Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem még kell vagy 650, alig várom ,hogy meglegyen és újra nyithassak paklit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkHorSe
Vegre meglett az 5k gold, most mar johet a kieg😛

Swedish people are albino monkeys

nyilván mind2 funckió helyettesíthetõ de nekem az art is tetszik
meg hasznos is

de inkább utóbbi 2 kéne, leeroy egy miracle rugóhoz amim még nincs
alexa meghogy igazán erõs legyen az icemage

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Thalnos szerintem fölöslegesen Legend lap.
Ok, majd minden pakliba befér.
De mit tud?
2 mannáért 1-1, SpD +1, Húz 1 lapot halála után.
Azure Drake
5 manna 4-4, SpD +1, Kijátszásakor húz lapot

Elõbb Legendary, utóbbi Rare és Thalnost ha silence-elik még lapot se húz.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

grata

nekem thalnos, alexa és leeroy kéne még 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Nyitottan egy Ragnarost, most örülök még magamnak pár percig 😊

És még szép is.
Neten láttam golden Alexet.
Fájt a szívem érte.
Nagyon jól néz ki.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

sadface
Hát javarészt Magezek (már 28-as) szóval bontottam. Alex viszont egész fun lap. 😊

I decide when I'm done.

Angry chickent el lehet bontani, túl sok minden kell ahhoz, hogy mûködjön, funolni jó, másra nem igazán.

Lorewalker pedig az úgynevezett warlock zoo deckben tud nagyon jó lenni, mivel abban alig vannak spellek, ráadásul elég sok dologgal lehet buffolni, hogy sebzése is legyen.
Még ez az aréna...
4-3 lett paladinnal (2 huminity, 1 equally, 1 consecration, meg 2 guardianon volt)
Ellenfelek: hunter, pirest, mage, mage, paladin, mage, mage.
<#guluszem1>

Lehet csinálok is 1 Rouge-t, kipróbálni.

10. kör
Malygos + Conceal

Következõ körben
Faceless + Sinister 2x + Eviscerate= 40hp

Esetleg
Faceless 2x + Preparation +Sinister/Eviscerate + Preparation +Sinister/Eviscerate = 36/38hp ha jól számolok

Héhány taunttal, laphúzokkal.
Viccesnek tûnik.

Bloodmage helyett jó Kobold Geomancer az utolsó kombóhoz, vagy megtartani még 1 Frostboltot.
Doomsayer és Alex hiánya már problémásabb.
Mondjuk Alex helyett elmegy Ragnaros.
Doomsayer helyett esetleg Wild Pyromancer, habár necces.

Malygost én Rougeban tudom elképzelni.
Esetleg 1 Faceless + 2x Sinister Strike + 1 Eviscerate.

a druidára ránézve, én alap hogy raknék bele druid of the clawt
40 dustba kerül és az egyik legjobb lap

Azoknak akik most kezdik a játékot és csak alap lapjaik vannak tudom ajánlani ezt a két decket:

Paladin a lényege hogy eláraszd sok kis minionnal az asztalt és aztán felbuffold õket.

Ez pedig a legjobb kezdõ Druid lapokból öszerakott elég jó kis deck.

Nem mondom hogy el lehet velük jutni legendig de nálam a 60%-os winratet simán hozzák.

nekem nincs doom,thalnos és alexa 😄
viszont összevissza próbálgatom és iceblokkból is csak 1em van ezért én is 2 barriert használok

viszont ugye én beraktam Ragnit meg ugye 2 azure draket tolok

egyébként én szoktam használni Antonidast, mert jó threat
viszont az a fun magembe van Malygos mellett 😄

egyébként Alakir is jó finisher sháminak ha van 1 rockbitered mellé legalább

Bocs, link-elés lemaradt.

Annyit hozzá, hogy 6 lapra építi a támadást.
9. körig hp-t kell menteni/pályát takarítani secrettel, és fagyasztásokkal, illetve lapot húzni.
9-ben Alexxel 15 hp-ra csökkenteni az ellenfél életét.
Majd a 10. körben
Bloodmage+Frostbolt+Ice Lance 2x+Fireball= -21 hp (maradék Frostbolt, Fireball, Pyroblast opcionálisan használható minionok ellen)
Ami ellen bajban van az a Warrior, illetve a Rush Paladin.

Itt van 1:
http://www.hearthpwn.com/decks/60419-molten-freeze-control-mage

De amit szerintem többen használnak az ez:
http://www.hearthpwn.com/decks/63979-rdus-freeze-mage-dreamhack-winner
Nekem is ez van, annyi, hogy -1 ice block +1 ice barriel.

DarkHorSe
Milyen ez a fagyasztos pakli? Valaki megmutatna? Most anti zoo mage deckel funolok, kivancsi vagyok a masikra is

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Instant win 9. körben. <#banplz>
Nem is értem miért nem így találták ki.

De amúgy kevés Hero Legendet látok paklikban.
Mage nem használja, Pirest nem használja, Hunternél is ritkán látok King-et.
Druida, Sámi legend se sûrû.
Warrior, Roge épít a sajátjára, esetleg még Palánál, és Warlocknál látok.

Shep
Adjad 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sadface
Fõleg Sorcerer's apprentice-el.😄

I decide when I'm done.

És másnál se látom.
Freeze mage nem használja, aggro se.
Ezeken kívül más mage nincs elterjedve.
Pedig ha 1 erõs paklit építene rá valaki, biztos elterjedne.
Vagy ha változtatnának rajta.
6 mannáért gyengébb statokkal simán el tudnám képzelni.
Vagy ha Ice Lance-t adna kézbe. Nem lenne ám OP. <#nyes>

Mondom, nekem meg van, de nem használom.
Kölcsön adjam? <#nevetes1>
Nem sokszor sikerült kihasználni sajnos ezért átalakítottam a paklit freezé. Ott meg nem kell.
Tartani kell mellé még 2 alacsony mannás varázslatot, hogy azonnal tudd használni, mert ellenfél mindent meg tesz, hogy minél gyorsabban leüsse.

