40521
  • Softcore44
    Bocsi telorol szar irni
  • Softcore44
    Hat nem lesz meg a legend. Visszacsusztam 4 es szintre, lvl 2 harom csillagig tartott ki a szerencse utana bottanyos lapjaras volt csak szenvedtem az utobbib2 napban. Mostmar 100% biztos vagyok benni hogy a jatek 90% a szerencsen mulik. 10% ba pedig azon jogy reagalsz az ellenfel jobb lapjarasara.
  • Matte
    hogy én mit szopok yoggal az utóbbi napokban, az megérne egy videót. Siralom :D
  • Negritis
    az első meccs lethalja miatt megéri betenni sztem

• Negritis
    egyébként a filmnek ez legalább akkora pozitívuma mint negatívum
    önmagában nem kiemelkedő, viszont jó, de annyira jól építi fel a világot hogy "még-még-még" érzésem van tőle

és mostanában nagyon menő a film univerzum/franchise építés trend, ami nekem negatívum de tudom hogy ez pénz kérdés leginkább
  • Daermon
    Ugyan ez volt nekem :D
  • Negritis
    én war3at és war2t imádtam, nem kicsit
    kb sose wowoztam (1 nap tört + fél nap eddig a pala golden hero-hoz) valamint regényeket se olvastam

DE ez a film egy nagyon jó fantasy volt, szerintem nem volt zseniális
    ennek oka az hogy ez nem volt több mint "bázisépítés" amire fel lehet húzni majd a falakat és a jobb sztorikat, de önmagában ez a film egy erősen klisés sztori + univerzum építés
    viszont maga a fantasy ábrázolás zseniális lett
    a színészek szerintem csak közepeset nyújtanak, Ragnar Lothbrok pl nem tudta feledtetni a Viking énjét pedig jó lett volna
    én felirattal néztem, de a fordításban hallottam ki hibákat, és nem csak a neveket tekintve

összességében, újra kaptunk egy kiemelkedő fantasyt amiből azért nincs sok
  • Mephike
    Tényleg jó film volt, engem az asszony kísért el. Neki is csak minimális ismerete volt a Warcraft univerzumról, de a végén azt kérdezte, hogy mikor jön a köv rész. :)
  • Pio
    OFF/FILM (spoilermentes)

