40521
  • Shep
    Ja, csak azzal mi van, semmi, ez meg durva tempo előny. Entomb jó volt kb 2 hónapig jelenleg semmit nem ér, olyan tempo hátrányt okoz, hogy sosem hozod be, viszont kénytelen vagy berakni mivel nincsen más.
  • Negritis
    nem kevésbé undorító mint mondjuk az entomb :D
  • Shep
    Ja, durván op tróger lap, nem is tudom ,hogy gondolták, semmi szükség ilyen lapokra, de hát ...
  • Negritis
    handlockba még annyi se sztem :D
    shadowflame, jaraxus esetleg hellfire, coil, darkbomb, siphon, malganis
  • Pio
    Ne feledjük, hogy a warlocknak van a legerősebb hero powerje, hunternek pedig a leggyengébb, ennélfogva a balansz része az, hogy a warlock class cardok overall nem olyan erősek, mint a hunter class cardok. Emlékszem, hogy a vanilla warlock deckekben jóval 10 alatti darabszámban voltak warlock lapok.
  • Negritis
    10/10 az statokban, az effectek más kérdés :D

amúgy kérdés hogy a tokeneknek van-e vmi képessége
  • dave9004
    a lila háttérből ítélve warlock lap, annak meg elég ez. a hunter jelenleg meg max a call of the wild miatt életképes. anélkül priest tierben lenne
  • Matte
    maximálisan aláírom, a gondom ezzel csak annyi, hogy míg az utóbbi bekerül az előbbi nem kerül ki. Érted mire gondolok.
  • dave9004
    epic 8 mana, common 5 mana. inkább utóbbiak mint előbbiek. Tényleg nincs szükségünk boom szintű lapokra, a normálisság maradjon meg, ne a op szarok.
  • Matte
    viszont a szuper animállal összehasonlítva ez akkor egy nagy raklap szar (ha jól értem és mindhárom csak egy sima minion). 6/6, 5 manáért, szemben a 12/10 8 manáért, ráadásul egy charge, egy taunt.
  • Negritis
    pwn-ről:

Dark_Vaati

View User Profile
    Send Message

Posted 13 mins ago (Old Gods)

This should've been named Call of the Wife :V
  • Shep
    Na ez pl teljesen rendben van, nem úgy, mint a szuper animál.
  • Negritis
    ez volt már?

innen van
  • dave9004
    arena miatt akadtak ki. kellett már egy jó common a magenek :DD:D:D
  • Negritis
    arénában jó lehet, de alapvetően nem érzem hogy rankeden olyan jó lenne
    discoverből vagy tome-ból esetleg elfér de nem szivesen tenném be
  • Negritis
    nézem most az ethereal peddlert és kiváncsi vagyok hogy renounce darkness mellé milyen fincsi lesz :D
  • Shep
    Én igazából nem ismerem a gyereket, de azzal amit mondott egyet értek, ennyi.
  • Pio
    Erre a firelands portalra nagyon kiakadtak a népek... :)
  • 1Darton1
    Új Karazhan trailer.
  • Pio
    Ez a Malchezaar telitalálat, mert amúgy a boss maga azt mondja harc közben, hogy "YOU FACE NOT MELCHEZAAR ALONE BUT THE LEGIONS I COMMAND".
    Előre látom, ahogy a meccs elején elnyomja ezt a szöveget és kapod az 5 lapot a paklidba. :D

• 1Darton1
    Nyilván nem az, de hihetetlen marhaságokat szokott mondani, és borzasztóan érvel. Ettől persze még lehet neked szimpatikus, a trash celebek korát éljük.
  • dave9004
    plusz eléggé igaza van. a hs streamjei viszont nagyon jók. Nem egy felező...
  • dave9004
    emeli, de viszont egy ctrl paklinak csökkenti húzásainak minőségét mondjuk turn 1-10-ig ami létfontosságú az életbenmaradásra/board ctrl megszerzésére. Sztem így kibalanszolja
  • Shep
    Azért remélem az utolsó lap a kiegben a 0 mana megnyerted a meccset, nem lehet counterelni lap lesz! :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.01. 16:53:27
  • Shep
    Attól, hogy autista, még lehet igaza. Amúgy honnan tudod hogy az? Internetes diagnosztikát is vállalsz? Te voltál a Budapest TV-ben is? :DD
  • Matte
    gondold el ha az maradt volna és minden köröd végén adna 5 legendet a paklidba....

