40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
csoszi87 #11909 Ha kiadnak valamit amit meg kell venni, attól te még játszhatsz F2P.
Max te nem veszed meg.
Ennyi.
De ezen ne rágódjunk már ennyit.
Kell fizetned, hogy játszhass az alapjátékkal? NEM!
Tehát ingyen játszhatsz vele? IGEN!
Tudod, hogy hány jó kártya jön majd a kiegben amit ha nem birtokolsz, akkor fölösleges játszanod? NEM!
Van-e olyan kártya ami minden pakliban benne van és nélküle nem tudsz semmilyen normális decket összerakni? NINCS!
Ha valami kártyát csak pénzért tudnál megvenni és te nem tennéd, tudnál-e más olyan paklit összerakni ami erős és nem kell hozzá? IGEN!
Van-e olyan ingame csak valódi pénzért vehető cucc ami befolyásolja a meccs eredményét (pl: +10 életet ad). NINCS!
Lehet-e a játékban gyakorlatilag ingyen aranyat, és kártyákat szerezni? IGEN!
Ennek ellenére pénzéhes, szemét fejlesztőkről beszélünk, akik ha nem fizetsz nem hagynak nyerni és ezáltal P2W játékot fejlesztettek egy P2F álarc mögött. TERMÉSZETESEN! -
Na úgy döntöttem 1 paklit veszek az élményért, és kivárok a PAX-ig, aztán majd eldöntöm mi legyen. Már csak az a kérdés ,hogy GvG, vagy sima?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 15:36:14 -
Most ha ezt is berakják boosterba, vagy pénzessé teszik akkor végérvényesen megölik az ingyen játszókat és nem lesz már mivel bevonzani az újakat, nem lesz hiteles a f2p szlogen, ugyanis az a húzás 1 perc alatt körbejárná a netet, lényegében a jelenlegi játékosállomány válna a maximummá, mert jó páran lemorzsólódnának helyettük jönne pár új ember de ennyi. A játék fő varázsa pont az ,hogy mindenhez hozzájuthatsz "ingyen" is. Ha ezt kiveszed mi marad? Aggro fosok rohama a legendért, meg a vicceskedő streamer hadak. -
Ha a Naxx mintájára lesz, akkor még kevés is ennyi gold :-)
Egyébként szerintem okosan vásároljunk, mert van egy erőteljes gyanúm, hogy az 1. "wing" idén még lehet ingyen. Akkor meg 700G-t nem kéne rá elnyomni (ha annyi lesz) :-D -
csoszi87 #11905 HÁÁÁT!
Ez nekem ebben a játékban elég haszontalannak tűnik. -
Store-ba továbbra is vehetnél boostert.
Az Activision szárnyai alatt az engem az első naptól meglep, hogy kvázi DLC-t vehetek ingame aranyért ^^ -
Most van 1980 aranyam, nem tudom ,hogy várjam-e ki a bejelentést, vagy vegyek inkább most 10 paklit? -
Csak akkor egyből nem lenne érvényes a f2p aminek a látszatát a Blizz nagyon szeretné fenntartani. Szerintem ugyanannyi lesz. -
Mert miért ne? Azért ha belegondolsz a mi helyzetünk kb. a megtűrt státusszal egyenlő.
Blizz helyében ilyen kiegeket nem engednék ingame goldért venni. Miért? Mert csakaprofitcsakaz. -
Miért lenne több? Rendes pénzért véve így is rohadt drága. -
Negritis #11899 sztem ha Naxx-hoz hasonló jön akkor megveszem ejróé :D -
Exodia
-
Ha annyi lesz, akkor le lehet előttük térdelni, hogy mennyire rendik velünk csórókkal szemben :-) -
Jövő héten valami szülinapi event is lesz. Blizzard minden játéknál (minden évben) megünnepli a megjelenést.
