40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
imikszde00 #10709 Igazad van. Holnap ki is probalom :)
Mimirons headet is teszek bele. Hatha :) -
Mondom még mindig nincs moltenem úgy meg szar, persze lehet vele nyerni így is de nem az igazi. -
Negritis #10707 2015 van, a hate menő nem csak itt mindenhol
valamint nézd meg az EA nemrégi nyilatkozatát, ahol azon idegeskednek hogy 1-1 játékos 2 (azaz kettő!!!!) órát nem biztos hogy rátud szánni az irányítás/játék mechanika megtanulására, ezért a jövőben jobban odafigyelnek erre
részben ez az oka, hogy egy alapvetően egyszerű játék ilyen népszerű lett -
Nem konkrétan rád gondoltam, csak ment itt anno a Hunter utálat aztán volt némi Handlock utálat de az nem tartott sokáig, majd most a mech mage. Senki sincs bannolva mage ről és nem is kell bele 10 legendary hogy működjön, tessék játszani a paklit és meg lehet tanulni játszani ellene is. -
Negritis #10705 tolj handlockot :D minden meccsen azon stresszelsz, hogy van-e kombó ami megöld mert folyamat 10-15 hp között rugózol :D
ha meg 20 fölött, akkor esz az ideg hogy ott csücsül a 2 molten a kezedben és nem tudod kirakni :D -
Unalmas az a baj, a zoo is, a mekelekmédzs is. Pár meccsig vicces, meg szórakoztató de utána nem. Mondjuk a priesttől meg idegrohamot kapok. :D -
Negritis #10703 nekem van egy mechmage variánsom, és nem könnyű
bár lehet van effektívebb belőle már (sőt biztos)
mondjuk én soha nem szidtam 1 decket se, mert tudom hogy az esetek nagy részében vagy az rng istenek vannak ellenem vagy rosszul játszottam mikor kikaptam
előbbi miatt mit szidjak? nekem is volt már olyan mákosguba top deckem, hogy csöndbe maradok
az utóbbi miatt meg szidjam az ellent? könnyebb, de nem szokásom
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 23:39:23 -
De miért kell mindig deck et szidni? Próbáljátok ki, játsszátok. Ha eljuttok vele legendig és azt mondjátok róla hogy túl OP elhiszem. De addig amíg csak külső szemléélőként nézitek vagy mentek ellene nem nagyon kéne lenézni vagy utálni azokat a játékosokat akik azt használják. -
imikszde00 #10701 Persze hogy nem. Kis szarosok a mechmagere verik. De mar nem csak a mage, hanem minden.
Ez nem siras, mert lehet nyerni ellenuk. Csak ha nem ugy jonnek a lapok, nem tudsz forditani. Hiaba tudod mi lesz a kovetketo lepese. -
Negritis #10700 hát, ha nem a void hívja le hanem ő játsza ki akkor lett volna esélye
de nem véletlen ma a 6-7 vele
ettől függetlenül nekem tetszik mert nem a hagyományos zoo / handlock vonalat képviseli, de nem ez fogja uralni a metát :D -
Hát ok, de szerintem ha nagyon elhúzódik annak a paklinak nem sok esélye van, ahogy most el is verte egy druid, -
Negritis #10698 annyi hogy van esélye late game-ben, mást nem ad
azért az a hero power elég brutális ha nem tudod "fogni" -
Nem teljesen látom értelmét Jaxnak benne. -
Negritis #10696 nézem Trumpot ezzel a control zoo-val, és nem hiszem hogy én tudnék ezzel játszani :D
de nézni jó :D -
Na gyártottam egy Voljint, hát mit ne mondjak elég jól muzsikál, úgy érzem jó döntés volt.
A 2 nap szünet is jót tett, nem idegesít fel annyira.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.09. 22:50:49 -
Ja csak én úgy gondoltam hogy az a lap már le került az asztalra, és utána húz be egy lényt, de ezek szerint nem így van, egyébként jellemző hogy 3db 1/1 meg 1 Knif közül pont azt húzza be. Na mind1 ma már játszottam több mint 2 órát, hagyom a francba majd holnap. -
Zozo0122 #10693 Battlecry esetében előbb maga a battlecry lép érvénybe és utána megy az asztalra a lény. Tehát a Knife juggler az MC tech miatt lőtt. (szerintem) -
Mert a törpét lejátszottad, ez olyan mint mikor shadowval áthozod pl a pyromancert és utána nálad aktiválódik a mindenkit sebző képessége. -
Hogy van az hogy MCtech elszedi a Knifejugglert majd az lő egyett úgy hogy nem volt utána kijátszva lény. -
Elő kell venni akkor valami jófajta zoo-t, hátha azzal sikerül. -
Ja elég idő igényes, de végülis van még 19 napom, megpróbálom hátha össze jön, de szerintem többet nem fogok itt erőlködni ez miatt. -
imikszde00 #10688 Druiddal mesz? -
Negritis #10687 nekem még mindig függőben van a meló így nem merek nekiállni :D
de ha nem lesz semmi (sajnos) akkor OBS-t leszedem és nekiállok
igazából a handlockom megvan hozzá, onnantól csak meg kell tanulni játszani vele elég jól -
Nem 
Ilyenkor mindig el megy a kedvem ettől a mérleg hinta effektustól hogy 5win 4 vereség.
