40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na, ez jó.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.23. 13:36:38 -
Pio #31096 :DDDDD
-
"eredeti" :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.23. 09:54:53 -
Ilyen lesz az új board:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
miért is várjuk a standardot? Strifecro beszél róla.
-
karmacoma #31092 Tawernes rewardnak jött Al'akir. Kb mióta játszom le akartam craftolni, csak mire lett dustom class legókat is craftolgatni gyenge lett a a midsámán. Ennél jobb nem lehetett volna az időzítés. -
Fair and balanced -
Madi92 #31090 Egyszerűen nem értem. A sámán tunnel troggja épül hasonlóra, de ott sokkal nehezebb felhúzni meg az overload büntet is érte.
Magenél ellenben nem ritka, hogy 2. körre már 3/3 a gyík, az üres boardon, mert mindent le tud szedni. Nagyon bosszantó. -
Én azért remélem nyitok egyet -
Mage a kedvenc classuk, ne is várd h nerfelnek bármilyen mage lapot. -
Madi92 #31087 Ha már a Leper Gnom kapott nerfet, a mana gyíknak is oszthatnának valamit. -
Az a lap csak BB miatt került be, hogy mindig meglegyen a napi adagja. -
Insert leeroy jenkins nerf here. -
Negritis #31084 lehet hogy a klasszikus freeze mage kiveszik, mer a cthun op lesz -
hun atlas #31083 Akkor viszont elképzelhető, hogy az új decktípusok mellett ráfekeszem a freeze magere is. Mindig tetszett a koncepció. -
Shatter lapban kap egy "executeot" a freeze mage, én azt mondanám megmarad kompetitívnek. -
Negritis #31080 a freezemage nem biztos hogy ki fog esni, egyáltalán
"csak" veszít az erejéből -
hun atlas #31079 Ma reggel volt időm egy brawl-ra, mielőtt indulnom kellett munkahelyre. Behúztam (mocskos FoN+SR kombóval :D), utána pedig nyitottam végre egy Alexstrazát. :) Kár, hogy CW-hez még nincs meg pár kártya, a freeze mage meg kiesik. -
Malarki #31078 Legújabb Trolden videó
Benne van a tegnapi 3 Yogg-saron kijátszás, érdemes megnézni annak aki nem látta :D -
hun atlas #31077 Én már jelentkeztem is. :) Látszik, hogy a HS nyomdokaiban jár, már ami a tálalást illeti. Nem annyira színes-szagos, de látványos. -
nekem azért legjobban a sorry fog hiányozni :/ -
Hullanak szépen.
Nem is látok mostanában chargeot, se secretet a 134 lapban. -
Attól még nincs szükség charge-ra egy ilyen játékban, ahol az ellenfél körében csak nézelődni tudsz. -
Hú ennek a trailere full hs koppintás -
Az én meglátásom szerint év elejire jobb beruházni mert legtöbb időt ez tölt el standardban. Majd ez után goldból venni esetleg az év végit max az évközi adventuret is. -
Jön nemsokára az új kihívó az Elder Scroll. Remélem jó lesz a játék, és tényleg komoly fejtörést fognak okozni a Blizzardnak. Szeretném, ha a Blizznek lenne ezen a téren kihívója, ami arra ösztökélné őket, hogy még többet foglalkozzanak azzal, hogy miképpen válhatna a játék jobbá.
Az Elder Scroll bétájára tuti rá fogok nézni, egy próbát megér.
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.04.22. 08:47:10 -
hun atlas #31070 Nekem sokáig eszembe se jutott, hogy előrendeljek, a tegnapi stream és a megjelenés közeledése azért kicsit csábítóan hatott rám. Mondjuk szerintem hülyeség lenne a TGT után ezt is előrendelnem, most tudok venni bő ötven boostert és kapunk majd plusz tizenhármat is, a többi játékom mellett meg annyit nem HS-ezek, hogy minden évben kiadjak érte egy halom pénzt kiegészítőkre. Szóval jövő héten majd nyitok in-game teljesítményből 63 csomagot és örülünk. Különben is inkább Overwatch-ra kell a pénz. :) -
Negritis #31069 pedig harpy + 2x rage + charge = gg :D -
Már nyitnám a packokat -
Bocsi de a windfury harpyt se játszák charge inner rage-el. Ettől se félj -
Mondom ,hogy az összes charge-ot ki kellene venni a játékból és kész. -
Negritis #31065 trump és a nerfek:
-
Tény h frost giant charge faceless jobb pakli. Talán még a worgennél is, ahogy elnézem Dogot játszani vele sokszor top100-ban -
Negritis #31063 windfury harpyval már most menne olcsóbban -
Facebookon valaki kiakadt h a choose one-os lapok "magukban" 0 manásak :D -
már rég aludtam akkor :D meg már megyek is melózni :D
Am nehéz volt végignéuni, mert Frodan ha nem magában streamel (pedig mindig eléri a legendet) akkor vmiért noobnak kell látszania és idegesítően noobnak látszik...
Lesz majd új board, de tegnap tán nem volt.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.22. 05:06:33 -
cesar22 #31060 ez a charge lesz a következő lap amit nerfelnek, remélem -
Zozo0122 #31059 A warrior az új druid :D HS csoportból :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
cesar22 #31058 Úgy döntöttem hogy nem rendelek elő. Standardban valszeg kezdetben ezek az erős kató szinergiás paklik lesznek a hatékonyak, ahhoz meg adják ingyen a legendaryt, a többi meg common és rare lap, szóval nem kell annyi erőforrás hogy meglegyen az a 13 ingyen pakk amit a standard winekkel lehet szerezni, úgy azokkal együtt meg a goldból kb nyitok 50 pakkot, kezdetben az elég lesz, aztán úgyis úgy jó hogy szépen fokozatosan lesz meg minden, amire szükségem van, mert ha rögtön az elején megvan akkor hamar megunom -
Zozo0122 #31057 Az összes minionnak a druidban, aminek 2 formája van kreáltak egy harmadikat, arra az esetre, ha Fandrallal együtt játszod ki :D