Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lvl 2 . Hatha meglesz vegre a cel.
Hasonló erősségű paklival kell menni ellene, nem nagyon van más lehetőség. Ha számít, hogy milyen rankon vagy, akkor előbb-utóbb valami divatdeckre kell majd váltanod.

Shep
Te szoktad folyton ezt mondani, az csak poén volt a részemről 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Közel sem optimális a rénója, viszont sztem r8 neki most elég teljesítmény saját cuccával. Sőt...
Elnézve Madi játékát, még sokmindent látnia meg tanulnia kell, de jó úton jár.
Uninstall hülyeség ha meg se próbálja
dave9004
Am meg rénópalának nehéz meg minden olyannak ami hagyja magával játszani a rógot. Viszont semmi normális aoe nincs nekik. Egyszerűen kidöglenek a dobálod ki a lényeket.
Shep
Uninstall. Amúgy meg aggro, amivel legyorsulod, hogy ne tudja az azonnal ölő szarjait kijátszani.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megállapítottam, hogy még nem kell játszanom egyelőre ma. Olyan missplayeket csinálok, hogy inkább hagyom. 😄
Szóval nem is akadok fel a rougeon.
dave9004
Rénópalázik jelenleg.
kell removal gadget-re és taunt up

or be faster

a miracle rugó össz sebzése azért eléggé korlátozott, ha azt túléled heallel és hasonlókkal akkor verhető

mivel mész ellene, mert az nem mind1
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.05.27. 12:34:45

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Rouge ellen mi a taktika? 😄 Leszed mindent, egy körben felhúzza és kijátssza az egész deckjét, az udercityitől olyan lapokat kap, hogy én is megirigylem. És ha ezt még túl is éled, akkor jön leeroy vagy maly... 😄 Esélytelennek érzem magam, bármilyen deckel is vagyok éppen.
dave9004
Emperor 7 és cafú cafú cafú-n kívül sok nincs
Egy jeti, egy pit fighter, egy river croc, egy spider tank. Meg egy fen creeper
qetuol
igen, ezt jelenti a "wherever it is" kitétel. bárhol lehet a cthunod, akár a gyűjteményedben is és nem a paklidban.
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.05.27. 08:47:05

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

nemtom hogy baj-e de ez a probléma azzal hogy a cthun lapok vanilla is jók

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
cthun evolve sámán cthun nélkül

Tehát ha deckedben nincs is cthun, a buffok működnek. Tehát a twin emp stb működik ha nincs egyáltalán cthun a pakliban.
dave9004
Ezek alapján az a legnagyobb hibája "filmként", hogy a rajongóknak akart kedvezni és megpróbáltak minél több dolgot belezsúfolni, ami miatt filmes szemmel túlzsúfolt lett.
Ez viszont egy warcraft fannak szerintem kifejezetten baromi jó hír, alap, hogy az első rész a fanservice-ről és az epik látványról kell, hogy szóljon, később majd építenek karaktereket.
A WoW introk jutnak erről eszembe, az első két részé akciók és expozíciók egymásutánja volt, a harmadik pedig lényegileg egy monológ, mégis minden warcraftot nyomonkövető beleborzongott és a mai napig az emlékében él. Ugyanakkor ha már az első wow introja olyan lett volna könnyen lehet, hogy sokkal kevesebb embert sikerül bevonzani vele.
Csináltak egy ilyen pörgős, látványos első részt, a másodikban letolják a warcraft 2-t, véget ér az ember-ork konfliktus, aztán majd kapunk egy full epik sokórás (akár egy külön trilógiát is megérne) karakterközpontú warcraft 3 sztorit Arthassal, Illidannel, Archimonde-al, Magtheridonnal, Vol'jinnel, Cairne-el, Rexxarral, Chennel, Jainával, Sylvanassal, Malfurionnal, Tyrandével, Kae'thassal, Muradinnel, Utherrel, Vashjal, Akamával, Cenariusszal, Maievvel, Ner'zjullal, Kel'thuzaddal, Anub'arakkal... már alig várom! 😊

Csak hogy lássátok mire gondolok, igaz nem mai darabok, de azért még ma is jól néznek ki:

WoW intro:

WoW 2. kieg intro:
go mozi .

akkor sznájpolja az sg-t 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
na most h írtad r19 😄
dave9004
passz, de ma nyitott egy Soggothot 😄
árulja már el valaki, ki az a fairco, akit idáig összesen egyszer láttam elmozdulni R20-ról.

valaki, aki fejébe vette, hogy minden hőst goldra farmol, vagy mi?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
valaki mérges lett hogy nem sikerült a katómédzse 😄 (rank6)

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.05.26. 18:39:20
Otherworld kritika (spilermentes)

+1. 😄dd
dave9004
jobbszeretem mikor üres boardra kirakja a 15/15-t és még mindig 30hp fölött vok warrival 😄
Shep
Az csalás. 😄

Vicces, mikor kató druid 10. körben kirakja a 17/17es katót, ami levisz 10hp-ra, de a kezedben van a Faceless Mani meg Bgh is.. 😄
Nincs élsport dopping nélkül.
paladin esetében, a healek amik megmenthetik a segged hosszútávon
és a "kész" deckekre, nem létezik túl sok ütőképes válasz

pont ezért alakul ki a meta, és pont ezért van hogy a "kész" deckek attól függetlenül hogy streamer csinálja vagy te magad jutsz el odáig
eléggé hasonlítani fognak

Zozo volt aki 1 hónapos pala finomítgatás után jutott el anno oda hogy, hopp meta control palától alig különbözött

tényleg nem, ha bannolják őket, akkor igen, tudod, mint a sportolók, majd akkor fogok Phelps-re haragudni, ha kiderül, hogy cuccolt és úgy nyert meg mindent.

jó ez hülye példa, mert nagy többségében kétfajta sportoló van: akiről már kiderült, hogy csalt, meg akiről még nem 😊

dave9004
mi kell még? a köv bizonyíték majd a banok lesznek. addig úgyse hiszel el semmit
komolyan, még mindig, ez a 2 reddit link a bizonyíték?

dave9004
belinkelem megint neked falatozgass.
EGY
KETTŐ
nehéz megcáfolni

de továbbra is fenntartom: ha tudod bizonyítani, hogy az adott emberek csalók, én leszek az első, aki beismeri, hogy tévedett.

