40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #10185 Trump hatalmasat játszott az előbb palával:D Nézte valaki? -
imikszde00 #10184 Csak az nincs meg :/
Meg a tbk sincs . Pedig ez a ketto meg siman beferne -
2. legendaryja nem olyan jó. viszont harrison mehet bele -
karmacoma #10182 Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy az én verzióm jobb mint a többi, de én apránként raktam össze egy totál saját Palaból(Valamikor régen linkeltem), és elég jól működött ami végül benne maradt. meg ugye benne van az én drágaságom faktor is, pedig már elég közel van a pwn-es paklikhoz.
Abban biztos vagyok, hogy fel lehetne menni vele bármeddig. -
karmacoma #10181 Bagoly nekem is bent van, nagyon kell. Én BGH-t nem szedném ki. MC Tech amit nem raktam bele a két mostanában menő tech lapból. A chow-kat cseréltem Argusokra, Drake meg a laphúzás miatt került bele a QM fölött, mert gyakran kifutottam a lapokból erős korai játék után. A spell damage is nagyon jól tud jönni, bár csak a connal van szinergia. Felizgatott Dudeok ellen kedves meglepi. :D Argus nagyon jól jön néha. Szinte mindig van token az asztalon. Sok mostanában a druid, és valahogy fogni kell a kombót. Agyaltam, hogy az egyiket kiveszem, mert csak jó lenne valami még a korai játékba, de most megvárom, mennyire hal ki rankedről a hunter/Zoo. -
Meh... jogos! -
imikszde00 #10179 Azur es defender kene, de a baglyot sajnalom ra :) bgh helyett lehet argus kene ? -
imikszde00 #10178 Handlock es mage mellett ez a 3. kedvelt hosom. :) csak nem tudom, hogy erdemes lenne a gold levit betorni a masik pala legendaryhoz :) -
karmacoma #10177 Kb ez a szabvány Pala most. Én 1 Quatermasterrel és - Chowal/Mind control tech-el játszok, helyettük van Black Kinight, Annoy o tron(1), Azur Drake, Defender of Argus(2). Rank 16-8 között 3 vereségem volt. A rouge volt eddig a legkeményebb matchup. Szerintem nagyon jó deck. -
Zozo0122 #10176 Ha az elsőt silenceli le, azzal nem ér semmit :D A másodikat kell, tehát amelyik másodjára jön le. Az előbb kiraktam Feugent, ment rá a silence, később Stalaggot, megölték és jött a Nagykopasz :D -
S-F páros: Régóta használgatom őket többféle felállásban, többféle céllal, egy biztos. Értelmes ellenfél:
a, Ha már csak az egyiket lesilenceli onnantól nem sok extra a lap, max a 4/7 priest ellen kellemes, de ebből még nyár nem lesz, de még fecske se.
b, Nem biztos, hogy te jól jársz azzal, hogy lehozod velük Thadd-ot. Elég egy faceless és máris le lesz az nullázva, vagy BGH-val leoltja a tiéd, és adtál neki egy Thadd-ot, aztán lehet well played neked onnantól.
c, Csúnyán beszívsz vele ha kopizzák vagy ellopják. Ugyanis ha már egyik meghalt és a másik meghal az ellenfélnél, akkor Ő KAPJA a Thaddot, te meg keresgélheted a concede gombot :-D
d, Ettől függetlenül körültekintően játszva, felkészülve a fentiekre kellemes darabok, rengetegszer hoztak már nekem győztes meccset, de ez tipikusan 2 olyan legendary aki olyan kezdőknek való, mint amilyen én is vagyok, hogy szinte alig van más legendary lapjuk.
Konklúzió: Kezdőknek ésszel OP :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.30. 21:47:38 -
ha szereted és lesz időd rá mehetsz vele kb legendig, ha nem változik a meta februárban -
imikszde00 #10173 Tegnap osszetettem egy pala decket.
Velemeny? 4500 dustom banta :)
Equality x2
Shielded minibot x2
Aldor peacekeeper x2
Muter for battle x2
Consectration x2
Truesilver champion x2
Quartermaster x2
Lay on hands x1
Trion fordring x1
Zombie chow x2
Owl x1
Knife juggler x2
Big game hunter x1
Mindcontrol tech x1
Piloted shadder x2
Loatheb x1
Sludge belcher x2
Sylvanas x1
Dr. Boom x1
-
Zozo0122 #10172 Mi folyik itt ma este? Egymás után vert meg 2 deck, mindkettőben volt Leeroy. Először egy shaman, azt sejtettem, hogy mi fog történni, de most egy warrior...tele volt ilyenekkel mint leper gnome meg ándörtéker stb baromság és a végén egy Leeroy :O Mindezt rank 9-en. Sose láttam még ezt a paklit. -
Legjobb pedig :) -
Negritis #10170 igen, a legcikibb hogy azt se tudja mi van benne de megy a QQ -
Patkány priestet de rühellem! -
karmacoma #10168 Hát ez nem érv ellene, csak szomorú, hogy madi csinál egy ilyen videót, közben meg fingja se volt mi volt abban a szárnyban. -
Zozo0122 #10167 Mennyire könnyű is az élet, ha jön a kombo...szívatni szoktak a handlockok, de ebbe belesebeztem egy kör alatt vagy 40-et :)
Más: mit gondoltok a Stalagg - Feugen párosról? Feugen statjai egyébként brutál jók, ő talán még önmagában is megállja a helyét. -
Szerintem sem...
