40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
A látottak alapján eddig a rugó quest és elementál sámi várhatóan meta deck lesz. Szóval ha valakinek mindenáron crafftolhatnékja van, ezen az irányon induljon el. -
asszem releváns megint. :D -
Pio #37708 Mindig jelen volt ez, csak most vannak questek, amik lényegileg az új feature-t jelentik, de legendary gating mögé lettek téve és sokkal bosszúsabbak az emberek, hogy nem jutnak hozzá a questekhez. Lásd old godot kapott mindenki ajándékba.
Ha végigolvasod, amit írtam láthatod, hogy matematikailag teljesen logikus, hogy egyáltalán nem elszigetelt eset az, hogy már a második legendaryd is duplicate, ez eddig is pontosan így volt és pontosan ugyan így volt hiszti a redditen, csak nem lett felvote-olva.
Szerintem 1-2 questet kellett volna ajándékba adni mindenkinek, akár 1 szabadon választottat és akkor nem lett volna ekkora a hiszti.
Illetve amúgy egyetértek azzal, hogy a legendaryk esetén lehetne egy duplicate védelem a játékba vagy mondjuk féláron lehessen elbontani őket, mert tényleg a dropdrate-hez képest nagyon sok van belőlük. És akkor nem lenne ilyen zavaró a matematikai törvényszerűség.
Sőt, azzal is egyetértek, hogy valódi pénzben egyszerűen túl drága 1 pakli ahhoz képest, amit ad. De nem kötelező vásárolni.
A fő probléma az, hogy az emberek netdeckelni akarnak és nem 1-1 lapot akarnak megszerezni, ami kraftolással azért megoldható, hanem teljes paklikat, amiket a become legendary oldalon láttak, amihez hiányzik 10-15 lapjuk, amit már tényleg rohadt nehéz összehozni és ettől frusztráltak lesznek. Ha törvény tiltaná azt, hogy bárki megosszon decket másokkal bármilyen módon, akkor tized ennyire nem lennének frusztráltak az emberek amiatt, hogy ez vagy az a lap nincs meg nekik. -
cesar22 #37707 hamár matematikai szempontok alapján nézzük, mégiscsak furcsa ez hogy a duplicate probléma pont annál a kiegészítőnél bukkan fel ennyire komoly szinten, amelyik másfélszer több legendaryt tartalmaz -
Hát mert a hülyék minek vesznek 18e Ft-ért virtuális mesekártya lapokat? .D -
Matte #37705 teljesen igazad van, a hülye nép csak azt várja, hogy 60 euróért, 18.000 Ft-ért, egy AAA játék áráért ha már a 23 legendből 2-t megkap, akkor az ne legyen már ugyanaz a kettő, mert a blizznek ugye egy kódsorába kerülne ezt megoldani, csak hát ugye a kurva anyját a sok hőbölgőnek, mit vártak az aprójukért. -
Pio #37704 Jajj, ezt elkezdtem megírni, de elfelejtettem befejezni.
Szóval a túl sok legendary duplicate őrület körülbelül megint arról szól, hogy a hearthstone játékosok nem rendelkeznek alapvető matematikai ismeretekkel, viszont rendelkeznek billentyűzettel és a mai világra oly jellemző ignoráns egoizmussal, miszerint amit ő gondol az úgy van és kész, mert ő olyan k*rva okos és a blizzard manipulál meg chemtrailen mossák az agyunkat és az oltásokban levő mikrocsippek irányítanak mindent.
Pedig Occam borotvája alapján ha valamire az egyik magyarázat az az, hogy van egy hatalmas összeesküvés és lehúzás az ügy hátterében, a másik pedig az, hogy a userek nincsenek tisztában a matematika alapjaival bizony a második a valószínűbb. :)
23 legendary van az új kiegben.
Annak a valószínűsége, hogy lesz köztük legalább 2 egyforma az alábbi képlettel számolható, ahol n a nyitott legendaryk száma:
1-23!/(23-n)!/23^n
Érdekességképp:
2 nyitott legendary esetén: 4,3%
3 nyitott legendary esetén: 12,7%
4 nyitott legendary esetén: 24,1%
5 nyitott legendary esetén: 37,3%
És így tovább....
Vagyis ha tegyük fel csak ezer ember nyit 2-2-2 legendaryt akkor is lesz ~43 ember, aki ugyan azokat nyitja. 3-3-3 legendaryval pedig már ~127 ember.
Innen baromira nem nehéz kikövetkeztetni, hogy miért van olyan sok duplicate-ekre vonatkozó post a neten.
Azóta amúgy a Blizzard meg is írta, hogy nincs semmi ilyesmiről szó. De persze nyilván aki szerint igenis van összeesküvés annak ez ilyenkor csak olaj a tűzre :) -
Pont azt nézem én is, legalább lehet látni, hogy milyen deckeket agyaltak össze ennyi idő alatt egy komolyabb versenyre.
Itt a link ha kíváncsi valaki. -
Decklistet! .) -
Icegrind #37701 Wow Lifecoach versenyt rendez a hétvégén a házában és PenhaDani is kijutott a selejtezőkről.
