Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a freeze mage nagyon imba.
Van 1 hasonló paklim, verseny után elõvettem.
Szerintem Alex 1 kicsit OP kártya.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egyetertek, annyi kulonbseggel, hogy abban a szituacioban ha Flare-je van Amaznak akkor nyer. De mivel RDU tudta, hogy Hunters Mark, ezert Amaz hp-jat tolta le 15-re, nem pedig a sajatjat fel 1-rol.

Kíváncsi leszek majd, mit lehet összehozni Deathrattle-pakli címén.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

A Hunter kártya meg nem rossz, tényleg jól lehet vele kombózni majd. :D

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lehet, hogy megy a vita, hogy csalás volt-e vagy sem, meg minden, de hogy a reputációját tönkretette volna? Nem hiszem.

Megnéztem a meccseket, az, hogy valaki beírta, hogy milyen lapja volt Amaznak, abban a szituációban már nem sokat számított, a meccset nyerte volna így is, akármit csinál Amaz.
Az tény, hogy nem örülnék én se egy meccs közben, ha valaki elpofázná az ellennek, milyen lapjaim vannak, viszont ez nem a srác hibája, hanem a Blizzardé.

Az ö felelösségük, hogy megoldják, hogy a két játékos semminemü információt ne kaphasson, legyen az chatböl, twitterböl, smsböl, mittudoménmiböl. RDU "rajongói" ugyanúgy fogják öt követni YT-n, Twitch-en, Twitter-en, stb., a Blizzard ugyanúgy fogja hívni nagy versenyekre, meg miegymás.

A Blizzard hibázott, mint már sokadszorra. Még fejlödniük kell és a játéknak is, mire a HS-böl igazi Esport lesz. Már ha lesz.

Mephike
Ez a kis pók pont tökéletes, szeretni fogja a hiéna, és a dögkeselyû is :)

Megérkezett az utolsó Naxx Class kártya is. Remélem még a héten kapunk konkrét dátumot...

https://pbs.twimg.com/media/Bqghd0HCQAA9WhP.png

Kripp ma így áll. És nem törte be õket! :) mondjuk minek is.
dust

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

Legalább 500szor gyõzött már ranked meccsen.
Sziasztok!

Az mit jelent ha az ellenfélnek aki mage volt aranyból volt a heroskillje meg a kép körülötte is arany volt?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Nem imba kicsit az Ice block ?:D Gyakorlatilag , ha van 2 a paklidban 6mannáért veszel +2 kört. Nekem nem volt szimpi amúgy sem a srác inkább Amaz/Reynad nyert volna ( Reynad kiesésének 2. meccse megnézhetõ valahol ? Viagamesen kimaradt , volt is egy kis probléma a közvetítésben akkor )

DarkHorSe
Elkezdtem nezni a dreamhacket, de sc2 jobban tetszett. Hs-t nem szeretek nezni, mert hamar elunom. RDUrol nemis hallottam, szoval nem kar erte reszemrol. Ezutan ugyis gyoker csiterkent fog mindenki gondolni ra, ha csalt ha nem :D

Swedish people are albino monkeys

Semmi extra, csak kiborult a bili, ami azért van tele, mert a Blizzard nem képes tournament realmet/módot tenni a játékban vagy legalább DND/appear offline funkciót, esetleg külön tournament accountokat biztosítani a versenyekre.

Emellé párosult az, hogy a dreamhack szervezõi nem késleltették az élõ közvetítést.

A döntõben az egyik játékosnak a friendlistjérõl (nem valódi ismerõse, csak valamikor visszaackolta, sokan szeretnek meccs után friendlistelni, tanulság, sose accepted) egy troll elwhisperelte neki, milyen lap van az ellenfele kezében, amit mindenki látott élõben.

Nem számított már semmit abban a meccsben és a srác a meccs után azonnal ment is a bírókhoz szólni, akik úgy döntöttek, hogy mivel nem befolyásolt semmit, ezért nem játszatják újra a meccset (amúgy sima 3-0-ra nyert a gyerek).

De arra épp elég volt, hogy talán a világ egyik legügyesebb HS játékosának tönkretegye a reputációját egy életre. Az a fikaáradat amit kapott utána a neten, hogy szemétrohadtcsaló meg minden... nem kívánnám magamnak, még 10ezer dollárért se. És a srác reakciói alapján õt is eléggé megviseli.
Fpocok
'Cheating' Scandal Hits $10,000 Hearthstone Tournament

VÓTMÁ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkHorSe
mi volt a dreamhacken meselj :P

A pala ami ellen játszottam healelt magán 34-et és még voltak healek a kezében sztem. Belebasztam vagy 50et de nem akart megdögleni úgy se.

