Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ilyen "hülyeségeket" szem elõtt tartva lett meg a legend többek közt nekem is. Ja nem is, csak szerencséje volt mindenkinek...

Mágus ellen 7. körre és lehetõleg az után is épp csak annyi lényt szabad kinntartani, amivel ki lehet csalni a flamestrike-ot, ha van nála, semmiképp nem szabad túl nagy value-t felkínálni neki. És annyit is csak akkor, ha van a kezünkben elég pressure flamestrike utánra is. A flamestrike körben a mágus legerõsebb folytatása egy harvest golem 10 manából, szóval ezzel kell számolnunk.
És ez a legalapvetõbb a játékban és szerintem a legnagyobb kulcsa a fejlõdésnek: minden körödet úgy játszd, hogy közben tippeld meg, mi lenne a legrosszabb válasz az ellenfél részérõl és úgy tervezz, hogy a lehetõ legrosszabb válasz esetén is Te gyere ki jobban. Ha nagyobb pofont kapsz, mint a legrosszabb, amire számítottál, akkor még van hová fejlõdnöd. Mágus ellen turn7-ben nem számítani egy common lapra, pláne arénában egyértelmû jele annak, hogy még csak az alapoknál tartasz ebben a játékban.

De eleve, semmilyen matchupban nem célszerû 6 lényt kinntartani az asztalon, legfeljebb ha sámán/paladin vagy és annak a 6-nak a fele token. Aki ész nélkül dobálja ki a minionokat a kezébõl az nem lesz eredményes még akkor se, ha zoo lock deckje van.

Most már én is egyet értek azzal, amit lentebb írt valaki, hogy a Te esetedben bizony komoly user errorról van szó. Pedig õszintén segíteni akartam. Szerintem a mostani szünetedet nem érdemes fél év múlva felfüggeszteni, egészen biztos, hogy akkor is ésszel kell majd játszani és megpróbálni tanulni a hibáinkból/mások tanácsaiból, nem pedig a játékot hibáztatni a saját ügyetlenségeink miatt, ilyen szempontból ez sose lesz a Te játékod.

Részemrõl ennyi, Tiéd lehet az utolsó szó, szerintem már így is túlságosan jóllakattam a trollt. 😊
pap ellen 5. körben ne legyen 2-es minionod

pala ellen 4. körben ne legyen....stb stb stb....hülyeségeket légyszi ne,mert fizikálisan fáj

már bocsi,de ha így gondolkodnál akkor egyetlen körben sem rakna ki senki egyetlen lapot sem! ne beszélj már hülyeségeket

Bocsi, de ha mágus ellen a 7. körre lepakolsz az asztalra 6 olyan miniont, amit ölni tud a flamestrike, akkor meg is érdemled.
nah ezért utálom a játékot: nyerek zsinórban 7-et arénában a 8. WIN ajtajában állok erre a 7. körbe EGYETLENN spell egy flamestrike kiszopatja 6 minionomat és 2 körrel késõbb kampó.....a gyerek egy rakás balfékség volt,de EGY KIBASZOTT mákos spell és GG......

Mondom, lehet én is. <#nevetes1>
Csak eleinte tûnt jó ötletnek.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

akkor skippelem 😄

Shep
Aha, hát én ennyit nem játszok naponta, meg mivel a gyûjtögetés kezdete óta paklit is csak 1x nyitottam így néha még a küldetésekkel is megszenvedek, fõleg mikor valami olyannal kell nyomulni amihez alig van lapom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem, volt valami kínai szöveges kép és 5000 aranyra jött ki így ezt lõtte be az aki gyûjtögetni kezdett. Ha több lesz akkor már kevesebbet kell megkeresni, ha meg kevesebb akkor is marad pénz kártyára, arénára.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

7 nap, az 700 arany, ha belehúz az ember.
+ napi küldetések 7x40=210
910-nél járunk.
Ha becsusszan 1-2 jobb küldi akkor több.
De ehhez minimum 30 játékot kell nyerni naponta. + amit direkt elvesztesz az elején.
Azért ezt így átgondolva lehet nem éri meg.<#idiota>

Susarc: Naxxramas szintjei állítólag 500-1000-1500-2000 aranyba fog fájni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ohh 1000 gold lesz? azééép

Shep
A kiegre spórolunk.

mi kerül 1000 aranyba? lehet venni aranyért cuccokat? hol ?

