40521
  • Shep
    Jelenleg használhatatlan, túlságosan aggro az egész, majd ha egyszer nem így lesz akkor lehet rá építeni paklit ahogy korábban voltak is ilyenek úgyhogy ne törd be csak ha nem akarsz priesttel játszani.
  • Negritis
    mert 2 sebzés nem elég a zap-hez? :D
  • Negritis
    hát igen, innen szoktunk deckeket linkelni sokszor
    amúgy a "tulaj" pár linket kirakhatna, hogy könnyebben elérhető legyen
    mana-addict, heartpwn,, hearthstone.hu, liquidhearth

toshley rugó ezt próbálta már valaki?
    én prep hiányában nem állok neki, azt meg nincs kedvem még craftolni
  • Shep
    Na most én lehet lemaradtam valamiről de priestnek mi sebez kézből 3-at?
  • TBTPumpa
    Ez tök jó oldal. Találtam is megannyi tetszetős Rouge deck-et. Az már más kérdés, hogy a "létfontosságú" kártyák fele hiányzik.
  • Negritis
    1/20 az esélye hogy legend és 1/x ( x a gvg legendek száma) hogy neptulon :D

amúgy gz, de neptu is az a legend amit nem craftolnék le, de nem is bontanék mert látok benne fantáziát
  • hawkie22
    Volt 190 goldom, gondoltam, mielött kilépek, veszek 1!!! paklit. Az milyen már, hogy Neptulon volt benne? :D
  • matecsavo
    Igen, ilyesmit kerestem, köszönöm!!
  • Mephike
    Ilyesmit keresel szerintem. A legendás lapok helyére mehet más is, ha nincs meg.
  • Mephike
    Jogos, én a sebzésbe már beleképzeltem, hogy van más is a paláston :)
  • matecsavo
    Segítséget szeretnék kérni, olyan Mage paklit keresek, amibe secretek vannak és viszonylag jó is, én nem nagyon találtam ilyet.
  • Negritis
    egy orosz csávót láttam aki malygos shamantól lopott hozzá ancestor callt és azzal büntetett

valamint egyszer engem beszopatott a DL és kirakta neki 4. körben onnan buktam
  • csoszi87
    4et gyógyulni.
    Vagy ha van lent valami ami hero powerrel sebez.

Engem talán 1x lepett meg egy ilyen pakli.
    1 stealth kellene hozzá, mert köv. körben lehet vele csúnyákat csinálni.
  • Mephike
    Velennel a gond a szokásos, ha 7 manánál kiteszed, akkor van egy 7/7-es lényed, ami abban a körben nem csinál semmit. Ha 9 manánál kiteszed, akkor a +2 manából tudsz 4et sebezni. Ez már nem rossz.
    De nézd meg Ragnarost, aki 8ért 8/8-as és a kör végén lő 8at. Azért ez már komolyabb. Vagy ott van Dr. Boom, aki szintén 7ért 7/7-es. De hoz két 1/1es lényt, amik még később robbannak és sebeznek. Szóval ő valójában 7-ért 9/9-es, és átlagban fog sebezni minimum 2+2=4-et.
    De Sylva is jó példa.
    Velen most biztos, hogy gyengébb legendás lap, mert mindenki BGH-t és egyéb lapokat használ, hogy a fixen jövő DR. Boomtól megszabaduljon. Ne törd be, mert lehet a köv kieg után új meta jön, ahol Velen ismét értékessé válhat.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.02.24. 11:32:23
  • Mephike
    Tessék válogass :)
  • csoszi87
    Pont vasárnap csináltunk velőlevest.
    Ja bocs, ez Velen.