Hmm, ma még nem jártam erre és azt hittem tele lesz a topik a dreamhackes döntõs "botránnyal". :D
Sziasztok!
Ezen a ts3 gaming szerveren van Europa Universalis 4 Crusader Kings 2 Victoria 2 Hearts Of Iron 1,2,3 és March Of The Eagles valamint van Minecraft Heartstone és Counter Strike Global Offensive szoba is.
IP:ruby.voic.in:8460
JELSZÓ NINCS!!!
Jó Játékot! ;)
http://www.dreamhack.se/dhs14/esport/hearthstone/

stream link is ottvan az oldalon , de csak 18:00 kor kezdenek programterv szerint

DarkHorSe
megy mar a dreamhack? vagy csak en nem talalom a streamet es bena vagyok?

Zickler
A nagyok, június végére számolják, egész pontosan jún. 26 és júl 4. közé

Battletag: Muhee#2716

Még el sem kezdõdött a nyár, és vége is csak szeptember 23-án lesz, szóval ráérnek.

Ez pontosan így van, csak itt a Cleric lap adásáról volt szó a kártya kapcsán.
Zickler
A HP adás sokkal erõsebb mint a restore. Mivel ha rányomod pl. a 4 HP-s yetire, akkor felmegy 7-re, plusz abba még healelhetsz is egyet, és a max. hp-ja 8 lesz. Sima restore esetén meg hiába restorolsz 91 hp-t a 4 HP-s yetin, az akkor is csak 5 hp-s lesz.

Nem restore health, hanem csak egy sima +3hp buff így még Cleric sem ad lapot utána.
attiGT
csak a class kártyákat mutatják be

kabel15
Ez a kártya se fog sokat lendíteni a papok gyõzeli arányán. :/
Bár nem rossz lap. Szinte bármikor kijátszahtó + kártyát is ad ha Northshire Cleric van lent.

BattleTag: kabel15#2672

A nyár viszont nemsoká véget ér. Lehet, hogy csak összel (augusztus vége, szeptember) jön a kieg?

Minden új kártyát bemutatnak kieg elött? Mert korábban úgy volt, hogy heti egy kártya és csak utána jön a kieg. Viszont ha mind a 30-at be akarják mutatni, akkor még elég sokára jön csak Naxx, most még kb. csak a 15. vagy 16. kártyánál járunk. :(

Új pap kártya:

http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/3/677/dark-cultist.png

még mindig karbantartás?
A tapasztalatlanságodra és a rossz szerencsédre lehetsz mérges, csak nincs sok értelme.

tommyknockers
Rohadna széjjel az a tetves sámán, hogy ilyen 1-2 costos szar lapokat rak le, és buffolja õket a halál faszára, és bezzeg hogy az a rohadt tetves Holy Nova nem jön fel, hogy letakarítsam az összes szart a pályáról. Hát mi ebben a stratégia? Mi ebben a logika? Istenem...

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Hehe, mintha én írtam volna, nekem is volt ma egy ilyen meccsem... Najó, ott talán volt 5 HPja még. De azért lássuk be, ehhez a kombóhoz 5 adott lap kell kézbe, 10 mana és equippelt fegyver, plusz az ellennek nem lehet kint tauntja, szóval nem gyakran jön össze. Ezzel együtt is szerintem kicsit OTK szagú és mivel a rogue deck arról szól, hogy mire lesz erre elég manád, addigra úgyis felhúztad az összes lapot és ott lesz a kezedben ez az 5, talán tényleg nem ártana vele kezdene valamit Blizzard részrõl... de szerintem azért elviselhetõ.
Shep
És akkor még valaki azt mondta itt nem rég, hogy sok az a 30 hp :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Eh rohadt mniracle rouge 1 hp-val élte túl a köröm és utána rámsebzett 27-et 1 kör alatt... (leeroy 3x....)

Basszus, kétszer úgy bukni aréna meccset, ami egyébként meg lett volna, hogy megszakadt a netem? Valamiért az iPad nem érzékelte a WiFi-t. Kicsit se voltam ideges. Pedig most egy egész jó mage paklit sikerült összeraknom.

