40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Csak ne kelljen emiatt majd crabet játszani.
Elég már abból, hogy van pár op pakli aztán a többi meg vagy ellene csinál paklit, vagy 90%ban veszít tehetetlenül -
Zozo0122 #26758 Valószínűleg lesz egy verzió amivel egy streamer nagyon jól fog haladni, tök mind1, hogy aggro/secretes/midrange vagy bármi, azt nagyon felkapják és ömlik majd mindenhonnan. Kedvenc kasztom a pala, de nem tetszik, hogy most egyeduralkodó kb. És eddig is az volt a patron óta. -
Zozo0122 #26757 Megmondtam, én is megcsináltam napokkal ezelőtt ezt a combót fejben, 3 napja ki is raktam a decket pwn-ra meg ide is. Én is ki fogom próbálni, de valszeg hamar megunom. Csak aztán győzzük lecsapkodni az össze ehhez hasonló variánst, mert ugyebár máris vannak. Valszeg aki komolyabban nekiállt nézegetni a lapokat rég észrevette ugyanezt. Patronnál is ez volt, ha végigondoltad mi lesz ebből, akkor láthattad a közelgő anyázást gondolatban :D
itt van
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.05. 00:39:15 -
Ööö tökre tetszik, hogy a manának megfelelően a paladinnal lehet megcsinálni a tökéletes 10 kört gondolkodás nélkül.
Amúgy se akarok már gondolkodni a jövőben. -
Hát ha egyszer az embereknek az a kaszt tetszik. Ez már tényleg nem a Blizz hibája :DD -
Áh a paladin balanszolt és átgondolt class. Nem gond, hogy a kieg után is minden harmadik ellenfél az lesz.
-
Amúgy én nem értem, a Blizz, hogy nem tudja átlátni a lapjainak a következményét a játékra nézve? A videoban meg, hogy örült már magának a kis holland :D -
Totál broken a pala.
Thisj (vagy hogy a töcsbe írják) egy gyökér. Ja izé, nem ezt akartam írni, de ez is igaz :D
Szóval tegnap elment ezzel a paklival legend lvl. 5-ig. Érted, nem az van, hogy próbálgatta pár napig és kiforrta magát a dolog. Kijött a wing, összerakta a paklit és irány lvl 5 :D
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.04. 23:21:04 -
Hát ez gyönyörű. Éljen BB és csapata! -
Nyugi, nem lesz mindegyik székletpala, mert van totál aggro változata is, meg egy kicsit lassabb, mid-réndzs náfj csugulárral, hílbottal, belcserrel és persze doktor héttel. Ja és persze olyan is van, hogy mondjuk megkapja a hunter nyilát az új legendnek hála
Na meg persze van újabb OTK is
Jó szórakozást mindenkinek és boldog karácsonyt a'la Blizzard
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.04. 23:08:11 -
Éljen. -
Negritis #26748 ne basszá, az adott újra nem aggro early gamet a shamanomnak
ha bugos akkor falnak megyek -
Zozo0122 #26747 Jajjnemár. -
Nem probléma, kell a nerf shamannak
-
Lol az új patchcsel elrontották a tunnel troggot.
Ha kettő v több overloadot játszol ki,akkor is csak egy attackot kap :D -
1Darton1 #26744 Én még egy disconnectet sem láttam a raptor miatt, szóval nem lehet túl gyakori. -
Hát kérem, a pala jóformán megállíthatatlan lett. Murloc + misztíriusz cselendzser
Az előbb szerencsétlen lock kétszer is rénózott, de úgy lecsaptam, mint a taxiórát és csak pakoltam vakon a lapokat :D
Perszer még le kell játszani min. 30 meccset, hogy igazán érezze az ember, meg meglátni, tényleg hogyan muzsikál a dolog, de az már most látszik, hogy ez undorító! XD
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2015.12.04. 21:36:01 -
cesar22 #26742 nekem ami bejön az mind olyan amiért külön venni kell valami szart, mer akkora érték ez, hogy csak úgy nem lehet megszerezni....
ez a szíves pl pont olyan amit valakinek beállítanék, hogy megszívassam, komolyan erre van igény? -
Zozo0122 #26741 Nekem a totemes bejön, viszont amikor meglátom az első facehuntert szívecskés hátlappal, akkor ököllel tarkónrúgom saját magamat, majd kirántok vacsorára egy Lost Tallstridert.
