40521
  • Devv
    Biztos buta vagyok, de ne tévesszen meg a smile. Kibontottam a Lorewalker Chot és gyártottam helyette egy Cabalt mert az jó.
  • Shep
    powerd by Blizzard and the marvelous Hearthstone RNG.
  • Mephike
    You made my day :)
  • Shep
    Az ok de annak mennyi az esélye, hogy 2 teljesen halott lapot szedjen át, marhára kicsi. Ráadásul nekem rohadt ritkán szed át igazán jó lapot, többnyire közepes vackokat kapok vele.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.12. 15:08:20
  • Shep
    Na megtörte a lendületemet egy retkes róg.
  • kabel15
    Nem mindig szedheti el dr.boom ot es archmage et 1 spell. Ja varjunk csak.
  • Shep
    Thougtsteal value: blade flurry ésdeadly poison. Kezdjél vele valamit hülyegyerek.
  • Negritis
    asszem fel kell raknom a trackert megint, úgy érzem hogy ha 2. vagyok handlockal akkor jóval nagyobb a győzelmi esélyem :D
  • Mephike
    Jelenleg én a classic set hiányzó lapjait craftolom le, és a GvG set csomagjait nyitom, így tuti nem lesz olyan, hogy kinyitom azt amit lecraftoltam. Legalábbis, amig vissza nem váltok a classic csomagokra ismét.
  • kabel15
    Tudom. Volt par gold kartya de azok is csak common lapok. Kb 2000dust jott be ezzel. Az osszes common es rare lap megvolt mar amiket bontottam. Epic bol 2db dudu lap meg 1 murlock esett. Mondjuk a dudu lap az a combos 3db 2/2 es. Nevet nem tudom. A masik meg az 5/5 ami lehet 10/5 vagy 5/10. Most az a lerdes hogy dudu deck hez craftoljak vagy handlock. Dudu hoz megvannak a legendek csak 4 epic kene. Handlock meg jara+ 3 giant kene. (sorry telefonrol vagyok)
  • Shep
    Az ám, pláne, hogy majd 1 év játék után is hiányzik millió lap.
  • Devv
    Elnézést.
  • dave9004
    jah. f2p vok, bontok dustot magamnak nagy nehezen, megcsinálhatok olyan paklit amivel nem szívok annyira. DE inkább ne bontsam le mert ha a napi 1 packból fél év múlva kibontom, akkor majd hú de bánom :D logic
  • Shep
    Ez a kibontás hülyeség :) Ennyi erővel soha nem gyárts le semmit.
  • Devv
    Utána kibontja. :) Na jó, dust azért van belőle.
  • Shep
    Betöri és legyártja.
  • Devv
    Ne haragudj, ez egy fos. Tényleg 2 jó epic-el jobban jártál volna...
  • csoszi87
    Akkor is nyitottál legendet.
    Örüljél neki! Az legalább 400 dust.
  • kabel15

Még nem volt meg.
  • csoszi87
    Bocs, de ezt nem tudom kihagyni:
    1 packból 2 legend!
    Hagy te mekkora mázlista vagy... Nekem azok a kártyák még meg sincsenek.
  • kabel15
    Megvettem a 20 classic packot:
    Common: 70db
    Rare: 25db
    Epic: 3db
    Legendary: 2db

Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.12. 11:42:53
  • Tinman #10888
    Igen. Rankeden, azt hittem én nem értek valamit.

2/3-as fagyasztós görény fagyasztott le talán ha jól rémlik szintén egy ogrét. Köv. kör, nyilván fagyott lett, de leszedtem spellel a dögöt, viszont a köv. körben sem olvadt fel az ogre. Vesztettem is, de nekem nem volt reconnect.
  • Tinman #10887
    Amikor mondtam múltkor, hogy Ysera-t akarok, mert eddig soha nem vesztettem vele, le lettem ugatva, hogy szar. Szóval, értsd meg, hogy szar! :-D
  • dave9004
    4-ért 2/5 és ha ezt leszeded (könnyen és meg se hal a lényed) akkor oda a hatása. vesd össze a nullifierrel az mennyivel jobb mint ez.
    ez csak akkor jó ha két lény közé esik skygolemből :D
  • Zozo0122 #10885
    Mit gondoltok erről a lapról? Még soha senkit sme láttam használni, pedig szerintem nagyon jó. Ha meglesz, majd kipróbálom...

