Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, biztos valami gond van...
újraraktam a gépem, viszont azóta eléggé rosszul működik a játék, valakinek ötlet?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Engem megkereshettek, Evolve-n Doki83 a felhasználónevem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

EVOLVE-n keresünk FIreside kártya hátlaphoz embereket!

https://www.evolvehq.com/recruit/party?token=player:LhbfXpXVM8elJkaI,party:jS4rX98Zski8Nvyu
engem 2 napja szivat a soulfire😄
vagy giantet vagy legendaryt dob el 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Hihetetlen néha kikkel össze nem kerül az ember ^^

Ma: Mage&taunt. De full taunt. Csak taunt. Aztán csodálkozott, hogy 9. körre már nem maradt kártyája és üres kézzel nézte ahogy leverem. Pfff.

Tegnap: Sorba azokat a lényeket támadta, melyekkel csak ő járt rosszul. Nem is értettem. Mintha el sem olvasta volna, hogy minek mi a következménye.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

GanXstaZoleeWrk
Bár biztos volt már másnak, de nekem csak most jött össze, az első thaddiust még leszedte, ragna meg csak ráadás 😊

GanXstaZolee#2709

mikor a zoo eldobja a golden doomguardot hogy leszedjen 2 lapból 1 ancient watchert, priceless 😄

És jöhet a jó öreg mondás, "ha nem tudod legyőzni a sok rush decket, csatlakozz hozzájuk". 😄
Köszi, hát ez még idő mire ezt össze tudom rakni, mert sajnos nax-ból csak az első 2 szárny van meg.
Ja igen, ha meg a controlból van sok, akkor meg csinálj helyet +1 Shadow Word: Death-nek vagy egy Mind Controlnak.
Ha rush nem is igazán, de van amolyan tempo/midrange pap, Zetalot találta ki, rank1 legend lett vele és én személy szerint nagyon élvezem a vele való játékot.
Ha sok a rush és nem bírsz velük, 1-2 DEathlordot betehetsz ízlés szerint.
ITT VAN
Mennyire életképes egy rush pap? Vagy létezik egyáltalán ilyesmi? 😄
Shep
Hát ez k. nagy 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azért azt ne feledjétek, hogy Trump volt az első, aki freetoplay zoo-val legend lett.
És ennek hála készült el ez az örökzöld sláger:

Tinman
Ugh... hát még így is gondban vagyok, hogy mi legyen az a 30 amit vigyek, mert ez is kell, az is kell, aztán a végén meg vakarom a fejem, hogy na akkor mit szórjak ki :-)

Jó, mondjuk én kezdő vagyok, gondolom aki béta óta benne van az rommá unta már ezeket a lapokat...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.01. 11:10:25

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

a zoo nem fexik neki meg a nagyon aggro deckek, eléggé board control és value mániás és ezt nehéz levetkőznie sztem

BoneDragon
Próbált zoo féle paklit is, csak volt benne 1-2 nagyobb lap. Nem az lenne a lényege akkor, hogy egyből face-ra megy (lehet tévedek)? Ő meg a kis lapokkal is próbált mindent letakarítani az asztalról, aztán nézett nagyokat, hogy nem nagyon volt lénye a végén amivel legyőzhetné... Szerintem az ő játék stílusához nem való a lock.

trumjp próbálgat egy demonokra építő lockot, eddig kevés sikerrel, de érdekes látni

Deathlord, Ooze nagyon jól jönnek, Stempeding Kodo nem árt, ha pappal mész, SW😛 isten lap, nagyjából ennyire emlékszem, ha valaki nemrég csinálta lehe,t hogy tud írni sokkal hasznosabb dolgokat is.
Sziasztok, tudnátok valami tippet adni a hc 4 horseman ellen?
Köszi előre is.

Wot: Totti93

Devv
Jó lap ez a Ragnaros, főleg ha az ellenfél le is másolja... Elfogadnék egyet!
nekem is tetszik a handlockja és a duduja is, a shaman annyira nem
kár hogy se jaraxus se cenarius nincs

Mephike
Ez a deck most nálam a favorit, bár összerakni még esélyem sincs.

