40521
  • imikszde00
    Erodemostracio!
  • Zozo0122 #12028
    Rank 14-en elnyom a tag egy fireballt egy 1/1 violet apprenticere... ez mi?
  • Shep
    Nekem van benne, mert más ellen is nagyon jó de rugó ellen volt kb 2 meccsem, na akkor nem jött fel :)
  • hawkie22
    Azt hiszem, kell kb. 1 hét szünet, mert megörülök. Semmivel se tudok nyerni. Tegnap lementem Rank 16ig, ma Rank 18 1 csillagon állok. Nem volt nyert meccsem 1 óra alatt.
  • Zozo0122 #12025
    Amúgy aki nem bír el az oil rugóval, az tegyen Loathebet a paklijába. Ha azt jókor játszod ki, akkor annyi, a rugónak vége...azok a meccsek amiken kikapok 80%-ban Loatheb miatt mennek el :)
  • Devv
    A blade flurry és a shadowflame párhuzamon gondolkodtam. Hogy a pi**ába a flurry sebzi a játékost is és még olcsóbb is. Ez tényleg ZSIVÁNYság! :)
  • Shep
    Feltéve, hogy feljön a bladeflurry :)
  • dave9004
    hé nekem ugyanez volt :D
    olyan ez a szezon h minden ver mindent, a lényeg kb pénzfeldobáson múlik
  • csoszi87
    Jó ez a szezon.
    Vasárnap kitaláltam a nagy káoszban, hogy rankedezek. 18-ról indultam.
    R11-nél úgy voltam, hogy elmegyek R10-ig és majd másnap folytatom.
    Végül másnap is ugyan ez maradt a célom, de akkor már R13-ról.
    Tegnap a cél nem változott csak a rank. 16-ról ugrottam neki.
    Ma is.
    Holnap már R18-ról indulok.

R11nél abba kellett volna hagyni 1 hétre...
  • Pio
    Szériatartozék oil rogue-nál, ami most jelenleg az egyik legerősebb deck még legend rankon is, úgy lehet menni vele rank5-ig, mint késsel a vajban, ha ért az ember a lényegét.
    Nagyon hatékonyan pucol asztalt, csak fogynak a lapjai, viszont mivel tisztán tartja a boardot bőven belefér 1-1 kör, ami szinte csak húzásra megy el, de mégjobb prep-el kombózni és akkor még ki is tudsz játszani pár lapot simán, mert ha megnézed a sprintet leszámítva mana szempontjából nagyon olcsó a deck
  • Devv
    E örö, e bódottá! :P
  • TBTPumpa
    Öröm és boldogság:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.04. 18:35:15
  • Zozo0122 #12017
    Hát nem tudom, szerintem jó ez így. Bár néha még egy sem jön fel és már vége a meccsnek, de szerintem azért jól tud jönni. A prepet úgyis csak vagy erre, vagy az oilra lövöm el.
  • csoszi87
    2 Sprint nem túl sok?
  • Shep
    Mert ha nincs akkor mit rakjak be helyette, Magma Ragert? :)
  • Shep
    Úgy értettem ,hogy egy tanárom van és a másik helyett.
  • Zozo0122 #12013
    Shade tényleg nem rossz, de ne a tanárnénire cseréld, esetleg a farseerekre. (vagy csak egyet) Meg bedobhatsz egy chargeos kalózt is finishernek, de ahhoz kell a kombó. Kezdj bele, aztán cserélgesd érzésre, majd rájössz melyik válik be neked.
  • dave9004
    csak annyi cserélgetéssel majd jössz, hogy nem húzod fel soha.
  • Shep
    Az a baj hogy nincs csak 1 prepem, vérmágust már láttam valakinél, 1 tanárt meg tudok cserélni mondjuk valami stealthes lapra, pl a shade-re.
  • 1Darton1
    Annyi biztos, hogy könnyű jobb lapot találni.
  • Zozo0122 #12009
    Szabotázst szar lapnak hittem, de rájöttem, hogy nem az. A rugó nagyon könnyen leszed kis lényeket (backstab,evis, fegyver stb), így a nagyot 4 manáért lekaphatod :) Ha kombózod, akkor leszedi a fegyvert is, ami a mostani hunter metában marhajó, nem is tudom hány íjat törtem össze hunternél, hány turesilvert palánál, sőt az előbb még egy control warriort is lenyomtam úgy, hogy ezzel az egy lappal semlegesítettem Alexát és a death bite-ot.
  • dave9004
    rakhatsz helyette shreddert simán, vagy thalnost inkább utóbbit ha van
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.03.04. 17:03:15
  • Shep
    Szabotázst még nem is láttam, nem, hogy nekem legyen :)
  • Zozo0122 #12006
    Jelenleg ilyen, egy ideje nem változtattam rajta, úgy tűnik most ez beválik. 14-en vagyok most, 2 csillagnál.

