40521
  • Shep
    Egyszerre nem tudsz mindent használni de a Boom meg minden pakliba belefér szóval ... :)
  • Tinman #11588
    Köszi a válaszokat!
  • Devv
    Jaj ne... ami jó lapokat meg nem használsz és állnak a gyűjteménybe, azzal meg buksz akkor :) Én dustról beszéltem és dusttal nullán leszel.
  • Zozo0122 #11586
    Épp ezért, még alig törtem GVG lapot. Vár vagy 5 mechwarper, kb 4 portal stb...ezek tuti nerf esélyesek :D Mondjuk sok más is van, gondolom nálatok is halomban állnak.
  • Shep
    Igen, nerfnél teljes áron törhető a gyengített lap. Ezért nem érdemes betörni a + lapokat csak akkor ha pont kell annyi dust, mert ha pont azt a lapot nerfelik amiből neked van +5 db akkor jó sok dusttól esel el. Leegyszerűsítve: dustot ne tárolj!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.25. 16:23:23
  • 1Darton1
    Minden lapnál, nem csak aranynál vagy legendary-nál. Ki is szokták írni, hogy teljes áron váltják vissza.
  • 1Darton1
    Akkor gyártsd le, és majd tudsz váltani, ha nerfelik. Nem értem a dilemmát.
  • Tinman #11582
    Még soha nem törtem be se aranyat, se legendary kártyát (nem is tervezem, pedig ma is esett egy K. Mystic arany). Jól értem, hogy nerfnél nem +400 dust-al számolják el, hanem rendes áron 1600-ért amennyiért legyártottad?
  • Shep
    Nem vagy nullán, mert addig használod Boom-ot az meg akárhogy is nézzük előnyt jelent.
  • Devv
    Nerfnél teljes áron betöröd, de akkor is nullán vagy.
  • Tinman #11579
    -1600 + 400, hogy a fenébe profit?
  • Mephike
    Kérlek taníts még: "tuti váltok" csak akkor tudok váltani, ha már megvan a Boom. Nem óhajtom úgy befejezni a mondatomat, ahogy te tetted...
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.02.25. 16:00:56
  • Devv
    Negyedik nyitott és első gvg legendarym: Mekgineer Thermaplugg. Valahova beszorítom... :)
  • Fletley9
    lecraftolod boom-ot nerfnél meg betöröd. profit. megköszönni ráér később is.
  • imikszde00
    Remelem a mobilos verziot is bejelentik.
  • Negritis
    500 körüli dustom van és 0 prepem :D
    szal én maradok a seggemen :D
  • Mephike
    Lassan megvan az 1600 dustom megint. Nagyon azon agyalok, hogy várok vele, hogy lesz-e fr. boom nerf, és ha igen és használhatatlanná nerfelik, akkor tuti váltok 2 prep-re.
  • Negritis
    simán :D
    amúgy se vagyok híve ennek az utáljunk bizonyos classokat dolognak
    ha lenne 2 prepem simán tolnám rugóval is
  • Mephike
    képes lennél az ördög lapjait a kezedbe venni? :)
  • Negritis
    holnap lehet előveszem a midrange hunter-t csak mókaképp :D
  • dave9004
    hát még ha a handlock erős is lenne ebben a metában... így is jó volt
  • Mephike
    Nem kell a rizsa, tudjuk, hogy csak szerencsével kapaszkodtál fel a rank11-re is :P ;)
  • Negritis
    amúgy tudom hogy "mosdatás" de ennyit nem szoktam hibázni :D
    mondjuk volt ahol nem fizettem meg érte, de volt ahol kifejezetten zavart hogy elbaktam :D
  • Negritis
    11ről indultam ott is maradtam :D 5 győzelem 8 vereség lett talán a vége
    holnap Kingsmant nézek moziba, de csüt sztem megint "jelentkezek"
  • Zozo0122 #11565
    Összedobtam egy control maget, eléggé bejön, simán meg is csináltam vele az 5 wint. Mondom én, hogy állandóan mással játszok...nem merek rámenni egy paklira :D
  • Shep
    Na, meddig jutott a handlock mester?
  • Shep
    Hát rohadt halk az egész, annyit hallok ,hogy beszélsz.
  • Shep
    Első körös sámán mechre? Te tudhatsz valamit :D
  • Mephike
    Jövök, nézem, utána szétekézlek :)
  • Negritis
    nem is fogod :D
  • csoszi87
    Sehol nem látom a Donate gombot.
  • Negritis
    twitch streamem nah elkedztem, várok tanácsokat a minőséggel és a játékommal kapcsolatban is
  • dave9004
    én vágom :D ligh of the naaru auchenai meg lent van :D
    v 2. shagowform
  • hawkie22
    Baromi jó meccsem volt az elöbb warriorral. Warrior ellen. Nalam Armorsmith-Warrior, neki Control-feleseg, de csak Ragnarosja volt. Odaig mentünk, hogy elfogytak a lapjai, a Board üres volt, nekem meg volt 1 lapom a pakliban. Nekem 8HP 1 Armor, neki 11HP 6 Armor. Mi volt az utolso lapom? Shieldmaiden. :)
    Nem örült neki, a 2. Fatigue Körben vegul feladta. Baromi elvezetes meccs volt, még ha kicsit hosszura is nyult, függetlenul attol, hogy nyertem a meccset.

P.S.: az ekezetekert elnezest, ipadrol irtam. :)
  • Shep
    Ez csak egy becslés a valóságot szerintem még maga a Blizz sem tudja :)
  • Devv
    Akkor én nagyon szerencsétlen vagyok. :)
  • Negritis
    én úgy tudom hogy 1/20 a legendary nyitás esélye, ezért mondtam azt
  • kabel15
    Ott a pain ami mondjuk korlátlan sebzés, vagy a Holy smite is leszedi. Nem akartam minden hero minden spell jét ki vesézni. De a lényeget értitek.
  • Icegrind
    Az az 1/20 hogyan jött ki? Tudtommal az esély, hogy legendet nyiss az 5kártyából az 2-4%. De ebbe nem vagyok biztos szóval csak érdekel.
    Neptulont pedig felesleges törni, jó az a lap, nem véletlen használják a legendary seriesben sem.
  • Shep
    Ő 3-ról írt, csak precíz vagyok :)