40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozzancs #10789 valaki nem tudna nekem mondani vagy mutatni egy versenyképes paklit? Lockal vagyok, és még csak basic lapjaim vannak.... :/ de állandóan cumizok... -
Gondolom te azt is nevetve viselnéd mikor zsinórban csak buksz akármit is csinálsz, közben meg látod, hogy az ellen még szarul is játszik, de nem tudsz ellene tenni, mert folyamatosan be vagy szívatva a bámulatos rng által. -
Már van.
Ha minden jól megy ma nyitok 20 classicot. Bár előtte még van 1 küldi meg farmolni is kéne 70 goldot. De ha nem csesz fel nagyon a játék talán megcsinálom ma. -
Zozzancs #10786 gondolom nektek sincsen szeró -
Zozo0122 #10785 Szegény...sajnáltam emiatt. Pofátlan azért ez 5. körben :D
-
Zozo0122 #10784 Hohó, meglett az 1000 win :D nem is számítottam rá, mert a questlogban még csak 872-t ír, de gondolom összesítve vagyok 1000-nél. -
Negritis #10783 ha ennyire frusztrál sztem hagyd rá
mindenkinek jobb -
Na az biztos nem én voltam :) -
Zozo0122 #10781 Arénában shamannak 4 hexe volt :D Vagyis, annyit bírt kijátszani mielőtt meghalt, ki tudja volt e még a pakliban... -
Tök jó 13-ról vissza 18-ra. Ezt csináljátok utánam! -
Borzasztó, a legutolsó szarul játszó, hulladék paklis játékos is elver, folyamatosan túlhúznak. Próbáltam már mindet, zoo, lock, mage, ugyanaz a móka. Lehet mégis az uninstall fog segíteni a dolgon.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 23:26:04 -
Nem megy nekem az ilyen full agro szar. -
Pyroblast nem is hülyeség, kösz. -
Hát ez kész. lent van két lény taunt kellene lenyomom a mechanot mindkettő windfuryt kap, visszaveszem parttal megint lejátszom erre mmindkettő shieldet kap. Ki is kaptam. Az RNG égjen porig ott ahol van! -
Zozo0122 #10775 Priest aréna: 3 shrinkmaister, 2 cabal, 1 holy nova, 2 pain, 1 mountain giant, 1 blood knight 1 mind control :D Na nézzük... -
Zozo0122 #10774 2 wisp + 1 war golem :D -
Negritis #10773 mid van?
olyan legend kell ami képes eldönteni a meccset
Sneed/Ragna pl
ha nincs akkor esetleg egy Pyroblast (nálam)
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.10. 22:26:55 -
Boom helyett mit? Ötletek? -
Ez jónak néz ki, laphúzás tényleg nem árt bele, mert ahogy én látom a mechmagenek az a nagy hátránya, mert ugye zoolocknál nincs ilyen gond de itt elég hamar elfogy a kéz aztán lehet várni a csodát. -
Zozo0122 #10770 A pap nagyon megy ma nekem is, az előbb 2 thougtstealem: Juggernaut, armorsmith, Juggernaut, Ragnaros. Egyébként úgy veszem észre, hogy a pap magabiztosan veri a control warriort és a handlockot, legalábbis ma még egyszer sem vertek meg pappal. Bár más pakli sem :D Ha meg váltok warriorra vagy druidra széjjelvernek...mind1, úgyis pap quest van. -
Nem csal a játék, pap 2 elszedéssel kiszedi a paklimból Dr.Boom ot meg ArchMaget -
1Darton1 #10768 Ne is mondd, sosem volt még ilyen divatos a ramp druid. Én is frissítettem a druid paklimat a dailyhez, és játszottam már vele akkor jó pár meccset. A mirrorokon kívül nem sok esélye volt az ellenfeleknek, aggrótól egyszer sem kaptam ki. -
4. dudut kapom sorozatban. -
1Darton1 #10766 Nekem az ilyen jellegű tetszik a leginkább, de elég gyakran belenyúlok. Például Antonidast bele kell tunkolni, meg lehet még valamilyen laphúzást, esetleg elvinni midrange felé drágább lapokkal. Attól függően, hogy épp milyen ellenfelek vannak többségben. -
Negritis #10765 a freezemage-hez kell egy "kattanás" hogy játszd :D
amúgy én az echo-controlon gondolkoztam az is fun lehet :D -
imikszde00 #10764 Beleneztem frosenlol streamjebe, de lejart a mobilnetem . :/
De az freezmage. Es nekem ez a koncepcio jobban bejon, mint a mech. Csak mindig vartam h esik a legend :/ de hetvegen mar meg is lesz a dust :) -
Kolento féle elég jó. Én múlt hónapban rank 3 ig mentem vele. Most megnézem újra. De ez sem megy úgy hogy össze rakom és nyerek vele 10 et zsinorba ezeket tanulgatni kell 20-30 meccs minimum, tudni kell a lapkészletet fejből miből mennyi van. + nem árt kitartás is hozzájuk. -
Tud valaki jó mechmage-et ajánlani amivel akár a legend is megostromolható? -
Hát ez egy hulladék. 2-3 kör alatt elfogy a lap és utána csak a topdeckre várás marad. Nem való nekem az ilyen aggro fos. Mondjuk lehet nem volt túl jó kezdésnek a pala ellen sem. Pala amúgy rendre elver, nem tudok velük mit kezdeni, mindig ott az egyenlítő meg a koncert, de ha az nem akkor a lay, vagy a kis fosai a HP-ből.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 21:07:38 -
Na akkor jöjjön Kolento mekmédzse, lássuk mit tud. -
Rank 5 nél jelenleg van egy fal. Legalábbis számomra. Ezen a szinten már nem lehet játék mellet facebook youtube és még közbe tévét is nézni. Szóval változtatnom kell a szokásaimon ha fel akarok menni Legendig.
-
Az a gond, hogy jelenleg nem tudnám mi helyett beszúrni, talán az egyik holy nova helyett de a 2 gyógyulás meg az esetleges laphúzás azért hiányozna. Mondom ,hogy kevés az a 30 lap, +5 jó lenne.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.10. 20:17:35 -
Mentem párszor már priest vs. priest meccset és vesztettem már nem is 1x a lightbomb miatt, szerintem priestnek 1 db. annyira kell, hogy arra szavak nincsenek :-) -
Ok, de főleg priestezek és a lightbomb meg nem létkérdés csak jó lenne ha lenne a 2 moltenért meg sajnálok 800 dustot, ez van. -
imikszde00 #10755 Melyik handlockot ? Mert abbol is mar van eleg sok valotzat. En a hegyi oriasokat ki is vettem belole meg ragnarost. Bar passan inkabb hibrid, mint klasszikus handlock :) -
Zozo0122 #10754 Jaja, főleg 2 moltenre egyszerre :D Gyártsd le a handlock maradék lapjait, ha megvan hozzá a dustod. -
Zozo0122 #10753 Érdemes, persze. Ha most kezdted, akkor meg inkább egyelőre csak classicot vegyél. -
Epic-re várni nem érdemes. Majd kibontod, ha legyártottad. -
Persze, hogy érdemes, tele van olyan lapokkal amik nélkülözhetetlenek. -
Classic Pack-okat érdemes még venni, vagy már jobb a 100 Goldot a GvG kártyákra költeni?