40521
  • Negritis
    warlockból és rugóból is :D
  • Shep
    Volt ilyen? Na ne már :DDD
  • dave9004
    volt vmi druid emlékeimben, ha turn 7-9-re nem maradt 14-20-nál több életed, akkor fixen nem éltél 10 kört meg :D
  • Negritis
    jah ez a hunter még nem kiforrott, pl egy lock n load után a 3 secret az segít h ne fogyj ki a szuflából

viszont a hunternek nagyon nincs laphúzása, még annyira se mint a shamannak :(
  • Madi92
    Megnyertem, de lol.
  • Negritis
    amúgy a facehunter, face shaman időkbe elég rendszeres volt hogy mire kb túlélted a baordot a 2. hullámba jött a nuke :D
  • Negritis
  • Madi92
    Ilyen már volt valakivel? :D
    Turn 1, Druid kiinnervételte Barns-t, aki behozta Ragnarost, kiraktam doomsayert, szerencsére arcba ment, de turn 3-ra, 11 HP-n álltam.
    Utána sokat nem csinált, szóval enyém lett a board, de turn 7-ben kirakta Emperort, majd Malygos befejete turn 8-on. LáL
  • Negritis
    portal brawl
  • dave9004
    ha nem fun tokenpaklikat akarsz akkor nem kell. kieg után se lesz jobb.
    Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.08.31. 15:24:56
  • Madi92
    Olyan kérdésem lenne, hogy Illidian Stormrage-et érdemes megtartani? Ha dustolnám, pont kijönne egy másik Legendary.
  • Negritis
  • Pio
    Egy kis spoiler az új wow kiegből.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Yserának annyi :(

• Renegade
    az látod lehet :)
  • sadface #34173
    A warrior tuti széttört valamit ez után.
  • Negritis
    mondjuk én a nerub prophetet cseréltem ebben a deckben terror from behind-ra :D
  • Renegade
    :D

ez nem a szokásos atom combos játékainak egyike, csak vicces

• vegicsek
    Pont egy hete szereztem meg
  • Negritis
    hearthcup infok
  • Renegade
    szerintem nem fogják

vagy hát miért most nerfelnék?

ha jól tudom, béta óta megy a sírás, mindig voltak olyan deckek amik képesek voltak kézből nagy sebzésre, meg a pala is megkapta nem olyan rég a béka mágiát. Szóval nem úgy néz ki, hogy nagyon zavarná őket, max finomítanak pár dolgon.

ok, a wari szerintem megint/mindig aranykorát éli, OTK, Dragon, Control, Tempo, visszajött a törpördög + a felsoroltak tetszőleges variációja.
  • Negritis
    kiváncsi vagyok a charge-t mikor nerfelik az OTK-k miatt :D
  • Negritis
    nem még, és mivel reynad is csinált egyet
    kevés a motiváció :D
  • Renegade
    összeraktad már a bloodwaridat? van már belőle pár verzió :)

• Matte
    az remek lenne igen.

mármint ha elkussolnál végre.
  • Renegade
    ééés, úgy érzem beszélgetésünk fonala megszakadt, majd ha kijössz az ovimódból folytatjuk :)
  • dave9004
    ha annyira érdekel rákeresel. utána subolhatsz is hozzá, massanhoz és a pónibothoz is
  • Renegade
    jaj, hagyjuk már az ovit, leírtam mi a bajom: nem az, hogy nem szerettek x/y-t, hanem vádaskodtok, ha ezen ismereteid fényében, azt FELTÉTELEZED, hogy én bevédeném, akkor nosza, hit me, vagy bejön, vagy nem :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.29. 11:42:39
  • dave9004
    jobb ha nem akarod, a végén őt is bevédenéd. Nem tudom hogyan sikerülne, de megvenne kilóra ő is :D
  • Renegade
    izé, muszáj megkérdeznem, ki a franc ez az Athene, csomószor előkerült már a neve, mint rossz ember/gamer, gondolom el is tűnt, okkal
  • Negritis
    az szerintem is jobb, de a 2-t sztem simán lehet ötvözni is akár
  • Renegade
    háát Krippé jobban tetszett, igaz az olyan drága, hogy a büdös életben nem lesz meg :)
  • Negritis

amíg nem azt kell olvasnom h pónibotter mekkora istencsászár addig okés mindenkinek jobb ha fel sem hozzuk :D
    mint anno az athenes téma hogy gyorsan elfelejtettük

nyílván VoD-k jöhetnek nyugodtan, azokkal semmi gond
  • Renegade
    nem értek egyet, de legyen, cserébe hanyagoljuk a feltételezéseket, na, win-win? :)
  • Renegade
    volt már valaki olyan bátor, hogy adott esélyt egy purifier decknek? :)

• Negritis
    sztem hanyagoljuk ezt az offolást plz
    főleg a g2a-t, az kb ugyanaz mint a torrent / vedd meg eredetibe vita h se eleje se vége
  • Renegade
    na, folytassuk a moralizálást, mivel úgy fest, itt többen érzékenyek csalókra, kíváncsi vagyok, erről mi a véleményetek :)

""On a final, more serious note – please don’t buy Steam keys from third-party sellers. The only ways RimWorld has ever been sold are on our website or on Steam itself, which means that any key being resold is a stolen or improperly sold one. The common scam is this: Hackers steal thousands of credit cards, use them to buy copies of the game from our website, redeem the Steam keys, and then sell these keys at half price. The credit card holder eventually notices the fraudulent purchase and gets it reversed. The end result is that the scammers keep the sale money, and we lose a sale, and we lose the chargeback fees incurred by payment providers (which can be $15 per copy!). It can add up to hundreds of thousands of dollars. So buying these keys is much worse than piracy, because it takes money directly from us, and gives money to thieves. We will be working to make it more difficult for scammers to pull this off, and disabling stolen keys where we find them, so any key bought at a third party likely won’t work. Buy original and all should be good.""

szóval a kérdés egyszerű, vásároltatok-e már G2A-ról, ha igen, felhasználtátok-e a kedvenc streemeretek által adott 3% kedvezményt?
    tekinthető-e ez tisztességtelennek, mint mondjuk a botozás?
  • Renegade
    néztétek az új curatoros beast dudu deckeket (Trump, meg Póni is tesztelt egyet)?

jópofák
  • Negritis
    savjz-t érdemes alapból is nézni :D
  • Renegade
    ááh, amit ez a srác csináll a mill rougóval, az már művészet :)

• Renegade
    az az ijesztő, hogy szerintem ezt sokáig így is gondolta, ha valaki olyan elszánt mint én, az nézze vissza az év értékelő videóit, meg is lepődtem, hogy a mostani gamescon értékelés kapcsán, már más hangot ütött meg.

ha rosszindulatú akarnék lenni: nyeeeh, ezek a németek, ha fejükbe vesznek valamit, akkor kúrva nehéz őket eltántorítani :)