Chow is tud meglepetést okozni, ha tudsz vele kezdeni, de a Mad Scientist elég kemény gyerek. Nyilván nem egy Priest-nek vagy Druidának, akinek fingja nincs a secretekről, de Hunternek/Mage-nek... hát nem árt felkötni a gatyát, ha az ellen velük képzeli el a játék elejét. -
Nem egy nagy ügy tényleg... volt, hogy használtam, volt, hogy nem.
Ami nagyon fájna az pl. a Belcher megerőszakolása, azt nehezen viselném, mert az alapvetően nem egy aggro lap és sokszor lehet vele viszont kiegyenlíteni az esélyeket egy aggro ellen. Szeressük nagyon. -
Nem értek egyet.
Azért nerfelték, mert egyszerűen időbe telik megvizsgálni egy olyan kérdést, hogy egy adott lap mennyire befolyásolja a meta alakulását, mennyire népszerű, hogy hatott rá a GvG, hogy és milyen módszerekkel reagálnak rá a játékosok.
Nem véletlen, hogy GvG után nem is annyira sokkal kapta meg a nerfet. Túl erős lett. Korábban sem volt piskóta, de nagyon elszaladt vele a ló az új DR GvG lapokkal. -
Pedig kompenzálhatnának egy ingyen Vojlinnal :) -
Kompenzáció? Mert nerfelnek egy lapot, amit nem is mindenki használt? Jó vicc... na meg az a 700G az volt 1 hétnyi szórakozás, már nem is emlékszem rá :-D -
icyshadow #10161 Ugyanennyire tartom nevetségesnek azt az érvelést, amire példaként hoztam.
-
Jó de ez így olyan, mintha Sylvanast hasonlítanád a yetihez :) -
icyshadow #10159 Nyilván nem szó szerint értettem. Enyhe csúsztatás, válaszul egy nagyobb mértékű csúsztatásra. Vagy szerinted a két lap bármelyikének értéke felér a nerf előtti undertaker értékével, vagy akár a közelében van? -
"A Mad Scientist vagy Zombie Chow senkinek nem hiányozna ugyanis." Ezt szerintem nem gondoltad át teljesen. -
Attól ,hogy valamit tilt a szabály, még lehet jogos a felvetés. -
icyshadow #10156 Az, hogy valaki feltételezi, hogy eleve powercreep miatt került be az undertaker olyan formában, ahogy, az nem blizzard haterséget tükröz, hanem a jelenleg futó free to play játékok működési elvének felfogását takarja. Persze Madinak ebben nincs igaza, hiszen a Blizzard már bebizonyította, hogy képtelen átlátni az általa gyártott lapok erejét; lásd a GvGvel behozott "anti deathrattle" lények. (Ki az aki nem látta első ránézésre, hogy az a két lap édeskevés lesz?)
A pirítós hasonlat, bár sántít, nagyjából helyénvaló. Ugyanis az undertaker nem szimplán gyengült, hanem megváltozott a funkciója. Eddig nőtt az élete is, lehetett vele úgy tradelni, hogy életben maradt, megfelelő számú lény után pedig túlélte az AoE varázslatokat is.
A nerf persze ettől függetlenül jogos. A mértékéről lehet vitatkozni, csak ez a része a témának viszont értelmetlen, mert a változás végleges, buff úgyse lesz.
Ez, hogy undertaker nerfért azért nem lenne jogos a kompenzáció, mert volt a szárnyban más értékes lap is (Mad Scientist, Zombie Chow), elég érdekes szemlélet módot takar. Talán ha azt a két lapot nerfelnék, akkor egyet tudnék érteni. A Mad Scientist vagy Zombie Chow senkinek nem hiányozna ugyanis. Undertaker viszont a gerince volt nem egy paklinak.
Megint más kérdés persze, hogy az aki az undertaker ellen azért "sírt", mert képtelen volt megverni egy aggro paklit, az továbbra is sírni fog, mert a lap még mindig erős. (Arról nem beszélve, hogy undertaker nélkül is lesz aggro.)
