Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Már az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na, lesz belőle rák?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Hát nem tudom amúgy. Most így leültem játszani, 10/10 aggro face deck volt. Hunter paladin warlock. Meg volt egy fullos N'zoth Rouge. Őt sem tudom, hogyan lehet megfogni, mert letakarít mindent és fossa ki magából a jobbnál jobb minionokat és ha ezt még valahogy túléled/megoldod akkor jön N'zoth. 6. körre már halott voltam általában.
Mephike
Nem tudom, hogy mit gondoltam/éreztem tegnap, de amit a hunterről írtam azt vissza is szívtam, de villámgyorsan 😊
5-1-et mentem az új beastekkel, de úgy, hogy azt öröm volt nézni.
Elvertem egy murlock palát, majd a egy face palát (azt hittem ez már nem divat), két Kató warriort, és egy aggro sámánt. Öröm és boldogság most a játék 😊
(A veresgé az sajnos azért jöbb be, mert lekeverés után a legolcsóbb lap 4 manás volt a kezembe, ezt a sámi ellenfél pillanatok alatt ki is használta.)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
pár bug hotfix

Úgy fest a pyromancer visszaáll normálisra?
Én is kicsit seasonozok, így az új kieg meg az ingyen paklik miatt 😊 Warriorral megyek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

dave9004
Ha end of seasonös chestet nem értetted, biztos jó ötlet rögtön jutabozni?
kösz a választ! megtaláltam hearthstone wikin. Neked mi a a rangod? Üzenj privátban! (most megy fel a videóm youtube-ra) Hearthstone 1 pakli nyitás 2 win!)
Te bíröd a druidát?
1 epic lap jött!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.05. 01:23:05
Szokásos szar.
Még mindig jobb, mint agyhalottak ellen játszani.

Darthmushroom
első meccsen már felhúzz.. ellenfél sorba kapja a 2-3 manásokat én meg a 5+ manásokat h csak nézni tudjam h játszik.

szerk. második meccs ugyanez.. ezt is inkább feladtam..
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.05.04. 22:25:26

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Készüljetek kávéval a brawlra, ismét Spiders brawl jön
Shep
Ja, úgy már más 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

youtfull brewmaster meg az idősebb is a kezemben volt. Csak telefonon lusta voltam kifejteni.
Shep
Nem vágom ,hogy attól ,hogy faclesseled a cabalt miért és mit tudtál visszavenni kézbe?

N'zoth. 😄
dave9004
Gore az melyik?
A kobaltra már rájöttem
Én most papokra vagyok kiakadva. Én ugyan használtam eddig is, de másoknál nem sokszor láttam a mind controllt. Saját kártyáimmal vernek szarrá. Az előbb kapott tőlem eqvalityt meg hozzá wild pyrot amivel letakaritotta a nzothos körömet. Magát a gorét meg entombolta is. Kiraktam rénot is mert kellett. Azt is elvitte. Kiraktam tiriont azt meg mindcontroll.
Meg a meccs korai szakaszában volt olyan is hogy kiraktam wobbling runtsot, természetesen cobaltozta. Erre én ráfacleseltem cobaltra és visszavettem kézbe. Kövi körben visszaloptam, erre megint kirakott egy cobaltot, hát én megint visszavettem kézbe az enyémet és visszaloptam. Vicces volt. 😄 Kár hogy elvert.
oda nem írhatok, bármi, ami picit is ellent mond a vezírnek, azért ban jár, próbáltam 😞
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 16:46:48

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hááát ezt nem tudtam, szomorú, de thx 😞

dave9004
random ha több egyforma attack.
Random.

Enter the Coliseum
Utoljára szerkesztette: icyshadow, 2016.05.04. 16:29:19
nem úgy van ez mint a trapeknél és egyebeknél hogy a kijátszási sorrend számít?
komolyan nem tudom ezért kérdezem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

igen, de tényleg, szóval kérlek:

Sokadszorra írsz olyasmit, ami a másik topikba való.:p

Egyrészt annyit tudok hozzáfűzni, hogy bár rengeteg a rosszindulatú ember HS-ben is, de nem feltétlen minden rope-olás abból fakad. Bárkivel előfordulhat, hogy kihagy az agya, vagy csak izgul és inkább 3x végigszámolja a lethalt; esetleg nem tud kizárólag a játékra koncentrálni, mert ilyen-olyan zavarótényezők állnak fenn. (És itt most nem arra gondolok, hogy szándékosan osztja meg valaki figyelmét, ami valahol valóban parasztság a másikkal szemben.) Ezt nyilván magadtól is tudod. Csak legközelebb mielőtt ilyesmit írnál, gondolkodj el rajta, hogy vajon te teljesen ártatlan vagy-e ebben a témában.😊

Másrészt, ha nincs nála a Power of the Wild, akkor lethalja sincs, és ebben az esetben nagyon nem mindegy, hogy mit csinál, szóval bőven lehet többet gondolkodni rajta, mint 10 mp.

