40521
  • Negritis
    nekem nincs nagy bajom vele, magyarok közül elviselem, mikor HSezik amúgy skippelem
    de érződik rajta egy fajta csalódottság, ami rohadtul idegesítő egyébként
  • Mephike
    Madinak sosem a beszéd volt az erőssége. Ettől függetlenül becsülendő, hogy pl az aréna videói használhatóak. Ez a videója lehet nem a legjobb :)
  • Shep
    Dehogy 1-el sem találkoztam, ja de 1-el. :) Druidák szívatnak be meg a pala. Ráadásul 7 győzelmes küldetésem van, még 2 kell, de majd késő este befejezem.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.30. 16:29:43
  • 1Darton1
    Facehunterbe nem is kell undertaker. Illetve van ugyanolyan minőségű deck anélkül is.
  • Zozo0122 #10141
    Sok a hunter? Gondolom próbálgatják a nerfelt ándörtékerüket :D Én inkább most végigtolom gyorsan a Naxxot, a heroic még ráér.
  • Shep
    Arra a megállapításra jutottam, hogy nem érdemes napközben, vagy délután játszani, este kell olyan 10 után.
  • Fletley9
    Én amúgy kb egy hete gondolkodtam ,hogy nyitni kéne a kövi Nax szárnyat meg kipróbálnám ezt a facehuntert érdekelne tényleg olyan-e mint mondják . volt 400 goldom. Vagy nyitom a szárnyat vagy veszek sima paklikat ami jobban bejött múltkor is mikor sokat nyitottam egyszerre. Végül arénáztam meg bontottam. Aztán bejelentették a nerfet.
  • 1Darton1
    Ez az arc egy szellemi fekete lyuk.
  • Devv
    Grat! Legalább valaki nyit jókat...
  • Zozo0122 #10136
    És váltok druidra mert alig palázok most :D
  • Zozo0122 #10135
    Na esett egy Cabal :D Ezen a héten kiesett mindhárom casual packos priest epicből egy. Na ez a random
  • Zozo0122 #10134
    A hasonlat tényleg nem a legjobb :D
  • Negritis
    nah végighallgattam, és vihar a biliben
    ráadásul a kenyér pirítós hasonlat sem jó
    inkább egy szögecses baseball ütő, amiről az eladó leveszi a szögecseket
    attól még lehet ütni, csak lassabban verem péppé az ellenfelem
  • Shep
    Akkor nerfeljék a retkes secreteket, mert az teljesen nonszensz, hogy körberakja magát a szarjaival és semmit nem tudsz kezdeni velük, mert azzal, hogy betoszták a misztiket a játékba nem oldottak meg semmit, ráadásul még az a klónozó varázslat is ott van. Komolytalan, az egész, persze az undertaker értelmetlen nerfelése az megy.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.01.30. 14:32:19
  • Zozo0122 #10131
    Igen, csak a baj az, hogy tudta mindenki pontosan, hogy mit vett akár pénzért akár goldért. Rég nerfelni kellett volna, miért most tették? Nem a meta miatt, hanem mert mostanra kb. mindenki beszerezte a Naxxot, csökkentek az eladásai. Mert most az egyszer védem a huntereket(vagyis inkább a mögöttük ülő játékosokat) sokan az undertaker miatt (is) vették meg. Hiába van még tele jó lapokkal. De lényegtelen is: NEM ezért fizettek. Nagyon jó dolog ez a nerf ( Nekem) de a full facehunter kreténeknek nem jó...nem ezért fizettek. Joggal kérnének kompenzációt és az lenne korrekt, amit írtam :D Inkább úgy mondom: ha én fejes lennék a Blizznél ezt mondanám: ingyen 100 gold minden Naxx tulajnak. Well played.
  • karmacoma
    Eléggé össze-vissza beszél. Semmi bajom a sráccal, és a korsó őrzője sorozatban pl bírtam de ebben a vidiben a stílusa egyszerűen kiborító. Valahogy mindig 5 mp-t vár mielőtt kinyögne egy mondatot, mintha az ezzel jelentőségteljesebb lenne. Amúgy van ráció abban amit mond, de egyrészt abban a szárnyban volt pl a Mad Scientist is, másrészt ilyen nerfek mindig előfordultak többszemélyes játékokban. Pl Diablo 3-ban 1-2 hónap után nerfelték a fegyverek-ékszerek attack speed bónuszának maximumát, így volt akinek a 250$-ért vett fegyvere 1nap alatt a játék legjobb fegyveréből egy darab szar lett. MTG-ben is szoktak lapokat bannolni időnként(ebben nem vagyok biztos). Én mint Naxx vásárló azt akarom, hogy egy minél jobban kiegyensúlyozott játékkal játszhassak, így a pénzemért el is várom, hogy nerfeljék a túl erős lapokat.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2015.01.30. 14:13:32
  • Negritis
    sztem nonszensz, minimális jogalapunk van "visszakérni" a pénzünket, de nem túl sok
    ilyen alapon mehetne a hiszti hogy a Nax lapok fele szar ide a pénzem
  • Dreadshade
    Szerintem az ilyen online játékokban eddig is benne volt meg tudva lévő, hogy bármikor változtathatnak rajta, főleg egy kártyás játékban. Most pl anno a warcraft 3, Dark souls 1-2 stb játékoknál is mehetett volna a sírás nerf/változás után, hogy kérem vissza a pénzt, mert nem ezt vettem meg. Valahol azért igaza is van, de attól ez még csak egy játék, online ráadásul ahogy írtam is és máshol is van ilyen, hogy változtatnak.
    Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.01.30. 14:12:58
  • Zozo0122 #10127
    Madi véleménye a nerfről. Vitát fog generálni! A pénzes részben nagyon igaza van szerintem...ezt így nem kéne. A construct quarterben 6 lapot kapsz+ 2 kettő a challengekből, tehát 8. Ebből az egyik az undertaker...a szárnyért pedig pénzt vagy 700 goldot fizettél ki. Szerintem az lenne a korrekt, ha 700/8, azaz 87,5 de legyen akár durván kerekítve 100 goldot kapna ingyen mindenki, akinek megvan ez a Naxx szárny. Kompenzáció. Ti mit gondoltok?