Botond
Ja, õ volt az. Nem nyertem. 😄
Shep
Momentán ez marha jó lenne a sebzõs paklimba.

Shep
Szerintem õ volt az
Archmage Antonidas

Botond
Hm, igaz, bocs. Akkor nem cho volt a fireball dealer. De volt egy ilyen legendary lap, amivel szivattak egyszer.
ÕÕÕÕ
Az úgy nem megy, mivel csak az ellenfélnek ad.
Max úgy, hogy kirakta + fireball rád.
Neked lett 1 amivel letakarítottad Cho-t, ekkor lett neki még1.

Botond
Õ rakta a lorewalkert, meg a fireballt is. És az elhasznált fireball helyett azonnal nyomta lorewalker a kezébe az újat. Végtelenített fireball. 😊
Shep
Mos ezt így nem értem, ha õ lerakja és dob egy tüzet akkor neked lesz a kezedben fireball, nem?

sadface
Akkor egy ideig még megtartom õket. 😊

Belkar egy linket tudsz dobni? google nem okosított ki. :<

I decide when I'm done.

Botond
Angry meg olyan pakliban jó szerintem, ahol van +hp, raksz rá egy mark of the wildot mondjuk, máris értelmezhetõ a sebzése, ha nem hal le elsõ ütéstõl.
Botond
Lorewalkerral olyat tolt ellenem egy mage, hogy lerakta, aztán fireball, megjelent a kezében a fireball, megint fireball, és így tovább. Vicces volt.
Pedig lehet.
Angry pl warrior paklikban fordul elõ.
De Lorewalkert is láttam már pályán, és rohadtul idegesítõ volt. (habár anno én s törtem, mert nincs olyan paklim, ami használná)
Csak nehezebben használhatóak, mint a többi.
Mit akarsz építeni belõle, megéri-e? Ezeket gondold végig.

Negritis: én is ezen gondolkodok.

Lorewalker az egyik legrosszabb Legendary a játékban. Ennek ellenére én nem törném be mert ha a következõ patchben megváltoztatják lehet hogy megbánod.

Vagy ha mégsem akkor is változtatás után négyszer annyi dustot kapsz érte...

Szerintem nem érdemes betörni semmit hacsak nincs egy kártya amit mindenképp szeretnél a paklidhoz de nincs rá elég dustod.

sadface
Eddig nem nagyon törtem, de pl ezzel az Angry Chickennel/Lorewalkerrel nem hiszem, hogy tudok bármit is kezdeni.😄

I decide when I'm done.

Szerintem mindet.
Én arra jöttem rá ebben a játékban, hogy minden kártya jó 1 paklihoz.
Várj még a törésekkel 1 kicsit, nézd meg melyik hero játéka tetszik a legjobban, és ha ahhoz találsz 1 paklit ami nagyon tetszik, azt építsd.

Nekem anno nagyon megtetszett Archmage Antonidas videókon. Törtem is a kártyákat, hogy meglegyen, azóta is ott porosodik használatlanul.

Ezzel csak annyit akartam, hogy betöröd valamelyiket, mert most más tetszik, és kiderül, hogy mégsem. Buktad a tört kártyákat és még azt is megunod amit craftoltál.

Szerintem keress eleinte ingyenes paklikat neten és abba próbáld bele azokat amiket kaptál.

De ha minden áron törni akarsz, akkor Angry Chicken, Mogushan Warden, esetleg Lorewalker Cho.

Ezeket kevesebb pakliban használják, de mind illik valahova.

én se kaptam most, de lehet kaptam tegnap este

sadface
Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani és eléggé belenyitottam pár 100g-s pakli után. A kérdés, hogy ezekbõl mit érdemes megtartanom?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://s13.postimg.org/um8buu8x3/Hearthstone_Screenshot_7_3_2014_11_07_59.png

Lista:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Keeper of the grove
Explosive trap
Snipe 2x
Earth Shock
Power Overhelming
Battle Rage
Angry Chicken
Lorewalker Cho
Acolyte of Pain
Demolisher
Mogushan Warden
Spellbreaker
Violet Teacher

Ha esetleg valaki még tud ajánlani oldalakat, megköszönném. Hearthpwn-t ismerem, ezen kívül kellene.. Fõként olyanra gondoltam mint lolnál a mobafire. 😊 Köszi a segítséget!

I decide when I'm done.

Akkor én így jártam.

DarkHorSe
En kaptam

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Hülye kérdés lehet, de más se kapott napi küldit?

egyébként Nax árairól lehet már tudni?

valamint ma így este sikerült nyitnom egy Nozdurmut meg egy Black Knightot 😄
azon agyalok hogy elõbbit bontani kéne

ez vicc, Arénában most megyek a 2. legjobb körömet eddig 7-1
és megint Hunterrel vagyok amit a legjobban rühellek és amihez sztem a legkevésbé értek 😄

az új amit a kieghez igazítottak?
én az eddigieket se használtam 😄 jobb a sima alap legalább van aki azt hiszi noob vagyok 😄 (és közbe tényleg)

Shep
Csak szerintem ritka undorító a szivárványos hátlap?

arena 4. kör 12/7-s hyena
mage meg bedobja a bgh-t, onnantól buktam 😄

Azt én is.
És nagyon szeretem.
Azóta szinte csak mage-el megyek.

alap 😄
mondjuk én is dreamhack után raktam össze az icemage-t 😄