40521
  • Shep
    Na melyik nagyágyú legend már és mi az új néppakli?
  • Negritis
    én az egyik shredderen gondolkoztam, hogy lecserélem amúgy
  • Zickler
    SenX Hunter. Annyit változtattam rajta, hogy a Houndmastert, Kezan Mysticre cseréltem, mert rengeteg hunter, és Mirror Entitys mage jött szembe.
  • kabel15
    GG!
    Melyik paklival sikerült? Hunter azt vágom, de most fut pár.
  • Negritis
    nincs mit, de ezeket tényleg érdemes fentartásokkal kezelni mert ezek leginkább fun deckek
    olyan mint a fatigue és mill deckek hogy 1-2 meccsre jó móka de hosszútávú sikert nem fog hozni
    mondjuk mikor meg 1 körös W-t tolsz azért az jó érzés :D

lehet hogy kedden Freeze mage-l kezdem a napot mert megjött hozzá a kedvem :D
  • matecsavo
    Megnéztem őket, lehet kihozok valamit belőle. Köszi.
  • Negritis
    malygos shaman
    miracle (?) rugó
    ezek jó kinduló pontok a malygos deckekhez, DE sok türelem és nyugalom kell hozzájuk míg beletanul az ember
    valamint el kell fogadni, hogy ezzel nem fogod uralni a létrát, fun de nem túl hatékony szvsz
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.28. 23:36:37
  • matecsavo
    Elsőnek nekem is ezek a meches kombók jutottak eszembe, lehet kipróbálom majd. Köszönöm a segítsége és a választ.
  • Negritis
    vannak rá építő deckek, DE nem a legjobb legendary
    ettől függetlenül szerintem ne bontsd mert ha jól használod és megvan a "körítés" akkor nagyon hasznos

a rogue és a shaman van ami épített rá decket tudtommal
    bár lehet érne egy próbát a magenél is :D pár mech hogy legyen stealth aztán malygos és köv körben a frost kombó :D
  • Zickler
    A hivatalos megjelenés napján kezdtem, és az óta folyamatosan, eddig csak arénáztam, csak az elmúlt 2 hónapban feküdtem rá a rankedre.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.02.28. 23:08:34
  • matecsavo
    Malygost érdemes megtartani?
  • Shep
    Hát akkor vége a zoo korszaknak.
  • TBTPumpa
    Gratula! Nagyon szép eredmény!
    A kezdet óta "folyamatosan" játszol a játékkal?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.28. 21:43:46
  • Negritis
    persze inner fire-s miracle priestet csinálok :D
  • Shep
    Priesttel? :)
  • Negritis
    gratu, köv hónapban rámegyek én is :D
  • Zozo0122 #11773
    Well played !
  • Zickler
    Zsőzelem :D
  • Negritis
    streamelj és kapsz egy swattingot :D de mi nem bántunk :D
  • Zickler
    Zoo szerintem eléggé felejtős. Néha néha jön 1-2 szembe, de nagyon gyorsan szétkapom őket a hunterrel vagy warriorral. És valahogy úgy érzem a mechmageknek se okoz túl nagy kihívást.
    Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.02.28. 19:29:15
  • Shep
    Legend eléréséhez az meg a zoo az ideális.
  • Zozo0122 #11768
    Elnézzük, csak sikerüljön Ne add fel, van még időd.
  • Zickler
    Hunter (kérlek ne verjetek meg)
  • Shep
    Mivel próbálod?
  • TBTPumpa
    Nincs PayPal-om. Akkor kimarad ez is... Blizzard nem akarja a pénzemet.
  • Zickler
    Na utoljára neki leselkedek ennek a Legendary ranknak. 3 győzelem kéne még. Küldjétek az energiát, légyszi :D
  • Negritis
    csak a b.neten lehet kieget venni tudtommal
    paypalod nincs? én azzal használom asszem
  • TBTPumpa
    Ok. Tárgytalan. Elvertem a pókot is. Sőt még a 2 challenget is megcsináltam. Mondjuk a Druidás nekem kicsit erős volt, de a Rouge egyszerre sikerült.

