40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Matte #37590 holnap éjfél után maximum -
Rugó kveszt. -
Madi92 #37588 Éjfél után már lehet nyitogatni? Vagy hogy lesz? -
Madi92 #37587 Elise esélyes, meg ja, Kali. -
Zozo0122 #37586 Van még rá fél napunk, így előláthatólag mit gondoltok, mindent figyelembe véve melyik a kieg legjobb lapja? 1 db lap és legyen collectible. Szerintem Kalimos :D -
Grat!
Ellen neve:
-
Malarki #37584 Sikerült szépen búcsúztatni Renot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Prey 2 :D -
Nos én biztos vagyok benne, hogy ha kijön élesbe a GWENT és ott lesz valami akció, akkor abba fogok egy kevéske pénzt fektetni, mert jelen pillanatban jobban leköt, mint a HS.
Ha van goldod, és van lecraftolva szilvid, ragnaros és a többi, akkor szerintem most a Legends-et válaszd... vagy mindkettőt :) -
Zozo0122 #37581 Ha valakit érdekel, időközben bemutatták az összes lapot a Legends kiegből is :) Na, mi legyen, mi legyen, csak egyiket szeretném megvenni... -
Madi92 #37580 Már megvan, csak várni kellett a betöltőképernyőnél 20secet. Ha kattintottam vagy valami, akkor hibával kidobott. -
anadrex #37579 Telefonról vagy gépről? Telefonon patchelésnél csomószor elromlik akkor delete azt tedd fel újra. -
Madi92 #37578 Jó patch volt, nem tudom elindítani a játékot. :D -
Wootan #37577 Hogy lesz most ez a rota? Most is az lesz az adventure-kel (brm+loe), mint legutóbb, hogyha nincs meg belőlük legalább 1 szárny, akkor már meg se lehet venni őket az "új évben"? -
Fun and interactive. :) -
Madi92 #37575 öööö
Kis történet.
Reno rouge-al játszottam.
Burgle adott egy cenarius meg a kun-t turn 3ban, ami az én deckben azért vicces, mert játszok shadowstepet meg shadowcastert.
Ha hiszitek, ha nem, üres boardon össze is jött az álom. Kun - Bran - Shadowcaster (kunon) - Kun - Cenarius (+2+2) - kun -kipakoltam még kicsit - majd Shadowstep Cenarius (+2+2).
Mondanom sem kell elég impozáns board lett belőle.
Gondoltam, itt már csak a csoda segíthett az ellenfélnek.
Hát jött is a csoda, olyan 6-7 spellel a tarsolyában. Az első 5 nem lett volna vészes, viszont az utolsó 2 spell...
Cabalist tome, majd shadowfalme Yoggon. Ennek ellenére is maradt volna fent egy 11/4-es kun, de hogy-hogy nem, a cabalist tome adott neki egy dragons breathet, ami mint sejthető 0 mana deal 4 dmg... Ó Máj Gád. -
Negritis #37574 kibler és trump is említette, hogy Reno bekorlátozta a control deckeket és így azok nagy része nem tolt semmi duplicate-t
persze igen, Kazakus így megszívta és max priestben lesz -
Madi92 #37573 Deck
Megcsináltam. :D Tudom, hogy így nem fog működni soha az életben. De! Ez egy Kazakus, N'zoth, Quest, Elemental Priest. :D
Van benne jó pár heal, amivel ki lehet bírni, deathrattle is van benne elvileg elég a questhez, de +ban summon is előferdülhet.
Shadowvision jó eséllyel ad még 1 dragonfire potion, amivel a boardclear meg van oldva. Elementál sem elvetélt ötlet, mivel alapból van benne 1-2 elementál, viszont Igneouse ad a kezedbe 2db 1/2-es elementált, amivel könnyen lehet őket aktiválni és még deathrattle is.
Hm, nem is tűnik ez így rossznak. Oh wait, jadek.. :D -
Ja ki lehet, de én annyira nem szeretem az 1 lapos paklikat, szóval biztos nem ezzel fogom kezdeni :) Inkább a fun laplopós, tippelőssel :) -
Madi92 #37571 De a questig csak ki lehet bírni valahogy, az meg egy jobb Reno ugye.
Szerk. Meg ott van Raza is.
