40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Én nyitottam egy simát meg egy gvg-t, annyira jó volt mindkettő ,hogy csak na, de legalább már van 2 light of naarum, de szar molten, vagy lightbomb az persze még mindig nincsen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 19:32:01 -
Ennyi!
(Mondjuk én eddig nem tudtam kipróbálni, de ma bontottam 1 pakkból 2 tankot. Rendesen örültem neki, jobban, mint a névtelen rare-nek.)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.02.10. 19:28:06 -
Zozo0122 #10747 Ezt mondom GvG megjelenés óta :D Mondjuk 2 tankot, vagy 2 recombot azért már soknak tartanék, de ha az adott pakli nagyon hiányos, akkor meg lehet próbálkozni ezzel a kombóval...de hosszú távon inkább csak fun. -
A lényeg, hogy tankot éri meg legjobban átalakítani. -
Zozo0122 #10745 LOL, hülye voltam bocsi, azt akkor Yserából kaptam :D Lényegtelen, a régi palámban volt egy tank meg Ysera, ez a 2 volt mindig a recombo célpont, ha megérte :D -
DE ő kapott :D -
Ezt én is tudom ,csak azt magyarázom ,hogy akármilyen 8 manás lényt többnyire óriást alakítottam eddig át mindig óriást kaptam vissza, Ragna meg hasonlókat egyszer sem, de még csak tankot sem. -
De tankból nem kaphatsz king krush-t, mert az 9 manába kerül. Nem véletlenül linkeltem a 8 manás lényeket. -
Zozo0122 #10741 De te most szórakozol nem?:D Ha sea giantet alakítasz át, akkor jöhet: újabb sea giant, deathwing vagy Thaddius. Mind jobb mint a sea giant, mert ha újra azt kapsz, akkor is azt full élettel kapod. Ha mountain giantet alakítasz át, akkor az vagy újabb mountain vagy clockwork, ezek kb egyenlők. Ha moltent, akkor abból csak újabb molten jöhet max élettel. A recombobulator 8 mana fölött bármire rátéve hatalmas előnyt ad. Legrosszabb esetben gyógyítottál egyet. Jó mondjuk egy Yserát ritkán éri meg recombozni, max ha kevés élete van, de sokszor nyertem már úgy, hogy tank - ragnaros, vagy tank - king crush :D -
Ezt mondom, hogy hiába nagy a választék mindig valamelyik óriást kaptam vissza, soha semmi egyebet. -
8 manás lénynél érdemes, azért ez elég pazar választék:
8 manás lények -
Jó a szart, soha nem kaptam óriáson kívül mást. -
Essél be 20 alá és onnan már nem eshetsz vissza. :) -
Zozzancs #10736 na így már mingyárt más, már megvan a 23-as rank ugye ha a 20-at elérem akkor 20 alá már nem eshetek be? -
Zozo0122 #10735 Mondtam, hogy jó :D Sőt, 8 manás lényre nagyon jó :D
-
Kipróbáltam a force tank max + recombobulatort egy fun dudu-ba -> ragnaros. Mech mage ellen... -
Negritis #10733 az valszeg a control wari volt :D az teng túl epic-legend lapokkal
és elég érdekes deck, egy ideig eltart mire ráérez az ember de utána brutál (öcsém tolja azzal) -
Zozzancs #10732 nem semmi ez a pala pakli, lényegében basic kártyákkal alig tudnak megverni sőt általában nyerek, ráadásul most is csak úgy tudott megverni egy warri, hogy szinte csak epic meg legendary kártyákat hozott elenem és így is majdnem megfogtam :D -
Semmi szükség mechwarper nerfre, különben csórikám hogyan nyerjen rank17-en?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Olyan priest paklit csináltam, hogy még ha kikap az ember akkor is élvezi, mert kabaré az egész. Elszedegetni az ellen lényeit, így úgy trükközni velük még a bukást is megédesíti :) Egy ruszki küldött is barátfelvételt, gondolom be akar szólni :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 12:48:02 -
Negritis #10729 equa, consec, guardian of kings, truesilver (sztem legjobb fegyó a játékban), aldor
ad egy olyan olcsó gerincet a decknek amivel lehet menni aggro és control irányba is
locknál ilyen nincs, de én a handlockot nagyon élem, alig várom hogy legyen sylva&jarax -
karmacoma #10728 Sztem jobb is. 2 equality és 2 Aldor ami sztem nagyon kell, onnantól totál versenyképes pakli, akár basic lapokkal is. GVG-ből Mustár és Minibot ajánlott. Ami nekem a soulbound lapokból nagyon bejött hozzá, az a Stormwind chapion és a Hammer of wraith, amíg nincs Quatermaster és lay on hands. -
Zozzancs #10727 Kipróbáltam a paladint, nem tudom nekem valahogy jobban megy palával mint lockal :S -
imikszde00 #10726 Ha kiesne orulnek, de craftolni nem akarom. Golden flame leviathant szetszednem, csak nem tudom mit craftolhatnek, hogy mire lenne erdemes tradelni :) -
Zozo0122 #10725 Nekem megvan, de néha megszívatott, szóval kivettem a palából, pedig abban nagyon jó tud lenni :) -
Negritis #10724 nem igazán :D
shaman-pala szokta használni amúgy
az a gond vele hogy nagyon szituációs és nem könnyű "value"-t szerezni vele
ettől függetlenül nem érzem halott legendnek(mint pl cho/millhouse), de igazán jónak se -
imikszde00 #10723 En herrisont, tbk-t vagy thinkmaster oversparkot akarok.
