40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
És igen, helyre állt a világ rendje ismét minden szerencsém oda lett. Előző életemben vélhetően minden bejött és most így vagyok büntetve. -
Hearthstone Kritika (2015 Q1) by GameDay Iroda -
robocop2014 #10867 Na ez az, ami megutáltatta velem ezt, pedig az alap5let szerintem zseniális, és a megvalósítás is jó, de ez a matchmaking..... -
Én elindultam visszafele a tegnapi "sikerek" után és igen érdekes dolgokat látok. void walkerrrel Jax leidézés és hasonlók, és ez valami hibrid deck lehet, mert van benne rengeteg control lap, szóval nem a Trump féle zoo. Mondjuk elvertem őket, mert most normálisan jönnek a lapok. -
karmacoma #10865 Nekem kicsit hiányzik belőle az ütőerő. A dupla blademaster/dupla Cabal nem csak azért jó mert jól kombóznak Priestel, hanem mert jó testek. Sok removal bait nincs a pakliban, így sztem a Golem/Ysera kevés. Én is csak 1 Cabalt futtatok, de raktam bele Sylvanast és Boomot, hogy legyen mivel trade-elni/sebezni. A dupla Blademaster dupla circle nálam a priest pakli alapja, persze ez nem jelenti azt, hogy más nem lehet jó. Amúgy 2 Velen Choosenel én belepakolnék egy Pyrmancert és egy Smiteot, mondjuk a Silence és a mindgames helyére. Néha ez a kombó menti meg az earlygame-et egy mechmage vagy hunter ellen. Pyromancer+PW: Shield+Smite, és lehet is hozni a Blademastereket. :) -
Negritis #10864 Golden Coil, Rank 13 megvan mára elég is :D -
Negritis #10863 nah a végén csak sikerült nyerni :D
Alexa még mindig a meglepetés erejével bír :D
de így is 15 perces meccs lett belőle és még a lapok se fogytak el
nem értem miért, de Zoo túltengés van így 14en
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.11. 21:21:07 -
Hát azért nem nagyon jut el vele senki legendig, mert az amúgy is rengeteg időt igénylő feladat még attól is tovább tart pappal- -
Negritis #10861 arról nem is beszélve hogy ha nem rank 20-n van a control priest akkkor 1-1 meccs fél évig tart :D -
Negritis #10860 hát, nem használom a trackert egy ideje, de ma is 0/2 ellenük, és egyébként is velük szenvedek leginkább -
Semmi nem lesz, lazán levered. -
Negritis #10858 rühellem handlockal a priestet
egy ilyen kezdés után, hogy lehet normális meccset játszani? fingom sincs mi lesz ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Amúgy az is vicc, hogy nekem se mindgames, se ysera, se gólem, te meg játszol itt 3 hónapja azt jobb lapjaid vannak, mint nekem. :) Sőt még az egy boxert ami van azt is úgy kellett legyártanom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.11. 21:05:45 -
Nem is az hiányzik, hanem egy warleader meg az 1/2-es -
Zozo0122 #10855 Így néz ki most:
-
Negritis #10854 ha jön a kombó a dudu nyer :( -
Negritis #10853 3 rare murlock hiányzik hogy az összes meglegyen (+2 crab :D)
amúgy épp azt nézem hogy Warriorral csak 15s a szintem :D -
Negritis #10852 nekem is kellett craftolni hogy meglegyen a legend :D -
Ja, látom már. kösz. Igaz nekem 2 fontosabb murloc hiányzik, azokat sem volt képes majd 1 év játék alatt beadni az rng. -
Negritis #10850 Trump tegnap rakott egyet össze, de nem tudom mennyire működött mert azt már átaludtam -
Olyan nekem is volt már de azért, hogy ilyen kezed legyen, az nem túl életszerű, bármennyire is sparepart mánia van.