Nekem az 😄 Most, hogy R10-R8 környékén játszom, egyre gyakoribbak. Tudom, hogyha lejött emperor, akkor nagy a baj, de nem tudom, hogy tudnám kivédeni őket. Ugye én is controllal játszom, ők is. Warlock, rouge, priest, warrior is tele van leszedő spellekel. Ilyenkor jönne jól tirion ugye, de valahogy mindig megoldják, hogy ellopják tőlem. Warlocknak szinte mindig ott van a sylvanas shadowflame combo, rouge ugyan ez csak a 3mana/5dmg comboban. Priestet meg fel sem sorolom, hogy miket kell szegény tirionnak kidogeolnia. Warriornak tud esetleg problémát jelenteni a dolog.
Próbálom kicsalni a többi legendel az ilyen dolgokat, de, ha nem sikerül, akkor szinte vége is a dalnak.
dave9004
😄 ez az ütőkártya is előjött
mindig lesznek olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy valaki nem érdemli meg a sikert.

dave9004
nincs ebben semmi új 😉
ilyenek mindig is voltak és valszeg lesznek is

Ezek az új, semmiből jövő 20-30 dmgek facere... rendkívül elkedvtelenít.
dave9004
mi adta be?
más:

úgy döntöttem, h csak meglesz 20 perc alatt az R6 2 csillagról (wr) az R5, basszus, hááát, nem, rugó, rugó, CP, CW, rugó, Cp, CW, nyeh, miért nem én kapom meg a sámánokat, meg a warlockokat, ők ugyanis marhára nem tudnak "saját maguk" ellen játszani, ez csalás. 😞
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 13:12:43

😊

(amúgy szerintem csak irigykedtek, hogy nekik beadta)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 13:07:44

dave9004
a rajtad kívül más párszáz fanboynak hiába ír az ember 😄
dave9004
am bmilyen "kaland" ieg lapjait törheted.
pl én már BRM és LoE nem használt classok lapjait is törtem amint lehetett.
na várjatok.... akkor standarben most már naxx sincs benne? 😮 😄 😄 😄

Akkor törhetem Kellthuzad, Maexxna, stalagg, feugen, loatheb, baron riverande csapatot? 😮 Harrison Jones, jövök

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

LOL, az egyik ismerősöm átírta magát P5wnyhofra o0, olyan ez mint az Adios meg a Gucsi, szerintem el is küldöm neki 😄

ostoba és hosszú kérdés jön (sokadszorra tőlem, tudom, tudom 😄) de ti tapasztaltabbak is, meg okosabbak is vagytok nálam hátha valaki nagyon ráér és végigolvassa.

Szóval szerintetek most jelen pillanatban merre tovább? Gyűlik az arany (csak pár napja gyűjtögetem), mi legyen a sorsa? Már most kezdjek el tartalékolni a következő kiegre? Vagy vásároljak classic paklikat? Vagy vegyek WotoG paklikat?

Classicon azért gondolkodtam, mert az ugye állandó lesz, sosem esik ki (most a kiegekből nem tudom mennyit visznek át majd classicba, mielőtt kiesne a körforgásból, gvg-ből se vittek át semmit). Classic legendarykből hiányzik:

-Velen
-Vancleef
-alakir
-Cho, millhouse, nat pagle, mukla, tinkmaster (ezek h meglettek volna is törtem volna őket, szóval nem nyomnak a latban)
- Harrison Jones (valahogy mindig sajnáltam rá, pedig ez mondjuk tényleg hiányzik)
-Hogger, Ilidian (megvoltak, törtem őket)
-Baron Geddon (hatalmas kérdőjel számomra még mindig, hogy hasznát tudnám-e venni valaha)
-Gruul, Nozdormu (szintén kérdőjelek, de nem éreztem hiányát egyiknek se, viszont az csak egy dolog)

Ennyi, a többi megvan. (epic, rare komplett)

Ezzel szemben Whispersből hiányzik
-fandral (esetleg jó lenne), anomalus (kizártnak tartom, hogy használnám), volajz (szintén kérdőjeles), Cho'gall (kérdőjel), shifter zerus (poén, érdekes lap, ha meglenne biztos beraknám pár fun pakliba), nat (nem használnám), mukla (esetleg beférne egy mage pakliba, de nem élet-halál kérdése), hogger (ez akár jó is lehetne nekem), boogeymonster (kizárt hogy használnám)

Többi megvan, egy-két epic hiányzik, de azt idővel megoldom ha kellenek, nem nagy tétel.

Szóval szerintetek mi legyen? Gyűjtögessek? Vagy menjek rá classicra? vagy vegyek old godot még (úgyis két év még mire kikerül?) (az aréna nem pálya, az valahogy sose vonzott). Köszi 😊

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

óóóh már a robotok sem hűségesek, most, hogy Krip is játszik 5k bot átment P4wnytól, hát milyen világban élünk? 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.05.25. 10:12:56

Ma megyek 😊