Pontozni nem annyira szeretek, a film szerintem zseniális volt, látványos, totálisan hozta a warcraft hangulatot, a sztori is javarészt stimmelt, a változások nem voltak gázosak és persze a lényeg, hogy tele volt a rajongóknak szánt easter eggekkel.
    A beszélgetős részek közt volt 1-2 butácskább, de egyáltalán nem voltak veszélyesek és nem éreztem úgy, hogy feleslegesek lennének, illetve külön öröm, hogy a filmre kitalált szerelmi szálat nem erőltették túl és még poénokat is kihoztak belőle.
    A színészi játék a relatív újonc gárdához képest jó volt, egyedül Llane királyt éreztem némileg unottnak, de lehet, hogy csak felelősségteljes szeretett volna lenni és nem sikerült jól eltalálnia.
    Azt kell, hogy mondjam, hogy ez volt az első olyan film, amiben az úgynevezett uncanny valley hatást semmilyen mértékben nem éreztem magamon, az orkok tökéletesek voltak, minden ránc, minden hajszál a helyén, a méreteiknek megfelelően mozogtak, ha két ork összecsapott akkor éreztem magamon, ahogy a föld is beleremeg, le a kalappal, Duncan Jones-nak tökéletesen igaza van abban, hogy most ez a film lett az etalon, amelyik kritikus meg tabletes játékok reklámjához hasonlította a grafikát én tényleg nem tudok mást mondani, mint azt, hogy valószínűleg akkor is fikázná a filmet, ha az gyógyítaná a rákot.
    A szinkronhangok nagyon eltaláltak voltak. Többen kifogásolták a nevek magyarítását, amivel szerintem is mellényúlt a szinkronstúdió, hisz a regények vonalát követték és nem számoltak azzal, hogy az emberek többsége a játékból ismeri az említett személyeket, helyszíneket, de mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy olvasson pár regényt, például egyből a filmhez szorosan kapcsolódó Utolsó Őrizőt és egyből nem fognak olyan idegenül hangozni a magyar nevek.
    Tudom, hogy rajongó vagyok és elfogult, de én határozottan úgy gondolom, hogy ezzel a filmmel elszállt az átok, miszerint játékból csak rossz filmek készülhetnek. Ez szerintem egy nagyon jó film, de szerintem objektív szemmel se nevezhető rossznak. Kezdem úgy érezni, hogy ez az átok már amolyan önbeteljesítő átok, egyszerűen úgy áll a sajtó és a kritika ezekhez a filmekhez, hogy rosszak és kész.
    A lényeg: mindenkinek, akinek bármi kapcsolata van a warcrafthoz vagy bármilyen high fantasy univerzumhoz vagy csak szereti a látványos filmeket annak csupa nagybetűvel KÖTELEZŐ darab, de szerintem senki nem fogja megbánni a megnézését. Velünk is voltak páran, akik kísértek valakit, de nem ismerik a warcraftot egyáltalán és mind azt mondták, hogy egy pozitív élmény volt és egyáltalán nem bánták meg, sőt...
  • Softcore44
    A szerénység a győztesek erénye
  • Shep
    Nagyszerű emberek játszanak ezzel a játékkal :D
  • Negritis
    10g :D
  • Devv
    Mennyi volt az acc amúgy?
  • dave9004
    fel szoktam venni megnézni hanyas rankkal jönnek top paklival casualra
  • Madi92
    Nem szabad felvenni őket.
    Neked eddig 1 kivételével,(elkérték a decklistet, mert tetszett neki), mind noob, loser felkiáltással kezdett. Mondjuk olyan még nem volt, hogy a győztes kezdeményezzen. :D
  • dave9004
    Bementem ma casualra buszon reno druiddal.
    Ellenfél beast-mid druid
    Elejétől kezdv végig emoteol, mind a 6db-ot.
    Reno druidként talán a legrosszabb kézzel mentem, se ramp, se leszedés.
    végig emoteol, elver elég simán, majd jön egy friend request.
    Rank 17 játékos (mindegy) elkezd eszméletlenül ócsárolni, hogy ő mennyire ownolt engem, meg hogy micsoda núb vagyok, hogy a faszba játszhatok ilyen gyengén (kb semmi lapom nem volt egy 4. körös mire keeperen kívül) meg hogy stupid motherfucker vagyok mert boostolták az accomat (renk10-re:D) vagy pedig accot vettem, mert mégis ilyen núbnak nem lehet 500 winje druiddal :D

Ilyennek mi baja? :D 10 éves? Most sajnálom h mobilon nem csináltam screenshotot, mert ezt most jelentettem volna szívesen :D győzelem után ilyen rage-el szidni a vesztest :D
  • Mephike
    Megnéztem a filmet (a történet nagyon tetszett), miután hazaértem, gyorsan kaptam is két Gul'dan-t ellenfélnek, az egyik még csillogott is :)
  • Softcore44
    Nzoth - secret pala
  • dave9004
    Mivel nyomod?
  • Negritis
    hajrá
  • Softcore44
    Lvl 2 . Hatha meglesz vegre a cel.
  • 1Darton1
    Hasonló erősségű paklival kell menni ellene, nem nagyon van más lehetőség. Ha számít, hogy milyen rankon vagy, akkor előbb-utóbb valami divatdeckre kell majd váltanod.
  • Shep
    Te szoktad folyton ezt mondani, az csak poén volt a részemről :D
  • dave9004
    Közel sem optimális a rénója, viszont sztem r8 neki most elég teljesítmény saját cuccával. Sőt...
    Elnézve Madi játékát, még sokmindent látnia meg tanulnia kell, de jó úton jár.
    Uninstall hülyeség ha meg se próbálja
  • dave9004
    Am meg rénópalának nehéz meg minden olyannak ami hagyja magával játszani a rógot. Viszont semmi normális aoe nincs nekik. Egyszerűen kidöglenek a dobálod ki a lényeket.
  • Shep
    Uninstall. Amúgy meg aggro, amivel legyorsulod, hogy ne tudja az azonnal ölő szarjait kijátszani.
  • Madi92
    Megállapítottam, hogy még nem kell játszanom egyelőre ma. Olyan missplayeket csinálok, hogy inkább hagyom. :D
    Szóval nem is akadok fel a rougeon.
  • dave9004
    Rénópalázik jelenleg.
  • Negritis
    kell removal gadget-re és taunt up

