Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Egy biztos, akkor éri meg kitenni, ha tudsz még utána letenni valamit, mert ha átadtad a kört az ellenfél rögtön leszedi ha tudja.
Az imént nyertem meg ilidiant melyik deckbe lehet használni vagy bármiben jó?
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
viszont patch után nem fog menni mer 11 kéne a 3x lerakáshoz, és ugye ha "csak" 2x tudja kijátszani akkor nem lesz 20+ dmg és van lehetőséged tenni ellene
ettől függetlenül erős marad az tuti
pl a handlockban is eltűnik a leeroy+power overwhelming <- faceless kombó ami 20 dmg volt üres boardon
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
tessék, egy druid
cairne szerintem helyettesíthető más lappal is, sunwalker-sledge beltcher így elsőre
és esélyes hogy nem fut szarul
DE én pl hiába van egy egész jó handlockom, ha béna vagyok vele, sajnos meg kell szokni hogy ki hogy játszik melyik szinten és alkalmazkodni
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ezeket és sok egyebet tartalmaz ez a highlight:
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
azért mert neked "trükközni" kell hogy kiderüljön melyik secrettel állsz szemben, pl ha nincs eldobható lényed , csak mondjuk vmi op pl ragna, akkor nem fogod lerakni mér üres boardra se mert ha mirror akkor cumi
Nos ha van CounterSpell is, akkor a sorrend kicsit változik, mivel ugyanúgy első helyre kerül a soulfire, de a második helyre beékelődik a CounterSpell, ami semlegesíti. Így a lapdobás sem történik meg, mert nem volt sikeres a castolás.
Battletag: Muhee#2716
nemtom volt-e ez linkelve már, de brutál jót nevettem 😄
Itt egy nagy rakás lapnak van ilyen random effektje. A többi kártyajátékban nem nagyon van pénzfeldobós hatásmechanizmusú lap. Ha meg igen, simán kihagyhatod a paklidból.
VTESt játszottam kb. 8 évig kisebb-nagyobb megszakításokkal. Volt benne pár lap, ami kockadobós, pénzfeldobós, kő-papír-ollóval eldöntős effektű volt. Azokat fun paklikba is csak nagy ritkán raktuk be. Versenypaklikba meg szinte kizárt volt.
MAGUSban mi is kinyírtunk majdnem egy baráti Bárdot, mert meggyulladt és a törpe pap fullos lemezpáncélban elhamarkodottan kimondta, hogy segít eloltani a tüzet, eltapossa a lángokat...
Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.09.18. 14:08:25
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
azóta az egész gárda tanult a dologból és most már csak erő próbát dobunk ilyen esetben hogy van-e 2fp sebzés, de vicces volt 😄
persze mikor utána jött a kocsmai kidobó, hogy rendet rakjon ott nem sikerült 25 fölé dobnom, hogy leüssem 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.18. 12:48:09
és nem az a baj, hogy szidod az rng-t, hanem hogy heti 2 nap erről szól
vagy a zoo-t szidot, vagy az rng-t, vagy hogy nincsenek meg a lapjaid de valami miatt mindig megy a QQ
írj le konkrét meccset vagy mittomén, ahol nem csak a 2 soros QQ-t olvassuk és könyebb lesz tolerálni
sztem kb mindenki fakadt már ki közülünk a fórumon, de kevesen csináljuk ezt sportként
Szusszan, ha esetleg megint lenne kedved tolni, a helyedbe én "felírnám", hogy mikor működik jól 1-1 spell és mikor nem
én is azt hittem ellenem van a játék, aztán pont a lightning storm sebzését kezdem felírni és kiderült hogy én vagyok a hülye és csak a rosszat veszem észre
kb 50x használtam és 130 találata volt, ebből 68 nagyobb és 62 kisebb sebzés
persze ha az 1 életesbe sebez 3at, az szívás, és itt még a "jó" elosztás is számít, de az rng az rng
én még mindig élvezem a játékot, de a napi Questeknél többet nem is játszok vele, majd ha kijön androidra akkor jön a világvéve 😄
Nekem főleg azzal lett tele a tököm, hogy kinyomok egy 4 spellpoweres arcane missilet és amikor leathal lenne, 1 sem sebzi a másik hőst, amikor meg ő a leathal valami nagypufival, kevés hp-n, akkor nem képes belesebezni a lényébe.
A nyamvadt összes random faktora miatt utáltam meg, hogy nekem mindig 2-t sebzett kb. a lightning storm a 3-as életű hordába, ellenem meg bedobja a 3-akat. A késdobáló is simán az egyes életű fontosabb lényeimet sebzi, az enyém meg össze-vissza.
A normálisabb kártyajátékokban ilyen nincs. Mindent te határozol meg, a szerencse csak az eléd kerülő paklik és a laphúzásodon múlik.
Olyan pakli nincs, ami minden ellenfél ellen jó. Ezt le kell nyelni. Olyan viszont van, hogy zseniális játékos szerencsés laphúzással szar paklival nyer, meg béna játékos szar húzással jó paklival veszít. De ez ritka. Ha jó paklit csinálsz és az ellenfeled nem ellenpaklival játszik, akkor szarrá fogod verni, ha TE nem bénázol sokat és normálisan húzol.
Nem kell folyamatosan top deckelni, mint ami kb. ehhez a szarhoz kell. Jaj, csak most jöjjön a Leroy, jaj most jöjjön a flame strike, hol az a qrva hexem!
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Swedish people are albino monkeys
A legendásak közül, Ragnaros, Leeroy, Cairne, Sylvanas, Harrison Jones (ezzel nem mindenki fog egyet érteni), Black Knight, Ysera, Alex jó szerintem a semleges részből. Jónak tartom a druid, a warrior, és paladin legendásokat. Bocs ha netán valamit kihagytam.
Személy szerint én Ragnaros, Leeroy, Sylvanas trióból választanék elsőnek, de ez megint attól függ, hogy mit szeretnél játszani, és ez is izlés kérdése.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont, a gond az hogy erőlteted és itt élek ki a frusztráltságot amit a sikertelenség gerjeszt
erre pedig nem vagyok meggyőzve hogy vevő a közösség (én tutira nem), legalábbis heti 1-2xnél sűrűbben (én is qqztam már sztem az rng miatt, bár az utóbbi időben magamon röhögök ált)
Ez történt.
Ilyenkor rohadtul sajnálom, hogy nem ment videókat.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
BattleTag: kabel15#2672
Trump meg sehol nincs, még a legjobb 100-ba sem jutott be a Blizzardos tornán, Bezzeg Kolento ott van a legjobb 16-ban 😊