40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mivel? 2 Manáért újat rak, az meg ,hogy leszeded egyszer az éppen 3-at sebzőjét semmit nem ér, ugyanis az olajat mikor elnyomja egyből el is lövi a flurryval szóval be lehet rakni csak a meccset nem fogja megnyerni. -
Acidic-et tegyél be egyet és máris könnyebb az életed... -
csoszi87 #11987 Nekem ilyen nincs, pedig tavaly áprilisban már bőven játszottam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak barátaim nincsenek.
-
Hivatalos oldalon néztem a híreket, nem is figyeltem, hogy ez 2014-es.
-
Time traveling rlz :-) -
Kicsit elkéstél, nem? :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.03. 21:18:42 -
Április 26. Játék a barátokkal
A jutalom egy ilyen hátlap:
-
Negritis #11982 nincs speckó taktikám hstracker szerint 5/3 a statom mage ellen
ha full aggro akkor imádkozz, hogy az earliben legyen mivel fogni annoy-t, valamint fontos hogy ne legyen lent mech
ttt és blastmage miatt -
1Darton1 #11981 Az érzet sokszor távol áll a valóságtól. Ha valaki 10-15 lap után felhúz egy fireballt vagy kill commandot, az nem tekinthető különösebben nagy szerencsének. Az is lehet, hogy te voltál az átlagosnál szerencsésebb az azt megelőző körökben. -
Zozo0122 #11980 Amikor felül kerekedsz és kijátszod őket, amikor már csak 1-2 lapjuk van, vagy annyi sem, na akkor látod, hogy adott játékosnak van e jegye a Topdeck Fesztiválra. Ha beránt egy fireballt vagy egy skill commandot és azzal veri rád a végsőt, az fáj, mikor már olyan boardod van, hogy attól alapból még egy vérbeli kötélégetős facehunter is kitér a hitéből és arra gondol, hogy uninstallálja a játékot és visszamegy COD-ozni :) -
hawkie22 #11979 *elmentem -
hawkie22 #11978 17 közepéig Elementen bónusz streakkel, de ott megfogott egy mechmage. Negritis, te mivel védekezel mechmagek ellen SenX hunterrel? Nekem egyelöre nincs ellenszerem. -
Már látom ,hogy Boom és a warper nerfje után jön az olaj is :) -
Negritis #11976 pontosítva a "topdeck feszt" alapvetően nem szerencse függvénye mert mind1 mi jön körülbelül nem árt az alapvető helyzetnek -
1Darton1 #11975 Azoknak a pakliknak pont az az erejük, hogy nem kell velük topdeckelni ahhoz, hogy hatékonyak legyenek. -
Zozo0122 #11974 Vagy lejjebb, értitek. Miért azt mondja mindenki, hogy lejjebb, csak azért mert lefelé haladnak a számok? Egy rohadt ranglétrát mégiscsak felfelé mászunk :D Na de mind1 is, gondolom érthető a dolog :D -
Negritis #11973 nekem láttad mi volt :D mulligannél szétfagyott :D -
Zozo0122 #11972 Én 17-en vergődök, remélem most már kitörök innen, bár ha feljebb a facehunterek meg a mechmagek épp megrendezik az e havi Topdeck Parádét, akkor inkább itt eljátszadozok :D -
csoszi87 #11971 Nagyon bugzódik a játék. Ez mind 3 mai.
Most kártyalebegéssel találkoztam, de közben az ellenfél köre ment.
