40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #18486 melyik lock? -
Az új lock mennyire életképes? Mal'ganis hiányzik csak hozzá, azt pedig le tudnám craftolni ha törném az arany kártyáimat. Valaki játszik közületek vele? -
Malarki #18484 Aggroba nyilván nem, azokat próbáltam írni amiket használnak úgy általában, érted :D -
köszönöm ! :) -
Aggro pakliba miért raknál Zombie Chow-t? :D -
Malarki #18481 Na de amúgy megnéztem a paklit amit linkeltél. Gondolom nem régen kezdted, mondjuk én se, de azért bár dolgot javasolnék.
A 3 egydropp nagyon sok, igazából én ezekből egyet se raknék bele, amit megéri betenni az a Cogmaster(de csak ha sok mech van), Mana Wyrm, Zombi chow, vagy a 2/1-esek. De mage-be amúgy se kötelező az első körös lény. A két Grizzly felesleges, helyette inkább 1 Harvest Golem meg 1 Spider Tank. Worgen se túl jó. A mechanikal yeti helyett jobb a sima Yeti, a kélt Frostwolf is felesleges. Ami kellene még az Mirror Entity, Unstable Portal, meg a Mage saját lényei. -
Dehogynem. -
D888 akkor bocsánat :S :/
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.14. 15:09:06 -
Dehogynem :D -
Mert ha nicns lent másik lény akit feltudok buffolni akkor nem engedi lerakni. -
Nem értem... Ha ott van nálad az abusive, első körben, és nincs semmi másod, akkor miért nem rakod ki?
Egyedül akkor érdemes megtartani, ha valami nagyon durva control pakli ellen mész. -
? Ki lehet azt játszani első körben. -
a tempo miatt jó a buff csak ugye az a baj, hogy nem tudom placelni 1. körben :S, mert visszadobja
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.14. 14:58:40 -
Malarki #18473 Na várj, olyat akarsz helyette ami normális 1. kör vagy olyat ami buffolni tud más lényeket? -
egyébként nem rossz lap az abusive, csak sokszor azon megy el a dolog, hogy megkapom első körben és nem tudom letenni és így az ellenfél előnyhöz jut és tisztán tud támadni lehet hogy elég lenne 1 belőle? -
Cogmaster, de akkor több mech kell. :) -
Valaki tudna nekem ajánlani valamit az Abusive Sergerant helyett? rendre megkapom első körben és persze, hogy nem tudom lerakni... vagy olyan helyzetekben amikor nincs lerakható lényem és csak az van.....
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.14. 14:50:36 -
Zozo0122 #18469 Amúgy előbb utóbb előfordulhat, hogy behoznak a legendarynál erősebb laptípust, szerintem pont a piros kő illene hozzájuk középre :) Jó ötlet lenne, de csak pár év múlva, mikor már tényleg nagy lapkészlet lesz :) -
Nirz #18468 wow elég igéretesen nézz ki kössz a tippet -
Előző szezonban Trump próbálgatta, egész sikeres volt vele. -
Nirz #18466 Ma megint lett volna kedvem játszani újra de most vmi fun deckkel tudtok vmi életképes hobgoblinost? xD -
Kétlem hogy egy jó ideig bárki is használná őket, ha bekerülnének a játékba.
Egyfelől mindegyikőjük drága, kompenzálandó a képességeiket, vagyis elmegy rá egy teljes late game köröd hogy ezeket lehozd, de ekkora költségért cserébe, csak Thrall, Hakkar és Elune biztosít olyan képességet ami egyből befolyásolja a Boardot, és tekintve, hogy most kb. minden pakli minion heavy (kivéve freeze mage, és talán tempo mage, de az meg a flamewakertől függ, szóval az is minion függő), az ellenfeled simán dönthet úgy hogy inkább kicsinál gyorsan, hamár elpazaroltál egy teljes kört arra hogy végüis ne csinálj semmit.
Ennek ellenére nagyon tetszenek a lapok, főleg Kil'Jaeden és Hakkar, szerintem kegyetlen jól néznek ki. Lehet egyszer megpróbálkozok egy ilyen lappal, de nem garantálok semmit :D -
Persze, úgysem látnád őket sosem, mivel a 8 körig már szinte el sem jut a legtöbb meccs. -
hawkie22 #18463 Ezek kicsit megdobnák a metát, ha bekerülnének a játékba. :D -
Hát ezek jópofák. -
Pio #18461 Maradék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pio #18460 Új őrület redditen a "beyond legendary" kártyák, egyedi dizájn, a Warcraft univerzum legnagyobb karakterei, főként titánok és istenek. Egy olyan, akit mindenki ismer, a többi spoilerbe, mert sok van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hihetetlen ,hogy mindenkinek van Yseraja én meg csak Millhouse sereget nyitok :) -
Sikerült egy egész hatékony Deck-et összepakolásznom, vegyítve van, raktam bele basic cardokat is, mivel még nem igazán tudtam szárnyakat nyitogatni, de meglepően jól haladok vele. Eddig 7-es win streakem van , és rank 20 vagyok. Gyanítom, hogy magasabb rankon elfognak picsázni, de majd meglátjuk, mindenesetre próbáltam meches lapokat berakni + Board control + Lapelőny. Meglátjuk...
Deck
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2015.06.14. 12:50:25 -
Zozo0122 #18457 Igen, érzem néha, hogy rákos tud lenni a deck...ha úgy jön a lap. De legtöbbször simán benne van 15-20 kör egy meccsben. -
Hát ez lényegében a rákos tempo mage. -
Mindjárt elalszom akkora szünetek vannak a meccsek között... -
hiába, mert kikapott 3-0-ra yeah -
Na vajon 3 vagy 4 év múlva nyitok legendaryt? -
Zozo0122 #18452 Na, akinek van épp kedve magezni, az próbálja ki ezt :D Már múlt hónapban összeraktam, akkor nem voltam annyira sikeres vele, de azért rank8-ig sima út vezetett vele akkor is, alatta azért már váltottam. De most megint elővettem ezt, és szinte csak nyerek vele :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nekem amúgy ekop ellenszenvesebb. -
karmacoma #18450 Nagyon király a banner. Kösz a melót! -
Zozo0122 #18449 Ez a Xixo milyen topdecket tolt bakker...látszik, hogy ő szabadította ránk már jópárszor a rákot :D De legalább nézett volna Ekop szemébe kézfogásnál. Nem bírom ezt a srácot.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.13. 20:57:29 -
Hát eléggé de ez ekop-xixo warlock vs warlock elég jó volt. -
Ez a Dreamhack torna nagyon gáz ezzel a sok szünettel...