Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Én mindig 0-2-ket nyertem ez a 6 meg 8 volt a kiugró meg egyszer volt még 3 gyõzelmem igaz hogy max 10x játszottam eddig arénát, de úgy igazán nem is tetszik és a jutalomrendszer sem, de ez már szerintem kiderült 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ok de 8-at nyertem hozzá, az nekem nem olyan dolog ,hogy 10-bõl 7x bejön.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HA hozol 3 gyözelmet. Ha szarul adja a lapokat, még az se biztos, hogy összejön.
Mindenki írogatja itt, hogy 6 gyözelmet meg 8 gyözelmet hozott össze, de biztos vagyok benne, hogy nekik is volt olyan session, ahol alig jött össze a 3-4 gyözelem. Ha viszont tévedek, akkor mindenki nagyon pro itt rajtam kívül.

Nekem eddig a max gyözelmem arénában 5 volt. Az is egy mage paklival és az is csak azért, mert bemákoltam egy pyrot egy flamestrikeal és két fireballal.

A többi arénám említésre sem méltó. Ha sámánt választottam, akkor vagy spellem nem volt, vagy minionom. Magenél inkább minionokat adott, priestet ne is említsük, palával nem játszom, druid esetében nem jött össze a tervezett midrange deck, mert nem jöttek hozzá lapok és még sorolhatnám.

Nyilván lehetne vitázni, kinek mi fekszik, én személy szerint utálok arénázni, inkább paklira költöm a goldot és rankedezek. Pedig még azt se mondanám, hogy annyira szar lennék, rankedben 60-70% körül nyerek. Igaz, keveset is játszom, kb. napi 1-1,5 órát, több sessiönre lebontva. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

ha hozol 3 gyõzelmet már jobban jársz az arénával mint a paklival

az elõbb ugye mondtad hogy 150gért = 180g + pakli + lap
szted megérte?
a 150g = pakli + 30g/30dust + bármi is megéri már
hiába gondolod másképp

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Miért? Megcsinálom a napi küldetést 2 naponta tudok venni egy paklit, arénázni 3 naponta tudok és ami fix az az 1 pakli, a többi mind eredmény és szerencse függõ.

Shep
Nem úgy, hanem teszem azt 6 gyõzelemnél adna alap 2 paklit + a többi 12-nél meg 3-at. Na mindegy, számomra nem túl nagy móka ez az aréna, bár ha mindig csak 0-1-et nyerek direkt akkor nagyobb eséllyel ad dustot is 😊

nem akarok most belemenni

a kérdés, hogy élvezed-e az arénát
ha NEM akkor nincs értelme, ha "farmolni" akarod a lapokat akkor viszont ez a módja

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mivel az aranyon paklit tudsz venni, ezért ugyan olyan mintha egyre több paklit kapnál. Direkt módon nem adhatnak több paklit, mert nem lehetne skálázni. Érted, 1,3 aztán 1,4 pakli.

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Shep
Örülök, hogy Õ Proságodat szórakoztattam!

Shep
Jó hát én is kaptam most a 8-ért 1 paklit, 1 lapot ami szerencsére még nem volt meg meg vagy 150 aranyat de az aranyat nem sokra tartom, lévén a napi küldikbõl megjön, dustot meg több nyerésnél ugye már nem igazán kapsz, vagyis kapok 1 paklit meg talán ha szerencsém van egy lapot. Ez számomra nem buli, akkor az lenne. ha több paklit is adna, vagy egyre több dustot.

nem 😄
8 gyõzelemnél kaptam 185gt ami az aréna + 25 + pakli ugye

a dustot se becsüld le mert egy szar paklibontásból jön 40
míg mész egy 1-3as arénát kapod a paklit + 25 dustot akkor már nem jöttél ki szarul

attiGT
😄SDSAD

Shep
Na 8 az új rekord, de igazából jól belegondolva semmi értelme az arénának, 1 paklit ad meg többnyire aranyat, még a dust is ritka. Ráadásul a játék sem igazán mondható túl változatosnak, 80%-ban arról szól ,hogy ki tudott több és erõsebb egymást tápoló lényt összemákolni aztán ezek milyen sorrendben jönnek fel. Úgyhogy szerintem érdemesebb inkább 100 aranyakért paklit venni, mint 150-ért arénázni.