Shep
Hogy csinálsz ezer aranyat 1 hét alatt? Mondjuk én csak a napi feladatokat nyomom le meg mellé még 1-2 meccs így lassan haladok. Na de 1 hét alatt 1000, ahhoz marha sokat kell játszani nem?

Csak úgy jött le, mintha nekem címezted volna.

nem te vagy 😊 Bllizi meg a nyomoroncok a hibásak ,nyugi 😊

És most ezért én vagyok a hibás?

DarkHorSe
Hat remelhetoleg valamilyen formaban majd kijavitjak ezt a dolgot. Amig nem lesz normalisan jutalmazva a ladder, biztos hogy ez meg fog maradni. Akar non ladderben(mivel ott is csinaljak) akar ladderban. Ez van.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tudom....,de ilyesmire illene odafigyelni a bliinek! aki meg él vele annak remélem az életben nagyobb sikerélménye nem lesz.....

DarkHorSe
A jatekban levo lehetoseg, nem a jatekos hibaja.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

lekéne menni az ovoda elé box edzésrõl a srácokkal.....könnyû meccsek,gyors win lenne az is

az igazi buzik látom ebben a játékban is jeleskednek....

Nem sokat akarok, kb 1000 kell még, hogy legyen annyi, hogy Nax-ra is legyen, meg arénára is legyen.
Az kb 1 hét.
Köszi a választ.

Klemice: rank 20 köröl szokták farmolni a kezdõket.
Könnyû win, gyors csaták.

Klemice
milyen arany farmolást?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

kabel15
Nem büntetik, de aranyat arénán kell farmolni nem a 3win/10gold sémával. Az egyébként is csak napi 100 aranyat ad asszem. Vagyis van egy korlátja.
Egyenlõre nem hiszem, hogy bárkit is bannoltak volna azért mert már 1 hónapja rank20 on hülyéskedik. De lehetséges hogy idõvel ezeket a "feladom a meccseket játékosokat", fogják büntetni.

BattleTag: kabel15#2672

Bocs a dupláért, felmerült bennem 1 kérdés:
Az arany farmolást alacsony szinten büntetik?
Tudom, hogy bunkó-paraszt dolog, de szükségem volna 1 kis aranyra.

Ok. Láttam elsõre is, abbahagytad, remélem ezt nem vetted magadra, csak általánosságban írtam a játékosok mentalitásáról.
Nekem ez volt a WT.
Nagyon tetszett, viszont nem voltam ügyes, és ez idegesített. (mert kevesebb xp jött)
Eladtam az accot.
Itt se vagyok ügyes, sikerült 1-2 jó decket összerakni, élvezem.
Ha vesztek, akkor vesztek, viszont itt nincs semmi ami miatt kényszeresen nyerni akarok, mert nem jár érte semmi.
Egyedül az arénát sajnálom, hogy ott nem megy, mert az érdekelne, de nem megyek arénázni amíg nem érzem, hogy stabilan tudnám hozni az 5-6 wint.

fél éve nem játszottam,mert már akkor is kikészített..mondom megnázem változott-e...hát nem 😄

Én azt nem értem, hogy miért nem hagyják abba a játékot, akiket állandóan felbasz?
Ugyan ez volt a wotnál is.
"tegnap 60%os volt a winem, ma meg nem tudok nyerni. hülye csaló játék.
nem fogod nekem megmagyarázni, hogy gyenge játékos vagyok, mert tegnap 60% volt a winem. a játék a hibás, de nem törlöm le"

