Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Explore to Un'goro: Ez afféle Yogg light. Illetve ugyanúgy akkor játszod ki, ha vesztésre állsz lategameben, és kb. mind1. Szerintem ez az első olyan nem legendary lap, amiből soha nem kerül majd egy pakliba sem 2 db, mert totál paradoxon lenne az egész 😄
Tortollan Shellraiser: Semmi különös, közepes. Majdnem filler, de mégse.
Lakkari Sacrifice: Nagyon könnyű quest, ezért sajnos a discard zoo elég erősnek tűnik majd, főleg a másik lock lappal együtt. Rühellem. A portalt nem tudod leszedni, nincs rá megoldás, Legendsben is van ilyen, az 5 manáért 1/1-eket idéz és hármat is kirakhatsz, de azok leszedhetőek. Hosszú távon még az is erős, ha egyet ki tudsz rakni. Ez meg bitang erős, pár kör alatt felőrölnek ezek a kis nyomik. Midrange zoot látok magam előtt, és nem tetszik.
Lakkari Felhound: Elég jónak tűnik. Ha jókor rakod ki, természetesen. A statjai nagyon jók.
Arcanologist: Na ezt nevezem én okádék kártyatervezésnek. Jó statokkal olcsó COMMON drop, ami specifikusan húz lapot. Nyilván jó kártya, de minimum rarenek kéne lennie.
Elise: Na igen, instacraft. Van olyan deck amibe ezt nem rakná be valaki? 😄 De már megint - NEM TUDSZ ELLENE KÉSZÜLNI ÉS COUNTERELNI. Aztán majd anyázunk ezerrel. Az új Yogg. OP.
Golakka Crawler: Ez viszont a tökéletes kártyatervezés példája 😄 Jó statok, olcsó és az a fajta tech lap, ami hiánypótló és nem OP, mert specifikus. Ilyenekből még többet. Pirate Warrior, AHOJ!
Tar Creeper: Filler, kivéve, ha nagyon jó elemental szinergia jön.
Dinosize: Korrekt kártya, elég erősnek tűnik. Amit Mephi írt: na ja, úgy fogjuk használni.
Sherazin: Ezt meg leírjátok, pedig jó. Csak a Silence nyomja le, amúgy örökké ott lesz a boardon, és egy miracle róg játékban 3-4x is visszajöhet akár. Ha biztosan tudod, hogy leszedi az ellen, akkor is kirakod t4-ben, sőt kicoinolod. Nekem bejön.
Swamp King Dred: Jónak tűnik, a statjai elég komolyak és ha rögtön kirakod a Highmane után, akkor jó eséllyel nagy bajban van az ellenfél 😄
Szerintetek?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
igen a rugó hulladék
a pirate kuka, a tar creeper és a hungry kingler megeszi
viszont felhound + quest sztem visszahozza a discozoo-t és onnantól megint ocsmány aggro áradat lesz
cserébe a jade eddig untouchable
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Arcanologist tökéletes secret keresés.
Dinosize erős lap, sőt elsőre túl erős.
Swamp King az első legendás a hunternél, ami játszva is lesz.
Tar Creeper egy jó lap lehet az aggro ellen.
A többi lap felejtős, sajnos a rugo legend még a szokásosnál is rosszabb.
I decide when I'm done.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.03.17. 19:22:59
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2017.03.17. 18:14:06
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ahol nagyon kilóg a lóláb az a WR:
coinnal: 52,5%
coin nélkül: 69,27%!
meg persze röhej, hogy mennyire szívat az RNG, ugyanis a common lap aránynak 20-22% körül kéne lennie, ehhez képest nekem 31%, ami ugye egy külön doboz, ezért durván rontja a dust/gold/+pack arányt. kíváncsi vagyok, mondjuk úgy a kétszázadikra be fog-e állni.
viszont elég élvezetes ez az új formátum, annak ellenére, hogy alig vannak sikereim, még így is feljebb ment a WR-em, kb 0,2 ponttal, a rugó meg instant pick, nagyon jó vele játszani 😊
http://www.heartharena.com/profile/petimalac
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Aki még nem próbálta a Legends-et, az tegye meg most, mert elvileg mától 20.-áig megint Chaos Arena lesz aréna módban, nagyon fun 😄 +aki belép a játékba, az ilyenkor kap egy ingyen packot is.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tessék itt az igazi lehúzás:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jade Druid ellen mentem Reno Priestel. Nagy nehezen leküzdöm a jadeeket, enyém a board, következő körben valószínűleg veszített volna, mert üres volt a keze.
Erre, lerakja yoggot. Az még hagyján, hogy első spell egy jade idol volt, majd idézett neki egy call of the wildot, de csinált egy doomot is neki. Amivel felhúzta a teljes lapkészletét, majd elnyomott két innvervétet és csinált 4db jadet. 10/10 11/11 12/12 13/13 ühüm. Olyan alt+f4-et nyomtam, hogy szerintem a játék is letörlődött egyből.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.03.16. 20:17:29
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az új kieg legendjei is olyanok lesznek, mint a régebbiek, lesz 3-4, ami kötelező craft lesz, lesz szintén 3-4, ami jó craft, a többi felejtős lesz. A régebbi játékosoknak annyi előnyök lesz most, hogy az a 3-4 kötelező craft most kapásból meglesz nekik.
mondjuk még megvárom a revealt aztán lehet h kuka az egész játék számomra - így se játszok kb 2-3 hete
Mármint, tényleg kíváncsi lennék.
Nekem megvan az összes lap, leírnátok többiek mindannyian, hogy ki törte be / ki hagyta meg a Wildba került lapokat?
Érdekelne a statisztika.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.16. 15:23:44
Tehát 2 legendaryt lehet "levonni" a szükségesből ami elég karcsú.
Na majd meglátjuk...
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.03.16. 11:56:52
F2P alapon ha csak a felét meg akarjuk szerezni ennek a rengeteg legendarynak és 20 pakli / legendaryval számolok(ami nagyon ideális mert mint tudjuk 40lap / 1 legendary a garantált és akkor még a duplikációval nem is számoltam) akkor az minimum 200 pakli...Totál esélytelen F2P alapon fizetés nélkül...Én örülni fogok ha 3 ütős paklit kirakok amit imádok(azt is csak majd x hónap után fogom az tuti).
azt adom hogy idióta és "szemét" húzás, ami nem ok nélkül vált ki ellenszenvet de a gerinctelen az lenne ha be sem jelentik csak fusiban növelik az árat