Sajna nem.
    Nem csinál semmit.
  • kabel15
    Shep a nagy priest "mágus" tőle kérj tanácsot
    Eddig talán 2x láttam ki játszani, mondjuk akkor eléggé meg kavarta az erő viszonyokat! Ja nem, volt BGH-m
  • Devv
    +1
  • Devv
    Hunter-be...
  • chopin42
    Sziasztok! Velent nyitottam (másfél hónap napi pakk után kijárt...), jó valamibe?
  • hawkie22
    Én most 4 különbözö paklival nyomom, mindegyike mechre épül, illetve egy nem, az a FaceHunter. :D Egyébként MechMage, MechShaman meg Mechdruid, ami egy kicsit tempo is.
    A mechduduval jelenleg zsinórban 5 gyözelem, ebböl az uccsó egy nagyon jó meccs volt aggrolock ellen. :) Most állok 14-en, tegnapelött 23-on voltam, tegnap meg nem is játszottam. :D
  • kabel15
    Azt a lényt általában nem hagyják életben, minden cast nak megvan a maga 3 at sebző spellje amivel simán meg tudja ölni kézből. Sokkal inkább látom azt, hogy az emberek elcseszik a körüket arra hogy azt a lényt bármi áron lecsapják. És ez talán nagyobb értéket ad neki.
  • kabel15
    Ez hülyeség. Több millióan vannak akik rank 5 ön vannak jelenleg, nem hiszem hogy pont azzal az 500 emberel fogja össze sorsolni a gép aki nézi. Ráadásul annak mondjuk 20% lehet rank5 vagy környékén.
  • csoszi87
    Konami kombó?
    Ilyenről még nem halottam.
    Hatásos?
  • voros12
    Lényeg, hogy van esélye az embernek.
  • Mephike
    Nyugi szerencsére a kis robot a rockbiterrel nem kombózik... ja várj, mégis :)
  • csoszi87
    Azt már nem merem. Felébreszteném a családot.
    A pulyka hangokat így se nagyon tolerálják. Az ugrálást még be tudom adni, hogy tornázok.
  • voros12
    Hát, aki kitalálta a shamannak ezt a Zap-o-maticot, nem gondolt bele, hogy egy "kicsit" OP lesz???? Beteszel a pakliba 2 olyat, meg 2 tong totemet, ha bejön a kezdőbe coinnal a 2. körbe 10-ez sebzel... nem OP dehogy...
  • dave9004
    6 és 5 közt ingázok pár napja én is. sablon druid hajnalban, midhunter-druiddal nappal viszont szopó.
    lehet sámánozok, úgyse lesz legend ebből. (belező csabi is r5-nél ragad. mondjuk streamen lesnipeolják a francba őt is)
  • dave9004
    én konami kombóval nyitom.
    le előre előre vissza negyedkör le negyedkör le vissza vissza maj fel.
  • kabel15
    Próbáld ki úgy hogy közben Balázs Palit hallgatsz.
  • Zozo0122 #11518
  • Shep
    És ennyi, ott vagyok ahol kezdtem. Zsinórban 8 bukó. Hihetetlen az egész. Ugyanaz a pakli ugyanazon paklik ellen hirtelen semmi nem sikerül Roppant érdekes az egész.
  • Shep
    De azért te is kipróbálod, nem? :D
  • Mephike
    Oks, ezen durva jót röhögtem. :D
  • Shep
    Hát ezen jót röhögtem :D
  • Shep
    Az nekem csak álom, de tényleg nem értem, nem értem miért ennyire fos ez az egész. Miért csak a végletek vannak. Egyre inkább a törlés felé hajlok, semmi értelme így, hogy csak ide-oda hintázok.
  • csoszi87
    Akkor itt van minden bajod forrása!
    Épp kabel-el beszéltük, hogy én a 2. gvg hátlappal nyitok paklikat babonából.
    Meg van 1 kis rituálém hozzá.
    A boostert 3x óramutató járásával ellentétesen körbejáratom az "oltár" fölött. Majd elengedem. Miután látom a kártyák hátlapját megvizsgálom őket. Comon és rare lapoknál nem csinálok semmit. Ha epic akkor pulykahangokat adok ki nyitás előtt. Ha pedig legend akkor fél lábon ugrálok mikor nyitom.
    Namármost, hogy hatásosabb legyen a szeánsz 1 száraz csirkelábat szorítok a bal kezemben (nem, levesből vagy pörköltből maradt csirkeláb nem jó mielőtt kérdeznétek). Ha van olyan szerencsétek és Pataki Attila előtte megáldotta ezt a lábat, akkor nagyobb eséllyel nyitsz jó lapokat. Viszont alufóliával köre kell tekerni a fejed, nehogy a gonosz ufók devizahitel átkot szórjanak rád.

Nem akarom elkiabálni, de 7-10 paklinként van benne 1 legend.
  • kabel15
    én rank5 be :D
  • Shep
    Hát ennyi volt, ismét jön a bukó széria. Úgy tűnik nem enged 12-től tovább. Egyszerűen nem értem, ahogy ide elérek egyből jön a semmi nem sikerül, azonban az ellenfélnek meg minden összejön. Úgy tűnik be lettem zárva 12 és 14 közé.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.23. 21:35:19