Botond
Tegnap nekem játszhatatlan volt, ma tökéletes. Mondjuk tegnap olyan volt mintha a net lett volna szar külföldre szüleimnél.
cenobite
Nemrég kezdtem a játékot, még csak "unlock"-olom a különbözõ class-okat. (Eddig 5 van kész) Nagyon tetszik, régen játszottam már kártyás játékkal, ez nagyon megfogott. Aréna is volt, kétszer. Elõször 3 win, aztán ma 3 lost. :) Bár ma nagyon béna paklit sikerült összeraknom... Ez van.
Mindegy, gyûlnek a lapok a játék addiktív, nekem ez már megérte.
<#integet2>

gamertag: kenobita

Shep
Nem, nekem tegnap 1 perc volt mire kiosztotta a lapokat, egyébként teljesen random, van hogy tök jó minden, van amikor meg szórakozik, de hát ingyenes, szóval szavunk nem lehet :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezzel csak az a gond, hogy papíron ez szépen mutat de ha nem adott neked se yetit se claw-t akkor ..., vagy ha adott de nem húzod fel akkor szintén ... Úgyhogy lehet errõl sokáig beszélni de szar lapokkal, szar leosztással ha megbolondulsz sem tudsz normálisat alakítani.

Csak az én tapasztalatom hogy a patch óta teljesen lagmentes a játék?Azelõtt gyakran elõfordult és ezért hosszabb szünetet is tartottam de mostanra tökéletes.
Új webes sorozat Hearthstone témában (nem taktikák, hanem humor).
Youtube csatorna ERRE.

http://www.youtube.com/v/gmR-XIkABz8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Zickler
Arénán van egy olyan kifejezés, hogy Tempo Play (vagyis constructedban is, de arénán fontosabb szerintem). Azaz ha pl. druiddal 4. körben kinyomod a yetit, aztán Druid of the claw, majd 6. körben pl. azure drake, akkor igazából már jöhet bármilyen legendary, egyszerûen akkora a board elõnyöd hogy akár figyelmen kívül is hagyhatod a Legendaryt.
Ezért olyan erõs pl. a Yeti, mert a nagyobakkal is elbánik, és az ellenfélnek általában 2 lapjába fáj hogy eltávolítsa.

Shep
4-5-6? Nekem ha 2 összejön már örülök, igaz nem is arénáztam csak vagy 4x, de pont azért, mert mindig a lehetõ legszarabb lapokat adja amikbõl nem lehet semmi értelmeset összehozni, 1x volt egy tûrhetõbb adása, azzal sikerült 3-at nyernem. Mage, 3 szál varázslattal, tûzlabda nélkül elég érdekes.

kabel15
Jobban szeretek úgy játszani ha tudom, hogy van egy pyro a paklimban.
Jó ez csak 1 példa. De mondjuk be lehetne valahogy szabályozni hogy lesz 1 legend választás 2 epic 3 rare és akkor mindenki egyenlõ esélyekkel indulna. Szenvedek mert az elmúlt 3 aréna választásomnál nem adott sámit. Így most sorra 4-5-6 win eket tudok csak menni. Persze sámival is lehet, hogy csak ennyi lenne. De azt jobban élvezném, mint hogy palával szívjak :/

Shep
Persze ha úgy jönnek fel, egyébként meg 6-7 mana környékén kirak két olyan lapot, hogy csak pislogsz és esélyed sem maradt. Nem árt azért legalább 1 jobb legendary amit a megfelelõ idõben elsütve meg tudod fordítani a meccset. A másik meg ahogy írod is, HA, vagyis HAHA, túlságosan sok a ha az arénában :)

Zickler
Egyébként miért hiszi azt mindenki, hogy az epic és legendary lapoktól nyerik meg az arénát. Ha össze tudsz hozni egy erõs midgame minionokból álló paklit (water elemental, silver hand knight) simán sz*rrá vered a 12 Legendarys paklikat is.

kabel15
Nem kis szerencsém volt az elõbb :D
Paladin VS Mage aréna. 9 HP-m van és saját magába lövi a Pyro-t :D
Amúgy tiszta jó, hogy nekem 1 epic kártyám van, az is a sword of justice.
És elõbb rakták ki ellenem ragnarost, most pyro. Kíváncsi leszek mi lesz a kövi ellennél. :D

Shep
Na ilyen sem volt még, 4 manánál megnyertem a meccset és nem azért mert feladta.