Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Agyhalott pakli mindig lesz, amiatt ne aggódj.
nem, szerintem én elleszek, persze hiányozni fog a mech/tempo mage, mert nekem ezek bejöttek (bármennyire is életképtelenek egy ideje).

egyszerűen csak arra építem a gondolatmenetemet, hogy szerintem az emberek nagyobbik része az egyszerűségre/könnyebb dolgokra törekszik. úgy gondolom most ezek a játékosok adják a HS tömegét (ami persze nem a magja). A Blizzard meg a tömegekből él.

szóval csak egy gondolatkísérlet, hogy maradnak-e ezek a játékosok, vagy keresnek könnyedebb szórakozást.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
neked el fog menni egy gondolkodós metában? (megjegyzem itt a legbonyolultabb pakli is max józan gondolkodást igényel kb)
dave9004
heh?
Vanilla lapokkal nem valószínű, hogy sokkal bonyolultabbá válna a meta.

első kőrben biztos

viszont, ha gondolkodósabb meta jön, akkor ez elkedvteleníteni-e embereket?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mephike
Kizárt, sőt még nőni fog.

kíváncsi vagyok vissza fognak-e esni a bevételek

dave9004
earth shock->unplayable
Magebe is jó, ez + ping = 6 mana 5/5. Well played <#idiota>
Nekem bejön. A Rugó lap is.
dave9004
sztem ez egy balanszolt tojásféleség.
dave9004
Alright, let's get this out of the way:
☐ I've got the beast in my sights
☑ Let me change your mind
☐ This belongs in a museum
☐ Who am I? None of your business
☑ hoot hoot motherfucker
☐ We're gonna be rich!
EDIT: I realized that I made a rather grim mistake in making this post, and I'd like to rectify it:
☑ EVERYONE! GET IN HERE!
dave9004
beszarás, Trump már megint végigverte az arénát cursed blades warriorral o0

kártya alatti komment :

We will soon finish Preparations for the Thistle Tea Party, an event where all can drink and party in Equality. This is a great opportunity to Upgrade! your relationship with your Crush, so why not Sprint down to the park and grab a Bite together?

Trade Prince Gallywix will be the Master of Ceremonies this year, and with everything stocked at our Refreshment Vendor's stalls costing a few Gallywix's Coins apiece it's definitely a Dark Bargain. What are you waiting for? Hurry down to the Thistle Tea Party today, where Anyfin Can Happen and Everyfin is Awesome!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sztem ez annyira nem bizonytalan
itt pontosan tudod hogy mit kaphatsz, míg mondjuk egy burgle esetén komoly a bizonytalanság

sőt ha azt nézzük hogy a mage 5 manáért 3 random spellt kap sztem ez így 6 manáért korrekt
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.04.11. 19:53:49

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
új szavazás fent. van újabb Klaxxi is, de elsőnek Deathwing lesz megszavazva
Eléggé High risk hight reward lapnak tűnik

secar: 7 mana 4 lap? úgyemlékszem mage 3-ért húz kettőt..
Utoljára szerkesztette: Flecsy, 2016.04.11. 19:44:22
hát ez elég bizonytalan 6 manáért, főleg a rógnak minek kártyahúzás, mikor ott van a legjobb a sprint
6 manáért 3 lap hmm

dave9004
ÚJ RÓG LAP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Darthmushroom
nem a paklikkal van baj hanem a lapjárással.. pl. hiába jó a druid ha nem tudok 5-6 körig semmit kijátszani mert olyan nagy lapok vannak állandóan a kezemben, baszhatom ha addig nem kapok egy swipot legalább.

most például pap questem van/volt 1 hpn az alap paklis hunter és veresség a vége 30 életről... az ég világon semmit nem vettem fel amivel bebírtam volna fejezni, még ő mindent h feltudjon buffolni egy hyénát és nyerjen.. ja és ezt úgy hogy egy Ysera lent volt nekem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

azért ha egy burst aggro shaman - combo dudu is szenvedés ott nem tudom mi lehet a gond
hó elején nyilván gond van de 10-15től már lehet játszani alsó rankokon normálisan 😄

Darthmushroom
Lehet én vagyok szerencsétlen, de mostanában a játék teljesen kikészít. már csak 3 naponta lépek be questeket csinálni, de még rank 20-18 között is kiszenvedés megcsinálni, olyan lapjárásom van mostanában h még az alap paklik is megvernek. múlt hónapban már meg se próbáltam lemenni rank 10-15-ig mint szoktam annyira sz@r volt az egész.

(elméletileg nem rossz paklijaim vannak: mid dudu, ctr pap, aggro shaman, mid hunter, mid paladin)
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.04.11. 18:26:00

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

én itt még nem tartok, nekem még 59 arany egy csomag + az apró (7 dust, 0,3 normál kártya, nagy része common) 😊

