40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem kell mindkettőnek lennie, elég ha neked van, mindketten kaptok 80goldot -
Valakinek van 80g küldije? Én kaptam a napokban egyet és szeretném valakivel megcsinálni, akinek hasonlóképp van. -
A charge az jó, mert lehet vele lényre támadni :D -
Negritis #33944 majd nerfelik a charge-t :D -
Renegade #33943 na, OTK warriba is bekerült, így nem kell se emperor, se worgen, 34 seb kézből. -
Renegade #33942 na, giant, de gondolom kitaláltátok a videó alapján -
tényleg az -
arcane golem 3 mana 4/4 give your opponent a mana crystal. -
Renegade #33939 elég nagy csalás ez az arcane golem :)
-
Renegade #33938 én naiv vagyok :) -
Hát túlságosan magas labda volt :) -
Az a deck pont az aggro ellen jó, control ellen semmi esélyed nincsen vele. -
tudod mi kéne ide, ilyen heti pár lap plusz mindig :D nem kell sok, de változna hetente a dolog. -
mephike hsz-e után még beveszed h a semmiből írta? :D trolled -
Flecsy #33933 700 goldért netto 5 perc gameplay fos jutalommal? teljesen megéri. fock this adventure -
Malarki #33932 "Kéne egy olyan játékmód, ahol nem a győzelem lenne a lényeg, de mégis lenne valami jutalom."
Elvileg erre lenne a casual, csak hát az is nyüzsög a T1 deckekketől mert a sok nethuszár félti az R12-t és oda jár questelni...
Más: ma próbálgattam Amaz unicorn priest deckjét és meglepően jó volt. Oké, R15-ön vagyok de akkor is :D Zoot és shamant is vertem vele, voltak nagyon élvezetes meccsek is. Szerintem egy próbát megér, magasabb szinten ahol kevesebb az aggro még jobb lehet. -
Madi92 #33931 Az a baj, hogy maga a játék jó lenne, csak tele van olyan játékosokkal, akik csak nyerni szeretnének és elég nekik, ha lemásolnak egy zoo decket és kész is. (No offens)
Én most próbálkozom összerakni számomra fun, élvezhető deckeket, de összekerülök folyton ilyen zoo sámán hunter, egy kaptafára épülő deckekkel és 2 perc múlva vége a játéknak.
Szóval valahol a játékosok is hibásak. Persze értem én, azt sem lehet, hogy minden meccs 15 percig tartson, szóval valami egyensúlyt kéne találni. Több boardclear vagy nem tudom.
Én tudom magamról, hogy sosem raknék össze ilyen ötlettelen, csak a gyors győzelemre alapozó decket. (Mivel a koncepció az, hogy olyan gyorsan nyernek vele, hogy az ellen nem találja meg a szükséges lapot addig). De amíg valakinek ez jelenti a játékélményt és nem a kreatív deck alkotás, addig ez van.
Kéne egy olyan játékmód, ahol nem a győzelem lenne a lényeg, de mégis lenne valami jutalom.
-
Renegade #33930 most miért?
kasztonként van legalább 2 deck amivel el lehet bohóckodni, ha nem L a cél, hanem mondjuk R10-5, akkor csak van 18-20 deck amivel marháskodhatsz -
Ytar #33929 kkthxbye -
Öcsém mekkora szar ez a játék, 0 ötlet, folyton ugyanazok a paklik. Ettől még az a gyenge Legends is jobb, sőt még talán az Eternal is. BB meg azt várja ,hogy ezért még pénzt is adunk? -
ilyen ez a kalandos kieg. loe-kor ue. -
Renegade #33926 :) -
Ja en vagyok getalife, nincs mit a kuldetesert :D -
Renegade #33924 hááát szerintem ide írhatok ilyet, a másikba...nos, oda nem hiszem :) -
A meta xar, a játék is, a kieg is. Ne írj ide ilyet, így sosem fogod megérteni ennek a fórumnak a mélységeit, a játékkal meg ne is foglalkozz, csak írd be napjába 2-3 alkalommal, hogy melyik játék jobb, azt, hogy a HS idő és pénz kidobás. Ha profi vagy ezt több hónapig tolod, esetleg évekig, esténként meg azzal a jó érzéssel fekhetsz le, hogy Te ismét megmondtad a frankót. -
Renegade #33922 hűűű, kipróbáltam a Dragon Wariort küldi miatt, lehet mákom volt, de igen csak adta o0 -
Renegade #33921 srácok, volt valaha ennyire színes a meta?
nagyon ritka az, hogy két ugyanolyan deckkel összefusson az ember 40-60 perc játék alatt. -
getalife az Darkhorse asszem -
Renegade #33919 ugyan nem tudom, ki a Getalife, de danke bocu :)
ááááh, első kígyó csapda,már csak két lock and load kell, és tudok csinálni secret huntert :D
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.20. 13:21:34 -
Renegade #33918 beloggolna valaki egy gyors W&L-re? :) -
a heroic egy rossz vicc :D -
hawkie22 #33916 Heroic-on még nem próbáltam ugyan, de normálon az Opera baromi egyszerü, Kató druiddal elsöre meglett mind. :D Az utolsó vicces volt, kezdökézben Kató, majd szép lassan felboostolva 6. vagy 7. körben vége is volt a meccsnek. xD -
Renegade #33915 hehe, kutyulós warlockkal csinálom éppen a piroskás küldit és abban ugye van dire wolf alpha :D -
Zozo0122 #33914 A kieg zenéje tényleg tök jó, olyan Sherlock-os :D -
Negritis #33913 telefonról is úgy toltam most ezeket végig h hanggal - zenével
nagyon adja a hangulatot -
Zozo0122 #33912 Volt ilyen? Nekem Majordomot mondott, hogy a kapuban áll :D -
A legjobb az volt, amikor a komornyik közölte, hogy Illidan megérkezett és mi nem állunk készen :) -
Zozo0122 #33910 Lol :D Hát végül is majdnem az egészet láttad :D -
oké megyek -
Negritis #33908 nekem jó volt 4 körül