• Shep
    Mutasd már a paklid kipróbálom, háthasikerül kitörnöm a mocsokból, mert már kurvára unom, hogy nem lehet a paklit sehogy alakítani ,mert össze-vissza jön minden. Visszasírom a mechmage özönt :)
  • Shep
    Beszarok mik vannak. Aggro druid. 6 kör alatt szarrá vert. Úgy nyitott ,hogy imp master, majd murloc tidehunter, aztán a 4/6-os tauntos, majd természetesen nála volt mindkét savage meg 2 innervate is ,hogy ne legyen gond a kijátszása. Nekem természetesen semmi nem jött amivel tudtam volna pucolni csak egy shadowboxer ami alap ,hogy mindkétszer a hőst sebezte, nem az 1 hp-s szart. Előtte meg milldruid szívatott szarrá. 2 sámánt tudtam elverni így megint tökéletes 50%-om van. Asszem ebből ma sem lesz 17.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.04. 16:25:23
  • Devv
    Majd elmúlik ;)
  • Zozo0122 #12002
    Imádom ezt a rugót :D Szétveri a huntert, papot, palát, mechmaget, druidot szinte mindent. A control warrior megszívat, meg néha a handlock is, de ezek ritkák, a többieket agyonveri. Nagyon jó döntés volt a 2 prep craftolása, aki gondolkozik még rajta, tegye meg :) Bele kell jönni, meg nehéz tényleg, de ha ráéreztél nagyon üt. Így néz ki egy átlagos meccs, 24 seb egy kör alatt:

• Shep
    Amaz a múltkor milliókat kapott, az is fake volt. Bár nem tudom az ilyennek mi értelme van.
  • Tinman #12000
    Ez nálam nem jön be :-D

Küzdök a végsőkig... miért ne? Volt már, hogy 2 vs 22 HP-ról nyomtam le priest-el egy mage-et :-)
  • Negritis
    azok valszeg kamuk, manvsgame is mondta hogy a 100$+ általába kamu
  • dave9004
    én nem tudom csalás v nem, de egy fickó most utalt 6750 majd most meg 9250 dollárt forsennek donate formájában
  • Shep
    Az csak poén, de mikor összejön nekik, neked rohadt dühítő, ők meg örülnek maguknak. Hát én rohadt jól elvagyok 18-on, pláne mikor a fos facehunternek minden összejön :)
  • Devv
    Ezek a mill druidok komolyan gondolják?
  • Zozo0122 #11995
    Hmm. Érdekesen lehet blöffölni a rugóval :) Ha feltolod az olajat és lethalra jönnél ki flurryval (de nincs nálad flurry) elég eltolni egy greetingst és feladják :D Azt nagyon jól eltalálta a blizz, hogy melyik hőshöz milyen hero power, kártyák stb illik, olyan karakteresek. Tényleg úgy érzem magamat ezzel a paklival, mint valami sunyi szemét, aki arra vár, hogy agyonkombózza az ellenfél agyát
  • Zozo0122 #11994
    Küzdök egy control warriorral, nyilvánvaló, mi lesz az eredmény (rugó), nem is tudom miért állok le ezekkel :D Bár jó csaták...
  • Devv
    Kolentonak nem megy ez a rugó. Amúgy jó ötlet ez a liga, mint a fociban, hogy mindenki játszana mindenkivel, győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont. Persze ha egy szaros versenyt se tudunk lejátszani...
  • Tinman #11992
    Nekem párszor bejött ellenük, hogy amikor látod, hogy elkezdi felhúzni a fegyverét, vagy assassin's blade, akkor leszeded. Néha 6/2-es fegyót nyaltam le, ami elég hasznos dolog, szaros 2 manáért és még a 3/2-vel is tudtam mit kezdeni néha utána.
  • hawkie22
    Asszem mára tényleg ennyi volt. :) Bónusz Streak után bukószéria, zsinórban 4 vereség, jelenleg 18/2-n állok, kb. 4 órája játék után. Nem mondod, hogy megérte.
  • Shep
    Úgyis az egyik legbénább hátlap.