Lenne kedvem megvenni az egész kiegészítőt. Viszont ez mindenképp csak a Battlenet shopból lehet behúzni? Nincs valami külsődleges forrás, ahol megvásárolható?
    Mert kártyacsomagokat más oldalakon is "árulnak". A Battlenetnek pedig nem tetszik a K&H kártyám, pedig megvenném, az ára sem tart vissza. Farmolgatni meg nem akarok rá: 700 Gold x 4 (csirke)szárny = 2800 Gold (ebből inkább 28 Paklit vennék, ott már esélyes lenne, hogy Sylvanas is kiesik).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.28. 16:02:14
  • Zozo0122 #11761
    10-en vagyok, szerintem mára ennyi. Ma már nem druidoztam, hanem priest meg dupla doomhammeres shamannal próbálkoztam, de annyira nem sikeresen.
  • Shep
    Meddig jutottál? Én 9-nél erre a hónapra befejeztem. Amit nem tartok annyira rossznak lévén pár meccset leszámítva csak priesttel játszottam.
  • Zozo0122 #11759
    Na priesttel voltam és mégis lenyomott egy control warrior :D Ez a srác aztán tudta, hogy kell játszani azt a paklit! Megizzadtam rendesen, végül fatigueig ment, és nyerhettem volna, de saját hibámból elveszítettem...a tőle lopott Alexával a végjátékban tőle vettem le életet ahelyett, hogy kivártam volna a megfelelő időt és magamat gyógyítom fatiguenál :) Jó csata volt :)
  • Shep
    Na eddig tartott a csoda, megfogott egy Malganisos demon lock.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 13:48:50
  • Shep
    Na betörtem 9-re. Egyszerűen megállíthatatlan vagyok :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    köv meccsen majd jól rám cáfol valami olajos rugó :)
  • TBTPumpa
    Meglett a Rank 20. Azt hittem a Defeat-ek után vissza fog dobni, de nem tette.
    A Naxx-ot kezdtem el. Az első két ellenfél ( Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina) hamar lement, viszont ez az utolsó (Maexxna) ez szívat rendesen. Már negyedszerre megyek neki, de mindig elver.

Mondjuk lehet nem Jaina-val kéne küzdenem.
  • Negritis
    ha 40 pack nem is, de arénához "tartogatom" :D
  • Shep
    Azok sem rosszak. Ha megvan, streamen 40 pakk nyitás? :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 11:38:47
  • Negritis
    gz, nekem shaman/lock és hunter/mage 5w van most eltéve :D
  • Shep
    ÚÚÚÚ Total Dominance! :)
  • Shep
    Na de egy szó, mint száz, engem marhára nem tud izgatni, hogy milyen kutyafüle hátlapja van, vagy gyémánt hőse, esetleg tűz lobog körülötte. Ugyanúgy az rng-n és a játékoson múlik a party bárki ellen is játszol. Jó azt mondjuk aláírom ,hogy egyszerűbb a vereséget azzal magyarázni ,hogy de neki piros hátlapja volt, vagy arany hőse :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 11:00:19
  • Shep
    Az, hogy a játék elején legend lett valaki jól mondod nem sok mindent jelent, ugyanis lazább volt a mezőny, jobban működött a zoo és a korai legendek nagy többsége zooval született (nyilván nem a streamerekről beszélek, meg a prokról). Úgyhogy ez a hátlap téma annyira jó csak ,hogy megrémüljetek az ellenféltől, ahogy az arany hős is. :) Mielőtt valaki beszólna ,hogy lenézem a legendjét, nem így van csak az, hogy valaki egyszer eljutott addig annyit jelent ,hogy volt egy hónap mikor marha sok ideje volt és kijött neki a lépés. A többségnek ha lenne is hozzá kitartása, meg szerencséje és játéktudása nincs elég ideje, mert a legend elérése leginkább az időn múlik na és a szerencsén, hogy mikor már nincs streak pont olyanokat kapj akiket tudsz verni.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 10:57:46