40521
  • Shep
    Egyébként van "olcsó" mechpriest ami egész jó és abba nem kell pl. cabal sem.
  • Shep
    Az a baj ,hogy ez így semmire nem jó. Se nem aggro, se nem kontrol de még csak de még csak nem is tempo. Ez olyan, mint a gulyásleves, mindenből van benne egy kicsi. Faceless-t én kivenném, nem mondom ,hogy használhatatlan de ... Baglyot szintén, helyette inkább egy shadow madness, Gólem helyett Sylvanas, a 4/3-as mech sem annyira nyerő inkább a jeti. Úgyhogy van itt gond bőven, nem csodálom ,hogy nem nagyon tudsz nyerni vele.
  • imikszde00
    Handlockkal es paladinnal megyek. Priest meg nem igazan vert el . Velemenyem szerint ebben a metaban nem versenykepes :/
  • kabel15
    Az a baj vele hogy alapból nincs meg a pap gerince.
    2 PWShield, 2 Pain, 2 Shrinkmaster, 2 soulpriest, 2 cabal. Ezekből neked csak 1 van, így nem lehet rendesen játszani vele, ezek mind kombók, ha csak 1 lapod van akkor alig fog jönni a kombó és szinte értelmét vesztik ezek a lapuk, jobban járnál olyan lapokkal amik azonos mana költségen több statot adnak. Owl-t se nagyon értem, ott a papnak a 0 manás silence ha már nagyon azt akarunk csinálni. 2/1 meg nem egy olyan nagy test amitől bárki is megijedne. +2 Velens Chosen se ártana.
  • dave9004
    hát szinte semmi lategame, 1 pw shield kevés sztem így elsőre ezek ugrottak be. még egy auchenai esetleg. shrink sztem fölös
  • Devv
    Rájöttem, hogy nem tudok priest-tel játszani, mert tőlük mindig kikapok, nyerni meg nem tudok vele. Ez rank 16-on tényleg gyenge? Segítsetek!
    + Mind Control

• dave9004
    ne aggódj majd most ki fog esni, legalább nincs annyi hunter és előretörnek a sámánok.
  • karmacoma
    Olyan szívesen kipróbáltam volna a mech sámánt már az első gvg kártyákat látva, csak azóta se volt hajlandó kiesni a powermace, meg a nullfier. Azt hittem legalább 2 meglesz ezekből 70 pakli alatt.
  • dave9004
    úgy fest beindultak a sámánok mechanikusan.
  • Shep
    Vagy inkább egyet sem.
  • Shep
    Ja és de szerencsésebb vagy, mint az akinek folyton csak 1 rare van benne és az is olyan ami már megvan, mert azt hiába töri be nem tud belőle egy jó epicet csinálni.
  • Mephike
    Egyet értek, ha nincs még cabalod, akkor 1 kötelező (lehet a mostani meta megbír akár 2-t is).
  • Negritis
    ez 3 teljesen különböző lap
    pyro és doomhammer eléggé specifikus deckekben jók
    míg Cabal kb 10ből 7-8 priestben benne van és fontos lap
  • Shep
    Betöröd és gyártasz belőle egy jó lapot. Na ki a hülye?
  • Devv
    Az lesz, a kérdés hogy cabal vagy pyroblast esetleg doomhammer?
  • Negritis
    rossz legend = jó epic :D
  • csoszi87
    Az ilyenektől kiakadok.
    Miért jó dolog használhatatlan Legendet nyitni?
    Mire jó az? (400 dust-on kívül)
    Ne kapjak legendet, inkább normális epicet.
    Attól hogy sárga a lap közepén a kavics attól még nem leszek szerencsés.
  • StrikeFor
    nekem egy leeroy 1 órája :P
  • Devv
    Sokáig nem nézegettem, már meg sincs. Fél év alatt a harmadik (!) nyitott legendem (Harrison, Deathwing).
  • Shep
    De legalább kaptál :)
  • Tinman #10649
    És meg is adom, nekik amennyit csak akarnak... legalább 10k aranyat már elverhettem, azért az nem kevés!
  • Devv
    Na nem maradt el a legendary nyitásom 1 pakkból: Lorewalker Cho. Felgyújtsam a monitort szerintetek? Vagy magamat?
    Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.09. 12:55:51
  • Negritis
    nem szar a többi sem, és nem is kell agyonpakolni mechkel a deckeket
    Handlockomban van 7db GVG lap és 3 db Nax
    általában sem hiszem hogy egy handlockban ennél több lenne, és a handlock azért elég erős
    (ramp dudumban 2 gvg lap van toshley és boom :D , amiből előbbi nem lenne ha lenne sylvanasom)

jött egy kieg ami a deck 25-50%át használja ki, tekintve a "trendet" amit a blizz akar szerintem ez a normális (nem mondom hogy jó/ideális)
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 12:51:16
  • Shep
    Nem, a blizz pénzt akar méghozzá jó sokat.
  • StrikeFor
    akkor nekem az jött le,hogy most MECH-el kell játszani,mert a Blizz azt akarja...a többi szar atm
  • Devv
    Nem mindenki mech-el nyomul. Amúgy használják a crab-et, ha a webspinner kidobja.
  • csoszi87
    (ez csak segítség, csak ez alapján nem lehet tökéletes decket összerakni, mert nem figyeli a mana görbéd, stb) Arenavalue

Viszont ami még fontos:
    Legyen early gamed.
    kb 6 db 2 manás miniont mondanak az okosak ami kell. 2-3, 3-2 is.

És előtte nézd meg ezeket:

Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.09. 11:53:49
  • qetuol
    igen, használnák, mivel sok a mech deck. ha mindenki murloc deckkel nyomulna, akkor tuti használnák a crabot is.
  • Zozzancs
    azt megköszönöm :)!
  • csoszi87
    azt próbáld csak meg. de várj!
    Adok oldalat, ahol látod a kártyák értékét.
  • Zozzancs
    azért lehet hogy az első arénát ami free megpróbálom
  • csoszi87
    3 vereségig, vagy 12 win.
    És ha kezdő vagy akkor sanszosan 0-3 lesz ami nem éri meg.
    Amíg nem ismered a kártyákat addig nem érdemes arénázni. (hacsak nem érdekel a constructed és csak az arénát akarod megtanulni a játékból)
  • csoszi87
    Hidd el olyan kezdés után, én már annak is örültem volna ha 5öt megyek és kapok 60 aranyat meg 1 packot.

• Zozzancs
    ha befizetek arénára akkor meddig játszhatok ott?
  • Devv
    Kurva anyját, hogy minden második napi küldi a rogue or warrior.
  • Shep
    Elég sovány. 12 győzelemért azért többet várnék.
  • csoszi87
    410 aranyat kaptam, 1 decket, meg 1 arany Mana Tide Totemet.
  • Devv
    4. kör után már használhatatlan. (szerintem)
  • StrikeFor
    az elmúlt 25 évem alatt amióta számítógépes játékkal játszom ennél elbaszottabb,ennél idegesítően agyat felbaszóbb játékot a földön még ki nem találtak

ezek a Mech lapok meg a TAKARODJ kategória............ekkora balfasz fejlesztőket......ezeket amúgy nem tesztelik? vagy most tegyek be én is,12 mech-et,hogy ne csak a szopóágon üljek?
  • Mephike
    A mech decknek a mechwarper a rákfenéje. Vagy drágábbanak kellene lennie, vagy csak az első mechet olcsósítja, vagy max egy manával tenné olcsóbbá a mecheket. Gyanítom már rég készen van és tesztelték a várható megoldást, a köv kieg el is fogja hozni a neret rá.