40521
  • Zozo0122 #33907
    A Big Bad Wolfnál nektek is a Kindly Grandma képe van kinn? Később élesben már jó, de a menüben bugos.
  • Zozo0122 #33906
    Na, csak elküldtem a pénzt a Blizznek, csak nyomjanak ma egy jó heroicot, ne ilyen sakkos okádékot. (maga az ötlet jó volt, de irreális csalás volt heroic módban) Goldom nincs, a TES Legends túl jó, így azon függök, nem volt idő farmolni :)

Dave gyere fel, játszani fogom a heroicot netdeck nélkül, ha érdekel :)
  • Negritis
    ejj hogy mered nem szidni a blizzardot?! :D
  • Mephike
    Az eddigi egyik legjobb brawl szerintem a mostani.
  • 1Darton1
    Az oltás mestere vagy.
  • cesar22
    mehet
  • sadface #33901
    reddit

Akkor nálad tuti nehezen talál még egy ilyen retardáltat.
  • bazsidiver
    Valaki tudna segíteni a play a friend questben? Nem akarom el skippelni mert 80 goldos #2368
  • DarkHorSe
    :DDD
  • 1Darton1
    Elméletileg brawlban is van mmr, szóval hozzád hasonló képességűekkel rak össze. :p
  • Negritis
    mikor jött a 2 aoe akkor örültem hogy fjola volt :D
  • dave9004
    persze elsőre honnan tudtad, hogy 30dmg aoe fog jönni na na? :D
  • sadface #33895
    Síkegyszerű, valamelyik táp lényt fel kell buffolni 30 hp felé, és windfury meg az inner fire teszi a dolgat. Nem nagy agysebészet. De az emberek nagyrésze míg így is ostoba hozzá. Nevetséges.
  • Renegade
    úgy értettem, én (is) az ékesszóló murloc voltam, a random valaki meg a pap
  • Negritis
    sztem pap-shaman duó megy nefarian ellen
  • Renegade
    úgy fest tegnap pap kocsma volt, én is egy papot kaptam és megcsináltuk elsőre.
  • Negritis
    szerintem tök jó volt, én egy értelmes priestet fogtam ki és tök jól megcsináltuk
    egy fjola "hátán" szépen levertük

amúgy én pl a sakkos mókát is megnézném brawl-ként úgy hogy persze mind2 játékosnak ugyanaz a hp-je
  • Darthmushroom
    vicc milyen idióták vannak.. pap ellenem volt brawlban.. gyanús volt h sose támad, de a végén meg már healelte nerfet. mondom ez beszarás. meg justiacart kétszer játszotta ki mert azt hitte h még jobb heropower lesz :D

am az ilyen brawlokat elfelejthetnék már.. a fele közösség segg hülye hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.08.18. 07:04:08
  • Renegade
    sajnos igen
  • dave9004
    lehet csak én nézek túl sok streamet h ne legyen nagy szám :D de tökéletes a roast ahogy a warri 2 lappal elintézi aztán. Ez kb összefoglalja a játékot.
  • Renegade
    őőő, így is lehet mondani :)
  • dave9004
    jah jó megoldás.
  • Renegade
    sry, beleraktam, 4:30
  • dave9004
    melyikre gondolsz a bestofból?
  • dave9004
    jójó, mégis napok óta r5-ön ragadt
  • Renegade
    kíváncsiság:

szerintem best combo ever (4:30), aki már látta, az kérem tartózkodjon a megoldástól (elég régi), de én szvsz jobbat, még mindig nem láttam, ja ami azután jön az szimplán :DD, hely, nehéz a controll deckek élete :D

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.16. 22:00:15
  • Pio
    Egész jó ez az új priest lap. :)

• Negritis
    én ahhoz még megvárom a neutral secrtet synergy-t
  • Renegade
    nekem most thijs secret huntere tetszik, csak elképzelni nem tudom, hogy egy ilyen olcsó deckkel, akár R5-re le lehetne menni :)
  • Negritis
    savjz evolve shaman karazhan első wing alapján
  • 1Darton1
    Most semmi sem tűnik annak, bár a combo warrior idegesítő néha, viszont alig látni.
  • Shep
    Mi nem az? :)
  • Renegade
    amúgy szerintetek most mi a broken?

szerintem: warrior (jééé, megint) + warlock
  • Malarki
    Metkamotkany bocs hogy szó nélkül kiléptem, de most nem sok kedvem van a HS f*szságaihoz :/
  • Negritis
    a quest bug javíta
  • Renegade
  • Negritis
    ezért gondolom azt hogy a Blizzard mindenképpen erőltetni fog még 1 filmet amúgy

btw aki még emléxik rá cherrywarrior is back
  • Pio
    A mi guildünk 11 éves, szóval reeeengeteg olyan ember van, aki tagja ugyan a közösségnek de már nem wowozik.
    Így, hogy alaposan át se gondolom 7 olyan csapattagot tudok mondani, akinek évek óta nem volt aktív előfizetése és most aktívan játszik a film hatására.
    Minden tier előtt van raidfeliratkozás nálunk klánon belül. Toronymagas rekord mennyiség iratkozott fel a legion első tierre, komoly veszélye van annak, hogy eleinte nem fogunk beférni mindannyian a 30-as létszámlimit miatt és nem egy olyan név van a listán, akit utoljára nagyjából wotlk-cata környékén láttunk a listán.
  • 1Darton1
    Rengeteg új játékos jött az utóbbi időben, és pont a kiegészítő is érkezik, szóval rosszul nem jártak.
  • Negritis
    egyébként érdekelne hogy hány WoW előzifetést hozott a film, mert az is számít :D