40521
  • Shep
    Hát szerintem felesleges bele 2 smite meg mellé még 2 pain is, naaruval jobban járnál, de szerintem a late game elég gyenge, kellene bele még erősebb lény, ha nincs Sylvanas akkor legalább egy temple enforcer. Silencenek sem látom most olyan sok értelmét, mire lövöd el a sok aggro fos ellen, control ellen lehet valami értelmes célpontja de szerintem elférne bele helyette pl. valami tauntot adó lap. Mind visiont meg bele ne rakd, egy hulladék lap, lecseréled a lapot egy random ellenfél lapra, totál értelmetlen, emrt nem nyersz vele, persze néha kihúzhatsz a kezéből valami nyerőt de inkább csak hátrányod lesz belőle.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.11. 17:16:24
  • Zozo0122 #10828
    Lehet, hogy a 2 holy smiteot cserélni kéne nem? Mind visionra gondoltam, vagy Naarura...
  • Zozo0122 #10827
    Itt van. Nincs 2 cabalom, se 2 auchenai és egy darab injured blédmaszter sincs :( Ami van abból ezt hoztam ki :D Mit gondolsz?

• Shep
    Mutasd a paklit!
  • Zozo0122 #10825
    Gondolom a combók miatt, hogy gyakran várni kell. Azt vettem még észre, hogy mennyire jól használhatóak a class lapjai, a priest paklimban csak Ysera és egy Faceless a nem class lapok :O Kemény :D
  • Shep
    Majd szóljál ha már azt is érted miért utálom is egyben. :)
  • Zozo0122 #10823
    Huh..olyan győzelmet arattam priesttel...kezdem érteni, hogy Shep miért szereti ezt a classt ennyire :D Nagyon óvatosan kell vele játszani, és gyakran türelmesnek lenni, az előbb egy control warit győztem le, de úgy...pedig volt olyan kör, pl. a 6. ahol egyáltalán nem játszottam ki semmit, nagyon fontos a türelem ennél a classnál :) A végefelé nekem 9 életem volt, neki 60 ! és tudtam, hogy Grommash még a pajlijában van, mert kétszer is azt vettem ki Thoughtsteallel...végig rettegtem, hogy feljön e...pl Caballal el kellett lopnom az acolyteot, nehogy belesebezzenek a lentlévő shadowboxerek ahogy folyamatosan gyógyítom magam...szerencsém volt, és végül legyűrtem, de épphogy :) Ez a vég:

• Shep
    Hát lehet :)
  • Devv
    De meglepődtél volna, nem? :)
  • Shep
    Ez nem aréna, hogy stormpikeoljanak :)
  • Shep
    Azt hiszem már válaszoltam neked, látom a jövőt :D
  • Negritis
    Leeroy vagy Arcane Golem is adja nyilván :D
    de ott van még King Crush is :D
  • Devv
    Nem, Stormpike Commando + Hero Power
  • Negritis
    skill c?
  • Shep
    Akkor egy feladvány tőlem. Hunter az ellen 4 hp-m van és ő köv körben meghalna, neki semmije nincsen se a boardon, se kézben. Na lehet tippelni mi történt. Igen, eltaláltátok.
  • Zozo0122 #10814
  • Zozo0122 #10813
    Nem, az egyik telibe kapta :D
  • Shep
    Kifagyott a géped és ő nyert :D
  • Zozo0122 #10811
    Az előbb volt kinn nálam 2 ragnaros, az ellenfélnek meg 5 lénye és 6 hp-ja :D Szerintetek mi történt?
  • Shep
    Az ám a valami.
  • Tinman #10809
    Nekem ma rankeden egy olyan sámánnal volt meccsem, aki 14HP-ra levert és elkezdte nyomkodni a well played + sorry kombót, aztán 2 körrel később halott volt. Tudnám miért nem tudnak kussolni -.-
  • Zozo0122 #10808
    Nagyon sokan csinálják, jól néznek ki az arany lapok, magasabb szinteken meg nagyon lassan jön az xp...50 fölött kell vagy 15 győzelem :D
  • Negritis
    xp maximalizálás, mert megy a 60as szintre?
  • Shep
    Nyilván, persze, fullos paklikkal az xp-re hajtanak.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.11. 13:12:44
  • Zozo0122 #10805
    Ez nem feltétlenül BM. Ha nem társít mellé 100 db greetingset meg thank yout meg mittudomén, akkor szerintem csak a több XP miatt teszi...én is szoktam néha kijátszani amit csak tudok, de nem BM-nek szánom.
  • Shep
    Meséltem már azokról a parasztokról akik mikor tudják ,hogy nyertek minden szart kijátszanak direkt húzzák az időt majd benyomják a halálos kombót? Az ilyeneknek tuti ennyi örömük van az életben és ezen élveznek a kis szarosok.
  • Shep
    Elméletileg, de a Blizz bevallása szerint is rosszul működik a rendszer és dolgoznak a javításán.
  • Tinman #10802
    De figyi... nem úgy van, ha sokat veszít, akkor egyre inkább szintén a sokat vesztőkkel sorsolja össze az rng? Vagy ez nem igaz?
  • Tinman #10801
    Pontosan itt van, hogy sikerült. Na most ehhez vedd hozzá, hogy a topiklakók egy része szerint, én egy béna 20% winrate alatti, full amatőr vagyok, tehát ha csak kicsit is jobb vagy nálam HS-ban, akkor... :-)