Alexander Malsh ‏@Kolento 27 min

There is decklists i was using in Blizzcon qualifiers http://imgur.com/qtOiU1I,W9c2Oyq,JlY3MSe …

közbe azon is agyalok hogy kivenni egy haunted creepert meg egy golemet a 2 power of the wildért

de sztem az lesz hogy nézegetek még pár decket hátha, mondjuk sylvanast is raknék bele ha lenne 😄
esetleg sledge-t

erre látom hogy 1,5 hét alatt már teljesen más a kolento féle dudu 😄
http://www.hearthpwn.com/decks/105027-kolentos-new-druid-from-dreamhack-stockholm
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.30. 16:20:00

DarkHorSe
Alap 2. force of nature (sztem)

Swedish people are albino monkeys

azon agyalok hogy a kolento féle dudu kicsit módosított verziójába inkább leeroy vagy 2. force of nature legyen
szerintetek?

kép a spoilerben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fabio Capello
gondolom hasonlóan a Steam Cyber Cafe accountokhoz vannak hasonló accountok a Blizzardnál is.

Tinman
Na ez nekem magas. Ez kvázi egy netkávézós belépés nem? Idehaza is van rengeteget ilyen hely, de honnan tudja a Blizz szerver, hogy én onnan lépek be? Vagy ezek dedikált helyek?

Wiki-ről:

IGR Login Reward (NNF) - Rewarded for logging in from Internet Game Rooms, public gaming centres found in countries such as Korea

Tinman
"IGR Login Reward (NNF) - 100 GOLD"

Hogy kell ezt megszerezni?

Tinman
Ho-hó!

430 Gold-om lett hirtelen :-)

100 győzelem után járt 300 Gold + 40 a napi questért, meg maradt 90G tegnapról... nincs is olyan messze már a Wing 3 :-D

nah most jön az ázsiai döntő, amúgy érdekes volt tegnap nézni pár meccset és igazából azt mondom hogy eddig az európai tetszett leginkább

legközelebb már tudni fogod 😄

Igen tudom, de mivel szinte más klasszal nem is játszom így ez egy "ésszerű" döntés volt.
Shep
Az mondjuk tényleg nagyon jó lap, kár ,hogy nincs több ilyen csak a kis sárkány, elég durva paklit lehetne belőle összehozni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Erről ez a videó jutott eszembe.

Mephike
Ez az amit sosem szabad meglépni, mármint rengeteg lapot beáldozni egyért.

Hát most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Egy másfél hete szétszedtem az összes nem alap class kártyát, amikkel nem játszok. Magyarul mindet, kivéve a papét. És megcraftoltam ragnarost mert úgy éreztem az eléggé fontos része a paklinak. Erre ma veszek a pakkot. És mi van benne? 😊 Hát persze, hogy egy ragnaros 😊
Zickler
Én valahol megértem a Blizzardot, lehet az elején még kéne a több hely, mert mégpróbálgatod a szárnyaidat, hogy melyik class tetszik meg hasonlók, de később valóban kb. csak 3-4 paklit fogsz használni.

Battletag: Muhee#2716

Tinman
De az a vicc, hogy ott a hely! Tudod lejjebb görgetni, van oldalsó scroll és mégsincs ott a new deck gomb...

Pedig kényelmes lenne, nem kéne print screen-el mentegetnem a buildjeimet. Nem értem mi ütött a Blizzbe, ez semmilyen nem tudom milyen durva előnnyel nem járna.

Nem azt mondom, hogy legyen ott +100 decknek hely, de +5 nem lenne egy nagy valami.

Tinman
Hát gyerekek, ez a Naxxramas Wing 2 ez nem volt egy kemény menet... már ki is pucoltam teljesen.

Loatheb a végső boss az úgy mi volt? Azt szerintem egy vak kecske is letudná nyomni, ha a "kezébe" adnak egy random generátort ^^
Egy szaros Raptorral 20 felett sebeztem neki a spórák miatt... nagyjából 4-5 kör és vége volt, pedig 75HP-s. :-D

Naxxramas Wing 2-1-es boss-t -semmi extra- Priest-el nyomtam le.

