Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmit nem tudunk róla azon kívül hogy az intro 100% koppintás de nálad már most veri a játékot
remélem nem fogsz csalódni, és a bethesda a fallouttal jó marketinget csinált de a TES játékosbázisa sehol nincs a WoWéhoz képest

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Persze Malygos csak az egyik win condition lenne. Igen tetszetős a deck, a sok mage közül ami szembe jött velem ez keltette fel egyedül az érdeklődésem. Igazából így elgondolkoztam, hogy milyen más Mage decket lehetne csinálni, de hát ennél ötletesebb nem jutott eszembe. A többi meg ilyen Flamewakeres aggro akármi vagy Meches szokott még lenni. Esetleg valami Teljesen Secret Mage-be gondolkodtam egyszer amiben van Etheral Arcanist meg ilyenek, de hát gondolom nem lenne életképes 😄 Bár néha azt vettem észre, hogy a meglepetés erejével is lehet nyerni ebben a játékban pl Van egy controll hunterem, amit szinte magamtól raktam össze már régóta meg van egy Velen/Malygosos/Mind Blastos priestem is amit szintén nem néztem le netről. Jó nem állítom, hogy én találtam ki ezeket a deckeket, mert biztos már előttem valakinek eszébe jutott és meg is csinálta a jobb verzióját, na de a lényeg amit akartam írni, hogy sokszor annyira nem számítanak rá és nem játsszák körbe ezeket, hogy többször volt már rá példa, hogy simán nyerek velük akár sorozatban is 😄
Alapelv, hogy ha egy vállalkozás nem terjeszkedik, akkor a jövőben fokozatosan veszít a vevőköréből, mert a konkurencia bedarálja. Na most, ha a Blizz nem tér időben észre, akkor a hamarosan érkező Legends majd eltiporja a picsába. Az Elder Scrolls lore is van olyan epikus mint ez, + érdekes szörnyek, daedrák stb tömege, és a többféle varázslóiskola bőven ad majd spellt is a játékba, bőven lesz ötlet és kártyalap. Még valami: a Blizz marketingeseinél jelen pillanatban talán csak a Bethesdások jobbak. Legalábbis szerintem 😊
sadface
A biztos picit túlzás, inkább 60/40.. van amikor az egyik jobb van amikor a másik. A második pyro az a budget megoldás 😄

I decide when I'm done.

Anton biztos jobb, mint a második pyro vagy Malygos, de a healbotot tényleg érdemes beszorítani.

sadface
Igazából ha malyval játszod, annyira kell figyelni, hogy LEGYEN érték az emperorból... tehát vagy legyen nálad sok lap és 1 frostbolt/icelancek.. nem csak malyval lehet kivégezni mondjuk:
emperor
alex (8mana) thalnos (1 mana) frostbolt (1mana) icelance (free)

szvsz: 30->15-> 6 -> overkill

ehhez csak 4 lap kell és ha nem warri instakill. ja meg túl kell élni 😄

Sok lehetőség van a pakliban, én nagyon szeretem játszani.

edit: remélem nem számoltam el
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.02. 14:56:06

I decide when I'm done.

Mi ezért szoktunk rá sokan a játék elején az arénára. Több mint fél évig szinte nem is csináltam mást. Meg ugye nem is játszottam agyon, napi 1-2 óra bőven elég belőle nekem.
Kicsit lehetnének figyelmesebbek a f2p kezdő játékosokkal, de eddig sajnos nem sok gesztust tettek feléjük. Gondolom a kevés várható profit miatt ez alacsony prioritású projekt.

Van benne valami, főleg ha Malygost is beakarom rakni az már jópár nagy mana lap. De nembaj, majd a többit már kitapasztalom valahogy 😄
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.07.02. 14:48:05
sadface
a 2 pyroblastal az a gond, hogy az egyik a kezedben fog ragadni. Az ideális az szokott leni, hogy alexa - valami spell vagy pyro és topdeckeled (ha healelt) a másodikat a lethalra. Sajnos, volt párszor, hogy alexával és 2 pyroval kezdtem a játékot, nem volt kellemes 3 perc hunter ellen.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.02. 14:46:00

I decide when I'm done.

Köszi! Na látom te 2 pyroblasttal tolod. Valami hasonló decket képzeltem el én is. Csak hát dustot meg nem akartam egyből elpazarolni mindenre ami lehet nem is kellesz majd, mert hát lássuk be nem jön olyan könnyen. Bár az utóbbi packem miatt, most én befoghatom a számat mert van dust mindenre 😄 Malygosom nekem is van, és terveztem berakni mert akár egy frost boltos + ice lance kombóval nyerni is lehet úgy 😄
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.07.02. 14:39:50
sadface
megmutatom az én verzióm is. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

amíg a control warri menő volt az egyik pyroblast helyett malygos ment.

