40521
  • hawkie22
    Nem tudom, mi van most a metával, vagy csak nagyon hónap eleje van, de a SenX hunterrel megragadtam rank19-en. :D Valamit vagy nagyon rosszul csinálok, vagy ennyire pro mindenki és mindig pont azt a paklit kapom ellenfélnek, ami meg tud verni.
  • Shep
    Én úgy ott ragadtam 19-en, mintha fal venne körül 20-ra sem tudok visszaesni de 18-ra meg épp, hogy csak be tudok nézni. mert ahogy ez megtörténik azonnal jön 2 bukó és újra egy híján 20. Pedig próbáltam már mindent de nem tudok kitörni. Lehet vissza kell állni rendesen priestre.
  • Shep
    Melyiket?
  • csoszi87
    Na jó!
    Asszem elég a hülyeségből.
    Szégyen, de elő kell venni a facehuntert.
  • csoszi87
    Összeraktam 1 hunter control paklit is.
    Abban az volt a vicces, hogy mindenki face-re számított, és az 2-3 körös minionokra úgy használták el az erős varázslatokat, hogy öröm volt nézni.

Amúgy az a sztori megvan amikor a mechmage telespemmeli a játék végét, amiért nem bír a mechrugóval.
    Pofátlan 1 világ, ahol 1 mechmage veszít...
  • Negritis
    tegnap trump tolta face hunterrel :D
    5 perc után inkább néztem egy csajt ahogy Xenoverse-t tolja :D
  • Mephike
    Röviden reagálnék:
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2015.03.03. 13:27:22
  • csoszi87
    Csodálatosabb?
    Ilyet még nem halottam hunter deckre.
    Inkább a sz*r, mocskos, OP, pofátlan, undorító jelzőkre emlékszem amit a vadászra használnak.
  • Mephike
    Itt egy.
    A recept: "Mechwarper+mech+mech, majd Metaltooth Leaper. Köszi, hogy játszottál."
    De most szerintem van jobb, stabilabb, hatékonyabb, szebb, csodálatosabb, skillesebb!!!:D deck is huntiban :D
  • csoszi87
    Olyat még nem láttam,de nem is sajnálom.
  • csoszi87
    Én máshogy álltam hozzá midrange-esebb volt.
    Nem raktam bele mustárt, BoK-ot, Divine Favor helyett Jeves volt benne laphúzásnak.
    Valahogy így nézett ki, de már nem emlékszem pontosan. + Tirion
  • Mephike
    Ahány meccset hoz a cobalt, kb annyit buksz is miatta.
    Szerintem a mechhunti is erősebb nála.
  • csoszi87
    Én csináltam. So-So

Valahogy nem áll össze. Hiába a rengeteg divine shield.
    A Cobalt le tud hozni 1-2 meccset, de az a baj, hogy nincs más kártyája ami képes lenne erre.

Annyira erős, mint bármelyik másik pakli amibe be lehet rakni mecheket.
    De mage, és rugó és sámán mech erősebb nála.

• Mephike
    Itt egy példa.
    Mivel mech deck, így rossz nem lehet. De sajnos csak a shielded mminibot ud hozzájárulni a mechek seregéhez. Nagyon pala lap nincs, ami képes lenne a mecheket gyúrni. De azért pl a truesilver és a mustá magában is jó lap. Szóval jó paklit lehet építeni, de nem véletlen, hogy inkább a mage a favorit.
  • Devv
    Egy Mech Paladin mennyire lehet jó szerintetek?
  • dave9004
    12ről ma 18-ra. ma nem volt ellenszerem a hunterekre. a többi meg már idegből nem koncentráltam :D
  • Shep
    Nem igaz, hogy még mindig benne van a játékban ez a középen meg áll a lap és semmi nem történik bug, igazán javíthatnák már végre, vagy legalább ne számítana bukónak!
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 23:59:40
  • Shep
    Nézem a trackert, 53% a mai teljesítményem, mégsem jutottam előrébb.
  • Shep
    Adja hát :)
  • Zozo0122 #11930
    LOL...a priestek már azonnal feladják :D Szegények...de kb. annyi esélye van, mint a rugónak a control warrior ellen...
  • Zozo0122 #11929
    Én szép lassan haladok rugóval, már 18 Juhúúú...amúgy a meta nagyon elmebeteg. (rohadtul nem jön be egyébként ami most megy )
  • Mephike
    Mert az adja, igaz-e? :DDD
  • Shep
    Hát azt hiszem ez az olaj nem nekem való, sajnos ha nem jönnek a flurryk nincs esély, nekem meg folyamatosan a pakli alján hasalnak. Marad a priest.
  • Shep
    Hát én ott ragadtam 19-en, nem bírok előrébb jutni priesttel, most megpróbálom a rugót 1 preppel :) Na ki is kaptam egy handlockot. :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.02. 21:25:40
  • Negritis
    mai "móka"
    holnap amúgy folyt köv lesz, mage vagy hunter, közkívánatra egy freezemage-t is lehet összedobok :D
  • dave9004
    már-már Shepnek érzem magam olyan lose streakem van. np, goldfarm inc
  • Negritis
    nah a 0-3as aréna után volt egy 8/5s shaman menet
  • Shep
    Az a baj, hogy sokba kerül és az egész köröd elmegy rá, ezért jobb az antikbot, de meglepetés erejével éppen lehet élni vele. Én amúgy most beraktam a Priestembe :) Szegény ember Boom-ja drágábban :)
  • Zozo0122 #11921
    Igaz :D De tényleg, Alexa nem lenne jó olajos rugóba szerintetek? Megalapozhatná a kombót, mint Grommashnál...
  • Shep
    Ysera jobb lett volna :)
  • Zozo0122 #11919
    Alexa? Az szép :D
  • Negritis
    kb 10 az utolsó meccsem akkor volt mikor streameltem csütörtökön
  • TBTPumpa
    Ebbe belenézek.
    Előző szezonban hol végeztél?
  • qetuol
    "Van-e olyan kártya ami minden pakliban benne van és nélküle nem tudsz semmilyen normális decket összerakni? NINCS!"

jelentkezzen, akinek VAN boomja, de nem használja
  • qetuol
    fake.
    1. olyan nincs, hogy az ellenfél körébe belevarázsolj valamit, mivel a játék a kliensgépeken desync módban fut egymástól függetlenül, ezért nem lehetne eldönteni, hogy a fireballal még azelőtt ölted meg az 1hp-s lényét mielőtt támadott, vagy azután.
    2. a betútípus és a szövegezés is eltér a hivatalos kártyáktól
  • Shep
    Visszaestem 20-ra de legalább kárpótolt a játék, nyitottam egy Alexet.
  • csoszi87
    De értem.
    Az a baj, hogy az új játékosoknak is ugyanannyiért / ugyanannyi munkabefektetéssel kell megszerezni azokat a dolgokat amik már a régieknek megvannak.
    Hány millióan is játszanak ezzel a játékkal? 20-30?
  • Negritis
    restart és kezdem a streamet
    első körben aréna aztán, ha gyorsan beszívom akkor kis constructed
  • Mephike
    Gondolom szombaton megismerhetünk majd pár új kártyát, utána meg a köv hetekben folyamatosan bemutatnak megint mindent.
  • Shep
    Nem érted miről beszélek.