Délután a kártya a boardon "ragadt"
Illetve ki akartam rakni egy 1 manás miniont, de vissza is vettem kézbe, mert rossz volt a sorrend, és ezután nem engedte kirakni. Ezt mondta: Tihs minion already attacked. Majd amikor belenyugodtam és befejeztem a kört kiugrott a boardra magától. -
hawkie22 #11970 Na én is felmentem 18ra, most ott megy az egy csillag fel, egy csillag le játék. Így elég hosszú lesz az út legendig. :) -
Azt is szarrá verik 18-on. Kipróbáltam mindent. Facehunter ezzel el tudtam menni 17 2 csillagig de utána vége. Priest 18, rugó még 18-ra sem, Mechmage 18 a vége, Secret mage szintén 18. Handlock molten nélkül esélytelen. Na de legalább már 18-ra vagyok belőve, nem 19-re :) Ha így haladok hó végére megvan a legend :D Az a baj ,hogy nem jön össze a streak, 1gy-1v tökéletes 50% így meg csak egy helyben járás van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.03. 20:22:41 -
Zozo0122 #11968 Nyomd inkább a rugót, a papot most minden agyonveri :D -
Az forma, hogy üres paklinál kapod meg a thoughtstealt, hogy legyen egy halott lapod. -
Az a baj ,hogy nem állt még be a meta és mindenféle fos pakli jön szembe, ráadásul 18-19-en még olyanok is amik eddig 20-ön pörögtek. a csodálatos inner fire priest, meg gurabashi warrior és társaik. Ilyen paklikat utoljára tavaly nyáron láttam :) -
Zozo0122 #11965 Hmm...úgy tűnik nekem az fog beválni, hogy benn van egy Assassins Blade meg egy Sabotage is. A sabotage miatt a mirror meccsek is könnyebbek és kicsit több esélyem van warrior ellen is. -
Negritis #11964 16 aztán volt egy bug és egy telefon ami miatt visszaestem 17re és ott ragadtam -
hawkie22 #11963 Ez b+. Nem lehet kijönni 19-röl. Felmész 19 2-3 csillagig és abban a pillanatban kapod a bukószériát. Ilyen a világon nincs, de tényleg. Két órája játszom, de még mindig ugyanazon a szinten vagyok, még a csillagjaim száma is azonos. :) Asszem mára ennyi elég volt ebböl a f..ból. -
Na meddig sikerült jutni? -
Negritis #11961 azon is agyaltam én Troggot raktam be az utolsó pár meccsre, nem rossz az sem mert pl dudu nem meri fent hagyni :D -
Zozo0122 #11960 LOL. Oil rugóval voltam, egy kör alatt bevertem 22 sebzést, a szokásos szemétségek tudjátok...na és kinn volt az ellenfélnél egy Sneeds old shredder...lehet így elmondva nem vicces, de amikor szétcsaptam az egész boardját az életpontjaival együtt és meghalt a shredder abból pedig egy captain greenskin ugrott elő...ezzel a hangeffekttel...hát epic volt, hogy pont erre az idióta hangra robbant szét a pálya
Mielőtt valaki megszólná, Tinkmaster ugyanazt a hangot adja, mint Greenskin :)
-
hawkie22 #11959 Beszéltük, hogy a 2 Mad Scientist sok lehet a pakliba. Én lecseréltem az egyiket, mivel túl sokszor kaptam kézbe secretet, egy Steamwheedle Sniperre. Hadd ne mondjam, elég jó választás eddig. :) -
Ahogy nézem még nem volt: LINK
Némi info morzsa az új kiegről. -
Negritis #11957 pár perc és kezdek , stream -
Na kitörtem a facehunterrel 17-re ahol szépen elcsúsztak az olajon a bestiáim :) -
csoszi87 #11955 Ne siess!
Sehol se jobb.
-
Na jó, feladtam. Valaki mondja meg mivel lehet túllépni 19-18-on, mert már marhára unom ami itt folyik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.03. 14:45:36 -
csoszi87 #11953 Alig 24 perc alatt vége lett a második meccsnek.
-
Az is jó akkor :) -
csoszi87 #11951 Olyat ami első ellenfélnek warriort kap.
Másodiknak meg 1 olyan mágust, aki vel azt játszuk ki tudja többször leégetni a zsinort. -
Üdv a klubban :)