a játékban hogy sikeres legyél 2 dolog kell, vagy idõ vagy jó sok pénz. A kettõ közül 1 valamire nagy szüksége van annak aki valamit el akar érni a játékban. Én se vagyok nagy mágus még sajnos, de ha idõm engedi játszok és gyakorlok.

Banane15
Persze szükség van az alap kártyákra, de azért azt se felejtsük el, hogy minden szárny végén kapni fogsz egy új legendary lapot, ami nélkül nem biztos hogy boldogulni fogsz(szerintem a többi lapra is szükség lesz), és ahogy ismerem a blizzardot, nem hiszem hogy 1000 arany, és mondjuk 10euro alatt megúszunk egy szárnyat. : D

Igaz hogy 2 hónapja jelent meg a játék, de azért sokan vagyunk már akik régebb óta játszanak. : )

Azért azt se felejtsük el, hogy még 2 hónapja se jelent meg a játék. 😊
viszont valahonnan nekem meg az rémlett, hogy nagyjából az iPad release-szel együtt fog jönni naxx is.
kabel15
Szerintem felesleges varni. Ha jon uj lap az is csak specifikus paklikba lesz jo. Az alap kartyakra akkor is szukseg van.

Banane15
Bár, most nézem, ez BT stílus akar lenni, akkor mindegy. : /

Banane15
Hát nem tudom, jó ideje nem volt már semmi, meg ez a naxxost hátlap is jelenthet valamit.

This summer

Az meg elég tág fogalom. Akár augusztus vége is lehet. Meg a véletlen, de mégis tervezett csúszásokkal akár a blizzconig is elmehet, az meg november eleje.

Banane15
Nem úgy volt hogy május vége, június eleje, vagy már van valami konkrétabb?

Shep
Mondjuk ez jó ötlet, csak egy ideje, hogy nem játszottam arénát nem is foglalkoztam a crafttal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A single-s cuccra tartogatom, lehet még nem is lesz elég.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Ja persze elfelejtettem a Big Game HUntert bár ez EPIC lap de megoldás, Valamint priest nek ott az 5 nél nagyobbat sebzõ lény megölése.

kabel15
Nyugodtan elverheted az 1000 aranyat kártyákra vagy arénára. Mire bekerül a "kiegészítõ" addigra vissza fogod szerezni. Érdemes még arénázni is. Ha nyersz 2-3 meccset akkor úgy jössz ki mintha vettél volna 1 paklit, mert kapsz érte 50 aranyat szóval kb ugyan ott vagy. Csak gyakoroltál is. Valamint kaphatsz még dust ot is amibõl lehet craftolni kártyát.

Mirõl beszélsz? 1100 aranyból 11 paklit nyithatnál. Spórolsz a nyár végi-õszi eventre?

Amúgy meg dustból lecraftolhatnál egy filléres bagolyt. Silence és egy 2/1-es beast 2 manáért asszem. Hunternek extra jó, de minden pakliba belefér.

Ja, silence assassin, assasinate, warriornak meg a sebzett lény kivégzése. Pappal a sebzésétõl függõen egy lappal likvidálható. A legrosszabb esetben is vissza lehet vetetni az ellenfél kezébe a lapot és akkor kenheti a hajába az addig rápakolt buffokat és még 1 kör amíg kirakja.

kabel15
Egy polly-t érdemes hagyni a játék végére, fõleg ha nem arénában vagy, ilyenkor az ellen úgy is számol azzal hogy 2 polly-d van, és addig nem mer lerakni döntõ lényt mert tudja hogy bari ként fogja végezni. Ez olyan mint mikor kint van az ellenfél fegyvere és vagy olyan lényt teszel le amit kevésbé sajnálsz vagy megpróbálsz úgy játszani, hogy az értékes lényed lerakásakor már ne legyen fegyvere, vagy ha mégis azzal szeretné leszedni, akkor nagy károkat szenvedjen érte.

Shep
Azt is még csak másnál láttam, meg az arénában. Pénzt meg nem fogok beleölni, úgyhogy most úgy csinálom, hogy 1000-ig felvittem az aranyat és ha elérem az 1100-at a napi feladatokkal, veszek egy paklit de hát többnyire olyat kapok ami más classokhoz való.

Shep
Nincsen egy silencelõ lapom sem, hunterral meg pláne, nem kaptam még olyat, tudom ,hogy az jó lenne de ha nincs, akkor abból gazdálkodok amibõl lehet.

kabel15
Warlock corruption (bár ezt nem nagyon használja senki) Neutral lények közül pedig a cobra még ami jó lehet.

Silence a kulcs. Mágus birkává, Sámán békává, a többiek meg általában silence után hamuvá tudnak változtatni bárkit, ha a megfelelõ lapokat a megfelelõ minionra tartogattad.

kabel15
Hex, Polly, Silence, Hunter Mark, Tauntos lények, MC, Equality, Hunter random enemy kill, Rugónak warriornak is van ilyen képessége. Most hírtelen nem jut eszembe más. De biztos meg lehet oldani. Jó van ezek közül 1-2 amit nehezebb megszerezni, de van megoldás mindenre. Priest ellen pedig alap szabály, hogy amíg van lénye az asztalon azt kell ölni, nem megyünk arcba, tisztítjuk a lényeit. Mert buffolja heal eli és õ fog minket szétverni. Toltam pár kört priest el tudom nem a leg erõsebb sõt elég gyenge, de ha jól jönnek a lapok akkor kegyetlen. De verhetõ és fõleg az okoz neki gondot mikor 3-4 lapot rárakott egy lényre te pedig 1 el leszeded.

Shep
Nem kerülök, mert mint írtam .. 😊) Amúgy meg alap lapokból, meg kb 6-7 bontott paklitól nem lehet csodát várni szerintem.

Ha gyakran kerülsz ilyen helyzetbe, akkor a pakliddal van a baj.

Shep
Ismerõs 😊

Shep
Annyira gusztustalan a priest, hogy arra szavak nincsenek. Mindig ugyanaz megy, lehívja a már alapból is sok hp-s lapját rányomja a duplázást meg az egyenlõ sebzést és kész vége, semmit nem tudok csinálni, egyedül mágussal tudok mit kezdeni ellene, de hát nem mindig játszom azzal, úgyhogy legtöbbször a legnyugodtabb módszert alkalmazom, ahogy meglátom ,hogy priest, egybõl nyomok a feladásra 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

priest mind controllal elveszi malygost, majd faceless és holy nova
5-rõl 7 hp-ja lesz, közli h well played 😄

hát igen, nyertem 😄

16-os rankról vissza 20-ra
Mephike
Pontosan, ott szerintem is nagyon erõs a pala.

Köszönöm.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Fantasztikus, megint kidobál.

Amíg nem nagyon érzed a lapok értékét, addig jó szolgálatot tehet EZ az oldal arénához (vagy a millió hasonló egyike).