Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már nem megy mert a charge-t átalakították,de elég op volt anno

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Igen, mert nem tudsz 20 alá esni.
Egyszer csináltak egy warrior charges giants paklit. Szépen felhúz egy rakás lapot, lemegy az élete 10 alá, aztán kicsapja a charget adó warrior miniont meg a gianteket kb. ingyen. Aztán lehet pillázni.

Ja és ivócimbiként visszaveszi a kézbe a 0-ért kijátszott giantot és újra kipakolja 0-ért és megint charges.

Nem mindent verő, de szórakoztató.
Utoljára szerkesztette: SZUsszan, 2014.10.10. 08:30:20

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Tinman
Ranked, warlock ellen... sejtettem, hogy érdekes lesz, de erre nem számítottam. Kifejezetten jól játszott, de már az elején is feltűnt mennyire erősen használja a képességét (-2HP + 1 card). Relatív hamar el is jött a pillanat, amikor kifogyott kártyákból! Nekem még 10+ volt neki lófax se és már kapta az amúgy is totál leamortizált hőse a körönkénti 1dmg-et (meg se ütöttem lénnyel egész játék alatt :-D).

7-re vert le amúgy, de végül megvertem. Nekem ez az első Ranked 20-am (eddig nem nagyon mertem arrafelé küzdeni), ez most azt jelenti, hogy mindenképpen kapok majd kártya hátlapot?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Persze, hogy nem az, hiszen eleve a base deck-ből és kb. +20 db. expertből tudok csak válogatni.

El is kenik a szám amikor rankeden elérek egy olyan szintet, ahol már többnyire expert pakból csapnak ki kártyákat, na de majd eljön az én időm is.

Shep
Sebaj, tuti nem egy világverő deck, mert akkor már lemásolták volna és fent lenne a hearthpwn-on 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Leírtam milyen jellegű a deck, műhelytitkot csak nem adok ki :-)

Azért vannak ranked meccseken ilyen furcsa paklik, mert gyorsan akarják megcsinálnia a daily-t, és sok esetben könnyebb ranked meccset nyerni, mint casualt. Persze biztos vannak tapasztalatlan és mazo arcok is köztük.

Shep
Na látod. Egyébként az elképzelés nem rossz csak a gond ott kezdődik ,hogy a charge-os lények nagy többsége rossz lap, vagy a hp kevés, vagy a sebzés és ehhez képest drágán jönnek le. Arénában viszont elég jól lehet velük működni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Én is komolyan gondoltam, de nem volt erős...
Shep
Tehát kitérő választ adtál 😊

Tinman
Full x és full y és full z ritkán jó, inkább nettó hülyeségnek mondanám.

Olyan lapokkal játszom, amely lehetőleg minden helyzetre fel van készítve és nem állok ott egyik vagy másik stílus előtt, mint lóhere a lakodalomban.

Shep
Miért ne gondolhatná komolyan. Alapvetően a szórakozás lenne a cél és nem a legend elérése. Mondjuk azért nagyon kíváncsi lennék te milyen paklikkal játszol.

Devv
Nekem is volt charge warrior-om, pár meccset nyertem is vele. Jó móka volt, de tényleg nem hatékony. Persze hiányzott is pár lap...
Tinman
Rankeden: Full Charge-os warrior. Elmebeteg.

Levert 14-re, aztán kifogyott és meghalt. Komolyan gondolja az ilyen?

Devv
Kipróbálom, köszi!
Mephike
Én azt használom, sok mindent meg tudsz nézni, tökéletes arra, hogy egy frissen összerakott decket le tudj ellenőrizni, hogy miként teljsesített. Néha, nagyon ritkán rosszul ment el egy meccset, de azt át lehet írni manuálisan.

Shep
Persze, mert farmolnak az arany hősre, meg ha látja, hogy nincs esélye akkor elnyomja és kezdi a köv. meccset.

qetuol
én meg azt figyeltem meg, hogy rankeden több a feladás, mint casualben főleg rank 15 felett

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Devv
Ilyen statisztikát figyelő programot melyiket ajánljátok? Én a Hearthstone Trackert szedtem le, az jó? Köszi!
Onnan lehet a legegyszerűbben észrevenni, ha bot az ellenfél, hogy "nem csinál semmit".
Úgy értem, hogy az ellenfél körében látod, ha valamelyik kártyájára, board-on lévő minion-re, vagy a hero power-ére viszi az egeret.
Na ilyen botnál nincs, csak jönnek ki a kártyák, soha semmilyen fentebb leírt interakciót nem lehet látni tőlük.
Én mostanában szoktam ezt figyelni, mert a bot elég kiszámíthatóan játszik és ha ezzel kalkulál az ember növelhető az esély a győzelemre.