Múlt hónapban rank3 ig mentem, de itt lent már mindenki megtanul hirtelen játszani.
De egyébként 7 körül áltam neki játszani akkor még csak rank 9-10 környékén voltam, de szinte veretlenül eljöttem idáig.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.09. 21:12:04 -
Zozo0122 #10685 Grat, hajrá ! Voltál már legend? -
Negritis #10684 már nem azért de Rankedon minek legyen MM?
1-25 között random kapsz valaki aki közel van hozzád
legenden meg ELO rendszer
Casualon aláírom hogy nem működik kezdőbarát módon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 21:01:19 -
Már csak 305 gold kell és nyithatom végre a 20 paklit :D -
Negritis #10682 gogo :D -
Na elérkeztem ismét rank5 höz, kezdődhet a szenvedés :D -
Bizony, ez az egyik legnagyobb hibája a játéknak.
Worthy opponent... mindig, az, mindig. Aztán a valóságban nem. Egyszer játszol piros hátlapos, tele gold és legendary kártyás játékos ellen, majd 20 perccel később (tök8, hogy casual vagy ranked), bedob egy kezdőt, aki még a base dekkből is a legszarabb lapokat válogatta össze a és az 5. körben kínjában concede-t nyom. Értelmes. -
Zozo0122 #10679 Nektek is frissített a kliens? Nekem igen, aztán bedobta megint az undertaker nerfes changelogot :D Hát mi van ezzel?:O -
Max ha a kártyáknak lenne értéke és az adott kiválasztott deck értékéhez keresne hasonló értékű ellenfelet, aki hasonlóan áll lejátszott meccsek és win rate alapján -
Zozo0122 #10677 Igen, hát az ellenfelek sorsolása: egy rakás szar. Sajnos ez van, meg kell békélni vele, kezdőket simán összetesz prokkal, max lapkészleteseket basiccel. Ne aggódj, hamarosan neked is egyre több jó lapod lesz és szép lassan behozod az előnyüket! -
Negritis #10676 érdemes rankedon próbálkozni rank 20 környékén minden hónap 10-15.e környékétől mert ott ilyenkor 3 fajta játékos van
1. késve kezdi a szezont
2. kezdő mint te
3. farmolja a "goldot" (vagy quest vagy heropower)
4. random összerakott deck, ami tesztelés alatt van
1.es csoport ellen nem biztos hogy van esélyed
2.es ugye egyértelmű
3.as meg sűrűn feladja magától is a meccset
4.es pedig adja majd az "izgalmat"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.09. 20:28:13 -
Nekem most olyan Questek vannak, hogy Druid vagy Warrior 2 győzelem és hasonlók. Bezzeg Mage most nincs.
De nagyon utálom az ilyen Questeket, alig akarnak sikerülni. Az ellenfél meg ellenem küldi a komplett Naxx kártyacsomagját telis tele olyan lappal, amiket akkor láttam először. Azért a matchmaking lehetne egy kicsit "elnézőbb". Tudom, hogy kell a pénzem a Blizzard-nak, de ne szívassanak már ilyenekkel. Full Noob Basic Deck menjen egy Full Noob Basic Deck ellen, nem igaz, hogy a 75 milla játékosból nem talál még egy olyan szerencsétlent, mint én.
No, mindegy. Legalább másokat hozzásegítettem a Napi győzelmükhöz. Adni jobb, mint kapni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 20:25:13 -
Negritis #10674 van olyan amit megad a 7 győzelmet -
Akkor Basic Deckkel neki se álljak Daily Quest-eket csinálni? 
Amúgy AI/Barát ellen miért nem adja meg a Daily-t? Miért csak PVP-ben? Mi ez a fasság a Bli$$től? Még a Heroes of the Storm-ban is teljesíthetőek a Daily cuccok PVP nélkül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.09. 20:15:37 -
imikszde00 #10672 Lehet meresz kinelentes volt. Foleg, hogy akkora az aggroaradat. De ez csak az en tapasztalatom volt :) -
Attól függ hol, ma volt időm végre játszani (összejött 3 napi küldim), és pappal 7 meccsből meglett az 5 win. Kettő warriort buktam (lévén, hogy aggro ellen van összerakva a deck), de a mechmageket, és egyéb rush deckeket simán vertem. Szóval van létjogosultsága a papnak, kérdés csak az melyik szinten :) -
Akkor del. Köszi!