Naxxramas Wing 2-2-es boss-t pedig ezzel (itt volt pár sikertelen próbám priest-el, utána nyergeltem át Warlockra).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyik pakban sem volt semmi extrám. Ami volt az mindenképpen jár Naxxramas Wing 1 letudása után vagy egyszerűen nem kaptam meg a csatában.

Most van a nagy gond, hogy marhára jó lenne folytatni a Wing 3-at, de 90 goldom van csak. Simán 1 hét lesz mire összeszedem rá a goldot... sigh :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.29. 21:27:48

Zickler
Hát csak a statok miatt én nem raknám be. A 7/4 borzalmas, belemegy egy 3/2-s + dagger, és annyi neki. A 4/7 sokkal jobb, de akkor már inkább Spectral Knight, az az egy HP mínusz bőven megéri a képességet.

Battletag: Muhee#2716

Shep
Hát persze a fire elementalt nem ütik de 5-ért 4/7 meg 7/4 magában sem olyan rossz azért még ha csak a szimpla statot nézzük is. Egyéb legendaryk híján szerintem elég jó alternatíva lehet sok pakliba, de nyilván nem mindenhova.

Épp ezért való masszív kontrol dekkbe, ami ellen minden removalnak tétje van (bár szerintem még oda se igazán).
Nem olyan nagy fegyvertény az, hogy nem fog removalt tolni egy Cairne-ra vagy egy Sylvanasra, mert Tádéra tartalékol. De ha ott lenne Alex, Ysera, Ragna is a deckben, akkor már igenis sokat számítana.
Ráadásul egy olyan midrange deck, mint a lenti sámán deck általában nem fog eljutni a paklija végéig egy meccsen, pláne nem heal nélkül és ehhez a kombóhoz két lap is kell, szóval nem fogod tudni olyan sűrűn megjátszani.
Nem azt mondtam, hogy rossz, csak - szerintem - nem olyan jó, pláne nem midrange-be. Nyilván nyer vele párat az ember és az a pár nyerés az látványos és sokáig megmarad, de szerintem 2 fire elementallal sokkal több meccs mérlegét lehet magunk felé billenteni.

Tény amúgy, hogy jól kombóztatható reinc-kel és ancestral spirittel, de ezzel máris 3-ra nőtt a kombóhoz szükséges lapok számra, ami midrange deckben túl sok, pláne, hogy nem mulliganozhatsz erre a kombóra, mert baromi lassú.
Shep
Hát szerintem a zombi páros magában is elég jó, ráadásul lehet vele trükközni, meg amit te is írsz, hogy megtart egy removalt, na az nagyon jó mivel készülsz rá.

Most jut eszembe, a fire elemental az nem common? Mert ha megvan, akkor vétek kihagyni bármilyen shaman deckből. Szinte mindig 2 for 1 lesz, piszkosul erős lap.
Feugen + stalagg nem olyan jó, mint amennyire annak tűnik, egyenként rosszak és ha az ellen látja, hogy kitetted az egyiket, akkor úgyis készül és vagy egy silence-t vagy egy hard removalt megtart és semmit nem ért az egész.
Ha burstöt szeretnél, akkor akár egy bloodlust is elférne benne, de akkor a lepert cseréld argent squire-re szerintem. Én és az ancestral spiritekből és a reincarnate-ekből elvennék 2-t (ahogy gondolod) és azok helyett betennék még 1 squire-t és 1 haunted creepert.
Aztán ki kell tesztelni, hogy jó-e egyáltalán ez a koncepció.
Bár a leper meg jól kombózik az undertakerrel, főleg később, szóval az se rossz, ha azt tornázod fel kettőre. De az egg szerintem jobban illene ebbe a deckbe, ha már deathrattle.
Ugyanakkor szerintem laphúzásra nem lesz jó az a cult master, mert tipikusan a totemjeid fognak ott rohadni az asztalon, azokat meg nem tudod beleölni semmibe. Ezt orvosolandó kéne 1 flametongue vagy 1 argus. Jól kombóznánek az eggel is.