Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ergo egy jól időzített unleash elég 😄
a "play" az amit kézből kell kijátszani
wikiről:
"Summon is an ability which summons one or more minions.
Distinct from regular summoning, a minion generated by the summon ability does not consume or come from an existing card, is usually uncollectible, and does not incur its mana cost. The ability is found on hero powers, spells and minions, and is often triggered by a Battlecry or Deathrattle. Transform effects function similarly to summon effects in that they bring new minions into play, but do so by replacing an existing minion with another, and therefore do not trigger summoning-related effects."
de az is lehet hogy én tévedek
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.15. 15:45:51
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ott van a Starwind Buzzard, az is úgy működik, mint ez a quest fog szerintem.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.03.15. 14:26:02
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de nekem túl káosznak tűnik
ha akarod az effectet akkor gyorsan kell idézned beasteket
viszont a beastek inkább az aggro/mid range deckekbe passzolnak
ergo kapunk egy katyvaszt ami vagy op-op vagy kuka
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Először is a Paladin beast quest legendet biztos láttátok már, egyelőre szöveg nélkül. Ez tuti egyébként. itt van
Aztán, elvileg ez is hivatalos, lesz egy ilyen nevű legendary:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valamint, itt a kiszivárgott hunter quest, 90%, hogy tényleg ez lesz. Nekem bejön, érdekes lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csak lesz-e több is benne a hangulaton kívül?
Azt hiszem megvan az a játék ami kb hangulatban-számomra- hozza azt(sőt) amit a hearthstone hozott:
Fable Fortune
Én ma (vagyis kb fél órája) hallottam erről a játékról először,de ez a hangulat ami árad a videókból...omg.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.13. 13:03:33
Ilyen alapon ne adjon nekem warlock questet ha nincs egy lock lapom se. Érted. 😄
A játék története során sok különböző 1 drop került a játékba. Az elején sokan nem játszották őket, mert gyengének tűntek, aztán jöttek az erősek és felkavarták az állóvizet. Ezt azóta nagyjából kiegyensúlyoztuk. Most pedig a játékosok úgy tűnik, szeretik az olyan kártyákat, mint a Babbling Book, szóval olyasmi várható a jövőben."
Úgy néz ki továbbra is az esport vonalat szeretnék erősíteni😄
Mert akkor azt is írják már bele a kódba, hogy mindig 50-es és 60-as questet kapj és még lehetne sorolni.
Szerintem ilyenen nem is érdemes idegesítenie vagy heccelnie magát az embernek, ez benne van a random természetbe amit a hs nyújt.
és nem feltétlen kell neked még aznap megcsinálni a questet
ettől függetlenül, ez nem a fejlesztő hibája, hanem a tervezőké ha tőlük nem érkezik olyan "requirement" hogy legyen restricted a win 5 brawl quest akkor nem fogják leprograzmoni, mer minek?
pedig ott tudtommal annyi történt hogy valami balance szerűséget próbáltak csempészni a játékba és emiatt nerfeltek bizonyos OPOP hősöket (lehet tévedek amiket olvastam az alapján ez volt)
Nyilván nem fogják bejelenteni,hogy megy a lecsóba. De ha nem megy a népszerűsítés és kiadnak két kiegészítőt úgy, hogy nem jön kellő bevétel és a számok sem emelkednek a megfelelő mértékben akkor nyilván nem fognak még több pénzt pumpálni egy veszteséges / minimális profitot termelő üzletbe.
A játékosszám növekedésére meg semmilyen bizonyítékot nem látok. Nyilván nem fogják bejelenteni, hogy stagnál vagy csökken a naponta belépő felhasználók száma. Nem pörög a fórum, sem a deck megosztó oldal. Ezen felül, mint mondtam a várakozási idősem ezt tükrözi. Annó open béta nyitása után 2-10mp alatt talált aréna és ranked meccset is. Mostanra ez arénánál 1perc környékén van, rankeden pedig 30sec körül. Ez nem high lvl ranked,mert a kihagyásoknak köszönhetően rank9 vagyok és nem is 5-0 aréna hanem mindenhol még 0-0-nál is.
