40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Itt rohadtam 19-en. Egyszerűen mindegy mit próbálok mindig a counterjét kapom. Na ennyit a legendről. Ja, nem is mindjárt 20-on vagyok. Mondjuk olyat se láttam még ,hogy valaki 2 lightbombot futtatot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.01. 22:36:44 -
1Darton1 #11828 A szokásos mechmage/zoo/facehunter. -
Milyen paklival lehet 18-ról most jól haladni? -
csoszi87 #11826 13 alatt hunta a menő.
Meg az arany profil + legend card back.
Feszélyezve is érzem magam.
Annyi hunter volt, hogy cseréltem drudidára. -
Ma warriorral mentem, de eszméletlen idegesítő volt. Ha volt fegyverem nyertem, ha nem volt, akkor jött az mech áradat. Érdeklődve várom, hogy lesz-e nerf vagy sem. Ha nem lesz, akkor milyen lapokkal próbálnak majd meggyőzni, hogy controllt játsszak. -
17ről 13-ra elég színes. voltak palák,rogueok, druidok, hunterek, mechmagek, 1 demonlock
áétaéában arc és aggro. egy megfelelő antiaggroval nem lehetetlen a dolog. mid hunterrel és amolyan tempobreaker sámánnal toltam ma. -
csoszi87 #11823 Akkor jó...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
De, rohadt zavaró már a szenszej maga is pláne ha fent marad 1-2 körig de kb. 2x találkoztam vele úgyhogy annyira mégsem. :) -
ha segít az emberek jobban utálják a mechmaget mint a huntereket manapság :D
-
Nirz #11820 mechmaget hnagzik még jól a huntert utálom:D -
mire azt kijátsza, halott kb
-
ha szereted a rákot akkor a mechmage-et jobban fogod élvezni. v a facehuntert -
csoszi87 #11817 Sírtok a Mechwarper miatt, de az Arcane Nulifier + Iron Sensei nem zavaró?
Ha sikerül kijátszani, akkor ellenfél instant feladja.
-
Nirz #11816 gondolkozok visszatérésen de azt mondják zoot szarrá nerfelték szóval lehet így passzolom:D -
Hiányzik 1 prep, meg még valami ami most nem jut eszembe :) -
Handlocckal ezzel a metában, kb. 8 kör alatt vége a meccsnek, mert addigra vagy kiraksz egy olyan tauntot amin nem tudnak keresztül menni, és nyersz, vagy nem tudod kirakni és vesztesz. A Handlock meglepően gyors pakli. -
Negritis #11813 a fele gyors mert turn 5-6ra kint a giant és megoldja gyorsan :D
vagy megesz az aggro :D
a control wari/priest azért jóval tovább húzza
vagy csinálj egy olaj rugót :D -
Azok is roppant rövid meccsek :D -
Negritis #11811 rakd össze a handlockot, azzal is meglehet csinálni :D -
+10000 -
Boomot nem akarják még nerfelni? Marhára unalmas már, hogy minden pakliban ott rohad a hülye goblin majom. Rájöttem ,hogy sosem leszek legend, egyszerűen nem élvezetesek számomra ezek az aggro vackok. Pedig most is mondom, na akkor hunterrel gyorsan megyek, hát persze. 2-3 meccs után már olyan unalmas az egész, hogy szavak nincsenek rá. Mechmage ugyanez. Controllal meg embertelen idő eljutni legendre. Zetalot a nagy priestes de még ős sem priesttel jut el addig hanem az éppen aktuális legerősebb deckekkel.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.01. 14:02:35 -
Na a Róg bekerült a sámán mellé az instant concede halmazba. -
Ha shaman questem van szoktam én is tolni, elég durva dolgokra képes olyan kasztok ellen, melyek fegyverrel nem rendelkeznek, de nagy gyengéje, hogy hamar elfogy a lapja, azt a pár szemetet leszeded/túléled utána nyertél. Ha nem tudsz legalább valamit leszedni belőlük 2 kör alatt, mehet is a concede.
Jah és Annoy nagy gyengéjük... ez a kis rohadék, mondjuk kb. mindenhová jó.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.01. 13:35:36 -
A rohadék sámán úgy indít zapo meg flame totem meg biter, egyből csak 14 hp-m maradt. Köszi Blizzard! Elmehettek a csába! -
Negritis #11805 igen én is túl jónak érzem a shreddert ahhoz, hogy kiszedjem ezért nem változtattam rajta
nameg több volt a mechmage mint ami használ secretet és mirror se volt sok -
Fletley9 #11804 Játszottam egy Warri vs Warri mecset. Nagyon kiélezett volt végig. csak egymás armoját tudtuk meg-meg kapargatni és a bordért is folyamatos volt a harc.. 10-10 kártya volt még mindkettőnk paklijába, nekem a bordon egy Ysera meg Ragna. Neki Szilvanás. Kijátszottam egy abusivot ragna meglőtte Szilvát az elvitte a sergantot. Kaptam egy Grettingset. Kövtkező körbe meg ütöttem rajta 19-et Ysérevál (két darab +5/+5 meg valameylk warri buff). Nyertem.