Shep
Ráadásul egy tök béna paklit nyitottam. 😞

Shep
Hát véget ért a csoda, maradt a 6 gyõzelem, ma úgy bealáztak 2x egymás után ,hogy pislogni nem tudtam.

én ma mentem egy 8-2es mage arénát, de olyna mákom volt hogy volt pofám még 1 meccset menni és inkább retire
160+25g + golden lighting bolt + a pakli amibe volt 40 dustnyi trash 😄

Shep
Na eddigi legjobb arénám 6 gyõzelem és most buktam egyet, így mára be is fejeztem. Hátha holnap sikerül még 1-2 gyõzelem!

és mûködik, hmm
questing + edwin mellé pakolta a wispeket

NA rank 37, miracle rouge wispet kirakta trump ellen 😄

Én eltapsoltam ma az összes aranyamat, ami volt (kb. 4200), majd a kieg során gyüjtögetek megint. 😊
Ezt mind paklira költöttem. Végre össze tudtam rakni egy handlock paklit meg egy freeze mage-t.
Legendaryból esett egy Nat Pagle, egy Nozdormu, egy Grommash, egy Edwin (már megvolt), egy Tinkmaster. Jaraxxust szerettem volna, de az most lemaradt, így nem került bele a handlock pakliba. Lehet nem is baj.

Megjelenik szerintetek a kieg jövö héten vagy inkább csak július uccsó hetében várható?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

attiGT
3 doboznál: 1 pack biztosan, 1 arany lesz, ami <100 és a harmadik meg lehet sima lap, arany vagy dust.

kabel15
Ha azt nézed hogy 7 gyõzelemért ad 150 aranyat, akkor igen.

BattleTag: kabel15#2672

Aréna 6 gyõzelem után 1 csomag, 65 arany, és egy sima Mana Wyrm lap nem kevés egy kicsit?
kabel15
Arany változatot se. Azt ha nehéz fokozatban játszol akkor lehet megszerezni elvileg.

BattleTag: kabel15#2672

Új naxx-os lapokat nem tudsz majd craft-olni, mindegyik az egyes szárnyak telesítésével lesz megszerezhetõ.
Pontosabban az arany változatukat lesz lehetõség craft-olni, de azt is csak akkor, ha a sima basic már megvan.

AntiHero
Köszi, pedig sokat nem is játszok a játékkal.
Statok + a teljes arena deck:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Szép! Ilyesmirõl én csak álmodozni tudok, legtöbb gyõzelmem asszem 3. Igaz, nem is nagyon arénáztam még (10 alatt).

AntiHero
Tegnap mérgembe eltapsoltam 1000 goldot kb 😄 7 paklit vettem + 2 aréna
Kieg-re gyûjtöttem, de majd megveszem inkább késõbb. Vagy addig még gyûjtök goldot.

De legalább elértem a legjobb aréna "helyezésem" eddig 😊

Arénába az volt a szép, hogy 2-egymás után buktam az elején (mind a kettõt mage ellen) Utána 8-at sorozatba nyertem <#guluszem1> Végül egy Hunter ütött ki.. utána még a szerver is leállt hajnali 2kor <#eplus2>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Tegnap amúgy úgy jártam, hogy feljött az õsmágus a kezemben volt vagy 6 tûzlabda, a végén mégis kikaptam, mert elkezdtem össze vissza lövöldözni a poén kedvéért, igaz a másik is gyógyított magán vagy 12-t 😊

Shep
Én nem mondtam sosem ,hogy jó lap, csak azzal is lehet poénkodni. Én amúgy ma összefutottam egyel és tényleg csak egy körig élt de mondom én poénnak beraknám egy pakliba mondjuk Millhouse mellé 😄

Shep
Az miért baj ha már kieges lap is lehet benne, esetleg azért, mert úgy gondolod, hogy akkora peched lenne ,hogy valamibõl akár 3 lenne?

