Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
Battletag: Muhee#2716
Lenyege :
Unleash the Hounds (Hunter) now costs 3 (up from 2)
Swedish people are albino monkeys
Ha már hozzányúlnak szerintem inkább limitálni kéne maximum 3 kutyára vagy valami ilyesmi.
Cenarius, Archmage (craftoltam), Grommash Hellscream, Bloodmage Thalos, Millhause, Nat Pagle, Tinkmaster Overspark, Leeroy (craftoltam), Old Murk-Eye (gift a murlocokért), Alexstassa, Malygos (craftoltam).
Arany Hogger 2X (mind2-t betörtem)
Asszem szerencsés vagyok sajnos arról nincs képem, de volt hogy 2 volt 1 pakliban. 1 Arany Hogger, meg Bloodmage asszem.
Kabel15: Üzleteltem game accokkal és volt nagy mákom. 6000Ft-ból csináltam 35-öt.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
De azt a 150Eurot másra is költhetted volna szerintem 😄
Napi küldik, különbözõ hero-k.
Elkezdtem ezzel játszani és eladtam a Wotos accom.
Abból kijött 3 nagy kártyacsomag és szerencsére tudok mibõl válogatni.
Egyedül a Pala az amihez nem szívesen nyúlok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Összehajigáltam a kártyákat, és ilyen jött ki belõle.
Mage ellen is nyertem ma vele. Nekem tetszik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

120-160 ping, 20FPS (bokor környékén 10).
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Úgy lenne az igazi, ha bevezetnének valami jutalmazást rankedre és arénából is járnának a winek.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Kíváncsi lennék ... Én olyan 30-50 közé saccolnám és eddig esett egy malygos meg egy archmage antonidas. Ebbõl mage pakliba benne van az archmage. Malygost betettem egy rugó pakliba , de azzal kb nem is játszok.
Az ellenfeleim meg dobálják rám a legendarykat 😄 Van akinél 3-4 et is látok és nem csak custombe . Rankeden is , ha nyomulok már lvl 20 körül is minden 2. dobálja a legendaryt 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ebben az egészben az a durva, hogy ezzel szemben egy férfi sztrímer napi 10-12 órával sem keres ennyit, még úgyse hogy esetlegesen vicces, szórakoztató és még INFORMATÍV is.
Battletag: Muhee#2716
sírok
nézd meg itt a donationlistet és sírj...
(az már más helyzet, hogy speciel ez a csaj relatíve normális)
Rájöttek hogy kurva jól meglehet élni az eddig lenézett kockákból. Persze ez nem az õ hibájuk, csak kihasználják a lehetõséget. Sajna rengeteg olyan fickó van, akik több 10.000 ft értékû dollárt, vagy eurót is lazán kipengetnek, csak mert szóba állt velük egy csinos csaj.
Persze nem csak pozitív oldala van a dolognak, ugyanis elég sokan "hater"kedni járnak fel pl. twitch-re is, és osztják a nõket is ezerrel. Igaz akinek van esze, az nem foglalkozik ezzel, hanem röhög a markába a könnyen jött pénz miatt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!