40521
  • csoszi87
    Most ismét ott járok, hogy én is rohadtul unom, hogy feljövök és minden 2. hozzászólásnál a te neved van (amikor néztem 19 volt 1 lapon).
    Ami még nem lenne baj ha valami HASZNOS infó is lenne a sorok között elrejtve, vagy legalább vicces lenne.
    Nincs véletlen valami FB csoport ahol ezeket kiélhetnéd?
    Te is beszélgethetnél a sorstársaiddal és a fórum is talán az lenne amire kitalálták...
  • karmacoma
    Jó kis pakli, csak a faceless tök fölösleges. Olaj célpontot rakj bele. Shade a legjobb, de háhá is mehet. Farseer sztem ok benne. Nekem mindig kulcslap volt rugóban.
  • Shep
    Priesttel csak nagyon nagy mákkal lehet verni, egyébként 20% esélyed van kb.
  • Devv
    Visszanézem, hogy Kolentot hogyan verték el a kinguin for charity-n, hogy legyen valami fogalmam miként kell megverni az olajost. Mert az előbb 2x is kikaptam tőle. Igaz priesttel voltam.
  • Shep
    Egyébként meg nem segély, mert nem kértem megoldást, egyszerűen csak leírom ami történt. :)
  • Shep
    Persze, mindenkinek igaza van.
  • Negritis
    azért abban igaza van, hogy attól hogy HS nem kéne átmenni lelkisegély szolgálatba
  • Shep
    Van tiltólista be lehet kapcsolni! Abbahagyni meg nem fogom mert jól esik, és mivel ez egy HS-ről szóló topic ...
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 12:05:34
  • Devv
    Priestel egész jól fogom a mechmage-eket.
  • Zozo0122 #11860
    Áhh, már nem. Visszavettem a játékidőből :D Most szerintem olyan napi 1 óra ha összejön.
  • greyfox
    Talán nem teljesen értelmetlen, reméltem észreveszed magad.
    Már elnézést, hogy szívesebben olvasok értelmes tanácsokat, mint a folyamatos rinyálást.
    Ha annyira ki adarod magadból adni, Írd le egy txt-be a desktopodon, mert szerintem senkit nem érdekel :)
  • Devv
    Amúgy szerintem is min. 10 meccs kell, hogy átlásd melyik lapnak kell mennie, mi kéne helyette. A Faceless lassan nálam is kikopik, pedig szeretem, mert jó lap, de valahogy mégis...
  • Negritis
    igen, de Zozo tolja annyit majdnem mint a streamelek és a fórum alapján elég kapkodónak tűnt ezért javasoltam, hogy hagyja "ülepedni" a módosításokat
  • Zozo0122 #11856
    Pár meccsenként cserélgetem, próbálom úgy belőni, hogy jól működjön a leggyakoribb paklik ellen.
  • Devv
    "menj 10-15 meccset" -> én napi kb. ötöt megyek, lehet azért tartok itt
  • Negritis
    ne állandóan cserélgess, használd a HS trackert és menj 10-15 meccset
    nézd meg hogy mi ellen volt jó és mi ellen nem és úgy próbáld alakítgatni

ha eddig se 2 meccsenként cseréltél akkor bocs :D
  • Shep
    Fuss neki még egyszer! Arra fűzött egy szarkazmust, hogy elég sokat sírunk itt azért mert kikapunk(nyilván leginkább rám célzott), vagy valamiből túl sok van stb. ellenben üdítő volt számára Negritis tanácsát olvasni. Összefoglalva: értelmetlen trollkodás.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 10:34:29
  • Zozo0122 #11852
    Állandóan cserélgetek, most van benn 2 barber és 2 shieldmasta is. BGH épp nincsen.
  • Zozo0122 #11851
    What? Negritis itt nem nagyon mondott ilyet :D
  • Shep
    Azt viszont már kevésbé, hogy te érdemben nem nagyon tudsz hozzászólni a dologhoz csak heti 1-2 alkalommal benyögsz ide valami random trollkodást.