DarkHorSe
Erdemesebb a goldot a kieg megjelenese elott, elarenazni/paklit venni ugye? Mivel ha a kieg megjelenese utan nyitok paklit, abban mar lehet kiegeszitos lap. Az osszes reszt goldert veszem meg. Vagy rosszul gondolom?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Ezek jó lapok 😄DDDDDDDDD

Hogger nagyon rossz lap, 6 mana egy 4/4 es lényért ami idéz ugye a kör végén 2/2 es tauntot

Csak hasonlításképp a Silver Hand Knight 5 mana és õ is 4/4 es + ugyanúgy idéz egy 2/2 es lényt igaz csak egyszer taunt nélkül de:

Hogger sem fog egynél többet idézni mert az ellenfél azonnal leszedi a játék azon szakaszában a 4/4 egyszerûen semmire sem elég

Szóval hacsak nem üres boardra rakod úgyhogy az ellenfélnek nincs lapja minden más esetben valószinûleg instant megsemmisités hogger számára
Magyarul egy manával többet fizettel hogy a 2/2 esnek tauntja legyen.

Az beszédes hogy kb több száz játék alatt eddig 3 alkalommal láttam és mind 3 alkalommal megvolt rá a válaszom effektive nagy elõnybe kerülve.
Hogger nagyon rossz szóval funnak tûnik papiron de csak papiron az.
Lehet nagyon ritkán jönne be.
Ha így sikerülne, üres pályára lerakni 6. körben és még 2 körig életben tartani akkor ok.
De legyen meg, és jöjjön be.
Mondjuk az még kellemetlenebb, amikor ezt megcsinálod, és már örülsz, erre ellenfél kirak 1 Flamestrikeot, vagy ha nagyon szemét, akkor Vanish-t.
Én ilyen lapokat viszont simán el tudnék képzelni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Persze de én csak azért raktam be ,hogy azzal a lappal is lehet poénkodni, meg nyilván mindennek van ellenszere csak hát nincs mindig kézben az ami kell. mindenesetre én tuti kipróbálnám azt a kombót ami a videoban is van, csak hát egyik lap sincs meg még nekem.

Papnak ott van a Silence 0manna, Holy Fire 6manna, Soupirest + Circle of life is jó kombó 5 mannáért.
Shadow madness-el belevezetni a saját tauntjába és Holy smite 5 manna.
De értem mire akartad írni, 4 attack problémás a pirestnek.
Nem vitázni akarok, de látod nincs tele a net Hogger kombókkal.
Lehet használni, valamikor be is jön, de ez a ritka.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Priestnek nehézkes pl.

Nem is.
Ellenfélnek szerencsétlen volt a lapjárása + Hogger gyakorlatilag üres boardra ment.
Ha lett volna bármi varázslata Hogger halott.
Mondj 1 olyan hõst, aminek nincs 6. körben olyan varázslata ami kiütné Hoggert.
De ha van lent 2 minion az is elég a kiírtására.

nem az hogy nem jó, hanem szituációs 😄

Shep
Még hogy nem jó a hogger 😄DDDDd

https://www.youtube.com/watch?v=9lX-AeaAmuc

Shep

Shep
Jó de hát ezért kár egy helyet kilõni. Poénnak jó és kész 😊

ha turn1-be coinnal letod rakni akkor nem rossz, amúgy fos 😄

Shep
Igen, igazából nem is értem mi volt ezzel a lappal a készítõk célja, a poénkodást leszámítva.

Nekem volt.
Benne is volt valamelyik paklimban, de betörtem.
Pedig ekkora pofonokat nem is kaptam vele.
Az a baj, hogy kezdõkézben ott kell lennie nálad, hátha akkor még nincs az elennél spell, vagy a legvégén amikor 1-2 lapja van.
Mage, rouge, druida ellen nem merném kirakni.
De ha ki is rakod max annyit érsz el vele, hogy ingyen leütik.

Shep
Lenne egy ilyenem már csak poénból is beraknám a pakliba 😊

Napi Millhouse.

köszi, akkor most már ezt is tudom 😄
15ig mentem vele, de nincs kedvem bohóckodni most 😄

Nekem elõfordult R13 környékén.<#idiota>
Persze jobb szinteken biztosan figyelnek rá.