40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na melyik nagyágyú legend már és mi az új néppakli? -
Negritis #11788 én az egyik shredderen gondolkoztam, hogy lecserélem amúgy -
SenX Hunter. Annyit változtattam rajta, hogy a Houndmastert, Kezan Mysticre cseréltem, mert rengeteg hunter, és Mirror Entitys mage jött szembe. -
GG!
Melyik paklival sikerült? Hunter azt vágom, de most fut pár. -
Negritis #11785 nincs mit, de ezeket tényleg érdemes fentartásokkal kezelni mert ezek leginkább fun deckek
olyan mint a fatigue és mill deckek hogy 1-2 meccsre jó móka de hosszútávú sikert nem fog hozni
mondjuk mikor meg 1 körös W-t tolsz azért az jó érzés :D
lehet hogy kedden Freeze mage-l kezdem a napot mert megjött hozzá a kedvem :D -
matecsavo #11784 Megnéztem őket, lehet kihozok valamit belőle. Köszi. -
Negritis #11783 malygos shaman
miracle (?) rugó
ezek jó kinduló pontok a malygos deckekhez, DE sok türelem és nyugalom kell hozzájuk míg beletanul az ember
valamint el kell fogadni, hogy ezzel nem fogod uralni a létrát, fun de nem túl hatékony szvsz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.28. 23:36:37 -
matecsavo #11782 Elsőnek nekem is ezek a meches kombók jutottak eszembe, lehet kipróbálom majd. Köszönöm a segítsége és a választ. -
Negritis #11781 vannak rá építő deckek, DE nem a legjobb legendary
ettől függetlenül szerintem ne bontsd mert ha jól használod és megvan a "körítés" akkor nagyon hasznos
a rogue és a shaman van ami épített rá decket tudtommal
bár lehet érne egy próbát a magenél is :D pár mech hogy legyen stealth aztán malygos és köv körben a frost kombó :D -
A hivatalos megjelenés napján kezdtem, és az óta folyamatosan, eddig csak arénáztam, csak az elmúlt 2 hónapban feküdtem rá a rankedre.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.02.28. 23:08:34 -
matecsavo #11779 Malygost érdemes megtartani? -
Hát akkor vége a zoo korszaknak. -
Gratula! Nagyon szép eredmény!
A kezdet óta "folyamatosan" játszol a játékkal?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.28. 21:43:46 -
Negritis #11776 persze inner fire-s miracle priestet csinálok :D -
Priesttel? :) -
Negritis #11774 gratu, köv hónapban rámegyek én is :D -
Zozo0122 #11773 Well played !
-
Zsőzelem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #11771 streamelj és kapsz egy swattingot :D de mi nem bántunk :D -
Zoo szerintem eléggé felejtős. Néha néha jön 1-2 szembe, de nagyon gyorsan szétkapom őket a hunterrel vagy warriorral. És valahogy úgy érzem a mechmageknek se okoz túl nagy kihívást.
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.02.28. 19:29:15 -
Legend eléréséhez az meg a zoo az ideális. -
Zozo0122 #11768 Elnézzük, csak sikerüljön
Ne add fel, van még időd.
-
Hunter (kérlek ne verjetek meg) -
Mivel próbálod? -
Nincs PayPal-om. Akkor kimarad ez is... Blizzard nem akarja a pénzemet.
-
Na utoljára neki leselkedek ennek a Legendary ranknak. 3 győzelem kéne még. Küldjétek az energiát, légyszi :D -
Negritis #11763 csak a b.neten lehet kieget venni tudtommal
paypalod nincs? én azzal használom asszem -
Ok. Tárgytalan. Elvertem a pókot is. Sőt még a 2 challenget is megcsináltam. Mondjuk a Druidás nekem kicsit erős volt, de a Rouge egyszerre sikerült.
Lenne kedvem megvenni az egész kiegészítőt. Viszont ez mindenképp csak a Battlenet shopból lehet behúzni? Nincs valami külsődleges forrás, ahol megvásárolható?
Mert kártyacsomagokat más oldalakon is "árulnak". A Battlenetnek pedig nem tetszik a K&H kártyám, pedig megvenném, az ára sem tart vissza. Farmolgatni meg nem akarok rá: 700 Gold x 4 (csirke)szárny = 2800 Gold (ebből inkább 28 Paklit vennék, ott már esélyes lenne, hogy Sylvanas is kiesik).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.28. 16:02:14 -
Zozo0122 #11761 10-en vagyok, szerintem mára ennyi. Ma már nem druidoztam, hanem priest meg dupla doomhammeres shamannal próbálkoztam, de annyira nem sikeresen. -
Meddig jutottál? Én 9-nél erre a hónapra befejeztem. Amit nem tartok annyira rossznak lévén pár meccset leszámítva csak priesttel játszottam. -
Zozo0122 #11759 Na priesttel voltam és mégis lenyomott egy control warrior :D Ez a srác aztán tudta, hogy kell játszani azt a paklit! Megizzadtam rendesen, végül fatigueig ment, és nyerhettem volna, de saját hibámból elveszítettem...a tőle lopott Alexával a végjátékban tőle vettem le életet ahelyett, hogy kivártam volna a megfelelő időt és magamat gyógyítom fatiguenál :) Jó csata volt :) -
Na eddig tartott a csoda, megfogott egy Malganisos demon lock.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 13:48:50 -
Na betörtem 9-re. Egyszerűen megállíthatatlan vagyok :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!köv meccsen majd jól rám cáfol valami olajos rugó :) -
Meglett a Rank 20. Azt hittem a Defeat-ek után vissza fog dobni, de nem tette. 
A Naxx-ot kezdtem el. Az első két ellenfél ( Anub'Rekhan, Grand Widow Faerlina) hamar lement, viszont ez az utolsó (Maexxna) ez szívat rendesen. Már negyedszerre megyek neki, de mindig elver.
Mondjuk lehet nem Jaina-val kéne küzdenem. -
Negritis #11755 ha 40 pack nem is, de arénához "tartogatom" :D -
Azok sem rosszak. Ha megvan, streamen 40 pakk nyitás? :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 11:38:47 -
Negritis #11753 gz, nekem shaman/lock és hunter/mage 5w van most eltéve :D -
ÚÚÚÚ Total Dominance! :) -
Na de egy szó, mint száz, engem marhára nem tud izgatni, hogy milyen kutyafüle hátlapja van, vagy gyémánt hőse, esetleg tűz lobog körülötte. Ugyanúgy az rng-n és a játékoson múlik a party bárki ellen is játszol. Jó azt mondjuk aláírom ,hogy egyszerűbb a vereséget azzal magyarázni ,hogy de neki piros hátlapja volt, vagy arany hőse :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 11:00:19 -
Az, hogy a játék elején legend lett valaki jól mondod nem sok mindent jelent, ugyanis lazább volt a mezőny, jobban működött a zoo és a korai legendek nagy többsége zooval született (nyilván nem a streamerekről beszélek, meg a prokról). Úgyhogy ez a hátlap téma annyira jó csak ,hogy megrémüljetek az ellenféltől, ahogy az arany hős is. :) Mielőtt valaki beszólna ,hogy lenézem a legendjét, nem így van csak az, hogy valaki egyszer eljutott addig annyit jelent ,hogy volt egy hónap mikor marha sok ideje volt és kijött neki a lépés. A többségnek ha lenne is hozzá kitartása, meg szerencséje és játéktudása nincs elég ideje, mert a legend elérése leginkább az időn múlik na és a szerencsén, hogy mikor már nincs streak pont olyanokat kapj akiket tudsz verni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 10:57:46