Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:39:10
vagy valami, mert vannak laphúzos kártyák
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:34:26
Ebben a játékban a leggyakoribb esemény az, hogy két lény üti egymást.
Kiteszem 4. körben a 4/5-ös jetit, Te ötödikben tudod kitenni a nightbladed, ami 4/4-es. Azt én rögtön le is ütöm és megmarad a jetim. Arra neked a hatodik körödben reagálni kell, meg kell oldanod, min 2 manáért le kell pingelned. Nekem ott lesz a 6 manám, és abból gazdálkodok.
Sokat buksz velem szembe a nightbladeddel, nem ér annyit a face sebzése.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:25:52
Ajánlom az össze ilyen videóját megtekintésre.
Link
Na most két út áll előtted. Vagy azért jársz ide, hogy tanulj és fejlődj az által, hogy tapasztaltabb játékosok megmondják mi a tuti vaaagy mész a nehezebb úton és magadtól próbálsz rájönni a dolgokra, viszont addig is kímélj meg minket meg magadat az ilyen mondatoktól, mert ez nagyon rossz fényben tüntet fel téged. : )
aztán szépen rászoktam én is, hogy ide belinkeltem a pakliötleteimet, nyilván annak rendje és módja szerint szétszedték, de hát ebből lehet tanulni 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.19. 12:15:31
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A dragonling-ben az a jó hogy két lény 4-ért. nem értem miért nem hiszitek el hogy az jó.
akkor kell kijátszani ha az enemy-nek nagy lénye van. és nekem még van pl egy frostbolt, a spellekkel combozva a kis lény sebzése többet ér.
Én 5 hónapja kezdtem, szóval tudom milyen kezdőként a játékban. Meglátsz pár lapot, észreveszed, hogy úúúú ezek működnek combóban és akkor úgy érzed, hogy te szartad a világot. 😄
Hát még hosszú út áll előtte, amivel nincs baj, ez ilyen játék, csak ne akarjon messiás lenni ilyen hamar. A mage amúgy is OPÉ basic lapokkal rendelkezik, szóval már csak azért se.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 12:00:20
javul a stílusod, az előző videók sokkal rosszabbak voltak 😊
optimizmusból és lelkesedésből jeles
pakli:
ez egy rossz tempo szerű pakli, vannak benne már jó szinergiácskák, csak nem elég
mana kukucból kettőt tegyél be, ha van ahogy az apprenticeből is
novice engineert ne játszd, ha már olcsó laphúzást akarsz, akkor loot horder, de egyébként a két arcane elég
effigy klassz lap, de tudni kell használni
azzure drakeből kettő, ha van
esetleg craftolj le egy, de inkább kettő flamewakert
nightbladenek még a nevét is felejtsd el, nagyon rossz lap
dragonling helyett inkább yeti.
midnight meg twilight drake nem illik a pakliba
maga meccs:
hát, egy másik nagyon kezdő játékos ellen mentél, aki hasonló elgondolás mentén rakhatta össze a pakliját mint te: nagynak tűnő de, valójában nem működő ötletek (majd, ha pár hónap múlva visszanézed a videód rájössz). amúgy a srác paklijára az lehetett írva, hogy: minden pakli ellen veszít.
rengeteg volt a hiba, lásd Matte, meg azure drake + frost nova kombó kihagyása, 7. körben value takarítás nem tesz kiszolgáltatottá, azt úgy hívják, hogy álom flame strike. ugye a 2/2-es + 2 spell damage dolgot fent hagytad, meg is lettél büntetve. Nem az a baj, hogy rossz döntéseket hozol (mindenki így kezdte), hanem hogy próbálod érvekkel védeni a védhetetlent.
a fő baj igazán az, hogy te ezt a videót guidenak szántad a többi kezdő mage playernek. Na ez a nagyon nagy hiba, ugye youtuberól idézve: "Nagyjából megszereztem azt a tapasztalati szintet, ahonnan már a kezdő játékosoknak tippeket adhatok."
Nem, ehhez úgy még kell 500+ játékóra, hogy tudj pár jó ötletet mondani azoknak akik normál nehézségen már leverték a kocsmárost gyakorló módban.
amúgy nem rossz, hogy lelkes vagy és csinálod ezeket a videókat (csak ne hívd őket guidenak, pls), de az internet népe, ha rátalál, akkor darabokra fognak szedni, mert a trollok azt teszik.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.19. 12:02:16
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:52:56
de kb a fireball meg flamestrikera ha kivársz és van mellé lapod, akkor szépen leszedhetsz vele mindent persze alap szinten mit tudom én, ez egy ilyen mindenre van ellenszer
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:49:48
de amúgy szerintem a druida a legjobb c'thun ez igaz
jó meg még van 2 wrath vagy mi
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:42:47
Valami haszna mégis van, itta fórumon, kapok pár tippet, meg eltöltöm az időt. Nem kell ezeket a videókat annyira komolyan venni. Még egyszer kösz visszanézem amit mondtál.
Majd még jövök, ha nem vagyok a tisztelt játékosoknak túlságosan a terhére!
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.19. 11:32:01
A lények meg magukkal hoznak még egy lényt kategória is okés, illetve lapokat is lehet húzni. soha nincs olyan hogy elfogy a lapod. emiatt a sárkányok is jók. ezzel a paklival nyerni lehet kezdőként bőven...
Ha el tudod képzelni milyen úgy játszani hogy alig van lapod.
21:40-től nézd vissza. A helyes metódus: kirakod a giantet 5-ért, ezzel indítasz. Mivel tudod, hogy pap, azt is tudod, hogy van nála egy Death. Mindig van nála egy death. Így kirakod effit is, mert úgyis death-el fog indítani, lévén ugyanúgy kezdő, mint te. mivel ötért raktad ki giantet, pont le tudod szedni a 6/6-ot, a gianted helyett pedig kaptál volna egy másik 10-es lényt.
a roast me? 😄 Lényeg, hogy ilyen videókra nincs szükség.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Nincs túl sok lapom. ezzel a paklival tényleg elég jól lehet játszani. nekem az eddigiekhez képest működik.
28 rangra azért folyamatban kellett nyernem meccseket és eddig a 19 is nehezen jött össze...
Amúgy ilyen videókat ne csinálj, ha csak nincsenek roast me vágyaid.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
annyit vettünk belőle, amennyi pénzünk volt. 😄 Az egyik haverom ellopta a nagyapja dugi pénzét és százezreket költöttünk ritka lapokra! 😄
Elítélhettek de gyerekfejjel poén volt. A vége az volt hogy a haver anyja egy kurva nagy mágját rakott az udvaron a többezer forintos kártyákból...
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
én ezt most végignézem és kielemzem 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.19. 11:04:14
bájláfin tájdhánter 😄
meg szédzsájent
majd egy eszméletlen szar kazuár meccs.
Mit vársz a videótól ember? 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.19. 10:51:01
Ezzel a paklival feltornáztam magam 18 rangra, kezdő létemre. Ügyes vagyok. Aki vicceset mondana annak üzenem: he-he...
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.19. 10:19:51