or be faster

a miracle rugó össz sebzése azért eléggé korlátozott, ha azt túléled heallel és hasonlókkal akkor verhető

mivel mész ellene, mert az nem mind1
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.27. 12:34:45
  • Madi92
    Rouge ellen mi a taktika? :D Leszed mindent, egy körben felhúzza és kijátssza az egész deckjét, az udercityitől olyan lapokat kap, hogy én is megirigylem. És ha ezt még túl is éled, akkor jön leeroy vagy maly... :D Esélytelennek érzem magam, bármilyen deckel is vagyok éppen.
  • dave9004
    Emperor 7 és cafú cafú cafú-n kívül sok nincs
    Egy jeti, egy pit fighter, egy river croc, egy spider tank. Meg egy fen creeper
  • qetuol
    igen, ezt jelenti a "wherever it is" kitétel. bárhol lehet a cthunod, akár a gyűjteményedben is és nem a paklidban.
    Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.05.27. 08:47:05
  • Negritis
    nemtom hogy baj-e de ez a probléma azzal hogy a cthun lapok vanilla is jók
  • dave9004
    cthun evolve sámán cthun nélkül

Tehát ha deckedben nincs is cthun, a buffok működnek. Tehát a twin emp stb működik ha nincs egyáltalán cthun a pakliban.
  • dave9004
    lehet menni blizzhez dolgozni
  • Pio
    Ezek alapján az a legnagyobb hibája "filmként", hogy a rajongóknak akart kedvezni és megpróbáltak minél több dolgot belezsúfolni, ami miatt filmes szemmel túlzsúfolt lett.
    Ez viszont egy warcraft fannak szerintem kifejezetten baromi jó hír, alap, hogy az első rész a fanservice-ről és az epik látványról kell, hogy szóljon, később majd építenek karaktereket.
    A WoW introk jutnak erről eszembe, az első két részé akciók és expozíciók egymásutánja volt, a harmadik pedig lényegileg egy monológ, mégis minden warcraftot nyomonkövető beleborzongott és a mai napig az emlékében él. Ugyanakkor ha már az első wow introja olyan lett volna könnyen lehet, hogy sokkal kevesebb embert sikerül bevonzani vele.
    Csináltak egy ilyen pörgős, látványos első részt, a másodikban letolják a warcraft 2-t, véget ér az ember-ork konfliktus, aztán majd kapunk egy full epik sokórás (akár egy külön trilógiát is megérne) karakterközpontú warcraft 3 sztorit Arthassal, Illidannel, Archimonde-al, Magtheridonnal, Vol'jinnel, Cairne-el, Rexxarral, Chennel, Jainával, Sylvanassal, Malfurionnal, Tyrandével, Kae'thassal, Muradinnel, Utherrel, Vashjal, Akamával, Cenariusszal, Maievvel, Ner'zjullal, Kel'thuzaddal, Anub'arakkal... már alig várom! :)

Csak hogy lássátok mire gondolok, igaz nem mai darabok, de azért még ma is jól néznek ki:

WoW intro:

WoW 2. kieg intro:
  • Negritis
    go mozi .
  • Renegade
    akkor sznájpolja az sg-t :)
  • dave9004
    na most h írtad r19 :D
  • dave9004
    passz, de ma nyitott egy Soggothot :D