Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elnézve Madi játékát, még sokmindent látnia meg tanulnia kell, de jó úton jár.
Uninstall hülyeség ha meg se próbálja
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval nem is akadok fel a rougeon.
or be faster
a miracle rugó össz sebzése azért eléggé korlátozott, ha azt túléled heallel és hasonlókkal akkor verhető
mivel mész ellene, mert az nem mind1
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.27. 12:34:45
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egy jeti, egy pit fighter, egy river croc, egy spider tank. Meg egy fen creeper
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.05.27. 08:47:05
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Tehát ha deckedben nincs is cthun, a buffok működnek. Tehát a twin emp stb működik ha nincs egyáltalán cthun a pakliban.
Ez viszont egy warcraft fannak szerintem kifejezetten baromi jó hír, alap, hogy az első rész a fanservice-ről és az epik látványról kell, hogy szóljon, később majd építenek karaktereket.
A WoW introk jutnak erről eszembe, az első két részé akciók és expozíciók egymásutánja volt, a harmadik pedig lényegileg egy monológ, mégis minden warcraftot nyomonkövető beleborzongott és a mai napig az emlékében él. Ugyanakkor ha már az első wow introja olyan lett volna könnyen lehet, hogy sokkal kevesebb embert sikerül bevonzani vele.
Csináltak egy ilyen pörgős, látványos első részt, a másodikban letolják a warcraft 2-t, véget ér az ember-ork konfliktus, aztán majd kapunk egy full epik sokórás (akár egy külön trilógiát is megérne) karakterközpontú warcraft 3 sztorit Arthassal, Illidannel, Archimonde-al, Magtheridonnal, Vol'jinnel, Cairne-el, Rexxarral, Chennel, Jainával, Sylvanassal, Malfurionnal, Tyrandével, Kae'thassal, Muradinnel, Utherrel, Vashjal, Akamával, Cenariusszal, Maievvel, Ner'zjullal, Kel'thuzaddal, Anub'arakkal... már alig várom! 😊
Csak hogy lássátok mire gondolok, igaz nem mai darabok, de azért még ma is jól néznek ki:
WoW intro:
WoW 2. kieg intro:
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
valaki, aki fejébe vette, hogy minden hőst goldra farmol, vagy mi?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.26. 18:39:20
és a "kész" deckekre, nem létezik túl sok ütőképes válasz
pont ezért alakul ki a meta, és pont ezért van hogy a "kész" deckek attól függetlenül hogy streamer csinálja vagy te magad jutsz el odáig
eléggé hasonlítani fognak
Zozo volt aki 1 hónapos pala finomítgatás után jutott el anno oda hogy, hopp meta control palától alig különbözött
jó ez hülye példa, mert nagy többségében kétfajta sportoló van: akiről már kiderült, hogy csalt, meg akiről még nem 😊
de továbbra is fenntartom: ha tudod bizonyítani, hogy az adott emberek csalók, én leszek az első, aki beismeri, hogy tévedett.
Próbálom kicsalni a többi legendel az ilyen dolgokat, de, ha nem sikerül, akkor szinte vége is a dalnak.
úgy döntöttem, h csak meglesz 20 perc alatt az R6 2 csillagról (wr) az R5, basszus, hááát, nem, rugó, rugó, CP, CW, rugó, Cp, CW, nyeh, miért nem én kapom meg a sámánokat, meg a warlockokat, ők ugyanis marhára nem tudnak "saját maguk" ellen játszani, ez csalás. 😞
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 13:12:43
(amúgy szerintem csak irigykedtek, hogy nekik beadta)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 13:07:44
pl én már BRM és LoE nem használt classok lapjait is törtem amint lehetett.
Akkor törhetem Kellthuzad, Maexxna, stalagg, feugen, loatheb, baron riverande csapatot? 😮 Harrison Jones, jövök
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Szóval szerintetek most jelen pillanatban merre tovább? Gyűlik az arany (csak pár napja gyűjtögetem), mi legyen a sorsa? Már most kezdjek el tartalékolni a következő kiegre? Vagy vásároljak classic paklikat? Vagy vegyek WotoG paklikat?
Classicon azért gondolkodtam, mert az ugye állandó lesz, sosem esik ki (most a kiegekből nem tudom mennyit visznek át majd classicba, mielőtt kiesne a körforgásból, gvg-ből se vittek át semmit). Classic legendarykből hiányzik:
-Velen
-Vancleef
-alakir
-Cho, millhouse, nat pagle, mukla, tinkmaster (ezek h meglettek volna is törtem volna őket, szóval nem nyomnak a latban)
- Harrison Jones (valahogy mindig sajnáltam rá, pedig ez mondjuk tényleg hiányzik)
-Hogger, Ilidian (megvoltak, törtem őket)
-Baron Geddon (hatalmas kérdőjel számomra még mindig, hogy hasznát tudnám-e venni valaha)
-Gruul, Nozdormu (szintén kérdőjelek, de nem éreztem hiányát egyiknek se, viszont az csak egy dolog)
Ennyi, a többi megvan. (epic, rare komplett)
Ezzel szemben Whispersből hiányzik
-fandral (esetleg jó lenne), anomalus (kizártnak tartom, hogy használnám), volajz (szintén kérdőjeles), Cho'gall (kérdőjel), shifter zerus (poén, érdekes lap, ha meglenne biztos beraknám pár fun pakliba), nat (nem használnám), mukla (esetleg beférne egy mage pakliba, de nem élet-halál kérdése), hogger (ez akár jó is lehetne nekem), boogeymonster (kizárt hogy használnám)
Többi megvan, egy-két epic hiányzik, de azt idővel megoldom ha kellenek, nem nagy tétel.
Szóval szerintetek mi legyen? Gyűjtögessek? Vagy menjek rá classicra? vagy vegyek old godot még (úgyis két év még mire kikerül?) (az aréna nem pálya, az valahogy sose vonzott). Köszi 😊
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 10:12:56