• Dreadshade
    Na előbb nyitottam egy packet és volt benne 1 Feign death és 1 Gazhrilla :D Pont a múltkor gondolkodtam, hogy vajon lehetne-e életképess Controll Huntert építeni és erre meg is ad hozzá lapokat :D Ezt valami jelnek veszem és megpróbálok készíteni egyet :D
  • Fletley9
    Ilyet tapasztalt már valaki? Aréna, öcsém ment egy mage ellen kiegyelnített meccs a végén felváltva ment a boar clear aztán majd fatigue
    A mage kitett egy water elementalt majd mikor megint az ő köre jött beleütött öcsém ogréjéba ami megfagyott. viszont ki már nem olvadt mikor kellett volna. Épp néztük volna vissza , hogy mit néztünk el erre a játék reconnetet kényszerít pedig semmi probléma nem volt se nettel se a játékkal addig. egy pillanat múlva vissza is rakott de akkor már nem tudtuk visszanézni ,hogy mi történt. a mage nyert.....valami nagyon nagyon nem stimmelt. (ami még érdekes lehet, hogy ezekben a körökben hagyta leégni a kötelet a többiben viszont nem) reméljük nembug és mi néztünk csak el valamit.
  • Devv
    Amikor a gólem kidob egy yetit, az nem rossz.
    Unokatesóm írta, hogy aréna után bontott egy búmot. Szegényke...
  • kabel15
    Én pár hete dudu küldivel szenvedtem, össze raktam egy Murlock Dudut. 6 ból 5 win. Totál másra számít az ellen mint amit csinálni fogsz. Roar ha feljön 4. körben vége a játéknak. +Innervate amikkel 2. körben már lent lehet 3-4 kis breki.
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2015.02.11. 23:16:46
  • Zozo0122 #10880
    Úgy képzeld el, hogy Ysera és a golem minden deckemben benne van, annyira jók :D Meg hát ez van, de Ysera egyszerűen félelmetesen OP egy lap :) Sokak szerint nem, én már az első héten kinyitottam és az 1000 győzelmem legalább felét neki köszönhetem :D
  • Shep
    Á azért régebben jobban ment vele.
  • Negritis
    ez régen is így volt :D
  • Shep
    Hát hulladék a murloc, esélytelen ha nem jönnek jól a lapok.
  • Negritis
    háát, extra lategame-ben jól jönne mert a 6/6os infernalok ütnek
    és még nem vagyok rank 5 környékén hogy tudjam ott működik-e így
    sokszor viszont meglepi az ellenfelet, hogy lent van 2 giant, nekem van 10 hp-m, azt hiszi nyert erre hupsz mégse

úgyhogy nem tudom hogy lenne jobb igazából
    ugyanez áll az AW - OB duóra
  • Mephike
    Nagyon agyalok a handlock elkészítésén. Jaraxussal sokkal jobb lenne a decked? Hogy érzed? Csak mert nálam szintén hiányzik.
  • Negritis
    kapásból a moba történelmen bukott az elemzése
    valamint a HS-nek tudtommal van nyomtatott "társa" ami TCG
    ezek után azt mondani hogy a HS egyből Magic nyúlás, háát necces
    főleg hogy a Magic online verziója nem túl népszerű
  • Shep
    Szerintem felesleges 2 coil, én legalábbis sosem tudtam kihasználni mindkettőt.
  • Shep
    Legjobb az a mondat, hogy aréna az a játékmód ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul, random hősökkel, random lapokból válogatva. Öööö hát oké, nincs több kérdésem :D
  • Negritis
    ha érdekel valakit így néz ki a handlockom :

egyébként kiváncsi vagyok, hogy lehetne-e javítani rajta
    nincs Jaraxusom
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.11. 22:22:31
  • Negritis
    egy amatőr véleménye a játékról
    ennél még az honest trailer is jobb