Előbb pedig azért hoztam fel,mert mephi írta, hogy rivális lehet a hs-nek. Most őszintén mi alapján lehet megítélni ezt, ha nem a népszerűségi statisztikák alapján. 1-2 hete írtam egy kommentet amiben azt taglaltam, hogy egy játéknak kapásból népszerűnek kell lennie, hogy befusson és bármi szerepe legyen az aktuális toponline játékok mellet. Akkor még open béta volt a legends, de nem nézték, mert nem nyerte el az emberek érdeklődését. Most, hogy kijött jöttek a promoted streamek sorban, akik csak a pénz miatt játszottak vele. Ennek a célja az lenne, hogy népszerűsítsék a játékot. Ha népszerűbb akkor az emberek kíváncsiak és nézik. Na ez nem jött össze, mert ugyan úgy 50-200 néző van. Ha ilyen nevek népszerűsítése mellett nem indul be akkor mikor indulna? Ezek után, hogy lehetne rivális vagy éppen hosszúéletű? Jelenleg számomra úgy néz ki, hogy kiadják ezt a 2 kiegészítőt, de nem lesz belőle elég bevétel és utána jó eséllyel megy a többi kártyajáték után.
Most is kiemelném,hogy remélem tévedek és befut a játék, de számomra jelenleg nem úgy néz ki, hogy jó esély van ennek bekövetkeztére.
Nekem pl WOT-ból van tapasztalatom és ott is jól látszik, hogy fokozatosan kezdett egyre kényelmetlenebb és nehezebb fizetés nélkül előre jutni, kezdett egyre több már-már pofátlan gyűjtögetői cucc előtérbe helyeződni.
Ott is megvolt viszont ez a gyűjtögetői aspektus már a legelejétől.
A legendshez csak annyit, hogy ennyire istentelen lenne csak szimplán játszani a játékkal ahelyett, hogy a twitch nézői statisztikájával foglalkoznál állandóan?<#confused>#confused>
Szóval 20k hs-ben = 1deck és így ennyi volt
20k lol-ban = semmi előnyt nem biztosít csak épp +10karakterrel játszhatsz és itt azért a meta tágabb,mint a hs-ben. Tehát mind a 10karakter lehet meta champ.
Heti f2p = hs kb 700gold = átlag 700dust. Egy átlag deck 7k dust körül mozog tehát heti 1/10-ed deck.
lol= heti 5-6k ip és a legdrágább karakterek 6300-ba kerülnek.
Szóval ugyan annyi pénzért 10x annyit kapsz, mint a hs-ben. Arról nem is beszélve,hogy ott folyamat költheted az ip-t nem fogsz lemaradni, itt pedig jön egy kieg és megint fizethetsz jó eséllyel, hogy meglegyenek a megfelelő deckek. Ráadásul eme kieg után mégtöbbet hisz az árak emelkedtek és minden class 2legendaryt kap szóval még többet kell nyitni, hogy meglegyen minden használható lap. Ez alól nyilván kivétel az akinek megvan mindene és tudja gyűjteni a goldot.
Off:
A legends még mindig nincs sehol, hiába a sok fizetett streamer a kisebb csatornákra nem szivárogtak át nézők, mert nem érdekli őket. A chatekben folyamat csak az ment,hogy hs2, miért ilyen ocsmány a board stb.
ami szintén lényegében időt veszel
és alapvetően budget deckekkel is tökéletesen lehet boldogulni nem kell a full legendary set, lásd a régebbi facehunter, de a mostani face deckek sem feltétlen arról szólnak hogy 15k dust kell hozzá
más kérdés hogy vannak a wallet warriorok amik igen, de itt a sikeresség a kérdés első körben 😄
edit: szezon 1 óta játszom, rúnát sose lehetett pénzből venni pont azért, hogy nem legyen p2w. Oldalt lehetett csak.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.03.11. 14:31:43
I decide when I'm done.
persze farmolni is
de amúgy vicces, hogy az általam nem szeretett lol-t felhoztam és megint mindenki védi
miközben biztos jó, de szerintem gyenge ripoff 😄
jah igen, már minden mobát ráhagytam a dota 2 sem jobb és a hots sem
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.03.11. 14:11:19