Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.07. 11:18:40
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem most lepett meg 1 kombó warlock.
A meccs elején Handlockra számítottam, tapelt folyamatosan, még Bloodmage+Mortal coil-t is tolt. Mondom valami régi handlock.
Demonhart, Imp plosion, Twisting, meg mások is jöttek amiket nem tudtam hová rakni, és nem volt nála Giant.
16 hp-m volt, mondom kideckkelem 1 warlock úgyse sebez 16ot kézből nálam meg van Alex és Tree of Life is ha baj lenne.
Arcane Golem + POW + Faceless and Thank you!<#idiota>#idiota>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Jó kis lap az, csak néha a szívem szakad meg, mikor kénytelen vagyok elhasználni sima 2 dropnak, mert más nincs a kezemben... 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Már csak Helga Asszony hiányzik...
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2015.03.07. 08:43:44
A legideálisabb megoldás számomra kivenni egy sprintet és betenni helyette a jó öreg Harrison-t, de a Sabotage is k. jó, vagy a szegény ember fegyver leszedője egy vacak Swamp Ooze is jobb, mint a semmi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Igazad van, kicsit pontatlan lett a strawpoll. Azt írtad, hogy szerinted a fórumozók többsége egyetért veled az aggro témájú hozzászólásaiddal kapcsolatban, én csupán ennek a valóságalapjára vagyok kíváncsi. (A szavazáshoz pedig nem kell semmilyen regisztráció.) A konstruktív posztjaiddal semmiféle problémám nincs.
Sőt még a nyivákolósokkal sem lenne, ám azokban nem véleményt közölsz vagy a vélt sérelmeid írod le, hanem kinyilatkoztatsz hülyeségeket, azt is kellően bicskanyitogató stílusban. Ezeket pedig nem véletlen, hogy nem hagyják szó nélkül.
Én sem értem, hogy neked miért kell kényszeresen, naponta sírnod az aggro miatt, ugyanakkor senki nem tiltja, hogy ezt csináld, de te se tiltsd már meg senkinek, hogy a te hozzászólásaidról alkossanak és osszanak meg véleményt.
Ami pedig a személyeskedést illeti. Nem szálltam be semmilyen balhéba. Amióta ide írsz ez a véleményem és már szóvá tettem korábban is. Általában pedig a véleményemet vállaltam és vállalom akkor is, ha senki más nem ért velem egyet.
Az agyatlanozás nemcsak méltatlan, de egyben értelmetlen is. Ha jól tudom a druid az egyik kedvenc classod, márpedig annak a szellemi kapacitásigénye nagyon közel áll a facehunteréhez.
Mielőtt elfogultsággal vádolnál, a meccseim nagy részét (és sajnos a játékidőm döntő többségét a számtalan fatigue meccs miatt) priesttel játszottam, és azt sem mondhatnám, hogy a hunter a kedvencem lenne.
De mielőtt infartust kapna eme dolgoktól megemlíteném, hogy játszom a Snipe-ot is. Tudja remek érzés kitenni a magenek, aki belepakolja a mechwarpot, vagy a goblin blastmage-et. De tudja az a legszebb, hogy ezek után ezt 90%-ban ismét el tudom ellene játszani, mert eszükbe sem jut, hogy körbejátsszák a secretjeimet. Csodálatos dolgok ezek atyám, bár tudom, hogy az ördögtől való lapok ezek. Tisztában vagyok, hogy eme dolgaimért a pokolra fogok jutni, de tudja még most is viszket a kezem, amikor látom, hogy már csak 2 HP-ja van az ellenfélnek, és elég csak beletolnom neki a heroskillemet és jó lesz, nagyon jó... 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
a többi érdekes a 8/4nek csúnya hátrány kell hogy ne legyen op (lásd fel reaver)
amúgy a fő gond a pejoratív vélemény alkotás vakon
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.07. 00:27:15
1, nagyon olcsón túl hatékony
2, legtöbbször agyatlan deck, mennek arcra, így valójában (szinte, vagy főleg) nem a másik játékos skilljével versenyzel, hanem az RNG-vel (lapjárás) és az idővel...mintha kb. lenne 5-6 köröd, hogy stabilizáld a boardot, vagy feladhatod.
Na jó, harmadik probléma: nem élvezem se azt, ha ellenem játsszák, de azt sem, ha én játszok aggrot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha én játszom ezt a fost miért nem jön fel így soha, miért csak ellenem? Ja és mondom ,hogy az a szar szinte mindig Leo-t ad nekik.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.06. 23:58:19

Azt nem várhatod el, hogy mindenki random arénadecket használjon csak azért, mert az az egyediség képzetét kelti, és az épp aktuális kedvencednek könnyű ellenfél.
De vegyél fel barátnak mindenkit, akinek nem tetszik a paklija, és mondd meg nekik, hogy mivel kellene.
sztem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Violetta annyira nem jön be, esetleges csere mire?
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.03.06. 23:26:23
I decide when I'm done.
a hungry dragon és a blackwing tech amiben látok fantáziát
grim patron max whirlwind mellé de nem igazán látom hogy lenne haszna
a legend az lutry nem érzem jónak
a sulker meg nem rossz, de valamiért attól is "fázom", bár facehunter ellen jó lehet
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.06. 23:24:46