  • greyfox
    Néha jó látni, hogy egy egy értelmes hozzászólásod megtöri az "éppen mi vert el és minden imba kivéve amivel épp én játszom esküszömabbahagyomhanemnyitoklegendet" lavinát :D
  • Negritis
    ahogy mások is mondták sztem far seer nem kell bele
    inkább tényleg az auto barber
    faceless helyett pedig jobban járnál egy másik healbottal
    gondolom Boomod nincs, ha lenne esetleg akkor az egyik sprintet sztem cserélhetnéd rá
    valamint BGH is biztos jó, de inkább a nagyfegyó + bladefurry amivel takarítasz az ellen ragna-boom se tud mit csinálni ha tolsz 10 aoe sebzést
    én a helyére raknék egy geomancert
  • Negritis
    Xixo közben legend lett egy zoo szerű lockal (de volt benne jara)
    ő az első sztem mert No1-et írt neki
  • Tinman #11846
    Pedig a rugó nagyon fun... egy ideje örülök neki ha olyan questem van, mert ha veszítesz is jó meccset szokott adni :-)
  • dave9004
    hát hajrá holnap :D kis alvás után délután én is megyek tovább sámánnal (nagyon elvertem még este otthon 2 mechmaget és ez felpaprikázott :D) kifogytak a lapból és kénytelenek voltak 25hp-val feladni :d
  • Zozo0122 #11844
    Mert van még egy warom, kettőt meg úgyse futtatnék a druidban :D
  • Zozo0122 #11843
    Gondolkodtam a kalózon meg a barberen is, de egyelőre ezek maradtak, úgyis sok minden lesz cserélgetve. Rendesen ki akarom tapasztalni a rugót, mert eddig kevesebbet toltam ezzel, mint hunterral, ami nagy szó :D Asszem még a hunterem is 28-as, ez meg még 27...nem mintha nem tetszett volna eddig, de 2 prep nélkül a rugó SEMMIT nem ér, semmilyen felállásban sem :D
  • dave9004
    most ezt nézem melóban innen puskázom a pakliötleteket :D
  • dave9004
    wow pont egy wart törsz be tinkmaster meg mukla helyett? :D
  • dave9004
    1 HAHA kalózt nem próbálsz? faceless sztem felejtős meg a bgh (boomon kívül nem sok bgh target lesz) v farseerek helyén 2 autobarber.
    legalábbis a sláger olaj ilyeneket futtat. esetleg még egy assassin blade
  • Zozo0122 #11839
    Amúgy megfogadtam a tanácsod, elkezdtem törni a szarságokat...abból lettek a prepek, meg még egy SI agent, mert csak egy volt, szóval 900 dustot tosztam el erre a deckre, remélem nem bánom meg. Mondjuk az ilyen anima golem, meg far sight meg hasonlókat nem sajnálok, de betörtem a golden Ancient of Wart is, ami pedig kegyetlen jól nézett ki...:D Mind1, van még egy sima belőle.
  • Zozo0122 #11838
    Persze, itt van. Eddig beválik, tényleg jó gondolkodós, ami rohadtul bejön. Valószínűleg metától függően lesz váltogatva benne 1-2 lap, gondolkodtam pl. belcheren, de arra jutottam, hogy ha az ellenfél tesz ki jó kis tauntot vagy erősebb legendet akkor majd facelessel copyzom mielőtt likvidálom :D BGH is fura lehet, mondom biztos ami biztos, inkább nem sapelek egy Boomot vagy Ragnát...Majd meglátjuk, holnap nekiállok a rankednek.

• dave9004
    bedobod ide?
  • Zozo0122 #11836
    Már meg is csináltam a 2 prepet. Épp ez a lényeg, hogy sokat kell agyalni hozzá, ezért is tetszik, egyben jó counter a rákoknak is :) Szóval ja, rohadtul bejön a pakli, bár végeztem rajta néhány apró módosítást.
  • dave9004
    amúgy ahhoz eszméletlen sokat kell agyalni, emiatt sokat is gyakorolni. vmelyik nap már abba akartad hagyni, most meg hirtelen rugozni akarsz? :D
  • dave9004
    esetleg kevesebb váltogatással. próbálj vmi antimechmaget. nekem a sámán jól bejön ellenük. ha sok a hunter akkor a senx féle hunta kezan mysticcel(egész sokszor loptam secretet vele, fatigue magetől a lopott iceblock isteni volt :D)
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.02. 00:18:25
  • Shep
    Tökéletesen nem tudod helyettesíteni, mert a +seb is jó a laphúzásról nem is beszélve de leginkább a 2/2-es kobolddal lehet.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 00:01:56
  • 1Darton1
    Kobold Geomancerrel szokás, de mivel a pakli nagyon fontos eleme a laphúzás, ezért az sem az igazi.
  • Zozo0122 #11831
    Elgondolkoztam azon, hogy gyártok 2 prepet és nyomok egy oil roguet, eléggé bejön a deck, bár valószínűleg változtatnék rajta érzésre. Kérdés: mi a jó franccal lehetne helyettesíteni Thalnost? Mennyire fontos ő ?
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.03.01. 23:55:18
  • Shep
    Hát ez a forma gyerekek. Mondom, ok akkor handlock. Szerintem kitaláljátok mit kaptam ellenfélnek.