A rush hunter egyáltalán nem szar pakli, ügyes játékos kezében legenddé lehet vele válni. Csoszi annyit mondott, hogy nem no1 pakli, ami szerintem abszolút igaz is.
De a lényeg, hogy nem lesz valaki rank2 csak attól, mert ilyen paklija van és szerencsés, az a srác jól is játszik, ha rank2-ig jutott vele. Az meg, hogy egyszer megverted semmit nem jelent, lásd elõzõ hozzászólásom. Ha 100-ból 55-ször versz meg hozzá hasonló képességû játékosokat, akkor pedig Te is rank2 leszel, de ahhoz, hogy ez megtörténjen meg kell próbálni elfogadni, hogy ez a játék nem csak a szerencsérõl szól.
Össze se tudom számolni, hány meg hány olyan meccsem volt, amiben sokkal szerencsétlenebbül jöttek a lapok, mint az ellennek, mégis 1-2 ügyes húzással sikerült nyernem és fordítva, ahol éreztem, hogy a lapjárás nekem kedvez mégis annyira felettem van skillben az ellenfél, hogy ezzel együtt is nyeri a meccset.
Szerintem olvasd el még egyszer, figyelmesen azt, amit írtam. Össze lehet rakni olyan paklit, amivel ha jól jönnek a lapok szinte verhetetlen, ugyanakkor ezzel a paklival nem leszel legend, hisz nem fognak mindig jól jönni a lapok.
Egy basic paklival is meg lehet verni egy legendre alkalmas paklit, ha úgy jönnek a lapok, ettõl még nem lesz a basic pakli legendre alkalmas és nem is lesz ugyan olyan értékes, erõs a kettõ.
Itt nem az számít, hogy 1-1 meccset ki nyer meg vagy veszít el, hanem az, hogy 100-200 meccsbõl átlagosan mennyit tudsz megnyerni, ott pedig már sokkal többet számít a paklid minõsége, átgondoltsága, mint a szerencse.
És még csak a pakliépítésrõl beszélünk, a skillrõl, rutinról említést se tettünk, ami ha lehet még többet számít a paklinál.

Még egyszer leírom: a szerencse elengedhetetlen része a játéknak, anélkül tizedannyira se lenne élvezetes. Viszont ez nem jelenti azt, hogy akkor bárki odaül elé és csak nyomkodni kell a play gombot és rank2 lesz. Mert ahhoz a szerencsénél sokkal több kell, aminek egy konzisztens pakli felépítése, amivel nem buksz spontán 5 rankokat csak a nulladik lépése. Persze ha Te inkább azt mondod, hogy ez az egész csak a szerencsérõl szól az a Te dolgod, egészségedre váljék. 😊
csak elérte a Rank 2-t...elõzõ szezonban....ergó épp megmagyaráztad,hogy mindegy milyen szar a paklid 😄

ÖÖÖ
Nem akarok beleszólni, mert nem vagyok pro, de az a hunter 1 sima rush hunter, nem 1 no1 pakli. (ha jól látom)

vagy van countered vagy nincs....ebben nincs több.....

elõzõ szezon rank 2-es gyereket is vertem meg....semmi jelentõsége a paklidnak...vagy jól jön vagy szarul....

Szerintem ha ilyen nagyokat ingadozik a rankod, akkor rossz a paklid, mert az optimális és a kevésbé optimális keverések közt hatalmas különbség van az erejében.

