40521
  • Matte
    nemtom, én pappal eddig 4-5 rugóval futottam össze ladderen, mindet elpicsáztam. Ha már megvan neki a quest ÉS van neki kézben lap, akkor onnantól szopó, de ez általában csak a 8-9. körre jön össze nekik, addig meg kb SEMMI értelmeset nem pakol le, szóval addigra kb elfogy és 1-2 körrel mindig le van maradva. De persze lehet csak balfaszokkal találkoztam és/vagy mákom volt.
  • Matte
    én kihagytam, a legkevésbé sem érzem hiányát még 5 random lapnak a priest pakliban :D
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.04.09. 11:57:16
  • Shep
    Játszom, de egyszer nem jött még fel a pakk, szóval nem tudom milyen .DD
  • Zozo0122 #37747
    Kb. az összes priest, akinek megvan :D
  • Zozo0122 #37746
    Amúgy szerintem ennek a kiegnek a hunter még nagy nyertese lehet. Dred tök jónak tűnik, a kis raptor is, a miniswipe is, ha marad a róg meta, akkor nagyon zsír ellene, kinyomja Moroest is egyből, amíg kicsi. Amúgy most miracle hunteren gondolkodok, kalóz arzenállal az elejére, meg aukciós, 2 pyro, új hunter AoE, Thalnos, 1 stampede, 2 bow, esetleg giantek :D Hazaérek lehet megpróbálom, hátha ::D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 11:29:53
  • cesar22
    az új elise miatt is ment a sírás, hogy milyen op, játssza még valaki rajtam kívül? :D
  • Zozo0122 #37744
    Azt én se mertem még, de mikor rógozok, akkor a taunt warik kemények.
  • Mephike
    Oksa, mert ma kb 50%-ban rugóQ jön szembe, és bizony többször kapok ki, mint nyerek.
    A taunt warit még nem raktam össze, nem merem...
  • Zozo0122 #37742
    Nekem eddig az jött be (mirrorban is), hogy semmiképp sem szabad bevállalni azt, hogy value lényeket vegyen vissza, szóval akár bele kell menni előnytelen tradebe is. Ilyenek számíthatnak pl. hogy Patchest, vagy Swashburglart ütöd le - nyilván a burglart, mert abból van 2 a deckjében, hiába patchesből azonnali charge-ot nyer, nem azt akarja visszavenni.

A hunter nekem fogja őket, pont emiatt van benn 2 explo trap, meg a miniswipe, kinyomom a kis szarokat, amíg aprók. A taunt wari jó még ellene. :D Legalábbis egyelőre az én tapasztalataim ezek.

Más: hunterrel agyonverem a quest maget, szó szerint esélye sincs. Ugye hiába van tele AoE-vel, ha mindig van fenn lényem a DR-ek miatt. Amúgy rendszeresen az van, hogy az explo trapjeim fektetik ki, miközben már fenn van az x-edik ice block, de hát nem számítanak rá, és benézik, és megy a happy new year :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 11:18:25
  • Icegrind
    Kb minden aggro fogja.

Zozo: A quest hunter nagyon rossz. 1.köre kuka és egy lap hátránnyal indul. Ezért játszanak aggro huntert,a te esetedben midranget. Túl sok az aggro, hogy megengedhesse magának ezt a nagyon gyenge kezdést.
  • Ersiman
    Szerintem, attól függ milyen gyorsan tudja kirakni a Crystal Core-t. Ha nem nagyon gyorsan, akkor a Face Hunter is megfoghatja. Ha minden összejön neki, akkor nem hiszem.
  • Shep
    Engem már most is zavar, meg az összes többi védhetetlen szar is.
  • Mephike
    Szégyenlem bevallani, de lehexeltem egy ilyen 5/5-s lényt én is. Van deck, ami képes ezt a rugóQ decket stabilan fogni? Mert számomra úgy tűnik ez a quest túl lett tolva rendesen. Félreértés ne essen, most még nem zavar, de egy hónap múlva már lehet lesz bajom vele :)
  • Shep
    Éljenek a védhetetlen kombók.
  • Zozo0122 #37736
    Na mi van, 5/5 ?:DDD

• Zozo0122 #37735
    Egy ideig igen, néhányat elkaptam vele.

Ami viszont nagyon fun volt, hogy megtörtént az, hogy a warrior kinyomta a dirty ratet, tőlem meg kiugrott Dred, és azonnal szétcsapta :DDD Meg a tauntokat is átugrálja, ha új minion jön ki :D Tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.09. 10:13:27
  • Ersiman
    Midrange Hunter bírja a Quest Rogue ellen, ha az viszonylag gyorsan meg tudja csinálni a questjét?
  • Ersiman
    Üdv mindenkinek!

