Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
https://www.evolvehq.com/recruit/party?token=player:LhbfXpXVM8elJkaI,party:jS4rX98Zski8Nvyu
vagy giantet vagy legendaryt dob el 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ma: Mage&taunt. De full taunt. Csak taunt. Aztán csodálkozott, hogy 9. körre már nem maradt kártyája és üres kézzel nézte ahogy leverem. Pfff.
Tegnap: Sorba azokat a lényeket támadta, melyekkel csak ő járt rosszul. Nem is értettem. Mintha el sem olvasta volna, hogy minek mi a következménye.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GanXstaZolee#2709
Ha sok a rush és nem bírsz velük, 1-2 DEathlordot betehetsz ízlés szerint.
ITT VAN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
És ennek hála készült el ez az örökzöld sláger:
Jó, mondjuk én kezdő vagyok, gondolom aki béta óta benne van az rommá unta már ezeket a lapokat...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.01. 11:10:25
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Köszi előre is.
Wot: Totti93
kár hogy se jaraxus se cenarius nincs
There is decklists i was using in Blizzcon qualifiers http://imgur.com/qtOiU1I,W9c2Oyq,JlY3MSe …
de sztem az lesz hogy nézegetek még pár decket hátha, mondjuk sylvanast is raknék bele ha lenne 😄
esetleg sledge-t
erre látom hogy 1,5 hét alatt már teljesen más a kolento féle dudu 😄
http://www.hearthpwn.com/decks/105027-kolentos-new-druid-from-dreamhack-stockholm
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.30. 16:20:00
szerintetek?
kép a spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IGR Login Reward (NNF) - Rewarded for logging in from Internet Game Rooms, public gaming centres found in countries such as Korea
Hogy kell ezt megszerezni?
430 Gold-om lett hirtelen :-)
100 győzelem után járt 300 Gold + 40 a napi questért, meg maradt 90G tegnapról... nincs is olyan messze már a Wing 3 :-D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
Pedig kényelmes lenne, nem kéne print screen-el mentegetnem a buildjeimet. Nem értem mi ütött a Blizzbe, ez semmilyen nem tudom milyen durva előnnyel nem járna.
Nem azt mondom, hogy legyen ott +100 decknek hely, de +5 nem lenne egy nagy valami.
Loatheb a végső boss az úgy mi volt? Azt szerintem egy vak kecske is letudná nyomni, ha a "kezébe" adnak egy random generátort ^^
Egy szaros Raptorral 20 felett sebeztem neki a spórák miatt... nagyjából 4-5 kör és vége volt, pedig 75HP-s. :-D
Naxxramas Wing 2-1-es boss-t -semmi extra- Priest-el nyomtam le.
Naxxramas Wing 2-2-es boss-t pedig ezzel (itt volt pár sikertelen próbám priest-el, utána nyergeltem át Warlockra).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyik pakban sem volt semmi extrám. Ami volt az mindenképpen jár Naxxramas Wing 1 letudása után vagy egyszerűen nem kaptam meg a csatában.
Most van a nagy gond, hogy marhára jó lenne folytatni a Wing 3-at, de 90 goldom van csak. Simán 1 hét lesz mire összeszedem rá a goldot... sigh :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.29. 21:27:48
Battletag: Muhee#2716
Nem olyan nagy fegyvertény az, hogy nem fog removalt tolni egy Cairne-ra vagy egy Sylvanasra, mert Tádéra tartalékol. De ha ott lenne Alex, Ysera, Ragna is a deckben, akkor már igenis sokat számítana.
Ráadásul egy olyan midrange deck, mint a lenti sámán deck általában nem fog eljutni a paklija végéig egy meccsen, pláne nem heal nélkül és ehhez a kombóhoz két lap is kell, szóval nem fogod tudni olyan sűrűn megjátszani.
Nem azt mondtam, hogy rossz, csak - szerintem - nem olyan jó, pláne nem midrange-be. Nyilván nyer vele párat az ember és az a pár nyerés az látványos és sokáig megmarad, de szerintem 2 fire elementallal sokkal több meccs mérlegét lehet magunk felé billenteni.
Tény amúgy, hogy jól kombóztatható reinc-kel és ancestral spirittel, de ezzel máris 3-ra nőtt a kombóhoz szükséges lapok számra, ami midrange deckben túl sok, pláne, hogy nem mulliganozhatsz erre a kombóra, mert baromi lassú.
Feugen + stalagg nem olyan jó, mint amennyire annak tűnik, egyenként rosszak és ha az ellen látja, hogy kitetted az egyiket, akkor úgyis készül és vagy egy silence-t vagy egy hard removalt megtart és semmit nem ért az egész.
Aztán ki kell tesztelni, hogy jó-e egyáltalán ez a koncepció.
Bár a leper meg jól kombózik az undertakerrel, főleg később, szóval az se rossz, ha azt tornázod fel kettőre. De az egg szerintem jobban illene ebbe a deckbe, ha már deathrattle.
Ugyanakkor szerintem laphúzásra nem lesz jó az a cult master, mert tipikusan a totemjeid fognak ott rohadni az asztalon, azokat meg nem tudod beleölni semmibe. Ezt orvosolandó kéne 1 flametongue vagy 1 argus. Jól kombóznánek az eggel is.