40521
  • Shep
    Várjál lehet félre érthető volt, csak nekem volt lent lényem, neki nem.
  • Zozo0122 #10948
    Nem tetted ki előtte bikicsunáj szólprísztet? :D
  • Mephike
    Ma ismét pappal játszottam. Azt hittem agyvérzést kapok, eszméletlenül rossz lapjárásom volt ma, ellentétben a pár nappal ezelőtti esettel, amikor meg rettentő jól jött. Levezetésként mentem 2 hunti meccset, mindkettőnél ez volt a vége: "Your opponent left".
    Majd végül kinyitottam egy darab boosterből Mal'Ganist, ez megnyugtatott :)
  • Shep
    Hú mekkora amatőr húzást csináltam az előbb. Majdnem full board jó pár sérült lény erre elnyomtam egy circle-t, na ki találja ki mi volt a gond? :D Na de az egészben az a szép ,hogy ezután az ellen priest egy lightbombbal nullázot, meg előtte el is égetett vagy 5-6 lapomat és mindezek ellenére úgy, hogy én már körök óta sebződtem, ő meg még 8 lapnál járt, bedaráltam, majd elnézést kértem :)
  • Shep
    Az enyém is saját, de szerintem holnap már nem lesz ilyen jó napom :)
  • Tinman #10944
    Ma egy saját pirate dekkel nyomultam. Rég volt ennyire fun a játék, néha annyira bejöttek a kombók, hogy az valami félelmetes, meg a legreménytelenebb helyzetből is tudtam vele nyerni, pedig még mindig hiányzik belőle pár kiszemelt lap. Jó volt látni, hogy az ellenfél mennyire zavart, mert mivel nem netdekk fingja nem volt róla, hogy mit fogok kitenni, vagy milyen lapjaim vannak, aztán ha kitettem valamit tapintható volt a WTF érzés a levegőben. :-)
  • Shep
    ... és egy priest lemákolt, kapásból nála volt a 2 boxer meg még egy cleric is, akkora előnyre tett szert ,hogy esélyem nem maradt. Ja és a szar mechwarper meg miért is nem 2 hp-s, annyira OP, hogy hihetetlen.
  • Shep
    Na még egy warrior aki áldozatul esett. Hatalmas trolldeck ez, pláne ha még jól is jönnek a lapok.
  • Shep
    Persze, szerintem simán jobb lapjaid vannak, mint nekem.
  • Zozo0122 #10940
    Néha tényleg mákos vagyok...kivéve paklinyitásban :D
  • Shep
    Már rég mondom ,hogy priest nagyon jó warrior ellen, ha nem jön nagyon jól a lapja és a kulcs lapkat megfelelően játszod ki, ill. tartod meg akkor nem sok esélye van, cserébe minden más lazán bealázhat :D Mindgames amúgy szar lap, kivéve ha valaki olyan makker, mint te :) Valamelyik nap AMaz is próbálkozott vele de folyamatosan ráfizetéses volt neki :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.12. 21:06:35
  • Zozo0122 #10938
    Control warrior nem tud legyőzni, ha priesttel vagyok :D Az előbb majdnem megfogott egy, 14 életem volt, neki lent volt egy death bite és 1 csapás volt még neki...igen Grommash combo, pont elég ha belémvágja a fejszét...de korábban elloptam ám egy armorsmitht és lent volt 5 lényem...szakadtam a röhögéstől :D De szerintem ő is, tolta a well playedet, jó meccs volt :) Mindgames meg control wari ellen atombomba kb...most is kivágta Ragnát :)
  • Negritis
    nyitottam 9 paklit :
    Malorne, Tree of Life , Lightbomb :D
    végülis 1 hétig bírtam :D csak a mai 400 paklis nyitása Amaznak felmérgelt :D

haver nyert valahol 7 classic paklit amibe volt
    leeroy, ice block, pyro , molten amit bontottam
    és a 2. faceless ennek örömére le is craftoltam Sylvanast :D
  • Negritis
    nah 10-3 lett a vége

• Negritis
    stílusosan ilyen boarddal lett meg a 8. győzelem :D

• imikszde00
    Basszus. Franc sem gondolta volna h ennyire op ez a warrior :)
  • Shep
    Ha meglesz a 8+ kérek ajándékba egy Magma Rager-t :)
  • Negritis
    jó kézben igen :D de egy balfasz kezébe mint én nincs benne annyi :D
    late gamet kicsit kevésnek érzem

amúgy 3-0val kezdtem ilyenkor szokott 3-3 lenni :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.12. 18:48:17
  • Shep
    Hát ez simán 8+
  • Shep
    Üdv a klubban. Amúgy ilyen aggro cuccot lehet anélkül is, bár annyira nem hatékony.
  • Zozo0122 #10929
    Nem rossz draft ez...van minden...early game, fegyverek, gyógyítás, removal, AoE, jó tempo lapok, laphúzás, buffolás, taunt :D A pala amúgy is kemény. Így képzelem el:

• Negritis
    nem vagyok Trump :D ha 4-5 győzelem összejön már örülök :D
  • Zozo0122 #10927
    7
  • Negritis
    lehet csinálni egy full aggro decket, de az már nax óta nem életképes
    sajnos a prep lételeme a rugónak
    kb olyan mint a Lore a Dudunál

közbe csak költöttem kis goldot és draftoltam egyet
    jöhetnek a tippek hogy mi lesz a vége ( már mentem 2 meccset azért van kivágva a közepe :D
  • DarkHorSe
    Annyira jo, hogyha nincs 2 preparation rugonal, kb semmi ertelmes paklit nem lehet osszerakni, szopki blizzard
  • imikszde00
    https://www.youtube.com/watch?v=wFfVDzuiWhY#t=36
  • Shep
    Ja, engem meg a QQ-zás idegesít :D, az marhára nem, hogy ha valaki leírja ,hogy pechje volt már megint, ez egy fórum bőven elfér az ilyesmi.
  • Shep
    Sírva fakadnál ha látnád miket művel velem a játék, csak mikor már nagyon elszakad a cérna akkor jövök ide, még mindig jobb, mintha törnék zúznék, vagy embereket dobálnék kővel az utcán, mint ahogy egyesek teszik. Tudom ,hogy senki nem hiszi el és nem is érdekel de hetente van kb. 10 meccsem ami korrekt a többi csak szívatás. Tudom hogy akik átlagos szerencsével bírnak ez hihetetlen és a szarul játszol, rossz a managörbéd meg a paklid is szlogent egyszerűbb rányomni mindenre.
  • Shep
    Nincs semmi, megállt a népek nem hajlandóak lejátszani a hátralévő meccseket. => felesleges ide bármit is szervezni.
  • Zozo0122 #10920
    Jó döntés volt a 2 auchenai...gyönyörűen körbejátszotta :D

• Negritis
    amaznál mi ez a 300+ deck nyitás?!
  • Negritis
    engem is a nonstop QQ idegesít csak, és a mártírkodás

amúgy a versennyel mi van? kéne csinálni majd egy olyat, hogy valamelyik hétvégén aki ott van gyors "minitorna"
    nem ilyen elhúzódó, hanem aki ráér mondjuk Szombat du 4kor azok között rendezni egyet
    akár valami TS-re is felmászni és közbe Twitchen közvetíteni (ha addigra lesz rá időm akkor akár összehozom az OBS-t is és ha felvesznek az emberek akkor közvetítem)
  • csoszi87
    Nincs semmi bajom, csak nem látok mást ha feljövök, csak azt, hogy téged szívat a játék.
    A random csak ellened van, csak neked rossz a lapjárásod, csak te nem tudsz legendet nyitni.

Érdekes dolgok ezek. Szívat a játék, kilépek.
    Rosszak a nyitásaim? (általában nem, mert azért van már 32 legendem) De pont ezért 7-10-essével nyitogattam eddig packokat, és nekem bevált. (pedig aranyat farmolni csak 2x farmoltam fél-1 hónapig)
    Beteg, vagyok a héten itthon voltam arénáztam. 11 arénát játszottam ebből volt 1 12-2, meg 1 7-3 a többi 4-3 lett mert rossz paklikat építettem, vagy tényleg rossz volt a lapjárás, de nem ugrottam fel a fórumra minden rossz topdecknél.

De bocsánat tényleg visszaveszek.
    Mert amúgy az a bajnokság ötlet viszont tényleg jó volt, meg nem ismerlek.
    Igazábó nem lenne semmi bajom veled csak a nem mindig logikus gondolkodással.
    Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.02.12. 17:07:04
  • Zozo0122 #10916
    Marad még, egyelőre a druid a kedvenc :)
  • dave9004
    akkor megint cserélheted a logódat.
  • Zozo0122 #10914
    Én hasítok most priesttel, de a rógok engem is szokszor megtörnek...elég jó countere a priestnek, legalábbis annak érzem ezeket az új róg paklikat :D És tényleg sok lapja van, ami semmit se ér, ha elszeded. Egyébként gyártottam még egy auchenait, mert egyre jobban bejön a príszt...napok óta nem druidoztam :D
  • Shep
    Sosenem jártam még így :)
  • Shep
    Én nem értem mi a gondod, de te biztos tudod. Leírtam ,hogy jártam és ,hogy igen kicsi ennek az esélye. Úgyhogy te csak megint rugdosódni akartál, szép volt!
  • Devv
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Persze baszhatom a 2 Cabalt, mert szar a paklim.
  • csoszi87
    Ezt hívnák randomnak, de ugye az nem létezik, mert neked most 2 rossz lapot sikerült lopni...