Gondolom majd a hétvégén (Pax) fogják bejelenteni ezt is. -
kérdés ezekből mennyi lesz olyan amit csak a "gépi ellenfél" fog használni mint naxxnál. -
Ha annyi lesz, mint a naxx volt akkor az nem vészes. -
/Goldfarm mode: On. -
Egy két még meg nem erősített lap a következő kiegből:
http://i.imgur.com/iJn0A0G.jpg
http://imgur.com/G3EygFg
http://imgur.com/LXfzCyJ
http://imgur.com/etVRj5c -
csoszi87 #11891 Ha az első pontot kiszedjük, akkor már lehet arról szólna a topic ami miatt érdemes lenne feljárni ide. -
Zozo0122 #11890 Nem is nagyon tudna miről szólni, csak :
1 rinya
2 új paklik, lapok, tanácsok
3 Bli$$ard
:) -
Viszont így legalább mindig elől van és nem kell keresgélni (nem, nem használom a könyvjelzőt) -
Negritis #11888 van addig még 3 hét, ráérsz :D -
Negritis #11887 szerintem a csajodnak csak az a baja hogy nem vele tolsz még egy menetet hanem a kockafejűvel :D
amúgy az a gond, hogy a legaktívabbak közül többen is alapvetően QQ-znak a topikban, amit páran ununk, ezért szóvátesszük
és mindjárt 70%ban erről szól a fórum -
Jó hát ilyen alapon akkor a fociról is beszélgethetünk itt :) Pedig leírhatod, engem érdekel, mert felkészülhetek rá mi vár mikor majd odaérek :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 13:48:01 -
csoszi87 #11885 
Na ezért nem akarok bannolni senkit. -
Zozo0122 #11884 Szerintem meg hadd ríjjuk mán ki magunkat ezen az istenadta játékon e. Mégis kinek mondjam, ha idegesít valami, a barátnőmnek panaszkodjak akinek elege van abból, hogy még tolok egy menetet mielőtt elindulunk valahova?:D Szerinzem simán belefér egy kis panasz, mindenhol van ( más magyar fórumot is olvasgatok) de ott nem mindenre beszólnak egymásnak, hanem egyszerűen hagyják dühöngeni Amúgy persze utána jó ötlet leheet kitörölni a szemetet, ez jó ötlet :). -
csoszi87 #11883 Miért Pistabát nem tekinted a falu részének?
Ott lakik a Fő út 32-ben, tehát része a falunak, és a falugyűlés arra van, hogy megbeszéljék a falu jövőjét és az ott lakók problémáit.
Pont ugyan annyi köze van a falunak az ő problémájához, mint itt nekem a tiédhez.
Én is rühellem a mechmaget, mert nem jó a saját paklim ellene.
Tegnap R10ig mentem, most R15ön járok az agyatlan paklik miatt, vagy mert szar volt a húzásom, de nem érzem úgy hogy ez akkora hírérték, hogy itt mindenkinek tudnia kelljen... -
Sőt akár egy házigazdát is megszavazhatunk aki kicsit kicsinosítja a topicot, megcsinálja a lentebb említett dolgokat és odacsap ha valaki rendetlenkedik :D -
A példád nem jó, mert ott két teljesen független dologról van szó. Akkor lenne jó ha pl. arról panaszkodnék itt ,hogy keveset fialt a nyúl, vagy elpusztult a tyúk ,vagy akármi de nem így van, ugyanis a játékkal kapcsolatos amit írok. Egyébként tőlem megállapodhatunk abban, hogy akkor senki nem panaszkodik többet de akkor tényleg senki és az utálom a huntert, meg a többit is elfelejti mindenki. Akár be lehet szúrni fejlécbe is, vagy nyitunk egy HS dühöngőt a saját fórumok között és oda lehet ontani a hunter utálatot és panasz áradatot. -
Az úgy nem jó :) -
Negritis #11879 nah megnézem a Winter soldiert aztán streamelek egy arénát, kb 4 körül kezdek
holnap pedig constructed lesz -
csoszi87 #11878 De látod. Ennyi!
Az helyett hogy felfognád, hogy jó lehet néhány embert idegesít amit csinálok és a fórumon az helyett, hogy esetleg értelmes dolgok lennének az én bőgésem olvasható 5-10 percenként.
És azért nem szeretnék én pl senkit bannolni, mert ne adj isten 1x lehet, hogy leír olyan infót ami érdekes is lehet.
Falugyűlésen is a falu dolgairól beszélnek, de ha Pistabá 3-4 percenként benyögi hogy fáj a lába az nem segít senkinek.
Persze Mari néni meg még 1-2 nyugdíjas helyesel, hogy nekik is fáj, meg még máshol is, de rohadtul nem jut előrébb senki.
Arra van a rendelő (jelen esetbe FB), hogy betegségpókert játszanak, hogy ki tud a másiknak nagyobb fájdalmat, meg betegséget mondani. -
Negritis #11877 egyszerű
doc fájlba elkezded írni és a nap végén egybe "ömleszted" :D
így te is megosztod velünk és nekünk is csak napi 1et kell olvasni :D -
Na hány panaszkodást szavaztok meg nekem hetente? Mennyi a kvóta? Halmozni lehet? :) -
Arra van. HS-el kapcsolatos tapasztalatok megosztása. -
csoszi87 #11874 Miért kellene tiltólista, ha arra lenne használva a felölet amire kitalálták? -
Tiltólista. -
Szűrjetek srácok, szűrjetek!
-
Jaja, most már tudom. -
Zozo0122 #11870 Faceless már nincs benne, shadeket meg ki fogom probalni :)