Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekes, hogy single playerben még a legrosszabb kártya is jól jöhet. 😊
Tinman
Yessss, Maexxna is megdöglött, full alap pakkal! Végre van 1 db. Legendary kártyám :-)

Ezt ötlöttem ki... sajnos nem 100%-os az esély a győzelemre, de 4.-re sikerült vele! A Truesilver Champion + a Charge-os minionjaim voltak a kulcsfigurák, a nagyobb mana igényű lapokat nem is dobta :-(

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.28. 17:33:18

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A fene :-(

Viszont vagy 30 vesztes küzdelem után kidolgoztam egy olyan paklit, melyben SEMMI extra nincs és le lehet vele zúzni Naxxramas Wing 1-2-es boss-t (Grand Widow Faerlina). Nekem ezzel végre elsőre sikerült!

Tudom itt mindenki már pro, de hátha egy hozzám hasonló kezdő hasznát veszi és nem fog vele napokat szopni, mint én :-) A Magma Rager és a Silvermoon Guardian volt a 2 legjobb választás amit betehettem, mert előbbit a legkritikusabb helyzetben kaptam meg és onnan már csak 1x kellett megsebeznem, míg a Silvermoon egész sokáig kitartott, sokáig tudtam vele sebezni. Soulfire és Mortal Coilt nem is kaptam, charge-os minionokat viszont igen, az is sokat lendített az ügyön :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.28. 16:36:44

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Rankeden nem számít csak ,hogy közel azonos rangotok van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Más stratégiát tolok... ranked-et nyomom éppen és most vertem le egy ürgét ezen a "murlocos" szinten, akinek egy legendary és egy dream cardja volt, a Naxxramas kártyákról nem is beszélve. Betonkemény harc volt.

És ez megint a játék hibája... hogy a francba rak össze engem ilyenekkel? Mi baja ennek? Nekem még rare se nagyon van, nem hogy ilyenek :-(

craftolj 2 inner fire-t és próbálj trollkodni a +2hp*2x és a hp duplázóst 2x rárakni egy nagyobb HP-s lényre
nem megbízható taktikat de előbb utóbb lesz olyan kezed hogy W

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Igen... Shaman, Priest, Pala kasztokkal nagyon jól megy (többivel nem igazán), de magam sem értem miért, de priest-el a leginkább.

gondolom priestel vagy, legalább a legendary ellopása alapján 😄
vannak szép guide-k hogyan lehet BASIC lapokkal heroicon is leverni a naxokat , ha nagyon óhajtod nézd meg azokat

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Szia!

Köszi a választ! Egyelőre saját stratégia szerint megyek, az utóbbi pár nap fényesen sikerült. Vannak kasztok melyekkel nagyon béna vagyok, de van egy olyan amivel, gyak. nincs vesztett meccsen ^^

Igen, közben experten is lenyomtam a hősöket, most 580 goldom van... legszívesebben vennék rajta 5 paklit, de ha belegondolok milyen nehezen lett meg inkább még kotlok rajta és gyarapítom. Végül is 1-2 nap és megnyithatom a Naxxramas Wing 2-öt is akkor... nagyobb gond, hogy a Wing 1-2-es ellenfél mindig rommá aláz.

Tinman
Az de vicces, amikor ledobja a Legendary kártyáját én meg szépen magamévá teszem és rommá verem... VÉGRE! Gonosz kacajom 2x megkerülte a Földet <#hehe>

draft videó trumptól

Mephike
Szia!
Szerintem az arénázást csak akkor kezd el, ha már túl vagy pár óra videómegtekintésen, ahol nem csak azt látod, hogy kiveszi a tag a lapot, hanem azt is elmondja, hogy miért azt veszi ki. Előtte tényleg a napi küldiket kell tolni. Nem tudom, hogy tudsz-e/akarsz-e pénzt költeni a játékra, ha így döntesz, akkor azt szerintem ne boosterbe fektesd, hanem a Naxx-ba.
Egy biztos, türelmesnek kell lenni. A rankedre mindenképpen elsőnek valami olcsó deck összeállítását ajánlom. (Experten leverted már a herokat? 100 pénz az is ha jól emlékszem.)