Tinman
Ma 2x is volt hasonló helyzetem... eltelt a meccsből 1 perc se és feladták, egyik esetben még ki sem tettem semmit. Nem sámánnal voltam hanem druidával (napi quest miatt).

Biztosan ezt mondtam.

Shep
Annyiszor megfogadtam már ,hogy sámán ellen soha többet de én hülye mégis mindig próbálkozom, de ennek vége, mostantól még a lapot sem nézem meg egyből feladom. A legmocskosabb hős ami csak van a játékban.

Devv
Majdnem győztem a 15. szintű druidommal egy warlock ellen, amikor jött Lord Jaraxxus. Megértem leverni, de sikerült. Egy gagyi murloc-os paklinak indult, gondolom időhúzás volt, amikor jött a góré, de már késő volt. Jó ez a játék, mindig tartogat meglepetéseket.
közölted hogy leeroy szar és nincs olyan deck ami futtatja, ehhez képest mégis van?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Miracle-ben Leeroy az valóban különlegesség.

én is szoktam ilyen csak azért is bullshit move-okat tolni, hátha kifagy az ellen 😄

Áhh, reddit kommentek meggyőztek arról, hogy nem bot, csak kidobta poénból, mivel műr úgyse számított.
Shep
Pedig sajnos nincs benne semmi meglepő, egyre több van belőlük.

Tessék, rank4-es bot mana tide-ot játszik ki, amikor már el van fogyva a deckje... 😊

Blizzard videó a metáról, egész jó:

Ez igazából egyéni ízlés kérdése, de én talán a packokra szavaznék, az egyikért 35 kártya jár, a másikért ~7, igaz azok fixek és van köztük legendary. Ha valami deckbe nagyon kell valamelyik naxxos kártya vagy akár több is, akkor érdemes arra menni, de ha csak egy alap mennyiséget szeretnél összeszedni lapokból, amiből már azért lehet kombinálni, akkor szerintem inkább a 35 lap.
Ozzyehh
még egy uccsó kérdés.. mit gondoltok inkább nyissak pakkokat a goldból vagy gyűjtsek inkább naxra?

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Sajnos a Blizz látványosan tojik a botok kérdésére, ahogy teszi ezt a wowban is. 2-3 alkalommal volt 1-1 látványos akciójuk a WoW én nem is tudom hány éves pályafutása alatt, azt leszámítva viszont szinte egyáltalán nem foglalkoztak a kérdéskörrel.
Valami hasonlóra számítok a HS-ben is.
Mephike
Szerintem nem a szót nem értette, hanem meglepődött, hogy te találkoztál botokkal.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Gépi program által vezérelt játékos.

Tinman
Ezt én sem értem.

GanXstaZoleeWrk
botok?

GanXstaZolee#2709

Shep
Pontosan de azért 30 győzelem az még ha egyet sem buksz akkor is min. 300 perc, ha meg valami kontroll paklival játszol még több.

Ja, amúgy a botok is egyre inkább elveszik az egésztől a kedvemet. A francnak sincsen kedve botok ellen szarakodni.

kb 5 naponta tudsz nyitni ha elég aktív vagy

Ozzyehh
szóval akkor 1-2 hét alatt kitudok nyitni egy szárnyat ?!

3winért jön 10g és napi 100g a max
legalábbis legutolsó infóm szerint betettek ide egy limitet

http://hearthstone.gamepedia.com/Gold
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.07. 13:00:02

Zickler
napi 10g(!!!!) 3 winenként + a küldi 40g, csak hogy helyesbítsek.

Battletag: Muhee#2716

napi 100g 3 winenként + a küldi legyen 50g így számolj

Tinman

Ozzyehh
a naxos küldikre hogy lehet gyorsan összeszedni a goldot?
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.07. 12:14:22

khelthuzad+reincernate->troll on 😄