Következő meccs megint vele rak össze. azonnal concedelt.
. Pedig utóbbi idők legizgalmasabb játéka volt ahol erősen kellett agyalni is.
-
Ne. A Shreddernek köszönhető hogy kiegyensúlyozottabb a pakli, mármint mana szempomtjából. Az egyedüli másik 4-s drop, az ugye a Houndmaster, de atz kb. 60 meccsből egyszer tudod 4-ik körben kirakni, mivel ebben a pakliban nincs sok early game Beast. -
Negritis #11802 hááát ez vicces kör volt :D
5 meccs 2 győzelem egy zoo és egy control priest ellen :D
huntit is majdnem vertem de ott elnéztem valamit a végén pedig a mechmage tökéleteset húzott, de a küldi megvan :D
a deck itt van, de nem ajánlom senkinek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #11801 40 spelles küldihez összeraktam egy lófos rugót :D
casualen gyorsan le akarom tudni, de ugye vereség lesz nagyrészt :D
egy zoot csúnyán bevertem prep nélkül is :D de az tuti hogy nem fogom hosszútávon használni :D
mondjuk ha értelmesebben építeném fel lehet működne :D -
sztem a kövi kiegben lesz olyan képesség v. battlecry, hogy unfreeze vagy immunis a freezre -
"...a great way to show off your Hearthstone accomplishments." - Blizzard
Igen rank 20-ig lemenni, majd 1 hónapig be sem lépni, az aztán az accomplishments :-D -
Ez az új hátlap is ezzel a villódzással elég béna lett szerintem. Anélkül teljesen jól mutatna. -
Ahogy a hírek is szóltak, ezután ragnaros hátlap jön. Első ránézésre elég böszmén néz ki... A szokásos oldalakon meg lehet nézni. Pumpa megelőzött. :)
Utoljára szerkesztette: Devv, 2015.03.01. 10:44:09 -
Márciusi hátlap:
A teljes hír: Hearthstone March 2015 Ranked Play Season – Raging Ragnaros!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.01. 10:45:39 -
ha túl sokat nem játszol, még a lapjaidat is elveszted.
dehogy is sehonnan nem kapsz visszasorolást, max ha legend rankon lennél. az meg messze van -
Amúgy Rank 22-re dobott vissza. Inaktivitás miatt vissza fog sorolni a játék (mármint, hogy egy ideig nem megyek Ranked-et)?
Mert csak a hónap végén akarok Rankedezni a hátlap miatt és az még odébb van.
Mennyi nap után számít "inaktívnak" egy játékos?
Most elsősorban a Naxx kiegészítőt akarom valahogy beszerezni és végigjátszani. Nagyon szuper kártyák vannak benne, emellett nagy fun az a kiegészítő. Kapásból kiadnék rá 18 eurót, de a Blizzard nem akarja.
Goldot farmolni meg nem akarok rá, azokból kártyákat akarok venni.
És még free Arénám is van!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.01. 10:35:05 -
Látom már mindenki az új hátlappal nyomja!
Én a Warlords-osat még nem cseréltem le, időközben megtetszett.
Azt a Questet kaptam, hogy nyerjek 5 meccset a Hunterrel. Nem hittem volna, hogy kapásból sikerül mind az 5 meccs elsőre. Az utolsó annyira "egyszerű" volt, hogy gondoltam megyek még egy kört. Ne adják már ilyen könnyen a győzelmet!
Ellenfélnek ugyanazt a srácot kaptam, akit az előző meccsemnél, a betöltés után a srác egyből fel is adta. Mondom ok, de azért megyek még egyet, mert küzdeni akarok, ne legyen már ilyen egyszerű dolgom. Betölti és ismét ugyanaz az a srác volt az ellenfelem. Azonnal feladta (szerintem kiéghetett, mert én is kiégtem).
Nem hittem volna, hogy itt többször is beadja ugyanazt az ellenfelet. Matchmaking OP
Zsinórban 7 win, mára ennyi elég lesz.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.01. 10:30:05 -
De ez milyen hulladék dolog már. Ezen kellene változtatni. Lehetne pl. egy ranked a gyorsulóknak egy meg a nyugodtaknak :) -
rák és mégtöbb rák. mindenki rushol a legendért, hogy aztán játszhasson nyugodtan a ctrl paklikkal -
Hát úgy látom szar se változott, mágusok tömkelege továbbra is. A végén még kénytelen leszek én is hunterrel vagy mage-el rankedezni.