"You and your mage deck..." nem tudom, más is nézte-e Thefishou meccseit... 😄

DarkHorSe
TheZsolt 😄 Micsoda nevek

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tinman
<#worship>

Játssz sok ranked meccset, hogy legalább 100 gold jöjjön a winekből naponta, csináld meg a daily questeket (abból is főleg a 60 goldosokra menj rá, mindig hagyj a napi questrerollra egy 40 goldosat). Ha már nagyjából az összes rare lapot ismered, megtanulod a boardcontrol és a lapelőny szabályokat, néztél pár órányi minőségi streamet, akkor irány az aréna. Ott 50-100 meccsből megtanulsz játszani és összeszedsz egy rakás lapot. Egy közepes költségű paklival (pl. hunter) pedig el tudsz jutni legendary környékére.
Alternatív megoldásként ráköltöd pár buli árát lapvásárlásra, keresel egy legendary guide-ot, és addig vered a fejed a falba ranked meccseken, amíg meg nem tanulod használni a guide-ban szereplő paklit. Ezzel sokkal kevésbé lesz univerzális a játéktudásod, viszont levesebb idő alatt több kamu sikerélményre tehetsz szert (ami ugye az élet értelme a többség számára).

Tinman
Köszi, próbálkozom tovább akkor a Wing 1-2-vel, bár lassan feladom és nézek rá tippet. :-/

Tinman
- Naxxramas Wing1-1-re nem kevés időm ment el mire végre LVL10-es Shamannal első próbára lenyomtam. Többivel nem sikerült ezen a szinten.
- Naxxramas Wing1-2-vel sokat próbálkozok, nem nagyon megy.
- Rengeteget játszok Solo-ba.
- Több goldom volt, de vettem rajta paklikat.
- A legtöbbel kaszttal már LVL10 felett vagyok, de van még pár aki csak 10-es.

Amúgy ismered ezt a játékot, tehát tudod egyáltalán mi ITT a téma? Mert, hogy nem a másik baszogatása az biztos.

BoneDragon
Lvl10-ig vannak felhúzva a kasztok, de nyomod napi 5-6 órába és nagyon nehezen összeszedett 400 goldod van. WTF? Össze vissza beszélsz ember... az előző amit írtam meg nem tanács volt. <#idiota>

Shep
Mondom, először Nax, aztán menjél arénázni, hogy elkerüld a népharagot, mert az aréna az a HS Karmopyrinje 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.27. 09:48:34

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
...vagy csak spórolós vagyok.

Gondolom onnan, hogy eddig 4 paklit nyitottál.
Ha úgy érzed, hogy már megvan a megfelelő skilled, csak a lapok hiányoznak, akkor mindenképp arénázz inkább szerintem.
Tinman
Thx :-)

Tinman
Köszi a hasznos tanácsot, nem kellett csalódnom <#eljen>

Azt egyébként honnan tudod, hogy nem sokat játszottam vele? Napi 5-6 óra (hétvégén inkább 8) 1.5 hét* alatt az semmi?

*Szerk.: Szombat van, 2 hét.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.27. 09:30:27

BoneDragon
Szóval mint kiderült nem sokat játszottál vele, ráadásul kártyád sincs. Akkor miért is vársz állandó sikert?

DarkHorSe
Naxxot porgesd ki, kellenek onnan a kartyak.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Tinman
Annyira azért nem vagyok béna, de sokat szopok azzal, hogy szépen haladunk előre 1-1 csatában, majd bang kivág nekem olyan kártyát, hogy a sarokba húzok sírni, mert nekem még nincs olyan a paklimban. Rare, epic, legendary kártyám egyáltalán nincsen (eddig 4x nyitottam pakkot), így az is néha csatát dönt, hogy kivág az asztalra egy epic-et, amikor legendary is befigyel, akkor nyomhatok is megadásra nyugodtan :-/
Külön öröm, amikor Naxxramas kártyákat is kapok a nyakamba.

