Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja hogy ahhoz az kell, hogy ne legyen duplalap a paklijában. BGH-nál, meg az, hogy a kezedben legyen, amikor warlock telefossa a boardot moltenekkel. De hagyjuk a témát, én elfogadom, hogy mindenki szerint OP a BGH, csak szerintem semmi extra, mert amikor kellene sosincs kézben, amikor nem kéne, csak az az egy (célpont nélkül szart sem érő) lap van a kezemben.
Szóval végszóként nyugodtan mondom: felőlem aztán ki is vehetik, ahogy van 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Battletag: Muhee#2716
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.12. 11:45:58
turn 3-ra 3 hp-val állok a warri ellen lények nélkül .. 😄
a twisting nether sem mentett meg, mert grommash jött a negyedikben, mi más .. 😄
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.03.12. 11:44:20
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
aggro, mid range deckben nem lesz haszna mert 5+. körben náluk már lassan tolni kell a sebzést
de ha pl belegondolok a handlockba, akkor az pont telibesz@rj@ hogy az ellenfele gyógyult 8 hp-t
vagy ott a control warrior
a standrad bejövetelével kiesik pl a belcher
5 mana, neutral, lények nem látok túl sokat ami controlba annyival jobb lenne mint a corhb
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nos a Healbot, 5 manás, szóval a battlecry healelni fog minimum 5-t, ami még annyira nem is rossz, inkább az a gáz, hogy a statjai annyira nem jobbak mint pl. a Pit Fighter (+1 attack).
Én azon a véleményen vagyok hogy arénában egész normális lesz, nem OP, de nem is játszhatatlan, de nagyon valószínűtlennek tartom, hogy Consructedban nagyon használt lenne. (bár most hogy ki megy a Loathed és a Sludge is... ehh... talán... esetleg... előfurdalhat...)
Battletag: Muhee#2716
na mindegy meglátjuk hogy oldják meg.
Én szerintme és a többség szerint se jó így a bgh. Szerencsére már blizz is észreveszi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Velen, Edwin, Malorne, Mekgineer, frost giant, gruul , Nozdormu például.
de több ctrl pakli rakna mountain giantot is.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 11:17:53
Bagoly meg nyugodtan mehet, ott van a Spellbreaker.
nem mondom hogy biztos hasonló lesz a karrierje de azért előre azt mondani hogy hulladék fos az meh
remélem mind a 4 old-god mellé lehet értelmesen decket építeni és lesz hozzá erejük
a Varian - Cthu kombóról nyilatkozott már vki vmit? 😄
Egy biztos: ha már nerfelik, akkor tegyék úgy, hogy rosszabb legyen a body (mittomén kövessék a Patient Assassin módszert, legyen 1/1), de nem úgy, hogy többe kerüljön, mert végképp használhatatlan lesz.
Ugyanakkor persze lehet, hogy most a 134 lappal jön 50 olyan, ami BGH célpont, akkor teljesen más a leányzó fekvése, de jelen állás szerint, a bgh nem meccsmegfordító kártya, csak hatásos ellenszer 4-5 minion ellen.
a BGH minden olyan 7+-os lapot "lassúnak titulál" ami nem csinál valamit a körében amikor lejött.
plusz a bgh-nak semmi hátránya
aki szerint a bgh úgy jó ahogy van, az tényleg nem érti
a bagoly is kaphatna. pl reynad javaslatára a bagoly csak tauntot silenceljen pl.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 10:41:20
Nem akkora királyság az, főleg ilyen bodyval (mert valljuk be, párszor már mind kiraktuk anélkül, hogy leszedtünk volna vele bármilyen beastet 😄
Az SWD-hez hasonlítani meg jó nagy balgaság, egyrészt a BGH az egyetlen, amivel mindenki, relatíve olcsón leszedhet nagyot, másrészt a 7+ az nagyon nem 5+. Mert a BGH mire is jó? Giantok ellen, meg boom ellen. Oszt kb ki is fújt. SWD azért egy pöppet szemetebb.
De ha megy BGH, akkor remélem a baglyot is eltakarítják, mert az kb ugyanez kicsiben 😄
A Cthun (ezekkel a nevekkel lesznek gondjaim, lehetett volna EzerSzem a neve 😄) lap szerintem kontroll paklikban lesz használva. Tuti lesz majd olyan videó, amiben ez a dög letétel után a battle cry effektje kétszer kisül a kis törpe miatt, és letarol mindent.
Személy szerint én a rotáció bevezetésének örülök a legjobban. Már nagyon ideje volt ennek. Sok gondot meg fognak ezzel oldani, nem is értem miért nem lépték ezt meg már hónapokkal ezelőtt.
polluted loot hoarder meg jobban tradel fölfelé ennyiből (meg cabal mentes) jobb mint a 2/4 😊 persze sok gameplayt nem lát
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 10:10:40
forrás
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.12. 10:04:09
Polluted Hoarder - Nem értem, miért játszanám ezt Gnomish Inventor helyett...nem.
Corrupted Healbot - Szerintem haszontalan, nagyon max priestbe meg wariba mehet.
Beckoner of Evil - Isteni. A battlecry shamant ráépítve C'Thunra, pusztító 😊 Ez végre tetszik.
Twilight Elder - Statok jók, C'Thun deckbe alap nyilván. Lehet, hogy az ilyen lapok miatt akarják nerfelni a Master of Disguise-t? Elég erős combo lenne...
Validated Doomsayer - Érdekes, meglátjuk. Erősnek tűnik így elsőre. Ha használni fogják és egy csomó lap kiesik a rotálódás miatt, akkor használható lenne az alchemist 😄DD
C'Thun - Rá épülő control deckekben nagyon jó. Akár új Dr. Boom is lehet belőle, sőt...én nem értek egyet azzal, hogy ez a lap nem jó...az a minimum 6 seb (ami inkább 8-10 lesz átlagosan) durván takaríthat + nagy test. Nagyon érdekes lehet egy Chromaggus combo, ha kirakod pl. papban és ráhúzol lapokat és sikerülne megduplázni...wow. Vagy mage duplicate...szerencsére scientist kiesik.
Egyébként, ha már istenek, ezeknek behozhattak volna egy új ritkasági kategóriát, mondjuk piros kristállyal középen és még ritkábban és drágábban, mint a legendaryk...és minden előrendelő random kapna egyet a négyből és garantáltan ömlene a della...( <#banplz>#banplz> )
Az előrendelői hátlap nagyon tetszik, stílusos.
Ti mit gondoltok?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.03.12. 09:49:56
Reno deckbe simán mehet. most ha 10 manáért lő 10-et plusz lesz egy 10/10 lény lent az ok.
Players will receive 3 free packs of Whispers of the Old Gods during their release event by simply logging in.
Patch next week includes:
Pre-Purchase (includes card back)
Thailand localization
Additional deck slots
Deck recipes
Classic card nerfs will not be announced until much closer to release. They feel it would feel bad to know this far ahead which cards you own will be getting nerfed.
No new tribes are added to this expansion.
C’thun is the only Old God which has the minion support. The other gods will have different style of abilities.
There will be at least 1 new dragon in this expansion (Brian Kibler was happy).
Arena will not have the C’Thun cards included. Since they have specific synergy with 1 card they decided to not have them even show up in arena at all.