Persze, hogy a játék random, hisz minden kártyajáték az. Pont attól leszel jó játékos, hogy ezen a randomságon annyira uralkodsz, amennyire csak lehet, ebbe kell még beletanulnod és akkor nem fogsz soha 5 rankokat visszaesni (csak minden hónap elsején 😊 ).
attiGT
a hiba a te készülékedben van

tegnap elõtt játszogattam kicsit hónapok óta.....20 ról elmentem 15 ig...majd tegnap EGY DARAB meccset NEM NYERTEM! és vissza 20......

kukázom megint a játékot ez a random szánalmas b+

Mephike
Azt azért ne felejtsük el, hogy ez nem egy könnyû lépés. Ha túlárazzák, akkor a fórumokon õrjöngeni fognak az emberek. Ha alul árazzák, akkor senki sem fogja megvenni, hanem pár napiból összerakják a pénzt. Nem is tudom, hogy hol olvastam olyat, hogy valaki 100-150 aranyra teszi az egyes részek feloldásának az árát...
Amúgy egyet értünk, nem kellene a bénázás, de mondom biztos vagyok benne, hogy érzik õk is azt, hogy ez fontos döntés lesz.
Mivel én még csak kb 1,5-2 hónapja játszom, nekem minden goldom megy arénára és néha boosterre. Még sok lapom hiányzik, szóval én lehet meg fogom venni ezeket a kiegészítéseket. Feltéve ha normális áron adják...

Nem bírom felfogni, hogyan juthatott ez idáig. Inkább jelentenének be valamit, mondanák mellé, hogy ez persze még változhat, ami amúgy is alap. Így azért eléggé durván s*gget csinálnak a szájukból, hogy ennyire töketlenek, hogy még azt se tudják megmondani pontosan elõre, hogy mikor jelentik be az árát. 😊

Mondjuk szerencsére részemrõl mindegy, elég komoly mennyiségû goldon csücsülök ahhoz, hogy mindegy legyen az ár.
nem úgy van h 29én jön?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Szóval még várnunk kell. És mi várunk. Még az árakat sem tudják megmondani.

No Naxxramas Price Reveal on July 1st

I know everyone is really excited for any and all information regarding Naxxramas. We’re doing our best to get it into your hands as soon as possible. However, it turns out we’re actually not going to be quite ready to announce Naxxramas pricing on July 1st as I previously mentioned—we do still want to announce more Naxxramas information soon, but I’m afraid it won’t happen on July 1st. We’ll get the details to you as soon as we have finalized information to share.

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

3 hsz-el alatta le van írva.

qetuol
milyen bug?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

games4ever
" Just wanted to give everyone a head's up that we are currently targeting to release Curse of Naxxramas during the month of July. Unfortunately, we still have a lot of implementing and bug fixing to get through, so please stay tuned!

With that said, we are also targeting to reveal pricing details regarding Curse of Naxxramas next week on July 1st, so please keep an eye out for that."

Juhúúú! <#taps>

én is szoktam ilyet, de inkább azért hogy teszteljem mire jó 1-1 deck

mivel nincs meg minden epic-legendary lap ami ahhoz kellene hogy igazán jó legyen a deckem így csak funolni szoktam hogy megnzéem 20-10 között mennyi idõ kell 1-1 paklihoz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Belefutottam megint ugyanabba a hunterbe. Nem jött össze a kombója és úgy vertem el hogy csak raktam ki a minionokat és ütöttem. Még sajnáltam is hogy nem jött össze a kombója mert úgy lett volna édes a bosszú ha már azt hiszi hogy nyeregben van és úgy verem le.

Egyébként borzasztóan szar deck. Nyilvánvalóan erre a bugra játszik rá mert csupa laphúzó miniont rakott ki.
loothoarder, novice enginer, coldlight oracle, gnomish inventor stb. Mást nem is láttam csak ilyeneket.

LOL!
Az milyen már?
Gondolom errõl tudnak a fejlesztõk.

Igen ez tényleg nem egy nagy szám pakli 😄😄 grat azért!

Wild pyromancer+acolyte of pain+tracking kombótól befagy az ellenfél és csak pár perc után dobja ki. Ha ilyet láttok, azonnal lépjetek ki és vissza, a nyomit meg jelentsétek.