Hmm. Rosszul emlékeztem. 5,08 volt az összesített winrate és 42,59 az átlag pakk ár.
Azért kezdtem még anno többet arénázni, hogy megnézzem, hogy mennyire éri meg az arany befektetést, nyilván az én képességeimhez/türelmemhez mérve. GvG óta vezetgettem magamnak pár adatot és 5+ wines átlag mellett kb. 50 aranyba került egy pakk. (Ez elég hosszútávú eredmény, voltak kiegészítők, amikor 25 arany körüli átlag volt, máskor több. Meg az 5 wines átlag se mond sokat önmagában, mert elég ingadozó a teljesítményem, volt több magas győzelmi szám, nagyobb nyereménnyel, aztán a jópár alacsonyabb.) Lényeg, hogy nekem bőven megérte, de most még ezzel együtt se bírom rászánni magam.
Akkorra gyűlt össze elég dust, hogy lecraftoljak pár kulcs kártyát drágább paklikhoz. Aztán azokkal játszogattam rankeden. Decemberben volt az első legend tryom, Januárban meglett a legend. Aztán meg kicsit kiégtem és azóta csak rank 5-t csinálom meg, többnyire daily questelgetéssel. Arénát leginkább dust gyűjtésre használtam, bár ezzel együtt élveztem is. Arról nem beszélve, hogy amig nem voltak tier 1 paklijaim, több sikerélményem is volt ott. Viszont azóta nem érzem a motivációt, hogy játsszak. Egyrészt elég a random rankeden is, másrészt pedig az aréna metát is tanulni kell folyamatosan, ami több energiát vesz el tőlem, mint ami perpill van.😛 Majd ha nagyon kelleni fog a dust, lehet, hogy megint rászánom magam.
miért nem?

LoE óta én nem arénáztam, szóval nem vagyok képben arénás eszközök terén. De szerintem nem sokat változott a helyzet. Vagy a Heartharena Companiont használod, amit Dave javasolt, és akkor a legfejlettebb aréna pickelő algoritmust használhatod, ami figyelembeveszi a már kiválasztott lapokat is, de minimális kompromisszumot kötsz a deck tracker terén(nem látod az ellenfél által kijátszott lapokat, meg hogy a kezébe hanyadik körbe került 1-1 lap, van-e még coin, stb.); vagy használod a HDT-t és hozzá az aréna helper plugint, de az ugyanaz, mintha egy tier listből pickelgetnél magadnak.

Illetve elvileg van HDT-hez heartharena plugin is, de azt írják, hogy nagyon béta. Itt.

De ha ennyire nem tudsz élni a HDT nélkül és a fenti plugin nem működik, még mindig beírogathatod magadnak a lapokat a heartharena oldalán, aztán a HDT-be, hogy miket választottál.
qetuol
inkább olyanra gondoltam, mint a HS Deck Tracker, csak kombinálva az arenás helperrel.. na mind1, akk nincs ilyen még ezek szerint

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Én is láttam. Nálam folyamatosan ment a "no way", "omájgád" combo.. 😄
Ezt pont láttam élőben, egy jó darabig biztos nem felejtem el 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a sajátpakli-hoz a heartpwn-s cucc iss jó

A saját paklid mutatja (kijátszott/megmaradt lapok), csak az ellenfélét nem, tudtommal. Mondjuk az utóbbi arénában messze nem hordoz annyi információt, mint rankeden.
Én csak felsoroltam pár lapot, amivel el lehet takarítani ezt az állatot. 😊
dave9004
én nem tudom akkor. Én szeretem jómagam tudni mit mikor hogy. jót tesz az agynak 😊
qetuol
de ebben nincs deck helper... ha jól látom. vagyis ilyen deck tracker-szerű funkció is egyben, ami mutatja, mely kártyákat játszottam már ki, ill az ellenfél miket játszott már ki.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.04.11. 09:26:08

dave9004
equlityt minden minionra rá lehet mondani és akkor semmi sem játszható 😄
Meg legendás, viszonylag kevés embernek van meg. Szerintem se kerül be a metába, ahhoz nem elég taunt farnehéz a játék.
tbk-t jelenleg senki nem használja kb 😄
eq meg csak a szokásos pala op-ság

Soggoth de jó! Ha viszi a silence-t, az már érték, és akkor még el kell rá nyomni egy removal-t. Csak bele ne tegyük egy Repentance-ba, de az a kártya ki fog esni a secret pala elsorvadásával. Persze az Equality ugyanígy taccsra teheti, ahogy TBK is. De ez egy nagyon jó kártya!
jaja, ez nagyon jó,

qetuol: ez egy nagyon hasznos prg, amellett, hogy segít a picknél, még fel is tölti neked a heartharena.com -ra, ahol neked már csak annyi dolgod lesz, hogy a jutalmat beírd a végén (plusz mindenféle + adatot, statisztikát tol eléd).

a végeredmény kb így néz ki: statok
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.11. 09:10:18

dave9004
qetuol
van olyan program, ami egyesíti a deck helper és az arena helper funikcióit?

dave9004
fel nem húzott lapokat nézi a pakliból. a kezedben lehet 9 fireball meg reno, ha oaliban nincs egyforma akkor, healel.
dave9004
ja azt hiszem.
ezt így itt hagyom
meg ezt is.

Cesar: Persze h ezért mentem oda. Normális streamerek ellen egy genyóság botozni.
Mephike
Ez tényleg jó volt! 😄

Metalmilitiakid
Reno az az egész decket nézi vagy csak ami aktuálisan maradt ? Mert most kaptam ki éppen hogy egy hiper minden golden, minden legendary locktól úgy, hogy majdnem megöltem, erre berántott egy Reno-t (pislogtam is, mert több egyforma lapja is volt) aztán még utána is majdnem megölettem fatique al, de még jaximus vagy mi a neve meg 2 lap lopó legendás megmentette így is...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417