Az ingyen arénás kört sajnos túl korán lenyomtam, mindössze 1 győzelmet sikerült aratnom, igaz az is kellemes ajándékot adott.

Az összes kari LVL10-ig el fel van már húzva. A Naxxramas Wing1 1. ellenfelét lenyomtam már, de a 2.-ra még esélyem sincs a körönkénti missle támadás miatt.

Merre érdemes most fejlődni szerintetek?

A 400 Goldot még nem költöttem el... nem merem, jó nehéz volt összeszedni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.27. 07:48:34

Ez a Mryagut eddig a legnagyobb meglepetés. A deckjeiben is van egyediség, a játékstílusában meg pláne. De úgy néz ki, ez kifizetődik, hisz ott van a top8ban. 😊
Shep
Igen, meg indíthatna egy botot is.

Zickler
Azért a 3-4 győzelem nem olyan nagy szám, már bocs. Egy online guide-l ami segít neki kiválasztani a lapokat, simán összejöhet neki.

Battletag: Muhee#2716

Shep
Kezdő játékos, nyilván nyerni fog 1,5 hét játékkal a háta mögött 3-4 meccset átlagban.

qetuol
aréna jobban megéri, ha nyersz legalább 3-4-et

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Naxxban mostanra már alapnak számító lapok is vannak, szerintem mindenképp arra hajts, majd ráérsz utána arénázni, persze ha nem érdekel a pakli összerakás akkor nyomjad az arénát és kész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.26. 16:09:08

Tinman
Köszi a tippeket!

Igazából az nem 5 lap lenne, hanem 20 lap.

nemtom más nézi-e a Kaor - Max meccset, de vannak ám misplayek 😄

én arénáznék a helyedben guide-k alapján, de a nax sem rossz ötlet
simán venni 5 lapot sztem nem éri meg

Shep
Spóroljál.

Tinman
Nagyjából még csak 1.5 hete játszogatok, ezért lenne egy kérdésem.

Összenyertem 400 goldot, nyissak 4 paklit? Vagy spóroljak a Naxxramas Wing 2-re? (Wing 1-et ugye nyitottam free.)

azért az milyen toughsteel hogy pyro+equa ?! 😄

azért az milyen toughsteel hogy pyro+equa ?! 😄

qetuol
ennél már csak a priestes 2. körös 8/8-as Shield Bearer a jobb 😛

BoneDragon
Én már hoztam le Sludge-t is. Enemy nézhetett, hogy wtf. 😄

Annyira jó a Druid-tól az 1. körös Yeti.. IMÁDOM 😊
shaman vs miracle 😄 érdekes meccs

érdekes volt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.09.24. 19:33:39

Elég egyszerű a történet, az, hogy amelyik elsőnek meghalt azon épp mi van tökmindegy, mert ez egy DEATHRATTLE képesség.
Vagyis amikor valamelyik meghal UTÁNA a játék megvizsgálja, hogy a másik fajta halt-e már meg. Ha igen, akkor jön a 11/11.

Ez magyarázat a void terroros jelnségre is, hisz a void terror egyszerre megöli mindkettőt, MAJD jönnek a deathrattle-k, idézési sorrendben, de ez teljesen mindegy, hisz mindkettő meghalt, ezért mindkettő deathrattle azt látja, hogy a másik már meghalt, tehát jöhet a 11/11.

A lényeg, hogy a DEATHRATTLE nem a halál pillanatában, hanem a halál UTÁN történik. Tehát ha egy lény DEATHRATTLE-jeben szerepet játszhat egy olyan lény, ami abban a pillanatban halt meg, mint ő, akkor az a lény már halottnak fog számítani, függetlenül a kijátszási sorrendtől.
Epherandes
Sámán videó: sámán
Warlock videó: warlock
qetuol
hmm.. ha videó is van, akkor visszavonom 😛

Epherandes
Az már csak hab a tortán, de azért hoztam ezeket a példákat, mert ő azt állította, hogy egyszerre nem tudnak meghalni. (meg nem jutott eszembe <#idiota>)
és akkor még a baron+ancestral spirit + reincarnate dolgokról nem is beszéltünk 😄