Thinkmaster annyira megtetszett. Nem ertem mert nem hasznaljak :) mikor nincs kint semmi csak az ellenfel nagy lapja, akkor mindegy h 1/1 vagy 5/5 :) szerintem eleg op :) -
Zozo0122 #10722 Lenne értelme, mert aki mostanában kezdi, az nagyon lemarad. -
Zozo0122 #10721 "A proktól várja a valamirevaló decket" - pontosan. Amúgy most eljutottam arra szintre, hogy úgy gyűlölöm a mechmageket. Egyszerűen okádék, meg lehet fogni, persze, de már a világból kikergetnek azzal, hogy megint ezzel a szarral kell megküzdenem. Antonidast meg nyugodtan át lehet írni Mechmage Antonidasra
Csak ne azt bontsak legközelebb, hanem Sylvát vagy Tiriont...nem akarnék mechmagezni, hogy 231341414. ként beálljak a sorba, köszi nem :D Kérlek Blizz :D
-
imikszde00 #10720 En a kiegeszitotol nem csak lapokat varok. Tobb tartalmat. Ujabb napi questeket, ami nem csak 5 meccsig ad ertelmet. Tobb goldszerzesi lehetoseg. -
imikszde00 #10719 Oda hogy majd az alap lapokbol senki nem fog hasznalni semmit. Majd aztan ujra divatba jonnek, es lesznek retro deckek :)
Igazabol szakadek lesz :) meghozza jo nagy. Aki f2pbe tolja ugy lemarad, mert nem tartja a lepest. Aki fizet meg a boseg zavaraban fog szenvedni es a proktol varja a valamirevalo decket :)
Mint most :D -
karmacoma #10718 Én se. A sima warcraftokkal játszottam még régen(Az 1 az első eredeti játékom volt), és mikor a HS megtetszett elolvastam a magyarul megjelent regényeket. -
Zozo0122 #10717 Sosem wowoztam, a loret sem ismerem semennyire sajnos. Viszont megnézném, csak egy gyors betekintés erejéig, hogy 5 év múlva hová fejlődik ez a játék :) -
karmacoma #10716 Ja, én is ilyesmit várok már nagyon. A loreban elég fontos szereplők a sárkányok. Meglepett pl, hogy Korialstrasz még nem kapott egy lapot. jöhetnének a grifflovas törpék is(BGH szerű battlecry-al). -
Zozo0122 #10715 Én Naxxhoz hasonló single cuccosról olvastam valahol pár napja, de csak pletyka. Engem jobban érdekel a témája, például adhatnának értelmet pár lappal a "dragon" fajtába tartozó minionoknak és jöhetnek a dragon szinergia deckek :) -
karmacoma #10714 Sztem Naxx-szerű. Azt úgy is gyorsan megveszi mindenki, addig is gyűjtögetik a gvg pakkokat. Talán balance tekintetében is könnyebb kordában tartani. -
karmacoma #10713 Amúgy pár hete írtam, hogy sztem a rouge vissza fog térni, és most pl kolento nagyon hasít vele. Paladinnal is a legszarabb matchupnak éreztem, és a Mechmage-et is nagyon el tudja kapni. Ugye a rá jellemző overextend ellen brutális a blade fury(pláne hogy a mage nem tud új után tölteni, mint egy zoolock). Kár hogy soha nem esett ki a prep meg Thalnos, nagyon kipróbálnám. Más amúgy nincs is benne drága lapból. Violet teacher-es miracle GA nélkül, olajjal és egy shade-el. hunterek szétgyalázták ezeket, de a mostani meta elég kedvező. -
imikszde00 #10712 Szerintetek kiegeszito vagy csak egy naxxramashoz hasonlo dolog fog kijonni aprilisban? -
Zozo0122 #10711 2 conceallel nem lehet rossz deck :) Ráadásként Gallywix + 2 master of disguise és van egy nagyon kreatív decked :) Én kipróbálnám, csak semmi lap nincs hozzá :D -
Kapunk majd egy NFS-t ahol csak a "W" kell nyomni, ha beállítod Expert fokozatra és 1-2 dolgot át írsz a fő könyvtárakban akkor lehetőséged nyílik használni majd az "S" bár a készítők szerint óvatosan kell bánni mert rendszer fagyásokat és mentés törléseket vonhat maga után.
Imikszde00: Pár hete csináltam egy mech rogue ot fun ból mimiron head miatt, szórakoztam vele kicsit 7 ből 5 win megvolt, persze nem rankeden, bár lehet hogy rank 10 ig az is rendben lett volna.