I decide when I'm done.

igazából hó eleje van ilyenkor a rank "alja" tényleg katasztrófa de kb 1 hét és helyreáll

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Én befejeztem ezt a játékot. Nem fogom rank 20-on, full 1600-ból kraftolható legend paklit ellen frusztrálni magam. És mindenkit lebeszélek, aki most kezdené el.
Lehet, hogy egy másfél évvel ezelőtt ki belevágott, mára a ha más nem, a szárnyakból elél, s még volt értelme, bája. Mára kezdőnek ez puszta mazochizmus. A legalacsonyabb kezdőzónában is eszetlenül farmolnak olyan lapokkal, ami ellen 0, azaz zero az esély. Gondolom a pénzcentrikus üzemeltetőknek ez jó. Nekünk gyalázat. És kikérem magamnak, hogy hülyének nézzenek!
Köszi meglesem!
Thx! 😄 Nem is az a baj, hogy nem menne fejből. Csomó decket összeraktam net nélkül, hisz látod most is linket keresek, mert nem feltétlen nézegetem ezeket a deck oldalakat. Igazából azért kéne mert nemtudom, hogy most megéri 2 doomsayert lecraftolnom, esetetleg 2 pyroblast is kell? vagy a Blizzard spell lapból is csak 1 van lehet abból éri meg 2 db. Szóval értem én, hogy mit mondasz és nincs semmi gond 😄 Szóval max ötleteket szoktam így más deckekől venni, többi részét saját száj íz szerint rakom mindig össze és/vagy látom mit nyomatnak rankeden ellenem abból is lehet tanulni ötletet lesni. Annyira nagy meta player se vagyok, mondjuk rank 5-ig sikerült csak így magamtól eljutni 😄 gondolom nem valami nagy cucc addig elmenni, de nem is ez a lényeg most 😄 Na de akkor itt kérdezem meg: Pyroblast, Blizzard, esetleg Cone of Cold-ból érdemes berakni többet mint 1-et? Cone of coldba nem vagyok biztos, hogy egyáltalán kell-e, mert kb a frost nova is majdnem ezt tudja és az jobb doomsayerrel gondolom.
Azt hiszem mostanában ez a divatos.
Hogy mennyire erős, az ebben az esetben is attól függ, hogy milyen ellenfelek jönnek többnyire. Rank 5-ig leszaladni nagyon lassú, ráadásul azon a szakaszon sok a hunter. Rank 5 alatt kifejezetten jó tud lenni, ha sok a lock. Patrontúltengés esetén még néhány lap kicserélésével is necces.
Az tuti, hogy rengeteget lehet vele fejlődni játéktudásban, és nem az a tipikus "összedobálok néhány value legendary lapot" pakli. Meg egy kis plusz adalék, hogy az ellenfelek többsége idegrohamot kap tőle.

Shep
Ezért jó a priest (ami amúgy pont azt bizonyítja mennyire gyenge), minden deck más, mert nincsen egy olyan erős pakli, mint pl. a foshunter, vagy a patron, ezért mindenki variál ,hogy hátha így, hátha úgy, de igazából egyik sem igazán jobb a másiktól, csak máshol lesz gyenge/erős, de ugyanúgy elveri bárki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem is volt arany doomhammerem
míg be nem törtem a picsába 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szép nyitás, grat! 😄

Freezemage: Komolyan ne csináljátok már ezt. Mindig egyből a netdeck. Dobd össze magadtól, próbálgasd, érezz rá, cserélgesd a lapokat ha nem műküdik, pár nap alatt jobban fog illeszkedni a metába, mint az eredeti deck netről. A freezemage nehéz deck, ha megy vele a játék, akkor nyilván van eszed ahhoz is, hogy összerakd 😊 Nem támadni akarok meg semmi ilyesmi, de bakker azért mégiscsak legyünk már kreatívak ne egyből a kényelmes mások másolása. Nem konkrétan csak neked szól, de nem véletlen, hogy a játékosbázis ott van ahol. (Amúgy érzem, hogy ezzel újabb háborút nyitok itt...)

Csak 30 lap van egy deckben, mégis mindenki másokra van szorulva, de állítom, hogy a magukat jó játékosnak vallók fele sem tudná saját kútfőből megoldani még a heroic Naxxot vagy BRM-et sem, mert egyszerűen fogalma nincs hogyan kell decket építeni egy KÁRTYAJÁTÉKBAN. Sajnos tény, hogy kevés a jelenlegi 500-600 lap ahhoz, hogy minden nap teljesen új koncepció szülessen, de kurva unalmas az, hogy a meta 5-6 deckből áll.
sadface
a köcsögje <#fogmosas>

grat hozzá 😄

Utoljára szerkesztette: sadface, 2015.07.02. 13:29:46

I decide when I'm done.

