Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy rizikó benne, hogy a végén sokszor ott állok én is 6-8HP-vel, de az ellenfélnek eddig mindig kevesebb volt... aztán vagy szerencséje van és kap egy jó lapot, vagy nem és vége.
Teljesen más így játszani, mint mindenre felkészülve tolni... elég élvezetes, kicsit olyan chaosmage feeling :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Swedish people are albino monkeys
Battletag: Muhee#2716
Szerintem megvan a favoritom a Blizzconra. A kezdetektől őt nézem a leggyakrabban, az ő streamje segített a legtöbbet a legend elérésében. Ha épp nem őt nézem, akkor Forsent, ahol közben plugdj-n Kolento nyomja a zenét (aki nem tudja, miről beszélek, az inkább ne is akarja, jobban jár... 😄 ).

Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.12. 17:48:12
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
link van hozzá?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.12. 17:08:49
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Azért egy Kolento VS Forsent megnéznék, tekintve, hogy mennyit szokták savazni szerencsétlen Kolentot Forsen streamjén. 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Low vagy medium cost dekkben nem látom értelmét, abban viszont igen, amit az utolsó mondataidban írtál.
Írtad a tempot, pont a legjobbkor. Kb. 1 órája volt egy ilyen Sap-es, Twilight Dragon-os harcom, elég sokáig elhúzódott emiatt, de hiába nyert időt, sokra nem ment vele, pedig kifejezetten ügyes játékos volt és láss csodát a végső adok kapokban be is jött amit írtam, hogy a HP felhúzós téma csak ott tud igazán aratni... seperc alatt bedaráltam egy szaros 2/8-as kártyával :-)
És a következő harcom mi volt? Full alap pakkal, szaros nulla alap minionokkal levertek, de úgy, hogy pont akkor fordult volna a kocka (már kint volt egy erős lényem), amikor a végső döfést bevitte. Mindezt miért? Mert egyszerűen túl későn kaptam meg a letakarító lapom, túl későn kaptam a védekező lényeim, pedig nem is egy letakarítós lapom van a dekkben... az ilyen baromi dühítő tud lenni :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.12. 11:16:18
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.12. 09:49:20
A zoo boardcontrol verziójának például tökmindegy, hogy healeli az ellent, neki az a célja, hogy előbb-utóbb uralja a boardot és bármi kijön elpucolja és közben szépen lassan kiharapdálja az ellen HPját, mert körről körre nagyobb value-t tud a boardba tolni és ebben hatalmas segítség a Chow.
A másik deck, amibe nagyon illik az a tempo/deathrattle priest, akit szintén nem igazán érdekel az ellen HPja, csak az, hogy övé legyen a board, ő diktálja a tempót, illetve itt nagyon jól kombózható Auchenai-al (plussz Baronnal mégjobban). Dream combo: auchenai + 2×chow + Baron + Circle. 😊
Szoktam Priest-el tolni, de teljesen más a felállásom. A felhúzás sokszor csak fölösleges kártyapazarlás, ha nem akkor pakolják ki, amikor már nincs lapja az ellenfélnek. Hunter egy lappal szépen lenyomja egyre a HP-ját, Mage bebirkázza vagy magáévá teszi, warrior kibax egy egyes sebzésű kártyát majd tol rá egy destroy enemyt, Pala egy humility-t, Druid Faceless-t vagy Bloodmage-et tol rá, etc.
A felhúzás öreg, elavult taktika... párszor próbáltam nekem sem jött be, max a homokozóba, de az ellenfélen is már csak röhögök, ha próbálkozik. Egyedül a végén a kritikus szakaszban lehet vele nagyot aratni, de ott is csak akkor ha kiéhezett már az ellenfél is elszórta az ütősebb lapokat. De egyetértek, mindenki azt csinál amit akar, meg különben is n00b vagyok még :-D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.12. 00:15:22

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Nyomtam 1-2 meccset rankeden, az egyik ellenfél hamar dobálta is a rare, epic, legendary kártyákat és mégis elvertem, mondjuk k. jó lapjárásom volt, pontosan azok voltak a kezemben amikkel rendre megtudtam szorítani.
Aztán következő körben, mondom egy levezető kört nyomok a homokozóban és base dekkel elvertek... itt viszont mocsok szar lapjárásom volt. Mire jöttek azok a kártyák melyeket be tudtam volna vetni, már durván lesérültem, aztán jött a kegyelemdöfés.
(27 bin 15)/(30 bit 15)=0,112
Szóval olyan 11,2%.
De a 15. körben nem a 15. lapodat húzod. Ha Te kezdtél (1. körben a 4. lapod húztad), akkor a 18., ha Te voltál a második (1. körben az 5. lapod húztad), akkor a 19. lapod húzod épp (feltételezve, hogy semmivel nem húztál plussz lapot előtte).
Így már 5,4% illetve 4% az esély.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a basic golden lapokat se használom pont ezért
Ahogy elnézem 450Goldot 1 hét alatt napi max 1 órával össze lehet szedni, tehát 1.5 hét alatt nyitható is 1-1 wing. Ez nagyon jó, nagyon korrekt a Blizztől! :-)
Mondjuk már remegve várom, hogy az utolsó 2 winget is kinyithassam, mert utána végre paklikat is vehetek a goldomból... nem fog ártani.
Kérdés!
Golden kártyákat ti betöritek? Igazából sok jelentősége nincs, hogy most animált vagy sem, a lényeg a dust nem?
Viszont, ha 20-ért jár egy hátlap, akkor frankón kimaradtam az előző haviból, mert ezt nem tudtam, pedig röhögve meglehetett volna :-(
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-