Harmadrészt meg nem értek egyet ezzel még legegyszerűbb aggro pakli esetében sem, hogy mit lehet gondolkodni 10 mp-nél többet egy lépésen. Lehet. Lehet következő körökön is gondolkodni. Ezt pedig nem rád értem, de valójában az az ostoba, aki ezt képtelen belátni. (Ilyenkor szoktak jönni a 'Hello' emote-ok, amik ugye csak megerősítik az embert abban, hogy az ellenfele egyszerű kicsit.)
dave9004
ezt most komolyan el kell magyarázni?
de basszus, csak én gondolom, h az 1/10 erősebb, mint az 1/1? o0

dave9004
mérges vagy a 25%-ra? nem játszottál elég sámánt 😄
na, ezt azért, nem hiszem el, megy a blizzard honlapjára, enter the colosseum, na, mi éli túl, az 1/10, vagy az 1/1 (valamiért nem látszik, de volt ott még egy, 1/1)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 15:59:40

ááááh, hogy lehet ennyi sérült vagy retardált játékos, ezen kötélig gondolkodott (vagy apu ivott kiskorában és csak hülye), persze ott volt nála, a +1/+1 mindenkinek, de ha ott sincs nála, hogy lehet ezen 10 mp-nél tovább gondolkodni? o0
komolyan, mint az "okos control" játékosok, első kör: passzoljak, vagy passzoljak? huh, ez nagyon nehéz, láttam tecsőn, úgy kell csinálnom, mintha gondolkodnék, ááááh

ennél csak egy szerencsétlenebb "fajta" van: az ááááh én béta óta játszom, megvan minden lapom, de túl hülye vagyok értelmezni a mindenkori metát, próbálom farmolni R20-on a kezdő csuprokat, de néha megvernek, de hát, de hát, lapok o0

elnézést, az most agyon kikívánkozott belőlem.

DasIsFuck
Továbbépíteni lehetne HS-en keresztül is a warcraft világot amit aztán wow-ba meg kiegészítőként át is játszhatóvá tennék.
Mind a kettő rohadt sikeres, megvan az átfedés a játékosbázis között ugyanakkor vannak sokan akik csak az egyikkel játszanak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

jajaja, nyilván a nekünk nem szimpatikus csoport khmmm, ellehetetlenítése a lawful.... akarom mondani a rend élet sajátja 😊

engem utál a googli 😞

a fun az móka, a fan az rajongó
szóval találd ki 😄

a Kráni Ranagol hit sztem nem arról szól hogy "hűű de gonoszok vagyunk" hanem arról hogy aki hülye megöljük 😄
a Gorwicki Ranagol hit már inkább a rasszista gonoszságra utal, de az is más 😄

egyébként miért ne lehetne szembe menni a Lore-ral? mikor ehhez a játékhoz hozzá ad a lore de fordítva nem igaz sztem

off:

tényleg, fun fact, vagy fan fact?

én az utóbbira tippelnék, de a googli kijavított

ezt elhiszem és ezzel semmi baj, de szembe menni a lore-ral?

lehet mindenkinek leolvadt volna az arca, ha egyik-napról a másikra Krán, szerte Yneven vörös kos szeretetszolgálatot nyitna, vagy a Baatezuk meg a T-betűs démonok (funfact: az egyház miatt nem lehettek ördögök meg démonok) tüllszoknyában pitypangot szednének Forgotten Realms-en.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 14:01:49

dave9004
nem fognak csak wow karakterekből kártyákat csinálni, meg ezt anno bbrodeék is elmondták.
(elárulom a LoE 90%-a kitalálta karakterek)
napi érdekesség:

az új kieg ereje: amíg az új kieg előtt, nehéz volt 65+-os tier score draftot összehozni, azóta nehéz ez alattit.

WoW-osoktól:

ennek a jó útra tért Ragnarosnak van valami létjogosultsága?

ha jól értettem a trivia-át, másnál is kicsapta a biztit
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.04. 12:19:21

ez szimpi, bepróbálom. 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

egy szóval se mondtam hogy van olyan jó
én a saját Nzoth hunterremmel jelenleg 10-3ban állok r20-16 nyilván nem r8 környéke

hát, most, hogy időnként 2 pakli esik, már bőven a "mindenki menjen már arénázni' felé billen a mérleg.
eddig nálam, 5 meccsenként esett dupla csomagos jutalom, ami elég jó arány, pláne, ha azt nézzük hogy ezelőtt meg összesen egyszer. (100+ aréna)

Mephike
5-7 lett a vége, hááááát, azért ez nem a régi midrange hunter...

igazából a toad-flame juggler szerintem szimplán egyéni preferencia kérdése
az fj talán jobb mert biztosabb az effect és te irányítod, viszont a 3/2 +dr zoo ellen talán hasznosabb
a toad előnye hogy beast

de ugye az elején mondja is hogy ő nem Nzoth decket akar hanem egy camelebb jellegűt és gondolom ezért

Lassan vissza akartam térni az arénához, direkt hagytam ezer aranyat, de két napja este rám jött a nyithatnék és bezsákoltam öt wotog csomagot. Mondjuk esett egy epic, de így most napizhatok, mert három menet alatt úgy elverném a maradék pénzem, hogy a nyomát se látnám.
ejh, ez is jó, kíváncsi vagyok hány hétig kell napi szinten arénáznom, hogy össze tudjak rakni még két decket, úgy, hogy ne kelljen 4k-nál több dustot elköltenem.

mondjuk annyi előnye van, hogy elkezdtem próbálgatni arénában a harcost, meg a vadászt (küldik miatt), váltakozó sikerrel. 😊

Ez nagyon jónak tűnik, egyedül a flame jugglert nem értem, hogy miért nem egy másik elefánt 😄