Hali all! Látom mindenki nyitogatja a jó packeket 😄, gondoltam megmutatom mit nyitottam a minap:

Amúgy, azt szeretném kérdezni, hogy freeze maget mennyire érdemes most használni? Esetleg valami jó kis freeze mage deckhez linket is elfogadnék(Már így kerestem rá több helyen de nem voltak olyan jók, bár ez a metától is függ.)
nem tudtam mit tud, közben megnéztem, rögtön megvilágosodtam 😊

ez volt a kérdés, had ne kelljen már átírni az aláírásmezőmet, heartstone skill: noobláma, alcsillámpóni

szóval lehet még számítani ilyen kérdésekre 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sadface
a rákot nem számítom kasztnak. Az életérzés! <#banplz>

I decide when I'm done.

dave9004
és a hunter is.
Shep
Leszeded az ellen fegyverét (tele a meta warriorral és hunterrel), lapot húzol és még test is marad, mi is volt a kérdés?

sadface
sok a patron, sok fegyverrel, olaj rugó is jó, az is fegyveres class, warlock jaraxxus, pala is tolja a fegyvereket.

I decide when I'm done.

miért jó lap a Harrison?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mióta craftoltam pár hónapja 2 ancient of lore-t, azóta nyitottam belőle hármat. Mostanában már jobban meggondolom mit gyártok le.

Mephike
Nyitottam dustot a rewardból...
Amúgy ez a mostani brawl tényleg csak a szerencsén múlik.

Fabio Capello
melyik druidot akarnád összerakni? (most hogy van cenariusom, kellenek a tippek 😄)

jazzy
Nekem Palába kéne, de igazából lehet handlockhoz craftolok, még 1 giant hiányzik. Grommash is kéne, de warriorhoz pl nincs shield slamem se.. Druidhoz meg se ancient of warom se force of nature, se cenarius se ancient of lore 😄
Ha megint elkezdek druidázni, akkor nekem is Harrison lesz az elsődleges.

ne legyen mindenki olyan hülye mint én 😄

Zickler
Mondtam volna hogy gyorsan törd be Cenariust mielőtt Negritis meglátja, de már késő :/

Battletag: Muhee#2716

te 3 évre előre behúztál minden legendet már 😄

És én mit kapok? Több mint egy hónapja epic is alig esik 😄 Na nembaj, legalább akkor ti arányosan kaptok, egy ide egy oda 😄
Fabio Capello
nekem is egész pofás lett a brawlos bónuszpaklim

jazzy
Az szép, gondolkoztam, hogy arra rámozdulok, de lehet inkább Harrison Jones lesz belőle.
háát most bús panda vagyok, sebaj majd lesz nekem is vmi 😄

Hosszú idő óta én is most nyitottam először legendet, ráadásul egy golden Grommash-t. Ez valami szerencsenap lehetett.

jazzy
Normál és GVG pakliból is Legendaryt nyitottam, ez laza 😄

Ragnaros és Thermaplugg 😄 Meg 2 epicet is.

Jó régen volt utoljára legendary nyitásom... mondjuk Ragnarosból van golden, de szerintem azt betöröm és meghagyom a simát, nem vagyok golden gyűjtő.
ez a mostani tavern érdekes 😄

deck rangsor
a miracle-t sokra értékelik

TBTPumpa

Új hátlap! Total kreygasm!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wr? nem nehéz Wide Reciever 😄
like Thomas, Bryant, Megatron 😄

sadface
nem frissült az oldal, utólag láttam, hogy már válaszoltak 😄D

I decide when I'm done.

Zickler
A nagy Hearthstone mester, oszt azt se tudja mi az a WR 😄
(köcike)

Battletag: Muhee#2716

sadface
W in R ate szerintem.

Ha használsz tracker programot, az jegyzeteli szorgosan a statisztikáid 😊

I decide when I'm done.

jah igen és fontos hogy játék közben futnia kell különben nem számol 😄

igen ez egy sima program ami követi hogy a telepítéstől kezdve milyen ellenfelek ellen milyen winrated volt
meg tudod adni benne a decked nevét is ( ugye adott classból lehet több és más típusú) de ez az alap HStrackerben elég kezdetleges
a statisztika nem rossz amúgy de van egy másik tracker is ahol meg van ingame plugin szerűség ami nézi h mikor milyen lap volt kijátszva (az pl versenyen tilos)