Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A 10. netről lekopizott rush deck se túl elegáns :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én láttam már olyan priestet aki direkt gyógyított egy warin/handlockon pusztán azért hogy ne tudjon lehozni giantet / mortal strike-t jó használni

de ha direkt "szivatod" az ellent az nem illik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Tinman
Vegyesen... napikat általában kazuáron tolom le, hamar le lehet pörgetni, aztán ha itt melóban van üresjárat akkor ráérek rankedezni :-)

Most jövök egy másik meccsről, nem fogjátok elhinni az tuti: A végén én gyógyítgattam az ellenfelet a priestemmel :-D

Fúúúú... akkora kibaxott köcsög troll vagyok ebben a játékban <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Mit játszol? Kazuár, vagy létrás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Ma egész nap buzeráns rush dekekkel áldottak meg -.-

De eljött a bosszú!

Levert 8 HP-re mikor végre fordítottam az ügyön... szépen levertem 1-re a HP-ját, elfogyott a kézéből a kártya, nálam 3 a kézben, 2 minionom lent. Na mondom, akkor revenge! Kapjon egy látszólagos esélyt a kis buzija ;-)

És kértem a következő kört, és a következőt és a következőt és a következőt. 4 körig nem is csinált semmit, majd ellentámadott, megint leszedtem minden lényét, gyógyítgattam magam és kértem a következő kört és a következőt :-DDD

Aztán mikor 2-3 lapja maradt már csak a dekkben feladta... remekül szórakoztam :-D

Devv
Most beengedett.
Devv
Nálam is kapcsolódási problémák voltak az előbb, fél óráig tartott a meccs.
erasmus4
Hú 1. körben 6 lapom volt amit nem x-eltem az is eldobta kész káosz most a játék 😄

DarkHorSe
Hello there, I am Game Master Sioblusi, I will be helping you today. Please hold on while I load up your account and description here.

nagyon porognek a dolgok, birom ezt a live chat supportot, mindig veluk trollkodok 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Annyira nem banom, amugy is nagyon gyenge paklit raktam ossze 😄

nekem kb 1 órája tökéletesen ment, 1 meccs kellett a 3W-hez és élmény volt 1 hpról visszajönni dudu ellen 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

erasmus4
totál vereség lett volna arena aztán jött a shut down, és nyerésnek adta 😄. Kivételesen jól jártam 7-1 jelenleg.

Tinman
Húúú az nagyon gáz... k. ideges lettem volna :-(((

DarkHorSe
Engem is kidobott, el is buktam az arenat miatta 😄 (aztan mentem trollkodni a supporthotz)

Tinman
Nem... fél órája próbálom.

DarkHorSe
Ti be tudtok jelentkezni? (Most)

Tinman
Tolj fel egy ios-t a PC-re, elvileg azt is elfogadja, megvagy vele 30 perc alatt. Nekem is csak később jutott eszembe.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.17. 10:41:27

qetuol
van itt olyan megbízható valaki, akinek van ipadje, és megcsinálná az ipados questet nekem? <#love12>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

te dolgod, de nekem nincs vele bajom
főleg hogy (én pl SC2-t nézek leginkább) itt azért max az amerikai ázsiaiak jók, viszont ők meg normálisan beszélnek angolul ami elviselhetővé teszik őket, valamint jól magyaráznak általába

Csak számomra Asian HS is a cancer? 😞 Nem tudom... itt se és (off) dota-ban se bírom az ázsiai népet...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Shep
Trump Amazzal fog meccselni, mivel mindketten nyertek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Na, Harrison Jones megmarad, a priest paklimat erösíti, hátha tényleg belefutok egy durva fegyóba. (Pedig mennyi Wisp kijött volna belöle...)

vicces volt, kirakja ragnát, én meg másoltam terítettem az asztalt majd leütöttem 😄
egy pyro-equa rosszul jött volna, de másolta a ragomat majd nem engem talált el úgyhogy mákom volt 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.16. 15:47:06

Igen.
/10char
De pénzért akartam decket venni. Azt is játékon belül?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Mephike
Nem arcoskodásként töltöm fel, de örültem magamnak az tuti 😊

Shep
Játékon belül lehet paklit venni.

Valaki elmondaná a battle.neten miért írja azt hogy nincs feltelepítve a hearthstone? És azt kéri hogy töltsem le plusz a naxx-ot, egyébként decket akartam venni azt hol talàlom? Vagy ameddig ezt írja hogy nincs telepítve addig nem látom?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Tinman
2 Thaddius-om volt lent... baze :-D

/egyiket csórtam

mikor a 10. körben benyelek egy olyat hogy charges murloc + 8x power overwhelming L-t, i love pro aréna 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.15. 19:07:23

Tinman
RTomerHUN idejár?

A 8. kör elején -20 HP-vel búcsúzott :-D

Shep
Főleg ha valami jó lényt tudsz áthozni vele 😊 Ezért szeretek amúgy priesttel játszani tök jó kombói vannak de pont emiatt könnyen sebezhető is, meg nagyon elhúzódik minden meccs.

omg, ezt a shadow madness - panda playt még nem is láttam
kemény

Amaz kicsit kiakadt mikor leszedték a Seagiantjét és 2 másikat kiraktak 😄
"kicsit" 😄

Tinman
Wing4 - Priest - Challenge mode :-D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát igen, ez a gép ellen durván működik.

Tinman
Wing 4 is kipucolva... atomjó volt! Imádtam :-)

Thaddius viszont picit csalódás volt, nagyon könnyen borult, pedig az alap priestem vittem ellene, akivel a PvP-t is szoktam tolni.

Shep
Millhouse a legjobb, ne hülyítsd a népet! 😄DD

persze, de pont ezért mondom azt hogy nem fos lap, hanem szituációsan erős vagy közepes

igen, annyi a tuti hogy legalább 1 legalább kék 😄

Harrison tipikus metafuggo lap, ha sok a hunter, warrior, shaman, akkor nagyon eros, ha nincs, akkor inkabb egy yeti.
Egyébként a packot teljesen random kártyákat adnak ugye? Szóval lehet, hogy a vásárolt 100g-s packban is ugyanott csücsülhet egy leg vagy jobb mint pl. egy 10+ arena win utáni packban.

igen, csak én nem trollkodásból írom

a Harrison Jones jó lap, ha megfelelő class ellen tudod használni
Mage,Priest,Dudu ellen semmit nem ér
olyan mint az Oooze, hogy ha van fegyó jó ha nincs átlagos
de azért mikor a mostanába szeretett Jaraxist/Doomhammer duóból vmit kijátszik az ellenfél, te meg levágod HJ-t az priceless

inkább arénára, ha hozol 3-4W-t már jobban jársz
1-2Wnél meg ki tudja

Valaki adjon tanácsot, hogy a goldot packokra vagy arena belépőre érdemesebb-e elkölteni. (?)
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2014.10.15. 12:28:36

Devv
Ezt írták a Wisp-re is pár hozzászólással ezelőtt. 😄
Millhouse fos lap, Nozdurmu gyenge

Harrison Jones pedig nem rossz legendary, nem tökéletes, de ha jó időben játszod ki akár game winner

Tinman
+1

Fos lap.

Más...

Naxxramas Wing 4-et megnyitottam... király!!! Tök élvezem :-))

DarkHorSe
Harrison Jones :'( <#schmoll2><#rinya><#schmoll2><#rinya><#schmoll2>

Devv
No problemo! 😊
DarkHorSe
Ha be is torod szereztel 400 dustot, meg mindig nem ertem a problemad 😄 Mondjuk en alap nem torok be 1 legendaryt sem.
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.10.15. 12:01:30