Tudjátok, hogy szeretek ilyen játsszos deckeket összerakni, ez lesz az első, amit csinálni fogok. :D
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.04.04. 13:36:39 -
Tudni tud a 12-őt gyógyítóval, de azért nem ugyanaz, Na meg már Justicar sem lesz.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.04. 13:33:17 -
Madi92 #37569 Priest szerintem tud játszani reno decket reno nélkül is. -
Matte #37568 még mindig tartom, hogy Reno-t teljesen faszság volt nem standardban tartani. A kieg semelyik lapja sem indokolja, cserébe kb bye kazakus, szép 3 hónap volt. -

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.04.04. 05:22:41 -
Mondjuk ez tényleg szomorúra sikeredett. Them feels BibleThump -
Malarki #37565
-
Zozo0122 #37564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #37563 Trump most kezdi a nagy "elkövetkező" meta elemzését, akit érdekel. -
Az ajándékkosár hamarosan kifogy:
April 2: Journey to Un'Goro card pack (Vasárnap)
April 3: 50 gold (Hétfő - gyengén indul a hét!
)
April 4: Journey to Un'Goro card pack (Kedd)
April 5: The Golden Volcanosaur (Szerda)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.02. 18:58:58 -
2017. áprilisi jutalom:
-
Nirz #37560 Mindenből esportot csinálnak mostanság ami népszerű -
cesar22 #37559 ebben az esetben viszont a játék esport törekvései kerülnek humoros köntösbe -
Nirz #37558 A HS kimondott célja hogy nem skill based hanem casual game, és öszintén szólva minél skill alapú a játék annál kevésbé népszerű szinte minden esetben, szóval érthető döntés -
cesar22 #37557 hát erre nem nagyon tudok mit mondani.... max talán annyit, hogy legalább azt komolyan veszik, hogy ebből a játékból soha az életbe ne csináljanak egy normális skill-based de mégis fun kártyajátékot -
Zozo0122 #37556 Igen, az elmúlt egy évben valaki a Blizzardtól (valahol valakinek, nem emlékszem a részletekre) kifejtette, hogy nem terveznek erős neutral healeket adni, mert bizonyos classok koncepciójába ez nem fér bele. Amik fognak healt kapni, azok a priest, shaman, paladin. És akkor volt valami olyasmi szövegkörnyezetben a dolog, hogy a healbot is bizonyos értelemben "hibás" döntés volt.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.02. 16:41:08 -
cesar22 #37555 a healbotot hibának tekintik? wat? -
Zozo0122 #37554 Nem nagyon lesznek jó neutral heal lapok, a healbotot is hibának tekintik. Amúgy jah, a rogue-nak jól jönne valami, mert az új fegyvere szerintem kifejezetten jó :) Nekem bejön az a fegyó. -
cesar22 #37553 ami elszomorít az új kieggel kapcsolatban, hogy megint nem jött semmilyen normális neutral heal lap, tehát a róg továbbra sem lesz alkalmas control paklikra, ami gyönyörű így hogy kapott egy questet amihez valami borzasztó valószínűtlen kombó kell, továbbra sem értem mi a faszért nem lehet hozni valami healbot pótlékot, bezzeg azok a kasztok amiknek semmilyen szükségük nem volt a healre mert már van nekik, azok kaptak egész jó heal lapokat, priest és sámán, SÁMÁN!!! nem elég op annyira hogy az életereje egyébként teljesen érdektelen a meccsi nagyrészén -
cesar22 #37552 nagyjából én is hasonlóan látom, jadenek nyoma sem lesz, viszont szerintem a sámán lesz inkább tier 2, és az olcsó buffspelles adapt paladin lesz helyette, a sámán elveszti ezt a trogg-totemgolem féle op early gamejét, azt megfogja érezni, és szerintem a lategame questes paklik is inkább lejjebb lesznek tier 3-4-ben -
Zozo0122 #37551 Megalkottam az okosságot, főleg csak a saját szórakoztatásomra, mert sok ember nincs most, aztán úgyis lesznek benne eltérések :D Először is vicces lesz majd visszaolvasni, másodszor most hogy ez kész, ki kell találnom, hogy megéri-e ez nekem az előrendelést. Előrendelésen kívül goldból is ki fog jönni kb. 50 pack, szóval a tier 1 úgyis meglesz . Ez nyilván csak az első hetekre vonatkozik, amikor még mindenki próbálgat, de a fő csapásirányokban sok kétség nincs bennem. Sajnos nem igazán tetszik az eredmény. Lényegében először összeírtam, hogy milyen deckeket lehetne csinálni, aztán a kapott lapok erősorrendje alapján rangsorolgattam őket. Tudtam rajta "dolgozni", mert viszonylagos nyugi van vasárnaponként, ezért szeretem ezt a műszakot :)