Amúgy végre javítják a raptor bugot, mostmár végre kipróbálhatom. Eddig nem akartam, mert csalás :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.04. 20:20:28 -
cesar22 #26740 mér ilyen ocsmány az összes? nekem még egy sincs amire szívesen váltanék -
-
Nope -
Deckslot? -
Patch 4.1
Special Winter Veil effects have been added to celebrate the holidays starting December 9th!
Savage Roar is now much less savage to the ears.
League of Explorers game boards have been added to the rotation in Arena and Play modes.
The following card backs have been added:
Winter Veil Wreath – Acquired by celebrating Winter Veil in Hearthstone.
Shaman Thrall – Acquired by reaching Rank 20 or higher in Ranked Play mode during the month of December 2015.
Love is in the Air – Acquired by reaching Rank 20 or higher in Ranked Play mode during the month of January 2016.
Tauren Thunderbluff – Acquired by reaching Rank 20 or higher in Ranked Play mode during the month of February 2016.
Resolved an issue where playing Unearthed Raptor caused the client to freeze.
Resolved various issues with AI behavior and gameplay.
Various audio, graphical, and UI issues have been resolved.
Az elkövetkezendő időszak hátlapjai (2016. februárig):
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.12.04. 19:38:54 -
Pio #26735 -
Most már tényleg kevés a deckslot. Még nincs kint egy wing és már olyan paklit töröltem amivel naponta kétnaponta játszottam. Nagyon szar így. -
Dreadshade #26733 Hát most pl egy Flamestrike és Shadowflamet összehasonlítok akkor kb a shadowflamenél én választom ki a spellhez a számot/sebzést ki, de ugyanúgy egy érték alapján működik, szóval számorma ez mindig is egyértelmű volt, hogy hat rá a spell power, és akárhogy nézem egy Shadowflame még mindig jobban hasonlít egy flamestrike vagy consecratehez mint egy Twisting Netherhez, de megtudom érteni igazából, ha valakinek nem tiszta egyből. és igazad van néha jobban kéne szövegezniük a kártyákat.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.12.04. 15:02:59 -
neme? -
Zozo0122 #26731 Igen, de 6000 rohírt nem tudsz kirakni 10 manából :D -
Theodenék halálkiáltása elhallatszott az orkokig, de még nem voltak a harcmezőn :D -
Zozo0122 #26729 Mondom, kinek honnan logikus. Szerintem aki nincs ott fizikailag, az nem tud csatakiáltani. Egy valós harcmezőn is üvöltözhetsz 3 km-ről a csatába, nem fogják meghallani és senkit nem tüzel fel a jelenléted. Ha viszont betoppansz mint híres hadvezér és elkiáltod magad, hogy pl. "A rák egyen meg!", hogy hazánkban gyakran hallható csatakiáltás idézzek, akkor feldobhatod a harci morált
-
Nekem mondjuk logikus, mert előbb csatakiáltol egyet és aztán fellépsz harcolni. A gond azzal van h a kódban van amikor előbb sül ki a lény megjelenése és aztán a bcry -
Zozo0122 #26727 Szokásos blizzardos faszság megfogalmazás. Ugyanis pl. egy fireball közvetlen számszerűsített sebzés, míg mondjuk pl. a shadowflame nem. Az egy közvetett sebzés, adott lényed támadóerejéhez kell viszonyítani. Meg lehet közelíteni úgy is, hogy logikus, meg úgy is, hogy rohadtul nem az.
De a legrosszabb még mindig az, hogy a lények battlecry effectje azelőtt aktiválódik, hogy a pályára lépne a lény. Ez sok hülye helyzetet teremt. És ha ebbe belegondolunk: ki vagy mi aktiválódik, ha NINCS IS még a boardon adott személy/szörny?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.04. 11:36:52 -
Dreadshade #26726 Hát ha belegondolsz shadowflamenek annyi a sebzése mint a lény sebzése, lightbombnál szintén, szóval ugyanúgy van egy szám, ami alapján működik maga a spell, szóval miért ne lehetne ugyanúgy extra sebzése spell powerből :D
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2015.12.04. 10:31:09 -
pedig pont h van értelme -
Matte #26724 most, hogy aludtam rá, ezt tulajdonképpen egy oltári nagy baromságnak tartom, mert itt a +1 spell damage nem egy számszerűsített spellhez ad +1-et. Na mindegy, megjegyeztem egy életre :D -
ktm99 #26723 Shadowflamre is hatással van pl. -
Zozo0122 #26722 Megöntözted? A betont tudniillik öntözni kell.
-
á -
Matte #26720 hát.... esetleg egy kis betonozás? :D