40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #17966 a patron meg az olaj rugó nálam kb ugyanaz mint a freezemage
próbál túlélni a kombóig aztán elintéz
ezek nekem inkább miracle deckek -
Negritis #17965 3 :D
amúgy már az is jó lenne ha a bannerbe bekerülne pár hasznos link
meg ha van vmi esemény annak is lenne "reklámja" ott -
Pio #17964 Tólem is +1, de szerintem moderálni csak akkor moderálj, ha személyeskedés megy, egyébként max ha elfajul szólni, hogy van dühöngő.
Szólj az adminoknak, hogy már 2 +-od van. :) -
Én személy szerint aggro alatt az összes agresszív decket értem.
Zoo, Demonzoo, Midrange paladin, Combo druid, Midrange/face/hibrid hunter, patron warrior, tempo/mech mage, Mech sámán, Oil rogue -
Negritis #17962 sztem a klasszikus face mechmage, mechshaman, zoo, mechrugó ami aggro
pl én a midrange huntert már nem tartom annak, vagy a miraclemechmaget vagy a midrange demon lockot
de néha nehéz szétválasztani -
karmacoma #17961 Amúgy itt mit nevezünk aggro decknek a face/hybrid hunteren kívül? -
Akkor én igennel szavaznék. -
1Darton1 #17959 Szóval a jelenleg is hátrányban lévő (habár tény, hogy nem jelentősen) aggro deckeknek kellene csökkenteni az esélyeit, és az hozná el az egyensúlyt. Ebben némi logikai ellentmondást látok. -
Ha megszavazzátok, akkor elvállalom. -
Inkább csak kiröhögöm :-) -
1Darton1 #17956 Még jó, hogy hipszter vagyok, én leszek az egyetlen, aki alap hősökkel és hátlappal nyomatja majd. -
Nem látok rá túl sok esélyt. -
Negritis #17954 leszel Házigazda? :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.06.04. 21:06:12 -
Még szerencsére elég fiatal a játék és elég kevés a lap, hogy meg lehessen menteni az agyatlanságtól. Egyszerűen a köv 1-2 kieg támogassa a skillt és a kevés randomot -
KHHMM...KHHMMM...
Úgy érzem, már megint néhányan topikot tévesztettek. ---->Erre tessék<---- -
Negritis #17951 10-12re gondoltam előző szezonban (tudom magas labda volt)
-
Rank 20-on nekem is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Negritis #17949 továbbra is jó%-ban nyerek az aggro ellen nem értem mi kedvez nekik de jól van
tudom hogy ellened minden rng szarul jön ki csak én nem érzem
de azt is tudom hogy neked a freezemage a dudu és a patron is szar fos noskill aggro deckek -
Az övék mivel szarul építették fel, túlságosan az aggronak kedvez minden, erről ki tehet? Tudom 2015, meg a könnyebb út, meg a 2015 ja és az emberek, meg a könnyebb út, ja és még a 2015. -
Micsoda? :D -
Negritis #17946 az új hőstől nem fogsz nyerni :D -
Negritis #17945 a bliz hibája hogy van 30 lap amiből 10 segíthetne normális decket építeni de lusták mer az aggro könnyebb?
nem hiszem -
but pay to win. -
Nem kell őket leszólni, elég nekik a felismerés, hogy jól leköpte őket a Bliz. -
Saját pénzét mindenki arra költi amire akarja. Én nem szóltam le senkit aki pl előrendelte a brm ez. Max nevettem kicsit mikor jó ha 5 lap értelmes belőle -
Negritis #17941 há de ez free to play?! :D:D:D:D -
Deck? -
Deck? -
Nos én pl lehet névnapomra megveszem a huntert, ha jól fog kinézni, mert az a kedvenc herom. Akkor most hülye vagyok? -
Negritis #17937 és hányszor történik ez meg? 5ből 1? meg 1x nem uralod a board és 3x vered simán akkor miről beszélünk?
az hogy nem tetszik ez a húzás (leginkább azért mert CSAK rl money nem pedig mert behozzák) nem jelenti azt hogy egyetértek a szélsőséges és lenéző álláspontoddal amit ismerünk
már látom hogy fogod pocskondiázni azt aki esetleg ilyen cuccal nyomul majd -
Éppen elég erős, ha topdekkelve lethalt nyom a 7. körben, miközben uralod a boardot. -
"de továbbra is ez cink"
Legalább magadat ne köpd arcon ;-) -
Negritis #17934 control pala is jó ellene
amúgy viccces ez a balance kellene, mikor nem erősebb az aggro továbbra sem
csak az emberek lusták komolyabb decket játszani -
Pio #17933 Eddig priest volt a kedvenc antiaggro deckem, de most csináltam egy heal heavy druidát és azt kell, hogy mondjam, megeszi az aggrót reggelire, ajánlom mindenkinek. -
Negritis #17932 ismerjük a hozzáállását a dolgokhoz (sajnos) innentől én semmin nem lepődök meg tőle -
Rohad a játék az aggro-tól. Nem animált hős kell, hanem balance. -
Pio #17930 Nem igazán értem, mit lehet ezen felháborodni. Én is jobban örülnék érdemi kontentnek, de nem kötelező dologról van szó, hanem egyszerű kozmetikai update-ről, ha nem tetszik, skippeled, ennyi. -
De mi az isten ez a meglepődés? Nyilván pénzért dolgoznak, legalább nem szarják tele a játékaikat 50 dlc-vel, hogy tartalmat vehess pénzért. Ha tetszik megveszed, ha nem akkor SEMMI hátrányod nem származik.
Szerk: Illetve a tartalmat is megveheted ingame goldért, nem úgy, mint máshol, erre próbáltam utalni.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2015.06.04. 19:49:38 -
Negritis #17928 tipikus dizájn, de ha az ember játszik 5-600 meccset sé tetszik neki a másik akkor megérheti a befektetés
de továbbra is ez cink -
Szerencsére a Bli$$ már jól le is kezelte az elégedett nép reakcióját, ha ne adja ég kommentelni akarna: "internal server error" vagy "you can not post at this time"
Smells like rat ;-)