Elvileg ma déltől lesz az első verseny a kieg óta és így már magyar szereplővel is. Akit érdekel az lifecoach csatornáján megtalálja. -
Új ápdét+kieg és még működjön is a játék, nem akartok Ti egyszerre kicsit sokat? :DDD -
Renegade #37699 azért az mennyire beteg, hogy az új OTK priest a 4. kőrben kivégez o0 -
Ez így van. Szeret fagyni ez a hulladék. Spectate mód különösen fasza, amikor nem lép tovább és ki sem tudsz lépni a főmenübe. Az egészből csak Windows feladatkezelővel tudok kilépni. Vicc. -
Madi92 #37697 Nálam is. Ez a patch nem lett jól összerakva. Belépés is fura. Kilépésnél is hibával áll le. Meg úgy az egész játékot nem érzem stabilnak. Másnál is van ez vagy én vagyok a kiválasztott? -
Viszont a peccs elhozta a csodát: ha rámész oldalt a paklidra az egérrel, lent kiírja mennyi lap van a kezedben. :D Tudták ezek, hogy a hendlokk visszatér. :D -
Zozo0122 #37695 Nálatok is kék aurában izzik az összes Un'Goro lap amikor csak beléptek a collection managerbe? :D Istenem, ilyen hibákat komolyan mondom :D Már kb. 3x végigpörgettem mindegyiken a kurzurt, de amikor újra belépek, ugyanez vár. -
Én még nem találkoztam aggroval :) Az a baj ,hogy most hogy 30 hp-d vagy 40-ed van meg egy 8/8-ad szart nem számít, nem csinál semmit, a többi kvesztben legalább benne van a win condition, ebben nincsen, de legalább nyitottam így nem elpazarolt dust.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.08. 00:02:26 -
Renegade #37693 én naná, hogy stílusosan egy tempó decket tudtam bontani,/összerakni :)
aki nem látszik a képen az Kalimos primelord
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #37692 #37629 -
Madi92 #37691 Nem éri meg.. :D Aggro ellen lassú, amúgy meg valószínűleg nem mérvadó. Kéne még valami mellé, ami nem túl OP de azért használható. Mondjuk a heropower sajáton healelne enemyn dmgelne. Vagy ilyesmi. -
Komolytalan ,hol van a 40 hp-ra gyógyulás a 2 manért 8 sebzéstől? Azt hiszem ez a játék egy délelőtt erejéig volt újra szórakoztató.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.07. 23:24:08 -
Amúgy a warrior kveszt enyhén durva. -
Zozo0122 #37688 Screenshotot mááá! :D -
Melyik az a deck? -
Renegade #37686 nyeeeh, máris előkerültek a Trump deckjét másoló mr thank you controlretardáltak. :( -
Madi92 #37685 Jelenlegi kedvenc deckem:
Gyorsan összeraktam, de egyből beleszerettem. Tarim meg OP. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forbidden Healing
Lost in the Jungle
Mistress of Mixtures x 2
Dirty Rat x 2
Doomsayer x 2
Equality x 2
Hydrologist x 2
Wild Pyromancer x 2
Acolyte of Pain x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Wickerflame Burnbristle
Consecration x 2
Truesilver Champion x 2
Elise the Trailblazer
Cairne Bloodhoof
Spikeridged Steed
Sunkeeper Tarim
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor -
Pio #37684 Nekem 3 Hemet esett ( mondjuk a régi Hemetből meg 4 esett az első adag nyitásnál, szóval.... :D ). -
Madi92 #37683 Yupp, az első kettő! legendásom king mosh volt.... -
Alá tudom támasztani... -
Madi92 #37681 Én lecraftoltam. :D -
cesar22 #37680 ez a voraxx az új bugimonster -
Olyasmiket olvasok, hogy extrém sok duplicate legendást epicet nyitottak emberek és sokkal többen panaszkodnak mint előző kiegnél.
Kínai fórumokon mindenkit banolnak akik megemlítik ezt a jelenséget.
Súlyozott pack nyitások? -
Csupa hulladék:
+ még kiesett a Mage és Warrior Quest (ha a Legend cuccokat nézzük)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.07. 20:34:18 -
Renegade #37677 na összeraktam egy közepesen erős dinodecket. -
Renegade #37676 na, én vettem goldból ötvenkettőt, hogy meglegyen a 60, nézzük:
Legendary: 3 (Voraxx, Hemet, Kalimos
Epic: 10
Golden összesen 12
Dust: 960
szóval egyelőre csak egy elementál sámánt tudok összerakni :( -
Mennyire kiábrándító, hogy a ranked legalján is már fullos quest warriorok jönnek szembe. :( Nem lennék most új free-to-play játékos alap kártyákkal. -
cesar22 #37674 aztán 50 pakkból még 4-et, romlik az átlagom, ráadásul a legszarabból, a róg legendből kettőt #mocskosblizárd -
anadrex #37673 Nekem most is 60 pakkból 1 legendary mint előző kiegnél. Nem vagyok a legszerencsésebb. -
Pio #37672 Én ezt nyitottam (preorder + ajándék pakkok + ~20k gold, utolsó két oszlop a golden és a golden-normál százalék):
Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.04.07. 17:45:34 -
cesar22 #37671 én nemtom mivan, eddig 33 pakkból nyitottam 5 legendet, abból 1 golden :D