amúgy nekem tetszik, de csak emeli a randomoniumot.
  • Zozo0122 #33521
    Nekem az tetszett volna a legjobban, ha ez a legend az éppen játszott class maradék legóit ( amit alapból nem raktál be) tenné be a deckbe, ez így jó lenne a kezdőknek is és akkor azt mondanán, Hogy Free to play, but Malkezár to win :Dddddd
  • 1Darton1
    Csak ezt az autista gyereket ne! Nem tudom eldönteni, hogy röhögjek rajta vagy sajnáljam.
  • 1Darton1
    Nem egészen erre gondoltam. Megeshet, hogy még többen fognak greedy contolt játszani, mert látszólag erősödnek, pedig relatíve gyengülnek néhány gyorsabb counterdeckhez képest. De jó eséllyel csak valamilyen szokásos hullámzás lesz a metában.
    Én hunterbe biztos nem raknám bele, és a többi midrange-ben sem tűnik erősnek.
  • Shep
    Hát már nem vagyunk túl messzire tőle :) Amúgy meg a gyereknek igaza van. Ja, meg ESPORT :DDD
  • dave9004
    tetszik a legó.
    olyan szinten sztem balanszolt, hogy ultimét ctrl metát nem fog előhozni, csak mirror meccsen. azért 5 legendásból elején húzogatni nem lesz túl jó mid-aggro ellen.
    Hogy mennyire op legók lesznek ez után a játékban... az blizztől függ. De van egyérzésem h nemhiába jönnek már ezzel a kieggel is gyengébb legendások. Érdekes lesz az biztos.
  • DasIsFuck
    Előbb utóbb bizots eljut oda a játék, hogy a fejlesztők kukázzák majd a megépíthető paklikat, majd körönként kapsz 3 random lapot.
    Amúgy nektet ahogy látom tetszik a lap, itt van egy ellenvélemény.

• Negritis
    midrange hunter-be szerintem simán jó
    tiger helyére instant belehet tenni és nem lesz value vesztés, csak azért mert vanilla jó test
    és magadtól nem tennéd be pl king crush-t de ha ez beadja akkor az már value

Shamanba hasonlóan be tudnám tenni

aggro deckekben valószínűleg nem lesz jó de midrange+ deck-ek nagy részében bőven elfér
  • Shep
    Hát szerintem ez nem nerf, hanem boost :)
  • Zozo0122 #33513
    Elkezdtem panaszkodni és egyből nerfelték :D
  • 1Darton1
    Komolyabb hatása csak a control vs control meccsekre lesz, azokban pedig már eddig is a szerencsealapú lapok döntöttek. Abban nem vagyok biztos, hogy a greedy paklik fölényét fogja növelni, simán elképzelhető, hogy a hunter és az otk warrior jön ki belőle jól.
  • Negritis
    szerencse? nem vagyok róla meggyőzve h ez jó lesz hosszútávon
  • Matte
    még szerencse, hogy nem ez a szövege a lapnak :D
  • Shep
    Lassan tényleg eljutunk oda, hogy olyan lesz a játék, hogy nulla ráhatásod van a partira, de ha nagyon akarod akkro benyomhatsz egy gombot amivel a gép még le is játssza helyetted a semmit. Tényleg jó irányba halad a játék az ilyen kivédhetetlen hatásokkal.
  • Shep
    Azt gondoltam, csak akkor még nem láttam ,hogy variáltak rajta, de ez így most megint mi, megnézi, hogy a paklidban van-e és ha igen akkor... ez így megint idiótaság, mert marhára nincs esélyed kivédeni.