Nincs most valami jó murloc deck, ami működik is? -
Negritis #10848 arénában volt olyan, hogy már majdnem elégett a madzag mire rájöttem hogy tudom bevinni a lethalt :D
totemre +1/+1 + swap hp + winfury + flametongue volt elég :D
mondjuk nekem mage ellen max a pyroblast kombó lett volna halál, így annyira nem volt fontos megtalálni, de nem mindig szeretek rizikózni :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.11. 19:46:49 -
Vannak alatta szép számmal variációk de ilyen helyzettel szerintem senki nem fog találkozni :) -
Negritis #10846 néztem hogy vannak már elméletek a lethalre, én 1et nem találtam meg de tovább nincs kedvem/időm agyalni :D -
Nálam nem halál de nagyon zavar ,hogy nem látom egyben a "képet". -
Mi most véglegesed kipróbálnám, -
Negritis #10843 http://hearthstone.blizzpro.com/2015/02/10/got-lethal-1-gazlowe-mia/
feladvány
szerintetek lethal?
én asszem 27 sebzést találtam
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.11. 19:27:26 -
Zozo0122 #10842 Amúgy igazad van, egy lightbomb nyitásnak örülnék :) Meg Voljinnak...:D -
Zozo0122 #10841 Ja :D De egyelőre jó, meg is indultam vele felfelé, rank 12 vagyok jelenleg :) -
Majd mikor nem adja akkor meg te is átkozni fogod :) -
Zozo0122 #10839 Pappal legyőztem a moltenes-echos őrült mágust, ami telepakolja a boardját moltenekkel :D Jó kis gondolkodós meccsek, ha a priest ezt adja, akkor asszem sokat fogom játszani ezt a classt :) -
A watchert én utálom, sosem jön hozzá se a taunt se a bagoly, csak ott állnak és néznek bambán. -
Negritis kolléga válaszolt helyettem. :) -
Értem, az úgy tényleg sok szerintem is.
Másikra: Ogre Brute-ot GvG első napja óta használom, 1 héttel később le is gyártottam még egyet. Nekem pappal rengeteg hasznom származott már belőle, így betettem még egyet, ez is jó. Egy gáz van vele, az a mocsok flamestrike. Hiába van board controlom, ha nem tudtam őt/őket csak legalább 5hp-re felhúzni, akkor köddé szoktak válni nagyon csúnyán. -
Zozo0122 #10835 Ogre bruteokat én druidba próbáltam ki...hát az ogrék tényleg nagyon buták, nagyon találó és hozzájuk illő a képességük :D Sokszor megszívattak...de gondolom te handlockba akarnád tauntnak. -
Negritis #10834 én amúgy épp azon agyalok hogy Ogre Brute vagy Ancient Watcher
továbbra is az előzőt használom, de néha felmerül hogy utóbbi jobb lenne -
Negritis #10833 Shep arra célzott hogy pain ÉS smite nem kell, mert sok lesz együtt és hiába működik jobban az aggro deckek ellen, de midrange-control deckek ellen már hátrány -
Tök noob kérdésem lenne: A holy smite miért nem jó a mostani metában, amikor az egyik knife jugglerrel indít, a másik mikrobival, a harmadik meg 3/2 démonnal? Ezektől 1 manáért gyorsan, könnyen fájdalommentesen meg lehet szabadulni.
Az egyik SWP-t kb. 2 hete kitettem dekkemből, de rengetegszer kellett volna, szóval újra át kell gondolnom a dekkem, mert nyilván a helyére tettem be mást, de az meg úgy látom a mostani metában nem annyira jó, mint leszedni egy akár 3/5-öt vagy azt a rohadék 2/3-as " mindemechoccsóbb' " vacakot, hogy az Annoy-ról ne is beszéljek.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.11. 18:00:13 -
Zozo0122 #10831 Alakítgattam rajta, beraktam a piloted sky golemet, meg még egy shrinkmeistert. -
Ha poénkodni akarsz ezt kipróbálhatod. +1 Mind control
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!