~1 hónap = 4 wing

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.11. 12:15:46
  • Shep
    Nyilván fog napi 30-at nyerni mikor állítása szerint csak szenved, ráadásul a napi 100 csak győzelmekért embertelen időt is igényel.
  • Mephike
    Igen, kb annyi idő, de kétségtelen, hogy valós pénzzel rengeteg időt (idegeskedést) és aranyat spórolsz meg. Szerintem éves szinten egy ilyen megengedhető, de ez az én véleményem, és nem akarok vitát ebből ismét.
  • Negritis
    napi 100 goldot lehet szerezni play mode-ban úgy hogy 3 győzelem után kapsz 10et
    +a küldetés, legyen átlag 50 gold (ha 40est kapsz eldobod hátha lesz belőle 60) ergo én 150et mondanék
    azzal pedig 5 nap alatt

én 1 hete nem költöttem és 650goldom van, de ebben volt egy 100 goldos küldi
  • Tinman #10797
    Nekem annyi volt igen. 700G majdnem mindig meglett 1 hét alatt.
  • Zozzancs
    Ha goldal akarom kinyitogatni a szárnyakat akkor kb 1 szárny 1 hét ugye?
  • Tinman #10795
    Már egy Belcher-el meg tudsz törni egy jó tempót, szerintem Naxx lapok, főleg egy kezdőnek baromi fontosak.
  • Mephike
    Jól tudom, hogy félévente jönnek majd az új kiegészítők? Valahol olvastam ilyet, hogy a Blizzard így tervezi. Rosszul emlékszem?
  • Zozzancs
    akkor ebből lehet hogy naxx szárny nyitás lesz... valszeg rááldozok egy kis pénzt mert már annyira levagyok maradva ...
  • Shep
    ... és ez csak egyre rosszabb lesz, minden egyes kieggel.
  • Tinman #10791
    Sajna elég szörnyű azt látni, amikor a gép összedob egy base dekkes ellenféllel, hogy mi történik... és az a szomorú, hogy lehetsz te vérprofi, akkor sem leszel képes a nyilvánvalóan erősebb/jobb kártyákat lenyomni. Ha még legendary is akad, akkor meg ott kb. rögtön fel is szokták adni. Viccen kívül: Szabályosan sajnálom ilyenkor a kezdőket, mert én is voltam ebben a cipőben, de nekem a NAXX szárnyak nyitása SOKAT segített...

Néha direkt nem is teszek már ki minont, mert látom, hogy szenved szerencsétlen, de hiába mert a kint levőkkel se tud már nagyon mit kezdeni base dekkel :-/
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.11. 11:05:44
  • Shep
    Ezzel próbálkozhatsz, csodára ne számíts de azért némi sikerélményed lesz vele. http://www.hearthhead.com/deck=45964/all-basic-zoo-lock