Amiről pedig Madi beszélt az, hogy az a szomorú, hogy a Blizzard megengedi magának, hogy nem ad kompenzációt. Nem az a lényeg, hogy jogilag már bebiztosították magukat erre az esetre. Nem lenne kötelező a boosterekből kapott lapokért sem a bontáskor a teljes dust értéket adni nerf esetén. De eddig így tettek. Most előállt egy némileg új helyzet, és azt a kellően undorító stratégiát választották, hogy nem csak, hogy nem adtak kompenzációt, de meg sem említették a hivatalos posztban. Nyilván, ha ez a játék közönségének megfelel, akkor a jövőben is így lesz, vagy még ígyebben. Ezért is szomorú, amit Madi is említ, hogy furcsa, hogy ezt senki nem tartja legalábbis megkérdőjelezhető döntésnek.
Ő egyébként nem mondta, hogy a dollárok azonnali visszafizetése az egyetlen járható út. Ez nyilván nem előnyös a Blizzardnak, a jövőre nézve meg igen csúnya precedenst teremtene. Annyit viszont megtehetettek volna, hogy csak az adott szárny egy részének az árát odaadják aranyban. Ezzel anyagilag semmit nem vesztenek, de ami fontosabb, következetesek maradnak az eddig mutatott imidzshez.
Egyébként én teljesen f2p játszom, és ha csak azok kapnák vissza a pénzt ( vagy annak egy részét, vagy gold kompenzációt), akik valóban fizettek érte, engem már megnyugtatna. Csak, hogy értsétek, hogy valóban az elv zavar és nem a zoo paklim halála utáni visszavonulást fontolgatom. -
karmacoma #10155 Chow mindig jó, bár én most várom hogy alakul a meta. UT nélkül lehet, hogy nem kell majd. -
Negritis #10154 duduba chow, elég a wrath + lore lapot húzni -
Pio #10153 Nagyon némileg, inkább semennyire. Még az EULA-ban is csupa nagy betűvel szedte a Blizzard, hogy mindenki jól láthassa:
"YOU ACKNOWLEDGE THAT BLIZZARD IS NOT REQUIRED TO REFUND AMOUNTS YOU PAY TO BLIZZARD FOR THE USE OF BATTLE.NET, OR FOR PURCHASES MADE THROUGH BATTLE.NET, FOR ANY REASON."
Nem tetszik --> nem játszol Blizzard játékkal
Case closed. :) -
Zozo0122 #10152 Na, meg is van minden lap a Naxxból, szétvertem mindenkit :) Alakítom a druidát, szerintetek, 2 Zombie Chow, vagy 2 Loot hoarder? Chow jó, de úgy érzem, hogy kell nekem az elejére is a laphúzás, ki ne merüljek mielőtt feljön az egyetlen Lore. Egyelőre nem mertem lecraftolni a másikat. Ezen kívül ami fura most a deckben az 2 db Starfall és 1 db antique healbot, ezek az aggrok miatt vannak benn :) És persze bedobtam a 2 db Shadet és KelThuzadot is :) -
Negritis #10151 amúgy érdekes, hogy rajta kívül senkit nem zavar
legalábbis nem idnult meg a rage emiatt, ergo mindenki felfogja hogy vihar lenne a biliben -
Rossz példa volt de szerintem érthető mire gondolt és némileg igaza is van de mivel ez egy fos állítólag f2p játék ezért ilyen pénzes dolgokat kár belevonni. -
Hát mióta kijött a GvG azóta várom ,hogy nyitok egyet ... -
Negritis #10148 én a kenyérpirítót nem értem :D de ezzel lehet egyedül vagyok -
Pio #10147 Azért kell egy bizonyos fokú blizzard haterség ahhoz, hogy kapitalista húzásnak nevezzük azt, hogy az Undertaker erős volt... pláne, hogy ha visszanézné a Naxx előtti elemzéseket ott a legtöbb pro azt mondta, hogy nem érzi jó lapnak, de majd kiderül.
Senki nem számított arra, hogy 1 ilyen 1-2 manás deathrattle lényekkel telehányt deck effektív lesz ennek a lapnak hála, mégis így lett, változtattak, tényleg fel nem bírom fogni, hogy hogy jut el valaki innen oda, hogy anyagi megfontolásból lett olyan az Undertaker, amilyen... :D -
Dreadshade #10146 Na emberek ma sikerült szereznem egy Vol'jin-t, de hogy ez milyen jó lap :D akkora tempo előnyt tud adni, hogy sokszor ott megnyerte a matchet már amikor kijátszottam. Vagy lehet csak nekem van mákom eddig vele, de priestek figyelmébe ajánlom a lapot, bár lehet ezt nem is kell mondanom :D