Ha érdekel valakit van két Fable Fortune beta kulcsom.
  • Zozo0122 #37732
    Szinte már rá is untam, a hunter viszont nagyon adja :D Lehet, hogy crafterino lesz 2 stampede (vagy csak 1), mert komolyan erősebbnek érzem a midrange/dr vonalat, mint a quest huntert.
  • Mephike
    Quest tugó és tele van kalózokkal? Te szégyentelen! :DDD
    A tegnapi nap után úgy döntöttem a quest warriort fogom összerakni elsőnek. Elég megbízhatóak tűnik.
  • Madi92
    Elég jól. :D Majd nézd meg, szerintem én összerakom.
  • Zozo0122 #37729
    Te IS? :D Ki még? Én nem, ha esetleg pont Lyra decket játszott, akkor hogy működött neki? :D
  • Madi92
    Nekem is tetszik. Néztem tegnap savjzot én is. :D
  • Zozo0122 #37727
    Akinek megvan Lyra, nem akar csinálni egy olyan decket, amibe rak 2 shadow visionst, 2 spellcsökkentő elementalt, 2 új 8 manás ambert és Medivh-et? A többit lehet variálni, csak érdekel, működhetne-e ilyesmi :D Tetszik Lyra, csak félek craftolni :D
  • Shep
    Marha idegesítő, hogy nem lehet kilépni a játékból, mert kifagy.
  • Zozo0122 #37725
    Nekem egyelőre 2 deckem van, elég jól működik mindkettő. A rugóval toltam már vagy 20 meccset, sok finomítás után ez már véglegesnek tűnik, illetve lehet, hogy hosszú távon metadeck lehet a questróg. A hunter még kezdetleges, de bíztató, a működésétől függ, hogy craftolok-e hunterbe. Ahogy eddig észrevettem, a róg szétalázza az elemental shamant, a hunter meg a quest maget.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.04.08. 23:47:53
  • Madi92
    Jaja, mondjuk sokan játszanak hasonlóval, de ez az én elképzelésem a deckről. Aztán, hogy melyik verzió jobb, az érdekes kérdés. :D
    Pl Amaz játszik Heraldot Volajzt is, ami nem hülyeség.
  • Zozo0122 #37723
    Tök jó lenne amúgy egy olyan verseny, ahonnan teljesen kizárnák a randomot :D Csak a laphúzás lenne az egyetlen random faktor, és shamant nem szabadna játszani, mert random a hero power. Érdekes lenne szerintem.
  • Icegrind
    Hát szerintem azért minimális versenyrutinja kb mindenkinek volt, hisz azért nem egyszerű kvalizni egy offline versenyre. Az is igaz, hogy nyilván az online versenyek vagy a helyi kissebb offline kupák ahol 100-1000 ember néz az nem ugyan az mikor végre profikkal szemben bizonyíthatnál 10k+ ember előtt. De akkor is érdekes, hogy 7-ből (lassan 8) senkinek sem sikerült.
  • Zozo0122 #37721
    Inkább a versenyrutin számíthatott. Ezen a szinten már kevés szintbeli különbség van (szinte nincs), inkább versenyrutin van, meg kötélidegek.
  • Icegrind
    Hát így a tournamentet elnézve érdekes meta lesz. Pirate wari, zoo, aggro hunter, aggro druid, quest(aggro) rogue... Illetve még ide sorolnám a murloc samant aki szintén nem a 10.kör után szeretne megölni. 16 játékos mindenki 4-5deckel, de control nincs senkinél sem.

Amiérdekessé teszi a dolgot, hogy az 1. meccseken 1pro játszott 1 qualifikált játékos ellen. A 8 ilyen meccsből 7 lezajlott és mind a 7 meccsen a pro nyert. Tehát még a hihetetlen aggro metánál is elég sokat számít a skill.
  • Zozo0122 #37719
    Ez szépen egyben van. :) Te csináltad?
  • Mephike
    Megvan neki a #1 és tényleg jó a deck. Azt hiszem jó lesz ez a rugó most :)
  • Madi92
    Na, ebben a priest deckben látom a quest értelmét. Már sokszor mentette meg a játékot. :D

Nem tudom, lehet mások is ezt tolják, de mondom megosztom. :D
  • Matte
    :D jogos.
  • Matte
    ez a Time Warp ez egy ISTEN :D
  • Icegrind
    Még nem alakult ki a meta, nem biztos,hogy ez lesz az új népszerű deck. Thijs épp 8-1-et megy shreazinos rouge-al high legendben. Közben eloise egy másik fajta sherazinos deckel épp top 10-ben van és próbál vele #1-re menni. Tehát a quest nélküliben is van fantázia. Mondjuk ha itt is kikerülne a quest akkor már semmi sem játszaná. Jelenleg minden classnak van egy jobb quest nélküli deckje, mint a questes. Lifecoach tournamentjén is csak a rogue vitt questet,semmi más.
  • Madi92
    Nem tudom, de nincs kedvem következő kiegig ezzel harcolni. 1 nap telt el és már hányingerem van a rougetól. :D
    Szerintem 5x még nem lenne annyira drawback neki. Mert értem, hogy aggro meta van még mindig, és a rougenak csak így van esélye. De akkor ne 5/5-ök legyenek, hanem 3/4 vagy esetleg 4/3, de alig van olyan boardclear ami 5hp-t megesz.

No mind1. Cserébe a deathrattle priest elég fun. És a kazakus elementál questes is működőkepés, bár nem olyan jó jelenleg, mint az alap.
  • Zozo0122 #37712
    Az a baj, hogy ha lassítod (5x kell kirakni ugyanazt), azzal totál megölöd.
  • Madi92
    Btw, szerintetek van esély rá, hogy a rouge questet némileg lassítják? Azért zavar ennyire, mert olyan mint a pirate, csak a piratet meg lehetett fogni, ezt egy kicsit is lassabb deckel esélytelen.