• Devv
    Miért, azelőtt nem sikerült?
  • voros12
    Na mi történt, pappal megvertem egy zoo-t és egy aggro huntert... JA VÁRJ!!! csak nem nerfelve lett az undertaker.. DE :D :D annyira jó érzés volt..
  • Negritis
    meccs végén helyre állt :D
    amúgy épp ide írtam mikor sikerült összehozni
  • dave9004
    bebuggolthatott mintha szélrevitted volna az egeret a baloldali eseménycsíkra. próbálj ott egerezni hátha visszaáll. ha nem akkor restart
  • Negritis
    casualbe mókázok, erre most találkoztam egy echo-cant be targeted minionok + wyrm - andonidas
    handlockal simán verem, de érdekes koncepció

+elszürkült a képernyőm, ez mi? :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.01.30. 10:17:30
  • Devv
    Bazz én meg összekevertem az ancient of war-al, azért írtam neki bgh-t...
  • karmacoma
    Lore. A legjobb epic. A BGH most fontos, de a lore nagyon erős és mindenképpen kettő kell a druidba szerintem. Túl gyakran futsz ki a lapokból, ha van inervate és WG. ha csak egy Loreod van akkor onnan ima, míg kettőből egy szinte biztosan feljön.
  • Shep
    Ja akkor valaki felelevenítette, mondjuk ha nincs nála folyamatosan ami kell akkor nem sok mindent ér, de hát ott volt mikor kellett minden.
  • dave9004
    nem új. a lényeg h mindent szedj le és húzz bele a golem-powerover-faceless combóba, a többi kb csak heal meg leszedés h kihúzd addig. asszem leeroyyal volt régen ez a deck megcsinálva.
    én kb hagyom a hónapra a rankedet. megtartom a r5-öt most elődugja az orrát az összes handlockfan, ugyh megyek sírni az ágyba :D (holnap összedobom a handlockot :D)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.01.29. 22:58:43
  • Shep
    Az amúgy valami netdeck, új fejlesztésű mindent ütő warlock?
  • Shep
    Na mára befejeztem mert már én szégyellem magam ,hogy a korábban említett érdekes decket kivéve mindenkit levertem így már csak 14 kell :)
  • dave9004
    uccsó kettőn kivül mind fos szerintem

más: én azért kapok ki a handlocktól, mert a retkes healbotját doomguarddá változtatja a recomboval így leszedte Boomomat...
  • Devv
    Én is kérdeznék: melyik 2 epicemet törjem be, akarok egy quartermastert. A többi dust már megvan.

minimage
    sámános murloc
    kidnapper
    earth elemental (de ez tetszik)
    anestors call
  • Dreadshade
    Ó az ellenem is volt, csak néztem mi ez. A 1 hps Sludge Belcheremet recombulatorral átalakítottam mondom jó lesz így, következő körben arcane golem, power overwhelming és faceless manipulator kombóval meg is ölt :D Még ezelőtt a kör előtt 2 darab Twisting nethert is elnyomott. Csak néztem, hogy ez mi ez :D
  • Shep
    Öcsém milyen pakli vert el. Valami öszvér zoo, handlock akármi volt, még twisting nether is volt benne, arcane golem, meg minden szar, mintha valaki megfogta volna és random bedobált volna lapokat egy pakliba.
  • Shep
    Hunterrel még nem találkoztam de még csak undertakerrel sem :) Milyen meglepő.
  • dave9004
    na nézzük mi maradt a nerf után
  • Devv
    Itt a peccs.
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.01.29. 20:49:35
  • Devv
    Én azt mondom BGH. Csak ki ne bontsd utána...
  • Zozo0122 #10107
    Muklát tuti nem, az akkora tempo nekem, hogy szinte mindig végig én vezetek :) Nem gondoltam volna, hogy ennyire be fog válni a druidba :D Aggro ellen is jó, egy skill commandot rögtön kihoz, és se a mechmage, se a zoo nem meri fennhagyni.
  • antiatom
    Végre nerfelik az undertakert! Elég vicces amúgy, van aki úgy látja túl későn jön a nerf, van aki szerint pedig a közösség sírása miatt változik a statja Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy vártak a Blizzardnál. Vártak, hátha megoldja a meta a problémát, de a GvG csak rontott a helyzeten, ezután már kellett a nerf. dr. Boom lehet pont nem lesz nerfelve, legyen akármennyire jó, mert látszik, a a meta megoldja a lapot, mindenki pakol bgh-t, erre válaszul sokan nem játsszák már boomot. Ilyen egyszerű az egész. Az undertaker viszont túl olcsó lap, amire sokszor nincs hatékony megoldás, mostantól gyakorlatilag egy 1 manás micro machine lesz, ami még mindig baromi jó, nem hinném, hogy kikopna a játékból, az early gamet még mindig meg lehet nyerni vele.